- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Bizim bir aydır çıkıyor, sivilceler sabah sönüyor akşama doğru artıyor. Ben ıslaklığa bağlıyorum. İnşallah ondandir başka bir şeyden olmasın da. Parmaginla kontrol etmeyi deneyebilirsin sivri bir şey geliyor mu eline?Aaa bizimkinin de bugun yanağında vardı sivilce tükürükten diye hiç düşünmedim . Elini yalayıp duruyor . Bizimkinin de azılardan birini görebildim sadece . Ağzını tam açmıyor ki . Diş topu veriyorum inşallah o rahatlatıyordur
Bizimde dün akşam mizirtiliydi ay dedik diş geliyor sabah bir kalktim yanıyor ateşten gün boyu ateşi ve ağrısı vardı baktık sanki köpek dişi geliyor :/ köpek dişleri ateş yapar mı? Bir yandanda tedirginim başka bir hastalığımı var diyeBizim kızın da azı dişleri çıkıyor. Hatta üçü çıktı bir tanesi kaldı sadece. Ağrı kesici vermiyorum. Huzursuzluğu var. Aşırı değil. Elleri sürekli ağzında, ıslaklık yüzünden çenesi sivilcelendi iyice. Çıksa da normale dönsek. Sivilcelerin izi kalacak diye korkuyorum.
Diş ateşi ateşi 38'i geçmez diyorlar. Kaç oldu ateşi? Köpek dişleri de epey zorluyormus çıkarken.Bizimde dün akşam mizirtiliydi ay dedik diş geliyor sabah bir kalktim yanıyor ateşten gün boyu ateşi ve ağrısı vardı baktık sanki köpek dişi geliyor :/ köpek dişleri ateş yapar mı? Bir yandanda tedirginim başka bir hastalığımı var diye
Annesine yardim ediyorAy kuzum ya Allahtan kurtarmışsın yemeğibenimki de şimdi odaya geldi sözde uyuyacakyı çorap çekmece mi boşaltıyor bütün dolaplar hep dökük ya evde
Süpürgeyi hazırladım gittim balkona ama olacak gibi değildi söktüm herşeyi yıkadım.pek de rüzgarliydi şansımaÇek süpürge ile gitsin torbali ise çıkarır atarsın torbasını. Ne yoruyorsun kendini. Benimde bugün çok isim var su saat oldu mutfağı bile toplayamadim. Bir dakika durmuyorlar. Kızı rahat bıraksa yapicam ama arkamı dönemiyorum.
Bizim kıza kakaolu vey cilekli bisiler verdigimde oluyor o duRuum.Bizim kızın da azı dişleri çıkıyor. Hatta üçü çıktı bir tanesi kaldı sadece. Ağrı kesici vermiyorum. Huzursuzluğu var. Aşırı değil. Elleri sürekli ağzında, ıslaklık yüzünden çenesi sivilcelendi iyice. Çıksa da normale dönsek. Sivilcelerin izi kalacak diye korkuyorum.
Ates yapar..goz nezle gibi akabilir..gözleri kizarir. Goz disi derler agrisi goze vurur..epey zorluyor maalesefBizimde dün akşam mizirtiliydi ay dedik diş geliyor sabah bir kalktim yanıyor ateşten gün boyu ateşi ve ağrısı vardı baktık sanki köpek dişi geliyor :/ köpek dişleri ateş yapar mı? Bir yandanda tedirginim başka bir hastalığımı var diye
Bir yandan ben de alerji mi acaba diye düşündüm ama sürekli var. Bir şey verince çıkan türden değil, ben de ıslaklığa bağladım. Haftaya doktor kontrolü var. Onu da sorarım. Bakalım ne diyecek?Annesine yardim ediyorahh çok tatlı sıpalar yoksa katlanılmaz..kim olursa olsun çorap çekmeceni yok yere dagitan birine çatarsın normalde ..ama iste söz konusu bebekler cocuklar oldu mu akan sular duruyor
Süpürgeyi hazırladım gittim balkona ama olacak gibi değildi söktüm herşeyi yıkadım.pek de rüzgarliydi şansımaçamaşırlardan kaktüs ignesi ayikladim..en cok da yesil bir kıyafetin üstüne denk gelmis.bu kadar olur yesil kiyafetten yesil yesil kaktüs ignesi de ayikladim da ölsem de gam yemem muhtemelen camasirlikta yuvarlanmis saksi
Sen nenyaptin bitirebildin mi islerini canim?
