- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Canım geçmiş olsun zaten 38 derece diş ateşi olmazdı. Dün yazacaktım fırsatım olmadı hiç. Doktora götürün muhakkak bu kadar yükselmesi enfeksiyon göstergesi. İlerlemesini hemen başlasın tedavisiKızlar etiket yapamadim sanırım dış değil gündüz iyidi ateş yoktu az huzursuzluk ve iştahsızlık vardı. Gece bir ateşi yükseldi 40 dereceleri gördük oyy zor bir geceydiıslak bez ve soymayla düşürdük ama tüm gece uyumadik ben bayıldım eşim nöbet tuttu o bayıldı ben devraldım. 4-5 saatte 1 caykasigi dolven verdik ins bugün daha iyi olur
Aslı nasıl oldun canım şimdi nefesin düzelmezse bekleme git hastaneye ilaç başlaman gerekiyorsa da bir süre kullanır sonra devam edersin emzirmeye. İnşallah ilerlemez daha fazla kuzumSağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Canım istersen bi doktora görünün enfeksiyon falan olabilir ateş yüksek.. antibiyotik gerekebilirKızlar etiket yapamadim sanırım dış değil gündüz iyidi ateş yoktu az huzursuzluk ve iştahsızlık vardı. Gece bir ateşi yükseldi 40 dereceleri gördük oyy zor bir geceydiıslak bez ve soymayla düşürdük ama tüm gece uyumadik ben bayıldım eşim nöbet tuttu o bayıldı ben devraldım. 4-5 saatte 1 caykasigi dolven verdik ins bugün daha iyi olur
Canım bence de hemen hastaneye git nefes darlığı şakaya gelmez. İlaç da kullanmıyorsun. Tomografi falan duruma bakıp gerekirse ilaç kullanırsın emzirmezsin. Allah şifanı versinSağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
canim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canimSağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
biz neler yaşadık neler. medikal park hastanesinde. iki gündür şikayet ediyorum. başka bebek yaşamasın bunları diye. değerlerimiz de kötü cıktı. demir depomuz bomboş b12 düşük. hem o hem ben acilen desteğe başlamalıymışız. yaşadığım stres beni mahvetti ve uykusuzluk. hem kan alma hem menenjit aşıları civani çok sarstı doğal olarak bizi de tabiki. bugün biraz daha iyi ama benim migren devam. bir ay sonra tekrar tahlil yaptirmaliyiz sonuç ne oldu değişti mi diye. ama aynı hastaneye gitmem.reziller. o kadar çok ofkeliyim ki. güya vip ama bebek hemsiresi yok. deneme tahtası sanko.cocugum.Biz de dün 1 yaş aşılarını olduk. Kan alındı değerlerine bakıldı. Hepsi çok iyi çok şükür. Ama çok ağladı yavrum..ben de onla birlikte ağladım halbuki hemşire iyiydi bi kerede buldu aldı kanı ama çok hareket ettiği için iğne içerde damarı kaybetmiş kan gelmedi yetmedi ama doktor önemli bazı değerleri seçti aradan diğerlerini ölçmesinler dedi. Tekrar alınmasına gerek kalmadı. Aşılar ateş falan yapmadı bu arada. Çok sıkıntı yaşayanlar olmuştu burda korkmuştum ama iyi atlattık
Canım yaa çok üzüldüm civan da nasıl korkmuştur canı yanmıştır.. ben elini kolunu tuttum da sinirlendi ağladı artık ne kadar canı yandı ağladı bilemiyorum o bile beni mahvetti.. biz de mama meme beraber gittiğimiz için değerler iyi çıktı diye düşünüyorum. Et pilav makarna türevi şeyleri yiyor seviyor ama genel olarak öyle çok iştahlı bir çocuk değil.canim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim
biz neler yaşadık neler. medikal park hastanesinde. iki gündür şikayet ediyorum. başka bebek yaşamasın bunları diye. değerlerimiz de kötü cıktı. demir depomuz bomboş b12 düşük. hem o hem ben acilen desteğe başlamalıymışız. yaşadığım stres beni mahvetti ve uykusuzluk. hem kan alma hem menenjit aşıları civani çok sarstı doğal olarak bizi de tabiki. bugün biraz daha iyi ama benim migren devam. bir ay sonra tekrar tahlil yaptirmaliyiz sonuç ne oldu değişti mi diye. ama aynı hastaneye gitmem.reziller. o kadar çok ofkeliyim ki. güya vip ama bebek hemsiresi yok. deneme tahtası sanko.cocugum.
