- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 33
Amin canım aminKoruyuculuğu daha yüksek diyorlar hadi hayırlı şifalı olsun Rabbim artık uzak etsin şu illeti mübarek günlerin hürmetine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminKoruyuculuğu daha yüksek diyorlar hadi hayırlı şifalı olsun Rabbim artık uzak etsin şu illeti mübarek günlerin hürmetine![]()
Yazık getirmişti de ben bakayım derken biraz yaklaşınca kaçtıSaman fln getirmişse büyük ihtimal yuva yapıp yumurtasını bırakacak canım benim balkona kuş yuva yapmıştı yumurtasında bırakmıştı ben de kuş yuvası bozmak iyi değil ya mecbur yavruların yumurtadan çıkmasını bekledim sonra onlar çıktı uçmasını bekledim uçtular neyse tam balkonu temizleyeceğim Bir baktım yine yumurta bırakmışlar hop bir daha baştan bekle babam bekle epeyi uzun bir süre kuşlara analık yaptım![]()
Ne güzel dedin amin aminCamın önüne yuva yapmaz ki amamüjdeli haberin olsun inşallah ne diyim
Allah sabırlar versin canım çok gençmiş koronadan mıHelinnnnn basarilar diliyorum canım,
O ogretmen61 geçmiş olsun, şifa olsun, darısı da başımıza olsun inşallah.
Aşıya acaba gözüyle bakıyordum, önceki gün halamın gelini vefat etti, 30nyasinda bile değil, Rabbim rahmet etsin, kafam hiç yerinde değil ondan. Bana çıkarsa hemen olacağım dedim.
Hahah amin jademmGazan mübarek olsunher beğeni şifa olsun
![]()
amin, canim sagolasin. 4 yasinda bir çocuğu vardı.D dilzar tanıdığınıza Allah rahmet eylesin üzüldüm çoçuğu varmıymış ol tabi aşını ben birkaç güne ikinci dozu olacağım Çin aşısı benimki emziriyorsan sor istersen bir uzmana çünkü insta üzerinden eşim sormuştu doktor ölü virüs olduğu için aşı bir yan etki gözlemlemeyiz ve vurulabilirsim demişti bu kadar doktor oldu vuruldu vardır bir bildikleri diyorum![]()
amin, evet canim. sagolasinAllah sabırlar versin canım çok gençmiş koronadan mıamiin sizler de bir an önce olursunuz inşallah biter şu illet
Ailesine Allah sabırlar versinamin, canim sagolasin. 4 yasinda bir çocuğu vardı.
Bana sira biraz zor gelir ya, gelse de olsak hepimiz diye düşündüm. hele bir gelsin, sorarız canim. gecen hamileyken vurulmuş bir doktor hatta bebegi antikorlu dünyaya gelmiş, hamileyken demek vuruluyor ama emzirirken nasil olur bilemedim.
Takip ettiğim bizimcocukdoktoru var alle kliniğin doktorlarindan 7-8 aylık bebeği emziriyor ve asi olduemzirip de aşı olan var mı
Allah geride kalanlara sabır versin çok zor genç ölümHelinnnnn basarilar diliyorum canım,
Aşıya acaba gözüyle bakıyordum, önceki gün halamın gelini vefat etti, 30nyasinda bile değil, Rabbim rahmet etsin, kafam hiç yerinde değil ondan. Bana çıkarsa hemen olacağım dedim.
İnstagramda takip ettiğim bizimcocukdoktorumuz var tanıyorum da kendisini o oldu meselaemzirip de aşı olan var mı
Sen çok minnoş ve çok iyi kalpli birisin alt katımda oturucak ben iki bebişe bakicam bana destek olmiycak ben ona yemek tatlı goturcem artı sebebi neolursa olsun eşime beni şikayet edecek belki yasim küçük diye deli cesareti var bilmiyorum ama hepsine dünyayı zehir ederimŞimdi böyle yazınca da ee madem sen de gitmesene diyebilirsiniz. Biz bir bina icinde oldugumuz icin gitmedigimizde gönül koyuyorlar.gittigimizde de butun tedbirimizi alıyoruz onlara bisey olmasin diye. Bunu da yazayim dedim.ama artık bebek ve çocuklar risk durumunda oldugu icin korkuyorum.