Bizim kıza kakaolu vey cilekli bisiler verdigimde oluyor o duRuum.ama izi kalmaz korkma sürekli yenileniyor ciltleri
Ates yapar..goz nezle gibi akabilir..gözleri kizarir. Goz disi derler agrisi goze vurur..epey zorluyor maalesefama dis 38 in üstüne çıkmaz canim.cikarsa baska bisi olabilir sebep olarak.gecmis olsun⚘⚘
Oy canım şekerparem ne kabus bir gün yaşamışsın canlsrı saolsun bir taneyle başa çıkamıyorum ikiyle rabbim yardım etsinDün tam anneler günüydü jadeson olarak Ali firini 300 e çekip yemegimizi yakinca gün şanına yakışır bir biçimde son buldu Allahtan cok yanmamiş.hemen duyup kapattım.bi acaip bi gündü.kiz kardesime anlattim.gulmekten yerlere yatti.birkac saatte bu kadar aksilik olamaz kusuruma bakma diyor bir de kakir kakir gülüyor
Amiin dilzarım aminn..bugun de ne kadar hos basladi bi bilsenizerva kabizdi sabah 6 da etti.cani yandi herhalde..uyumak istiyor ama uyumuyor 1 saati gecti salliyorum.degisik bir sşekilde viyk viyk diye ses cikarip yüzünü büzuyor..taklidini yapinca da gülüyor cani acısa ağlardı herhalde ya di mi?
Dünürüm senin damat firini 300 e cekerek yemegimizi yakarak günü kapattıAllah tan kokuyu hemen aldım da yenebilir durumdaydı
10.5 aylık 3 kelimeli cümle mivay maşAllah
Her çocuk baska oluyor işte yaa..bir elin parmakları gibi..her biri kendine özgüya ben kendi adıma konuşayım.birinci cocukta ki gibi odaklanmiş bir şekilde ilgilenemiyorsun.mesela ben alinin pesinde gezerdim oyun oynayalim diye.erva benim pesimde geziyor yani ben firsat bulunca nerde olursak oraya hemen oturup elinde ne varsa 5 10 dk oynuyoruz.bulabildiigm fırsatlari degerlendirmeye calisiyorum.yani ali de hersey planli iken erva da bi o kadar spontone.boyle bir düzen iste.ee insan sorguluyor haliyle acaba geri kalır mı diye annem de ısrarla ali daha konuşkandi diyor ama degildi.ali ile cok uğraştım ben.dil gelisimi icin.masAllh subhanAllah simdi iyi.
Iki cocuk cok yordu beni.yetemezsem diye korkuyorum.ama etrafimdaki herkes de iyi gidiyorsun bravo falan diyor.acaba gazlamak icin mi diyorlar
Erva cok hırslı abisi ne yaparsa aynısını yapmak istiyor.gucu yetmiyor diye tavsan dislerini sikip çeneyi kitliyor eller yumruk kafa titiriyor (bu sahne çoğunuza tanıdık gelmistir eminimklasik sinirli bebek yerim yerim)
Göktuğ paşa demek kopecigin kaafasini yolmuş.ozur dilerim ama düşününce bi gulme gelmedi desem yalan olurah goktug Allah dan akıllı bir hayvana denk gelmissiniz isirir falan Allah korusun.ama iste mevzu bebek olunca çoğu köpek sakinleşiyor. kopeklele bebekler arasidna tuhaf bir bağ var ya
Kıyamam duruma . Çok zor geçiyor bu diş gelişleri Allahım kolay getirsin. Ata da çılgın vallahi bir an durmuyor çok az uyuyor. Sabah en geç 7 gibi kalkıyor oynuyoruz biraz kahvaltı edip sokağa geceye kadar girip girip çıkıyoruz o yorulmaya uykusu az çayır çimen toprak öyle büyüyor. Duru da dışarda diş acısını unutuyordur keşfediyorlar dünyayı. Allahım sağlık versin. Uykusuzluk bende de tavan. Gözüme camlar kaçmış gibi. Oruç bi yandan sersem gibiyim. Adet de olmadım . Aralıksız bugüne geldik şükür. Allahım sana güç kuvvet versin kuzumİyi diyeyim iyi olayım Duru azilari patlatıyor, çok zorladı. Ne gece uykusu ne gündüz uykusu. Gün içinde 3 kere uyuyan kız uyuyamaz oldu. Dolvenle tutuyorum el ağızda sürekli ağlama krizi. Pek giremedim. Eşimde çalışıyor bu ara çok uykusuz kaldım. Anlamadığım birşey adda diye ağlıyor. Dişi agrirken dışarı çıkıyoruz ağlaması yok. Benimi kandırıyor anlamıyorum. GoZlede görünüyor dişler, yada dışarda unutuyor. Ata kuzum nasıl sizler ne yapıyorsunuz.