Yaaa çok geçmiş olsun canım değerler düzelir inşallah hemencik toparlar değerleri. İy bir hemşireye denk gelmek büyük nimet gerçekten biz de çok sıkıntı yaşadık ya o yüzden çok iyi anlıyorum seni.canim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim
biz neler yaşadık neler. medikal park hastanesinde. iki gündür şikayet ediyorum. başka bebek yaşamasın bunları diye. değerlerimiz de kötü cıktı. demir depomuz bomboş b12 düşük. hem o hem ben acilen desteğe başlamalıymışız. yaşadığım stres beni mahvetti ve uykusuzluk. hem kan alma hem menenjit aşıları civani çok sarstı doğal olarak bizi de tabiki. bugün biraz daha iyi ama benim migren devam. bir ay sonra tekrar tahlil yaptirmaliyiz sonuç ne oldu değişti mi diye. ama aynı hastaneye gitmem.reziller. o kadar çok ofkeliyim ki. güya vip ama bebek hemsiresi yok. deneme tahtası sanko.cocugum.
Hadi geçmiş olsun size de canımBiz de dün 1 yaş aşılarını olduk. Kan alındı değerlerine bakıldı. Hepsi çok iyi çok şükür. Ama çok ağladı yavrum..ben de onla birlikte ağladım halbuki hemşire iyiydi bi kerede buldu aldı kanı ama çok hareket ettiği için iğne içerde damarı kaybetmiş kan gelmedi yetmedi ama doktor önemli bazı değerleri seçti aradan diğerlerini ölçmesinler dedi. Tekrar alınmasına gerek kalmadı. Aşılar ateş falan yapmadı bu arada. Çok sıkıntı yaşayanlar olmuştu burda korkmuştum ama iyi atlattık
Geçmiş olsun canım .Bizim de 9. aydaki kan değerlerimiz çok çok düşüktü. Damlayla falan olacak iş değil dedi doktor. 3 aydır demir şurubu kullanıyor. Haftaya gideceğiz inşallah düzelmiştir. Gece uykusuna dalarken zorlanmaları, tırnak kırılmaları düzeldi şükür. Kan aldirma işi çok zor, iyi hemşirelere denk gelelim inşallahcanim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim
Evet okumustum bunu tekrar sagol yine soyledigin icinBir daha tekrarlamaz canım. Aşı olunca ille geçirecekler diye bişey yok tabi. Ama aklınızda olsun suçiçeği geçirirken çocuklar hamile biriyle yakın temastan kaçınmak lazım. Çünkü anne karnındaki bebeği olumsuz etkilediğini biliyorum. Tekrar geçmiş olsun canım
kıyamam kuzum, iyiyim dedin diye nasıl sevinmistim. insallah iyi olursun canim, olmadi emzirmeye ara ver canım, al ilaçlarını. Rabbim şifasını göndersin...Sağolun kızlar ağırlaştım çok. Bugün 112 yi aradım dayanamadım derin nefes alamıyorum korkuyorum112 gelmedi covid merkezini ara dediler Aradım çok komik adam emziriyosunuz bişey yapamayız ballı süt iç dedi nefes ne güzelmiş rahat aldığım her nefes şükür sebebiymiş çok zor ya çokk yarın daha kötü olursam 112 falan dinlemeyip kendi arabamla giderim Allah'ım sen koru
