• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar 10 gundur diyet yapiyorum ve 2 kilo verdim.
Normalde tutamiyordum kendimi ama daha once kullanip 2 ayda 10 kilo verdigim banttan aldim.
Diyetmax diye bir bant bilmiyorum etkisi var mi ama canim hic birsey istemiyor. Ekmek ve tatliyi kestim zaten.
1 ay daha devam etsem super olur.
Birse leslie yapmaya calisiyorum ama firsat olmuyor pek
hiç duymadım ama kilo vermiş olmana sevindim. bende sıkılaşmak istiyorum kilo vermeden. bolgesel biraz benjm problem ama egzersiz yapacak enerjiyi ve vakti henuz bulamadim 🤓
Gazamız mübarek ola o dostlar biz aşıya gidiyoruz😵😵
amanjn gecmis olsun simdiden 🙏

Arabayi aldik canim suan eksilerdeyiz saglik olsun insallah altından kalkariz.
Cok sagol.
Ya iste daha once 8 bucuk 9 gibi kalkiyordu bu sira 10 a kadar yatiyor birde uyaniklik suresi artti sanirsam gece gec yatiyor. Bu sabah 9 da uyandirmaya calistim.9 bucuga dogru kalkti. Aksam yatmaz sabah kalkmaz 😂
Ay çok sevindim bizde borçla aldık kuzum borçsuz alan kaç kişi var ki😍 sağlıkla huzurla binmek nasip olsun
Alışır annesi 2 3 gün zorlar ama alışır bizde tek uykuya geçtik

Ben yazana kadar gitmeye karar vermissiniz.hakkinizda hayırlı olan buymus demek ki..Rabbim yardimciniz olsun canım.. iyi bir niyet icin yola çıkacaksiniz Rabbim de tüm kötulükleri sizden uzak etsin, yolunuz açık olsun 🌻🌻🌻🌻 Allah acil şifa versin kayinvalidene de canım ❤🙏
Hehhehe 😅🤭 ya benim de var kremler vs ama yapabilmek ne mümkün hatta banyoda onlar bana ben onlara boş bakisiyoruz 😅 ama iste arada da şımartmak lazım kendimizi 😉😉😉 meyve yerken yapilabilir ya sonrasinda hemen mutfakta yikadim valla 🙈 zaten meyveydi diye 🤪 mesela salata kabugunu soyarken bi 10 saniyede kabugu burna ve kaz ayaklarimiza mimiklerimize sursek cok sey fark eder ama yapmiyoruz iste 😄yani oyle uzun uzadiya maske yapamayiz biz lüks🤣 anca kabuk mabuk sureriz😁
Yavrum gecmis olsun öncelikle..görünmez kaza 😔
Ama hayal etmeye çalıştım..dedim bu kiz nasil is yapıyor ki evde 🥴 hiperaktif kadın 😁
Ooo pek gözel bi oyun geliyoruz biz de oynayalim 😄😄
Gecen gun erva da masadan benim yarim cay bardagimi alip icti 😲😲 biz şok 🤣😂🤣😂🤣😂 🧿🧿 Allahtan soğuktu..engel olmaya calisana kadar huup diye gitti.. Bi defasinda da elini bardagima sokup sonra huup diye agzina götürmüştü 😄😁😁 bi defa da mama sandalyesinin masasina kahvem devrildi..ona ellerini vurup vurup huup hupp diye elini agzina soktu 😄
Konu ve hikayedeki tum cay ve kahveler anne cay kahvesi olup haliyle buuzz gibidir 😁😁
Ama daha Alinin rekoru kiramadi..Ali vileda suyuna bisküvi banmisti 😄😁😁😁Allah tan yemeden yakaladiydim 😁😁
Minnos asyam da kahveci cikti desene 😄 neyi sevmez dersek sevip bizi sok ediyorlar 😄
Disten herhalde jadem 😔
Ben de de var hazir maske.hani su istersen yikama jeli istersen peeling istersen maske 😄 ve taabii ki maske olarak kullanamiyorum..nerdeee 😁😁 yikama jeli gibi yüzümü yıkıyorum ve o da tabi ki hergun degil 😄😁🤣😂
Ya ben boyle dogal seyleri seviyorum 😊 bunlar ruhuma iyi geliyor.. vucutta sadece midenin gidasi yok ki.. cildin gozun kulagin burnun ruhun da gidasi var.kendini ruhunu beslemis oluyorsun.bi dinginlik geliyor ama iste pek yapamiyoruz.makyaj falan demiyorum he.bence makyaj cildi bozuyor 🤔 bakım diyorum.😊
Dön sahalara jadee..saha soğuk ama girdikce alışırsın 🤣🤣
Anca kabuk mabuk süreriz kısmına çok güldüm 😂😂😂😂
Makyaj yapsam mis gibi olurum o bana büyük bakım kız🤩 makyaj dediğim rimel kalem
Ben her banyoda maske yapıyorum çünkü 32 yılda bir yıkanıyorum o yüzden keyifle yapıyorum
Ben çabuk alışırım ya gelsem 😂😂😂😂

