2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim bir aydır çıkıyor, sivilceler sabah sönüyor akşama doğru artıyor. Ben ıslaklığa bağlıyorum. İnşallah ondandir başka bir şeyden olmasın da. Parmaginla kontrol etmeyi deneyebilirsin sivri bir şey geliyor mu eline?

Bizimde dün akşam mizirtiliydi ay dedik diş geliyor sabah bir kalktim yanıyor ateşten gün boyu ateşi ve ağrısı vardı baktık sanki köpek dişi geliyor :/ köpek dişleri ateş yapar mı? Bir yandanda tedirginim başka bir hastalığımı var diye

Diş ateşi ateşi 38'i geçmez diyorlar. Kaç oldu ateşi? Köpek dişleri de epey zorluyormus çıkarken.

Ay kuzum ya Allahtan kurtarmışsın yemeği benimki de şimdi odaya geldi sözde uyuyacakyı çorap çekmece mi boşaltıyor bütün dolaplar hep dökük ya evde
Annesine yardim ediyor ahh çok tatlı sıpalar yoksa katlanılmaz..kim olursa olsun çorap çekmeceni yok yere dagitan birine çatarsın normalde..ama iste söz konusu bebekler cocuklar oldu mu akan sular duruyor
Süpürgeyi hazırladım gittim balkona ama olacak gibi değildi söktüm herşeyi yıkadım.pek de rüzgarliydi şansıma çamaşırlardan kaktüs ignesi ayikladim..en cok da yesil bir kıyafetin üstüne denk gelmis.bu kadar olur yesil kiyafetten yesil yesil kaktüs ignesi de ayikladim da ölsem de gam yemem muhtemelen camasirlikta yuvarlanmis saksi
Sen nenyaptin bitirebildin mi islerini canim?
Bizim kıza kakaolu vey cilekli bisiler verdigimde oluyor o duRuum. ama izi kalmaz korkma sürekli yenileniyor ciltleri
Ates yapar..goz nezle gibi akabilir..gözleri kizarir. Goz disi derler agrisi goze vurur..epey zorluyor maalesef ama dis 38 in üstüne çıkmaz canim.cikarsa baska bisi olabilir sebep olarak.gecmis olsun⚘⚘

Bir yandan ben de alerji mi acaba diye düşündüm ama sürekli var. Bir şey verince çıkan türden değil, ben de ıslaklığa bağladım. Haftaya doktor kontrolü var. Onu da sorarım. Bakalım ne diyecek?

Oy canım şekerparem ne kabus bir gün yaşamışsın canlsrı saolsun bir taneyle başa çıkamıyorum ikiyle rabbim yardım etsin
Kıyamam duruma . Çok zor geçiyor bu diş gelişleri Allahım kolay getirsin. Ata da çılgın vallahi bir an durmuyor çok az uyuyor. Sabah en geç 7 gibi kalkıyor oynuyoruz biraz kahvaltı edip sokağa geceye kadar girip girip çıkıyoruz o yorulmaya uykusu az çayır çimen toprak öyle büyüyor. Duru da dışarda diş acısını unutuyordur keşfediyorlar dünyayı. Allahım sağlık versin. Uykusuzluk bende de tavan. Gözüme camlar kaçmış gibi. Oruç bi yandan sersem gibiyim. Adet de olmadım . Aralıksız bugüne geldik şükür. Allahım sana güç kuvvet versin kuzum
Daha Iyi canim sagol. Sanirim bizimde disler gelecek huzursuzluk basladi hic durmuyor ya..
Duranı yok Baharım hepsi çok hareketli düşürmeden kırmadan sapasağlam büyütebilelim inşallah
Sivilce Ata da var salyadan diye tahmin etmiştim bende . Sağlıkla gelsin dişler

Alt azılarda var çok sertlik , diş geliyor orası kesin . Üste hiç bakamadım bile . Azılardan biri iyi gelmişti de bu baya zorluyor

Hem nasıl şişmiş ağlamaya yer arıyor paçama yapıştı iyice . Nasıl ağrıyordur kim bilir . Böyle durumlarda ağrı kesici filan veriyor musunuz ?
Benimki geçen gece 12.30 gibi uyandı ama nasıl ağlamak meme bile istemiyor ki Asya ilk defa memeye hayır dedi telaş yaptım önce sonra verdim ağrı kesici veriyorum da ben zaten kuzum ağrı çekip oturmayı kendim de yapmam ona da bunu yapmam benim görüşüm bu yazıktır ki ağrı kesiciye ragmen 5.30 gibi uyudu o gün ama keyfi yerine geldi en azından