Bir biz kaldık herhalde katı gıdada ilerleyemeyen. Senin nasıl gidiyor ? Ben çekiniyorum katı vermeye , tamamen yemeyi reddeder diye . Şimdi çorba içmesine bile seviniyorum . Gerçi onu bile oyunla yiyor . Arada katı da teklif ediyorum ama çiğnese bile yutmuyor enteresan bir şekilde . Karpuz koyuyorum ağzına çiğneyip atıyor diliyle . Çok zor gerçekten . İşimiz kolaylaşırdı en azından yeseler . En çok kahvaltıda zorlanıyorum ben . Sizinki ne yiyor kahvaltıda ?Üst köpek dişi çıkmış daha da çıkar heralde alt da. Çok salyalı çok kaşıyor. Erken gibi geldi ama bilemedim. 8 dişe daha hala çiğneyemiyor
Ah be canım geçmiş olsun . Demir depoları neden boş ki , kullanmamış mıydınız Demir damlası ? Bizim de sanırım mamadan dolayı değerler iyi çıkmıştı 11. Ayda şükür . Bir daha da gerek görmediler . Çocuklar için çok zor iş şu kan aldırmacanim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim
Mama ve devam sütü ayrı MıBir yandan da doktor mamayı bırakın devam sütüne geçin hatta süt bile içebilir dedi ama emin değilim ben sütün faydasından çok zararı olduğuna inananlardanım. Doktorla bu konuda uyuşmuyoruz.
Aynı değil aptamilin devam sütünğ önerdi süt bile verebilirsin hatta dedi ben pek vermek istemiyorum dedim tamam devam sütüne geç o zaman dedi. Onun da içinde süt var amaan be bileyim. Yavaş yavaş kessem daha iyi ama bizimki çok düşkün uykuya geçerken istiyor beni emiyor ama ben yokken mama gece de bir kere kesin içiyor.Bir biz kaldık herhalde katı gıdada ilerleyemeyen. Senin nasıl gidiyor ? Ben çekiniyorum katı vermeye , tamamen yemeyi reddeder diye . Şimdi çorba içmesine bile seviniyorum . Gerçi onu bile oyunla yiyor . Arada katı da teklif ediyorum ama çiğnese bile yutmuyor enteresan bir şekilde . Karpuz koyuyorum ağzına çiğneyip atıyor diliyle . Çok zor gerçekten . İşimiz kolaylaşırdı en azından yeseler . En çok kahvaltıda zorlanıyorum ben . Sizinki ne yiyor kahvaltıda ?
Ah be canım geçmiş olsun . Demir depoları neden boş ki , kullanmamış mıydınız Demir damlası ? Bizim de sanırım mamadan dolayı değerler iyi çıkmıştı 11. Ayda şükür . Bir daha da gerek görmediler . Çocuklar için çok zor iş şu kan aldırma
Mama ve devam sütü ayrı MıSüt ben de vermemeyi tercih ediyorum. Kuzenlerim hemşire onlar da ısrarla süt ver bak biz çocuklara mama vermeden büyüttük emmeseler bile diyorlar .
canim civan herseyi yer yasakli seyleri bileCanım yaa çok üzüldüm civan da nasıl korkmuştur canı yanmıştır.. ben elini kolunu tuttum da sinirlendi ağladı artık ne kadar canı yandı ağladı bilemiyorum o bile beni mahvetti.. biz de mama meme beraber gittiğimiz için değerler iyi çıktı diye düşünüyorum. Et pilav makarna türevi şeyleri yiyor seviyor ama genel olarak öyle çok iştahlı bir çocuk değil.
Bir yandan da doktor mamayı bırakın devam sütüne geçin hatta süt bile içebilir dedi ama emin değilim ben sütün faydasından çok zararı olduğuna inananlardanım. Doktorla bu konuda uyuşmuyoruz.
kaplamasiz demir dokum tava. granit sanirim benimki. alayım bi tane. sagolasin misimYaaa çok geçmiş olsun canım değerler düzelir inşallah hemencik toparlar değerleri. İy bir hemşireye denk gelmek büyük nimet gerçekten biz de çok sıkıntı yaşadık ya o yüzden çok iyi anlıyorum seni.
