• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bununla geçmiş gitmiş olsun inş okuldan bir arkadaşın testi pozitif ti atlatamamış ateşi düşmedi hastaneye yatırdılar öyle üzülüyorum ki eşi de kendisinde buralı değil aileleri uzakta anne hastanede iki çocuk baba evde ateşi düşürmüşler ama çok öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum göğsüme bişey oturmuş gibi nefes alamıyorum diyor😞
Eşin böreği seviyordu bahsediyorsun iyi yapmışsın sevinir moral olur biran önce toparlar daha iyi olur ipek böcüğünüde çok özlemiştir
Aynen çok özledi kameradan izliyor sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bizimki babasını görür görmez oyuncaklara sarılıyor oynamak istercesine veya o zamana kadar olanları anlatmak ister gibi 😁😁
Arkadaşına da çok üzüldüm. Bütün ev hasta olduysa eminim dinlenip kendine bakamadığı için iyileşememiştir. Anne sonuçta. Bundan sonra çook daha dikkatli olacağım hasta olmamam lazım kızımdan ayrı bir gün bile geçiremem ben perişan olur kuzum..

Kalppare Kalppare kurabiyeleriniz ne kadar güzel olmuş, hamarat annenin hamarat oğlu. maşallah ona da sana da. çekirdekten yetiştiriyorsun demek. 🥰🥰
Dogum gününden kalma seker hamurları vardı.oyun hamuru niyetine yaptık biseyler 😁 teşekkür ederiz teyzesi 🥰🤗

Valla üzülüyorum yavruların haline . Kim bilir dertleri ne acaba bir anlasak. Dediğin gibi yoruluyor da olabilirler , diş de olabilir . İnşallah bugun hepimiz için güzel bir gün olur , hepinize günaydın bu arada 🌞
@BKGK arabanız hayırlı olsun canım Allah kaza beladan korusun , güle güle kullanın .
Ay perisanim ya 🥴 gece boyu ugras dur sabahtan erkenden de dikiliversin ayağa..günaydın canım❤🥰

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlaaaarrrrrr elim iyi sargıyı çıkardım Haydo canıma okuyo ya gidip sürekli kapının önünde öylece dikiliyo meali dışarı çıkar beni 😅 çıkarıyorum ama durmuyo peşinde koşmaktan oruç oruç kamyon çarpmış gibi oluyorm🥴

daha neler değişecek bakalım 🙃
aynen bebeğim diye seviyorum zaten 😍
deniyeyim 😁 ya aslında leke acıcı krem aldım ama düzenli kullanmadım sonra da hepten bıraktım. güneş kremini de ihmal edince mersin gibi bir yerde çoğaldı ne yazik ki 🙄
tembelligimi çok belli ettim ama hic bilmiyorum ve zor geliyor bu işler 😔
sağlıcakla gidin gelin canim 🙏
günaydın dünürüm hayırlı olsun arabanız. haydi darısı bize. bende haber bekliyorum bugün yarın diye ama bakalım kısmet ✌
ya nasıl oluyor bu 🙃 biz yeni başladık sallamaya 🙈 emerek uyudu 11bucuk gibiydi ve hala uyuyor ✌ ama sallama olayı sayesinde benim dışımda da uyutabilen oldu şükür işime geldi sanki. arel kendi uyusa da yanında duracam illa ve ben olmalıyım başkasını istemiyor. yatağa koy çık olayına da hep vicdan yaptım yeltenemedim
Şimdi de ben benim dışımda uyutan birini bulamıyorum 😂 geçen denedik yok asla istemiyor babasını artık sadece ben ben been😂😂😂😂

Kizlar 10 gundur diyet yapiyorum ve 2 kilo verdim.
Normalde tutamiyordum kendimi ama daha once kullanip 2 ayda 10 kilo verdigim banttan aldim.
Diyetmax diye bir bant bilmiyorum etkisi var mi ama canim hic birsey istemiyor. Ekmek ve tatliyi kestim zaten.
1 ay daha devam etsem super olur.
Birse leslie yapmaya calisiyorum ama firsat olmuyor pek
10 güne 2 kilo çok güzel tebrik ederim canım😍

Çok sağol canım eşim 2 gündür baya iyi bizde de bişey çıkmadı çok şükür. Öyle böyle bitti oldu. Yoruldum ama alıştım galiba insan her şeye alışıyor ya da biteceğini bildiğim için sabrediyor olabilirim. Hatta bu akşam yarın sabaha börek yaptım koydum dolaba sabah pişireceğim. Ara öğünlerde eşime ne vereceğimi şaşırıyorum girip mutfağa bişey alıp gidemiyor ki. Genelde çorba iyi geliyor diye çorba istiyordu ama şimdi biraz daha iyi olduğu için böreğe sevinir.