Bizde 11.30 olan uykuyu yeni yaptık 😂 sallama olayı bitti hiçbir saattrsallanmak istemiyor artık iyi bende sallamadan uyumayı öğretmeye çalışayım. Krizi fırsata ceviririm inşallah 🙏
Değerlendir kesinlikle . Ben nasıl bu duruma geldim bilmiyorum valla , kucağımda zıplıyoruz resmen . Çocuk sarhoş oluyor tabi . Biraz kucak biraz beşikte salla derken çok perişan oluyorum ben . Uyku saatleri şaştı direniyor çok fazla günü gününü de tutmuyor . 1 saat uğraştım uyuduğu yine yarım saat , hiç dinlenemiyorum ki . Dün ah ne güzel oldu dedim kuş gibi hafiftim , çocukla daha da kaliteli zaman geçirebildik , bugun yine aynı 🤦

Günaydın hayırlı olsun arabanız güle güle kullanın. Alınmış alınmıştır illa birgün rahata kavuşursunuz. Güzel günlerde bolca anılar oluşturmanız dileğiyle.

BKGK BKGK canım hayırlı uğurlu olsun arabanız 🌟🌟🚗 gule gule kullanin 😊

BKGK BKGK hayırlı olsun canim arabaniz, güzel gezileriniz olsun, güzel anılar biriktirin insallah

Ay çok sevindim bizde borçla aldık kuzum borçsuz alan kaç kişi var ki😍 sağlıkla huzurla binmek nasip olsun
Alışır annesi 2 3 gün zorlar ama alışır bizde tek uykuya geçtik
Sagolun canlar 😍

Kalppare Kalppare kiiz sen inst. Actin da beni mi eklemedin senin isminde biri var karsima cikip duruyor ve buradakiler hep ortak arkds 🤔 😁

Çektim cektimde tam performans gösteremedi uykusu vardı, hafta sonu eşim evdeyken çekerim. Eşim umuta bakar. Şimdilik bizden bu kadar.
Kız daha nasıl verecek her tempoya uygun figürü var cimcimenin😍😍😍 beline bir de pullu yazma bağla tam Mezdeke 4 lüsünden biri olur🧿🧿

Kız daha nasıl verecek her tempoya uygun figürü var cimcimenin😍😍😍 beline bir de pullu yazma bağla tam Mezdeke 4 lüsünden biri olur🧿🧿
size de tekrardan bayıldım, masallah ayri ayri hepinize... uçakli foto favorim, hele o uzaklara bakis ne kadar da tatlı. 😍😍😍

Canım ya nasıl oldu kuzucuk ateş devam mı dişten mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi Bayadır var sanki ateş. Dişte çok etkiledi hırpaladı yavruları😞

Saol canım ne güzel demişsin sağlıkla ve kazasız belasız diye çok amin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu arada fotoğraflarınıza Ba-yıl-dımmm maşallah güzel ailenize Rabbim esirgesin sizleri huzurunuz daim olsun inş. Büyük kızınının hanımlığı, betüşün parlayan afacan bakan gözleri heleki Göktuğ 🧿🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederiz canım benim🥰 aynen dediğin gibi büyüğüm çok ağır başlıdır küçüğüm de afacan😁 Göktuğ hepimize mum tutturuyor 🤪
Senin de eşine maşşallah ne güzel bir ilişki kurmuş ailenle. Allah bozmasın 🧿🧿 benimki de 8 yıldır benim memlekette halen sindiremedi içine kompleks yapıyor 😒😒oğlan doğduktan sonra sustu biraz sanki 🤪
Nasıl geçti aşılar bu arada var mı sıkıntı?
size de tekrardan bayıldım, masallah ayri ayri hepinize... uçakli foto favorim, hele o uzaklara bakis ne kadar da tatlı. 😍😍😍
Sağol canım fotoğrafçı düzenleyip yollayınca atayım dedim 😁 ben de onu çok seviyorum hatta albüm kağına onu seçtim🥰🥰

Depresyon mu 😄 ben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık 😄😄 depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum😄
Karşınızda küçük aşçımızin marifetleri😁🧿

Eklentiler

• IMG-20210421-WA0015.webp
    IMG-20210421-WA0015.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 45
Depresyon mu 😄 ben onu yerim ham yaparim dedim ve Oglanla biraz mutfaga girdik. Ben seker hamurlarini actim ona gösterdim o da yapistırdi ve boyle sapsilik arılar yaptık 😄😄 depresyon neyin kalmadi..sonra mutfakti tezgahtı derken pammık gibi oldum😄
Karşınızda küçük aşçımızin marifetleri😁🧿
bayıldım ve bi ümitlendim oğlum ilgisiz diye üzülüyordum belki o da ali gibi büyüyünce annesiyle takılır 😍

oynak bıdık, daha nasil oynasın yahuu, cok tatli kipirdak civciv.
Valla daha güzel oynuyor hem sesi çok açamadım, hemde kendisininde uykusu vardı. Kapı sesine oynar derlerya Duru öyle. Kapıdan overlokçu, patates soğancı geçiyor, onlara bile oynuyor. Umutta çok oynar, benden kaynaklanıyor. Baş edemedigimde açtım açtım oynadım.

Back
X