Duranı yok Baharım hepsi çok hareketli düşürmeden kırmadan sapasağlam büyütebilelim inşallahDaha Iyi canim sagol. Sanirim bizimde disler gelecek huzursuzluk basladi hic durmuyor ya..
Sivilce Ata da var salyadan diye tahmin etmiştim bende . Sağlıkla gelsin dişlerBizim bir aydır çıkıyor, sivilceler sabah sönüyor akşama doğru artıyor. Ben ıslaklığa bağlıyorum. İnşallah ondandir başka bir şeyden olmasın da. Parmaginla kontrol etmeyi deneyebilirsin sivri bir şey geliyor mu eline?
Alt azılarda var çok sertlik , diş geliyor orası kesin . Üste hiç bakamadım bile . Azılardan biri iyi gelmişti de bu baya zorluyorBizim bir aydır çıkıyor, sivilceler sabah sönüyor akşama doğru artıyor. Ben ıslaklığa bağlıyorum. İnşallah ondandir başka bir şeyden olmasın da. Parmaginla kontrol etmeyi deneyebilirsin sivri bir şey geliyor mu eline?
Ya ne kadınsın 3 bebe yetmedi tırtıl bealiyorsun yaBizim ev hayvanı tırtılımız da koza yaptı dün yattı uyuyor şimdi merakla bekliyoruz çıkışını
Benimki geçen gece 12.30 gibi uyandı ama nasıl ağlamak meme bile istemiyor ki Asya ilk defa memeye hayır dedi telaş yaptım önce sonra verdim ağrı kesici veriyorum da ben zaten kuzum ağrı çekip oturmayı kendim de yapmam ona da bunu yapmam benim görüşüm bu yazıktır ki ağrı kesiciye ragmen 5.30 gibi uyudu o gün ama keyfi yerine geldi en azındanHem nasıl şişmiş ağlamaya yer arıyor paçama yapıştı iyice . Nasıl ağrıyordur kim bilir . Böyle durumlarda ağrı kesici filan veriyor musunuz ?
Eşimin akrabalari guluyirlar su cicegi oldugumu duyuncaOy Sena kuşummm. Senin dağılmış halini de severim rabbim korusun
Oy gelinciğimm maaşallah çiçeğime
Allah allah çıkarmamış musın küçükken. Çok kaşındırır tez günde acil şifaları olsun
Çocuklar dişle perişan oldular çıkaydı hepsi de rahatlasalardı
Ne güzel bir dua. Aminnn
Ata da böyle ishal yaktı bacak aralarını pişti zorla değiştiriyorum bezi külot beze geçtim onu giydirmek daha kolay
Aminnn dünürüm
Hem nasıl şişmiş ağlamaya yer arıyor paçama yapıştı iyice . Nasıl ağrıyordur kim bilir . Böyle durumlarda ağrı kesici filan veriyor musunuz ?
Kizlar sanirim dis geliyor bizimde ama.bakamiyorum. iştahınız kesildi 3 gündür bugun dahada beterdi zar zor yedirebilimdim birseylerBizimde dün akşam mizirtiliydi ay dedik diş geliyor sabah bir kalktim yanıyor ateşten gün boyu ateşi ve ağrısı vardı baktık sanki köpek dişi geliyor :/ köpek dişleri ateş yapar mı? Bir yandanda tedirginim başka bir hastalığımı var diye
Bnde calpol verdim bugün hic durmadi cunku insallah rahat uyurBenimki geçen gece 12.30 gibi uyandı ama nasıl ağlamak meme bile istemiyor ki Asya ilk defa memeye hayır dedi telaş yaptım önce sonra verdim ağrı kesici veriyorum da ben zaten kuzum ağrı çekip oturmayı kendim de yapmam ona da bunu yapmam benim görüşüm bu yazıktır ki ağrı kesiciye ragmen 5.30 gibi uyudu o gün ama keyfi yerine geldi en azından
Bir daha tekrarlamaz canım. Aşı olunca ille geçirecekler diye bişey yok tabi. Ama aklınızda olsun suçiçeği geçirirken çocuklar hamile biriyle yakın temastan kaçınmak lazım. Çünkü anne karnındaki bebeği olumsuz etkilediğini biliyorum. Tekrar geçmiş olsun canımEşimin akrabalari guluyirlar su cicegi oldugumu duyuncademek cikartmamisim annem digerlerini hatrliyor bunu hatirlayamadi. Bitti gbi suan ama geri tekrarlar mi bilmiyorum baya da oldu çıkalı ama rahatladim kaşınmak fena halde rahatsz etmisti. Umarim burdaki tum bebisler de hafif sekilde atlatir
Cevabi bana da iletirsen sevinirim canımBir yandan ben de alerji mi acaba diye düşündüm ama sürekli var. Bir şey verince çıkan türden değil, ben de ıslaklığa bağladım. Haftaya doktor kontrolü var. Onu da sorarım. Bakalım ne diyecek?
