Canımcım bu pandemi dönemi bebekleri böyle bizden başka kimseyi görmedikleri için hep yakamızda paçamızdalar Ayşe de öyleydi ablam ben nadiren babası dışında kimseyle durmuyor hep bizi istiyordu şimdi Burda kalabalığız ya alıştı abimler yengem ve çocuklarla da vakit geçiriyor hatta çocuğu olmayan yengemi görünce direk elinden tutuyor hadi hadi diyor dışarı gezmeye onunla gidiyorlar. Hep evde ve bizimle oldukları için bence ervada hep seninle babayı akşam kısıtlı bir zamanda görüyor onun için çok normal bence inş herşey düzelsin biraz dışarıya insanlara alışınca düzelir diye düşünüyorumKızlar günaydın
Erva artık bana düşkün diyemiyorum..sanki fazlasıoturdugu açıdan beni göremezse bile agliyor..ne yapacagimi şaşırdım.siz de durumlar böyle mi?
Dün dişi gordum sanmıştım ama gelen giden yok arada 38.5 oldu ama genel 38 lerde dolandı dayanamadık 3 kere 6 saat arayla caykasigi dolven verdik rahat uyudu şükür ama ateş yok smdi ama çok mız miz ayy çocuğum çok gülec ve huzurluymusDiş ateşi ateşi 38'i geçmez diyorlar. Kaç oldu ateşi? Köpek dişleri de epey zorluyormus çıkarken.
Valla bizde tam tersi babadan bana gelmiyor. Bugun işe gidecekti eşim gidemedi. Düşmedi yakasından ağladı gelmedi banaKızlar günaydın
Erva artık bana düşkün diyemiyorum..sanki fazlasıoturdugu açıdan beni göremezse bile agliyor..ne yapacagimi şaşırdım.siz de durumlar böyle mi?
Bizde 9. Uç vermiş. Eller hep ağızda zaten iki üç haftadır. İştahsızlık hat safhada. Yemek yedirme kısmı en zoru sanırım benim için annelik olayındaDün dişi gordum sanmıştım ama gelen giden yok arada 38.5 oldu ama genel 38 lerde dolandı dayanamadık 3 kere 6 saat arayla caykasigi dolven verdik rahat uyudu şükür ama ateş yok smdi ama çok mız miz ayy çocuğum çok gülec ve huzurluymus
Kalppare gözü akmiyorda artık ağlamayı öğrendi hemen gözyaşı süzülüyor
BKGK benim minikte yemeğe asla hayır demez dünden beri sadece muz yedi ağzına birşey değince basıyor yaygarayi
8 diş çıkardı akşamdan mızmızligi başlardı gecede uyanma sayısı ve aglamasi artardı bir gece çıkartmıştı bu dis mi huy mu hastalık mı bilmiyorum ama hepimizi bitirdi.
Kucağından asla inmiyor hep emicek annemde her hastalıkta çocuğun huyu değişiyor diye bir korku sardı beni Allahım çocuklar hasta olmasındunden beri evin tadı tuzu kaçtı
Hayırlı olsun disinizBizde 9. Uç vermiş. Eller hep ağızda zaten iki üç haftadır. İştahsızlık hat safhada. Yemek yedirme kısmı en zoru sanırım benim için annelik olayında
Bizimki de yemiyor Allah'ım Yarabbim makarna, ekmek yiyecekmis küçük hanım. Köfte severdi ağzına sürmüyor tükürüp duruyor. El kadar bebe parmağında oynatıyor beni. Bizim dişler pek sırayla gelmedi alt yan kesiciler çıkmadan azılar çıkmaya başladı. Üst damakta 6 diş, altta 3 dişHayırlı olsun disiniz9 olarak hangisi geldi? İstahsız çocuk çok zormuş sabah beri iki kaşık yediremedik normalde eline veriyorum rahattı smdi dudağına dokundurmuyor
Geçmiş olsun.İçin rahat etmiyorsa doktora götürün canım. En azından bir şey yokmuş, distenmis dersin.Dün dişi gordum sanmıştım ama gelen giden yok arada 38.5 oldu ama genel 38 lerde dolandı dayanamadık 3 kere 6 saat arayla caykasigi dolven verdik rahat uyudu şükür ama ateş yok smdi ama çok mız miz ayy çocuğum çok gülec ve huzurluymus
BKGK benim minikte yemeğe asla hayır demez dünden beri sadece muz yedi ağzına birşey değince basıyor yaygarayi
8 diş çıkardı akşamdan mızmızligi başlardı gecede uyanma sayısı ve aglamasi artardı bir gece çıkartmıştı bu dis mi huy mu hastalık mı bilmiyorum ama hepimizi bitirdi.