çok üzücü. küçük de çocuğu varmışHelinnnnn basarilar diliyorum canım,
canim ya neden bu kadar incesin. insanlar almayı severler vermekten ziyade hele de alisirlarsa sonu gelmez. 9 yaparsın 1 yapmazsın kötü olursun. boşver ya.Ya kızlar biliyorsunuz eşimin isyerinde koronalılar var demistim.iste bu yüzden kimseye gitmedik evden çıkmadım. Dun tam ohh şöyle cocukları babaannesine indireyim dedim ama bu sefer kayinvalidemin kız kardesinin kayınpederi korona olmuş.mutasyonluymus.simdi boyle nınımın nınısı gibi okunuyor olsa da çok yakında. Teyze de gelip durmuş bu hafta kayinvalideme ve teyzeler kp ile yasiyorlar.
Yine çıkamadık dışarıhayır çocuklari sokağa cıkarsam dinlemez alırlar içeri..
Dün pide goturdum onlara. Ben yapmistim. Neyse tatli da yapmistim onu da götüreyim dedim. Gittim maske takmayi unuttugunu hatırladım.kapidan verdim iceri girmedim. O da tatlı yapmış bi çesit muhallebiymis.al dedi. Ben de açikcasi maskem yok diye oyalanmak istemedim. Ya ben de tatli yaptim kalsin siz yersiniz dedim. Bi de Ali muhallebi yemez.eşim de tatli sevmez. O ihale bana kalacaktı.benim de hic canım istemedi. Vay ben niye almamisim tatlıyı.korona bulaşır diye korkmusum.esimi isten gelirken yakalyip söylemiş.nasil canim sıkıldı.ben onlara korona bulasmasin diye iki minik cocugu tek buyuttum. Kendilerine gelince ohh düşünceli gelin..ama benim cocugun kapma ihtimali varsa tabi geri dururm ya.niye riske edeyim
Ayrica zibilyon kere dedik misafir ağırlamayın diye.maskesiz gelip gittiler bak simdi ya korona iseler
Hem hasta olma ihtimallerine üzülüyorum hem bu hallerine üzülüyorum.şeker hastasi ve oruc tutuyor.. Allah affetsin her Ramazan beni ısırıyor bu kadın.annedir diyorum..oruc diyorum ama yine üzülüyorum![]()
hangi asıydı kiTakip ettiğim bizimcocukdoktoru var alle kliniğin doktorlarindan 7-8 aylık bebeği emziriyor ve asi oldu
kesin olmuş mudur reklam mi acaba diye düşünüyorum. denek gerekiyor nihayetindeİnstagramda takip ettiğim bizimcocukdoktorumuz var tanıyorum da kendisini o oldu mesela
haklısın şekerimparem, velev ki korktun velev ki ziyan olacak diye istemedin, şikayet edilecek mesele mi simdi bu? cocuk gibi, aslinda eşin bir kaç kez, bu aranızdaki mesele beni alakadar etmez dese, daha da yüz bulamaz ama, gerçi herkesin huyu başka, Allah yardimcin olsun.
Bence açıkça söylemek en iyisi risk hem size hem bize en azından vakalar azalana kadar diyebilirsin hele ki doğumdan sonra sen tek bakmışsan bunu rahatlıkla söyleyebilirsin çünkü haklısın sonuna kadar keşke eşini tutup söyleyeceğin sana direk soraymış
Sen çok minnoş ve çok iyi kalpli birisin alt katımda oturucak ben iki bebişe bakicam bana destek olmiycak ben ona yemek tatlı goturcem artı sebebi neolursa olsun eşime beni şikayet edecek belki yasim küçük diye deli cesareti var bilmiyorum ama hepsine dünyayı zehir ederiminsanların seni üzmesine izin verme hayat çok kısa dünyayıda bukadar sirtlanma bırak akşam yemegini kayinvaliden yapsın haftada 1-2 ervayi ona bırak Ali'yle parka git diğer gün Ali'yi bırak ervayi hava aldırmaya çıkar bu olay çok büyük değil ama birdaha olmaması için hepsine ayarı ver akıllı olsunlar
Sanırım ben fena bir insanım Allah benle taşıyanlara sabır versin![]()
çok üzücü. küçük de çocuğu varmışAllah rahmet eylesin
banada yine aşı cıkmış. siz konuşunca bakayım dedim öyle farkettim. ama kararsizim emziriyorum diye
canim ya neden bu kadar incesin. insanlar almayı severler vermekten ziyade hele de alisirlarsa sonu gelmez. 9 yaparsın 1 yapmazsın kötü olursun. boşver ya.