Oyy yavrum.ne çekiyor kuzular yaBenimki geçen gece 12.30 gibi uyandı ama nasıl ağlamak meme bile istemiyor ki Asya ilk defa memeye hayır dedi telaş yaptım önce sonra verdim ağrı kesici veriyorum da ben zaten kuzum ağrı çekip oturmayı kendim de yapmam ona da bunu yapmam benim görüşüm bu yazıktır ki ağrı kesiciye ragmen 5.30 gibi uyudu o gün ama keyfi yerine geldi en azından
Günaydın dünürüm. Ata da beni ya da babasını hep yanında istiyor paçamızda ama ikimize de aşırı düşkün. Gerçi artık bahçede diğer çocuklara da gidiyor ama diğer zamanlarda yaka iğnesiKızlar günaydın
Erva artık bana düşkün diyemiyorum..sanki fazlasıoturdugu açıdan beni göremezse bile agliyor..ne yapacagimi şaşırdım.siz de durumlar böyle mi?
Gecenlerdede yazmistim canim benim kiz ben mutfaktayken özellikle gelip ayağıma yapışıyor kucagima çıkmak ıstiyor babası anca kandırınca gidiyor. Haftasonu biraz alışınca anca babasina gidip duruyor. Bu dönemsel sanırım.Kızlar günaydın
Erva artık bana düşkün diyemiyorum..sanki fazlasıoturdugu açıdan beni göremezse bile agliyor..ne yapacagimi şaşırdım.siz de durumlar böyle mi?
Günaydın dünürüm. Ata da beni ya da babasını hep yanında istiyor paçamızda ama ikimize de aşırı düşkün. Gerçi artık bahçede diğer çocuklara da gidiyor ama diğer zamanlarda yaka iğnesi
Gecenlerdede yazmistim canim benim kiz ben mutfaktayken özellikle gelip ayağıma yapışıyor kucagima çıkmak ıstiyor babası anca kandırınca gidiyor. Haftasonu biraz alışınca anca babasina gidip duruyor. Bu dönemsel sanırım.
Ne yardım ne yardım mutfak dolapları u dökem banyo dolabını dökem ooo dolap buldum napam dur bi dökemAnnesine yardim ediyorahh çok tatlı sıpalar yoksa katlanılmaz..kim olursa olsun çorap çekmeceni yok yere dagitan birine çatarsın normalde ..ama iste söz konusu bebekler cocuklar oldu mu akan sular duruyor
Süpürgeyi hazırladım gittim balkona ama olacak gibi değildi söktüm herşeyi yıkadım.pek de rüzgarliydi şansımaçamaşırlardan kaktüs ignesi ayikladim..en cok da yesil bir kıyafetin üstüne denk gelmis.bu kadar olur yesil kiyafetten yesil yesil kaktüs ignesi de ayikladim da ölsem de gam yemem muhtemelen camasirlikta yuvarlanmis saksi
Sen nenyaptin bitirebildin mi islerini canim?
Bizim kıza kakaolu vey cilekli bisiler verdigimde oluyor o duRuum.ama izi kalmaz korkma sürekli yenileniyor ciltleri
Ates yapar..goz nezle gibi akabilir..gözleri kizarir. Goz disi derler agrisi goze vurur..epey zorluyor maalesefama dis 38 in üstüne çıkmaz canim.cikarsa baska bisi olabilir sebep olarak.gecmis olsun⚘⚘
İyi uyumuştur ibşallah kuzum bizim köpek fişinin birinin ucu görünmüş yazık pek zor ya onlara daKizlar sanirim dis geliyor bizimde ama.bakamiyorum. iştahınız kesildi 3 gündür bugun dahada beterdi zar zor yedirebilimdim birseyler
Bnde calpol verdim bugün hic durmadi cunku insallah rahat uyur
Bizim çoğunlukta böyleydi canımKızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?