Kucağından asla inmiyor hep emicek annemde her hastalıkta çocuğun huyu değişiyor diye bir korku sardı beni Allahım çocuklar hasta olmasındunden beri evin tadı tuzu kaçtı
Aslihaydo aslım nasıl oldunuz
Sağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorumAslihaydo aslıcım sen nasıl oldun
Ah yvzvaruö benim ya o kadar vaka var ki insanlara yemiyorlar artık kıyamam sende hemen topla inşallahSağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Ne 9 mu bizim hala 2 ve o kadar huysuz ki daha 3-4-5.... daha çıkacak oyyy oyyHayırlı olsun disiniz9 olarak hangisi geldi? İstahsız çocuk çok zormuş sabah beri iki kaşık yediremedik normalde eline veriyorum rahattı smdi dudağına dokundurmuyor
Canım geçmiş olsun Allah şifa versinSağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Emziren anneye hava makinası takılmıyor mu. Nasıl bir saçmalık bu. Ben kaç kere taktırdım, evde çocukları kini kullandım. Kendini çok kötü hissediyorsan git acile. Derin nefes alamamak insanı korkutuyor, ekstra stres oluyorsun. Nefesini sakın dinleme, başka birşeylere yönelmeye çalış. Dinledikçe daha çok sıkışirsin. Elinden geldiğince sakin olmaya gayret et. Allah en kısa zamanda şifa versin. Acil şifalar diliyorum.Sağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Canim bende bugun 2 yaş sendromuna erkenden mi girdik acaba dedim. Gunduz bir tık daha iyiydik esim isten geldi bizimki surekli pacama yapisti yine e yemek hazirla indir kaldır derken biraktim masayı oyun oynayayım da dursun dedim saçımla oynuyor hanımefendi baya bir oyalandi ama işlerin bitmeside bu saate kaldi..Kızlar işte geçici olmamasindan korkuyorum sanırım2 yas krizine erken girermis bazi bebeler.Ali de 1.5 yaş da başlamıştı bu géreksiz çiğlıklar ağlamalar falan.kimseyle konuşturmaz hep onla konuşmamı isterdi simdi erva aynısını yapıyor.Ali de hala vazgecmis sayılmaz ama hafifledi tabi. Başım yanıyor sanki insAllah distendir bu durum..çünkü çook çığlık atıyor.ama yanına oturayım oynayalim genelde sakin.yani eger hasta olsa dişi ağrısa hiç oyunla kanar mıydı bilemiyorum
Uyudu çok şükür canim ama sabah erken kalktiİyi uyumuştur ibşallah kuzum bizim köpek fişinin birinin ucu görünmüş yazık pek zor ya onlara da
Gecmis olsun ya. Valla bu yemek meselesi cok can sıkıcı benimkide ağzını açmadı bugun kahvaltısını elimle yedirdim normalde alir eline yerdi. Aksamda babası yedirdi en son yoksa kriz geçirecektim eliyle itiyor yafa kafasini ceviriyordu simdi ağzından çıkarmayıda ogrendiDün dişi gordum sanmıştım ama gelen giden yok arada 38.5 oldu ama genel 38 lerde dolandı dayanamadık 3 kere 6 saat arayla caykasigi dolven verdik rahat uyudu şükür ama ateş yok smdi ama çok mız miz ayy çocuğum çok gülec ve huzurluymus
Hepsi bu sira ayni sanirim. Umarım distendir bende huy değiştirmesinden korkuyorum .Bizimki de yemiyor Allah'ım Yarabbim makarna, ekmek yiyecekmis küçük hanım. Köfte severdi ağzına sürmüyor tükürüp duruyor. El kadar bebe parmağında oynatıyor beni. Bizim dişler pek sırayla gelmedi alt yan kesiciler çıkmadan azılar çıkmaya başladı. Üst damakta 6 diş, altta 3 diş
Sağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Gidebilirsin tabi pozitif insanlar keşke birtek hastanelere gitse. Heryere gidiyorlar. Filyasyondan gelenler ilaç başlamadı o zaman sana değil mi? Yani ciğerlerine de inmiş nefes darlığın varsa antibiyotik şart. Emzriyor da olsan kullandığın sürece emzirmeyip başlayabilirsin. Tomografi hiç çektirmedin o zaman em azından bi onu çektir. Durum neymiş bakarsın. Bence daha da kötü olursamı bekleme git.Sağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Üst köpek dişi çıkmış daha da çıkar heralde alt da. Çok salyalı çok kaşıyor. Erken gibi geldi ama bilemedim. 8 dişe daha hala çiğneyemiyorHayırlı olsun disiniz9 olarak hangisi geldi? İstahsız çocuk çok zormuş sabah beri iki kaşık yediremedik normalde eline veriyorum rahattı smdi dudağına dokundurmuyor
Demek artık düzen de biliyorlar aferin kızımaNe yardım ne yardım mutfak dolapları u dökem banyo dolabını dökem ooo dolap buldum napam dur bi dökem
Ya bu sabah kuruyemiş kabını çıkardı bende o an koyamadım dolaba önüne koydum kapağı açtı içine koydu kapattı ben şok
Allah yardımcımız olsunBizim çoğunlukta böyleydi canımortamı terk edemiyorum pek
Evet aşağı gidince babaannesine yani değişik oluyor tavırları..ama sonn gidisimizde gene dizimden ayrılmadıCanımcım bu pandemi dönemi bebekleri böyle bizden başka kimseyi görmedikleri için hep yakamızda paçamızdalar Ayşe de öyleydi ablam ben nadiren babası dışında kimseyle durmuyor hep bizi istiyordu şimdi Burda kalabalığız ya alıştı abimler yengem ve çocuklarla da vakit geçiriyor hatta çocuğu olmayan yengemi görünce direk elinden tutuyor hadi hadi diyor dışarı gezmeye onunla gidiyorlar. Hep evde ve bizimle oldukları için bence ervada hep seninle babayı akşam kısıtlı bir zamanda görüyor onun için çok normal bence inş herşey düzelsin biraz dışarıya insanlara alışınca düzelir diye düşünüyorum
Allah Allahh her biri farklı birer dünya işteValla bizde tam tersi babadan bana gelmiyor. Bugun işe gidecekti eşim gidemedi. Düşmedi yakasından ağladı gelmedi banababası dışarı götürüyor gezdiriyor oynatıyor o yüzden bu aralar babacı. Emesi gelince geliyor yanıma
Biraz da Alinin ona karışması da etkili oluyor..eline ne alsa elinden alıyor..oyy Allahim sağlıkla büyüsünler yanımızda olsunlar da bunlar minik şeyler..Canim bende bugun 2 yaş sendromuna erkenden mi girdik acaba dedim. Gunduz bir tık daha iyiydik esim isten geldi bizimki surekli pacama yapisti yine e yemek hazirla indir kaldır derken biraktim masayı oyun oynayayım da dursun dedim saçımla oynuyor hanımefendi baya bir oyalandi ama işlerin bitmeside bu saate kaldi..
Valla canim karyanin eli yandı yinede oturdu oyun oynadı merak etme gecicidir insallah
Yaaa Allah’ım korusun aslım yavrularının yüzüne baksın hemencecik kalk ayağa inşallah daha iyisindir aklım sende dualarım daSağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Üşüttü mü ne oldu canım döndünüz mü evinize hava değişimi mi etkiledi Çok geçmiş olsunKızlar etiket yapamadim sanırım dış değil gündüz iyidi ateş yoktu az huzursuzluk ve iştahsızlık vardı. Gece bir ateşi yükseldi 40 dereceleri gördük oyy zor bir geceydiıslak bez ve soymayla düşürdük ama tüm gece uyumadik ben bayıldım eşim nöbet tuttu o bayıldı ben devraldım. 4-5 saatte 1 caykasigi dolven verdik ins bugün daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?