hangi asıydı ki
kesin olmuş mudur reklam mi acaba diye düşünüyorum. denek gerekiyor nihayetinde![]()
Neresiymiş da orası bizde de üstüste 2-3 yapın derler hemen kv çekinmese bana çoktan demişti bile Hatta ben hep 5 çocuk derdim (çoçukluk işteŞimdi böyle yazinca da sanki hep ben götürüyormuşum gibi olduyok ben 1 veriyorsam kv 5 verir yemektir ekmektir(ev ekmegi yapiyor) yani ikram eder hep.güzel de yapar titizdir de.severim saygi da duyarım.
Beni cocuklarla perisan etmelerinde bi amac vardi. 3. cocugu cesaret edemeyeyim diye yaptılar biliyorum.cunku Ali de bana cok destek olmuslardi ama erva dogunca bu ne boyle bu kadar COK cocuk mu olur dedi kp. Kendinin de 2 cocugu var oysa kiaralari kisa imiş. Bakabilecegimiz kadar yapacakmisiz.tam agzimi acacaktim ki esim verdi zaten cevabı.ben de biz cok şükür cok guzel bakıyoruz 2 cocugun neresi cok ya Allah Allah ayrica yakin yakin büyüsünler de ilerde guzel guzel anlassinlar falan dedim sertçe.
Ya bizim burada anlayiş şu "ya bir cocuk ya hic çocuk".. 2 yapana deli 3 yapana başka bişi diyorlar. Bence edepsizlik.annem 4. Cocuga hamile kalinca babamin akrabalari toplaşip gelmis ve babama hep birden senden utaniyoruz demislerdi düşünsenizebabam hepsini bi kovdu nasil kalkacaklarini şaşırdılar.onlardan baska komsular baska akrabalar da gelip topluca aldir baskisi yaptilar anneme. Yakisir miymiss aaa aa ayipmis. Nesi ayipsa
Sozun ozu ben de 3 4 cocuk yaparsam diye beni bilerek zora koydular..
Kizlar merak etmeyin ben her firsatta çakıyorum lafıama evet nuriyenin dedigi gibi biraz minnoş cakiyor olabilirim ama önemli olan karsi tarafin anlamasi
He bu arada indir gezdir ona bırak demissiniz. Oyle seyde sorun cikarmaz ki bakar. Ama sonra aksam yemegine orda kalmami istiyor.ben de bunaliyorum.kendi evim degil.cocuklara ara oğun ne verecegimi şaşırıyorum.
Yani benim anlatma sebebim biraz da şu. Normalde cok iyidir hostur ama arada boyle degisik seyleri oluyor.bu da üzüyor beni
Trakya semalari böyle maalesefNeresiymiş da orası bizde de üstüste 2-3 yapın derler hemen kv çekinmese bana çoktan demişti bile Hatta ben hep 5 çocuk derdim (çoçukluk işte) de hanımağadan sonra ikinci bile uzak Geliyor artık
Biontech olmuştu öyle birisi değil canım kuzenimin arkadaşı urfadayken tanışmıştım ben de. Ama ben de emziriyor olsam belkide olmazdım bilmiyorumçok üzücü. küçük de çocuğu varmışAllah rahmet eylesin
banada yine aşı cıkmış. siz konuşunca bakayım dedim öyle farkettim. ama kararsizim emziriyorum diye
canim ya neden bu kadar incesin. insanlar almayı severler vermekten ziyade hele de alisirlarsa sonu gelmez. 9 yaparsın 1 yapmazsın kötü olursun. boşver ya.
hangi asıydı ki
kesin olmuş mudur reklam mi acaba diye düşünüyorum. denek gerekiyor nihayetinde![]()