Eşimin kıymetini anladım çok yardımcıymış bana. Tüm yük üzerinde olan kadınları da anladım işleri çok zormuş 😣

Sizin aşınız da zor geçmiş. Nazlı kuzu ayşeye geçmiş olsun. Biz de olacağız şu karantinamız bi bitsin bi de onları organize etmem gerekecek.
canim ya ne güzel bir insansın. gönlü geçinmeye razı olanlardan hoşgörülü anlayışlı sevgi dolu bakan kalbine sağlık. inşallah karantina da biter baba kız buluşur kameraya al mutlaka. sevenlerde kavuşsun tabi 😍
Meraklanma annesi siz yolun çok başındasınız 🤗🤩 biz de yeni basladık..ben mutfaga meraklı olsun istiyorum biraz 🙈😁 eli is tutsun 😄
senin bi de iki ogluş amma eglenceli olur vallahi düşündüm de 🤩❤ ben ilk önce sogan ve sarımsak kabuğu soydurdum helin.çoook seviyor hala daha.ver eline o soyarken sen de yemek hazırlığını yaparsın.ser altına bir örtü minnak parmaklarıyla soysun da soysun 🥰🧄🧅🧄🧅

Tesekkur ederim ebru🥰🥰

Aksam yemek yemedi paso kurabiye yedi 😁 teşekkür ederiz dünürüm 🥰 gelinime iyi baksin diye şimdiden egitiyorum😁😄❤❤

Aşınız sifa olsun demek çok agladi kıyamam 😔 Allah şifa versin kuzuya 🥰

Çok üzüldüm ya.. Allah acil sifalar versin 🤲😔😔

Iste güçlü kadın 👏 zor da olsa yılmadan atlattın 🥰🧿❤ su karantinayi da atlattin mi tamamdır 🙏❤ Allah evinize saglik neşe huzur versin canim🤲

Teşekkür ederim dünürüm 🥰
Bak abisi böyleyse kız kardeşi kim bilir ne marifetlidir 😁 eee annesi marifetli bir damadım var kızım kayinvalidesinden geri durmamalı ki kocası da mutlu olsun kayınvalidesinin de ici rahat etsin 🤗🥰😁❤ onu da en güzel sekilde yetiştireceğim 😁 egitiyorum cekirgeleri 😁🦗 Allah nasip etsin büyütmeyi evlendirmeyi amin çokça amin 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤
arel onu çok yapıyor ama ben istiyorum diye değil kemdi oyun oynuyor. ya bu ara çok takıntılı ne istese meyve olarak büyük istiyor yıkıyorum kurut kurut diyor. muzu felan soyarsam asla yemez. ikiye felan da bölmek yok. basını bile kesemiyorum salatalığın 🙄🤯
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler kızlaaaarrrrrr elim iyi sargıyı çıkardım Haydo canıma okuyo ya gidip sürekli kapının önünde öylece dikiliyo meali dışarı çıkar beni 😅 çıkarıyorum ama durmuyo peşinde koşmaktan oruç oruç kamyon çarpmış gibi oluyorm🥴
hahaha neyse yürümeyen olarak az daha duralım biz. ya eskiden kapı açıldığında kedimız kaçacak diye telaş yapıyorduk şimdi çocuklar kaçıyor 🤣
Şimdi de ben benim dışımda uyutan birini bulamıyorum 😂 geçen denedik yok asla istemiyor babasını artık sadece ben ben been😂😂😂😂
amaninnn hoşgeldin jadem. 29 ekimde başlamıştım arele eğitime dün bir ilk yaşandı yeğenime gitmek istedi 😳 10 dk sürmedi zaten uykusu da var da ikna etmek mesele. ah keşke dedim az esnek olsa. hastayken bile yatagimdan çıkıp yanına gidip yattım sırf o uyusun diye 😊😇

O bnde ekli cnm bu baska m...
doğa delisi canım 😊
Ay perisanim ya 🥴 gece boyu ugras dur sabahtan erkenden de dikiliversin ayağa..günaydın canım❤🥰
Uykusuz olunca çok gergin oluyorum . Dün bende en son patladım ağlayarak rahatladım . Öylece de sızıp kaldım 9 gibi 🤦‍♀️ Sahura kalktım direkt öyle iyi geldi ki . Sahurda ev işi yapmaya başladım 🤣 Uykusuzluk , üstüne açlık zorluyor . Ben bu zamana kadar zorlanmadımdı Sena nın uykuları konusunda , hep sizlerden okuyordum ama bu kadar zorlayıcı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim .
Onunla geçmiş olsun . Sena da öyle sabahtan beri elimden tutup tutup kapıya götürüyor . Babası markete götürdü en son😁

doğa delisi canım 😊

Uykusuz olunca çok gergin oluyorum . Dün bende en son patladım ağlayarak rahatladım . Öylece de sızıp kaldım 9 gibi 🤦‍♀️ Sahura kalktım direkt öyle iyi geldi ki . Sahurda ev işi yapmaya başladım 🤣 Uykusuzluk , üstüne açlık zorluyor . Ben bu zamana kadar zorlanmadımdı Sena nın uykuları konusunda , hep sizlerden okuyordum ama bu kadar zorlayıcı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim .

Onunla geçmiş olsun . Sena da öyle sabahtan beri elimden tutup tutup kapıya götürüyor . Babası markete götürdü en son😁
Uykusuzluk gerçekten bebek büyütürken en zoru bence de😴 şansımdan mı yoksa ben mi yapıyorum bişeyler bilmiyorum 3.çocuğum da erken kalkan bebekler oldular. Göktuğ 8 de kalıyordu küçükken çok şükür diyordum şimdi abarttı bu sabah 6 da uyandı. 😔😔Yatak odam doğuda kalın perde de kar etmiyor. Derslerim var benim de gözümden uyku akıyor Allah yardım etsin hepimize yıpratıyor bu bebeler bizi

Son düzenleme:
Uykusuzluk gerçekten bebek büyütürken en zoru bence de😴 şansımdan mı yoksa ben mi yapıyorum bişeyler bilmiyorum 3.çocuğum da erken kalkan bebekler oldular. Göktuğ 8 de kalıyordu küçükken çok şükür diyordum şimdi abarttı bu sabah 6 da uyandı. 😔😔Yatak odam doğuda kalın perde de kar etmiyor. Derslerim var benim de gözümden uyku akıyor Allah yardım etsin hepimize yıpratıyor bu bebeler bizi
Benimde daha önceki evimde odam doguya bakıyordu.aman Allahim sabah 5 te uyaniyorduk 😄 istersen uyu 😄
Allah yardımcın olsun canım..derslerinde kolayliklar dilerim❤🤲

Kalppare Kalppare ellerinize sağlık canım çok güzel görünüyor kurabiyeleriniz😍 bebeler büyüse de oyun hamuru yapsak oynasak vakit geçer. Göktuğ a geçen tuzlu bir hamur vardı dedim yemez sanırım eliyle oynasın, duyusal şeyleri gelişsin🤪 aldı löp diye yuttu alır almaz 🤣🤣
Hic affeder mi göktuğ bulmus miss gibi hamuru 🤪😁😁
Soyle 14 15 aylık oldugunda baslariz herhalde ufak ufak etkinliklere.parmak boya falan 😇

Benimde daha önceki evimde odam doguya bakıyordu.aman Allahim sabah 5 te uyaniyorduk 😄 istersen uyu 😄
Allah yardımcın olsun canım..derslerinde kolayliklar dilerim❤🤲
Sağolasın. Canım kızımda doğuda da değildi kuzeydeydi camına kaç kat perde yapardım bana mısın demezdi sıpa. Şimdi yine ev bakmaya gidiyoruz hergün dua ediyorum gönlümce bir ev bulayım diye yatak odaları kuzey olsun 🤣🤣

Hic affeder mi göktuğ bulmus miss gibi hamuru 🤪😁😁
Soyle 14 15 aylık oldugunda baslariz herhalde ufak ufak etkinliklere.parmak boya falan 😇
Benimki de o ışık hiç yok çok fazla ağzına alıyor hayırdan da anlamıyor hiç. Biraz geç başlarız sanırım yazın zaten dışarda geçer günümüz kışa kıvama gelir inşallah 🤪

doğa delisi canım 😊

e sende hoşgeldin aramanıza dünür 😁 bence en en zoru uykusuzluk. dinlenmeyince herşey eksik yarım renksiz geliyor bana ve bence çocuğa da öyle geçiyor 😔
blackout perde de mi ise yaramadı. sinema perdesi zebra yaptırdık oturma odasına. en çok güneş alan oda diyebilirim. onda bile ise yarıyor 😉
Sağolasın. Canım kızımda doğuda da değildi kuzeydeydi camına kaç kat perde yapardım bana mısın demezdi sıpa. Şimdi yine ev bakmaya gidiyoruz hergün dua ediyorum gönlümce bir ev bulayım diye yatak odaları kuzey olsun 🤣🤣
siz kendi evinizi almamismiydiniz mis ? biz de evi satsak da kira da olsa yeni bir sayfa acsak artık. araba da ha bugün ha yarın diyoruz hep bi aksilik. eşim bugün ugrasiyordu yine ama hafta ya kalacak gibin😕

Back
X