Bir de. Demir depoları için kaplamasız demir döküm tavada yaparsan yemeklerini demir değeri çok çabuk toparlar aklında bulunsun
evet gece çok uyanıyor civanda. söyledim emen çocuk uyanır 1 yıl daha dayan dediGeçmiş olsun canım .Bizim de 9. aydaki kan değerlerimiz çok çok düşüktü. Damlayla falan olacak iş değil dedi doktor. 3 aydır demir şurubu kullanıyor. Haftaya gideceğiz inşallah düzelmiştir. Gece uykusuna dalarken zorlanmaları, tırnak kırılmaları düzeldi şükür. Kan aldirma işi çok zor, iyi hemşirelere denk gelelim inşallah
hemoglobin 10.2 feriğinin 4 canim. inşallah paşam toparlamistirHelinnnnn gecmis olsun civanima. insanın canından can gidiyor, bebek ayri hirpalaniyor anne ayri, seni cok iyi anlıyorum. insallah ilaçlarla toparlar kuzu. kac cikti değerleri. 8. ayda 10hmg bir daha da baktirmadik, biz de. bayramdan sonra bir uğramak lazım.
çok zor çok. hatırlamak istemiyorum o günü. eşim soğukkanlıdır o bile cocugu sagsalim cikardik ya sukur dediBir biz kaldık herhalde katı gıdada ilerleyemeyen. Senin nasıl gidiyor ? Ben çekiniyorum katı vermeye , tamamen yemeyi reddeder diye . Şimdi çorba içmesine bile seviniyorum . Gerçi onu bile oyunla yiyor . Arada katı da teklif ediyorum ama çiğnese bile yutmuyor enteresan bir şekilde . Karpuz koyuyorum ağzına çiğneyip atıyor diliyle . Çok zor gerçekten . İşimiz kolaylaşırdı en azından yeseler . En çok kahvaltıda zorlanıyorum ben . Sizinki ne yiyor kahvaltıda ?
Ah be canım geçmiş olsun . Demir depoları neden boş ki , kullanmamış mıydınız Demir damlası ? Bizim de sanırım mamadan dolayı değerler iyi çıkmıştı 11. Ayda şükür . Bir daha da gerek görmediler . Çocuklar için çok zor iş şu kan aldırma
Mama ve devam sütü ayrı MıSüt ben de vermemeyi tercih ediyorum. Kuzenlerim hemşire onlar da ısrarla süt ver bak biz çocuklara mama vermeden büyüttük emmeseler bile diyorlar .
Benimkide gece 1 kere kalktı ama sabah 6.30 da uyandı yani bir şeylerden feragat ediyoruz ister istemezCanim bende bugun 2 yaş sendromuna erkenden mi girdik acaba dedim. Gunduz bir tık daha iyiydik esim isten geldi bizimki surekli pacama yapisti yine e yemek hazirla indir kaldır derken biraktim masayı oyun oynayayım da dursun dedim saçımla oynuyor hanımefendi baya bir oyalandi ama işlerin bitmeside bu saate kaldi..
Valla canim karyanin eli yandı yinede oturdu oyun oynadı merak etme gecicidir insallah
Uyudu çok şükür canim ama sabah erken kalkti
Gecmis olsun ya. Valla bu yemek meselesi cok can sıkıcı benimkide ağzını açmadı bugun kahvaltısını elimle yedirdim normalde alir eline yerdi. Aksamda babası yedirdi en son yoksa kriz geçirecektim eliyle itiyor yafa kafasini ceviriyordu simdi ağzından çıkarmayıda ogrendi
Hepsi bu sira ayni sanirim. Umarım distendir bende huy değiştirmesinden korkuyorum .
Yaa canim ama bol bol vitamin takviyesi al.Zencefil cok iyi diyorlar. Insallah hemen atlatırsın
Ah hepimiz öyleyiz şekerparem Rabbim yardımcıları olsunMescidi Aksa da bebekler ölüyor...icim parçalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?