Eşimin akrabalari guluyirlar su cicegi oldugumu duyunca demek cikartmamisim annem digerlerini hatrliyor bunu hatirlayamadi. Bitti gbi suan ama geri tekrarlar mi bilmiyorum baya da oldu çıkalı ama rahatladim kaşınmak fena halde rahatsz etmisti. Umarim burdaki tum bebisler de hafif sekilde atlatir

Hem nasıl şişmiş ağlamaya yer arıyor paçama yapıştı iyice . Nasıl ağrıyordur kim bilir . Böyle durumlarda ağrı kesici filan veriyor musunuz ?

Kizlar sanirim dis geliyor bizimde ama.bakamiyorum. iştahınız kesildi 3 gündür bugun dahada beterdi zar zor yedirebilimdim birseyler
Bnde calpol verdim bugün hic durmadi cunku insallah rahat uyur

Bir daha tekrarlamaz canım. Aşı olunca ille geçirecekler diye bişey yok tabi. Ama aklınızda olsun suçiçeği geçirirken çocuklar hamile biriyle yakın temastan kaçınmak lazım. Çünkü anne karnındaki bebeği olumsuz etkilediğini biliyorum. Tekrar geçmiş olsun canım

Bir yandan ben de alerji mi acaba diye düşündüm ama sürekli var. Bir şey verince çıkan türden değil, ben de ıslaklığa bağladım. Haftaya doktor kontrolü var. Onu da sorarım. Bakalım ne diyecek?
Cevabi bana da iletirsen sevinirim canım
Oyy yavrum.ne çekiyor kuzular ya Allah'tan bugünleri unutacaklar

Kızlar günaydın
Erva artık bana düşkün diyemiyorum..sanki fazlası oturdugu açıdan beni göremezse bile agliyor..ne yapacagimi şaşırdım.siz de durumlar böyle mi?
Günaydın dünürüm. Ata da beni ya da babasını hep yanında istiyor paçamızda ama ikimize de aşırı düşkün. Gerçi artık bahçede diğer çocuklara da gidiyor ama diğer zamanlarda yaka iğnesi

Kızlar günaydın
Erva artık bana düşkün diyemiyorum..sanki fazlası oturdugu açıdan beni göremezse bile agliyor..ne yapacagimi şaşırdım.siz de durumlar böyle mi?
Gecenlerdede yazmistim canim benim kiz ben mutfaktayken özellikle gelip ayağıma yapışıyor kucagima çıkmak ıstiyor babası anca kandırınca gidiyor. Haftasonu biraz alışınca anca babasina gidip duruyor. Bu dönemsel sanırım.

Kızlar işte geçici olmamasindan korkuyorum sanırım 2 yas krizine erken girermis bazi bebeler.Ali de 1.5 yaş da başlamıştı bu géreksiz çiğlıklar ağlamalar falan.kimseyle konuşturmaz hep onla konuşmamı isterdi simdi erva aynısını yapıyor.Ali de hala vazgecmis sayılmaz ama hafifledi tabi. Başım yanıyor sanki insAllah distendir bu durum..çünkü çook çığlık atıyor.ama yanına oturayım oynayalim genelde sakin.yani eger hasta olsa dişi ağrısa hiç oyunla kanar mıydı bilemiyorum

Ne yardım ne yardım mutfak dolapları u dökem banyo dolabını dökem ooo dolap buldum napam dur bi dökem
Ya bu sabah kuruyemiş kabını çıkardı bende o an koyamadım dolaba önüne koydum kapağı açtı içine koydu kapattı ben şok

Kizlar sanirim dis geliyor bizimde ama.bakamiyorum. iştahınız kesildi 3 gündür bugun dahada beterdi zar zor yedirebilimdim birseyler
Bnde calpol verdim bugün hic durmadi cunku insallah rahat uyur
İyi uyumuştur ibşallah kuzum bizim köpek fişinin birinin ucu görünmüş yazık pek zor ya onlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…