- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 35
İzin vermiyor kiKız adam bir de üstüne kahvaltını hazırlamış diyette de olsam 3 patlıcan daha yerdim üstünebugun yine premsestin yani ..
![]()
Uzuun bir süre sonra uyudum ama sabah dönüyor yine uyuyamam artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin vermiyor kiKız adam bir de üstüne kahvaltını hazırlamış diyette de olsam 3 patlıcan daha yerdim üstünebugun yine premsestin yani ..
![]()
Olmaz mı kız o kaçamaklar olmasa her şeyi yerim benGeçmiş olsun canım 3.günden fazla sürerse ateş 38 in üstü ver antibiyotiğini geciktirme. İlerlemesini daha fazla. Doktor da yazmış zaten muhtemelen boğazdaki yaradan yapıyor ateş.
Ya benim eşim de öyle bakamıyor daha doğrusu Göktuğ evdeyken uyanıkken başka birinin uyuması oldukça zoröyle bağırıyor sıpacık. Ohhh afiyet olsun arada olur öyle şeyler
Ben de sabah Göktuğ u yedirdim baktım durmayacak hava da güneşli aldım çıktım yürüyüşe. Soğuk esiyordu korktum hasta olacak diye kısa 2 tur attım 4000 adım hızlıca. Çıkmadan hamur mayalamıştım. Yengem kahvaltıya gelecem dedi yolda buluştuk geldik. Hamur kızartması yaptım ben de kızlar seviyor. 2 küçük yedim kızartırkn. Çay kahve derken yengem gitti biz de eşimle eve giriştik. Sil süpür wc toz al derken sanırım 1 kg verdim o sıraakşama menü düşüyorum şimdi ne yapsam
Hepimiz çıtır kıtır anne olacaz![]()
Diyetisyenler bile 1 güne izin veriyor boz gitsin ne baharvımSagol canim bende krep pankekflan yapiyorum
Teşekkürler kizlar valla kabızda olmadim aslinda neden oldu anlamadim hala devam ediyor ve abestik procto glyvenc diye bir krem verdi ise yaramıyorsıcak suya oturuyorum o biraz iyi geliyor bugunde oturamadım kiz uyuyunca balkonu yikadim camasrlarla ugrastim
aksam esim gelince iyice ağrısı oluyor neden o saatlerde oluyor onuda anlamis degilim. Insallah geçerse rahatlarim.
Terkler canim benim.
1 günlük diyeti bozayım diyorum bende :)pazartesi tekrar başlarım
@Helinnnnn çok güzel terletiyor canim ama kac gundur giymedim. Şu rahatsızlığım geçince tekrar başlarım kaldırım yerden insallah
Bizim baba muhalefet oldu malesef ayıramafıım ama şükür uyku konusunu dışarıya çıkmakla daha iyi seviyeye getirdikKızlar benim oğlanın odasını ayırmak şükür çok iyi oldu sizlere de tavsiye ederimdün gece hiç uyanmadı 10 da yatmıştı sabah 6 da uyandı. Eskiye nazaran çok güzel uykuları. Normalde de en fazla 2 kere kalkıp emip uyuyor. Memeyi kesene kadar razıyım ona da
aynu yatakta yatarken sürekli memedeydi ağzı kendi de ben de uyuyamıyordum düştü düşecek korkusu. Hatta ayırdığım ilk hafta gece eşimi çekiştiriyormuşum durr düşeceksin diye
adam elimi tutuyor şaşırmış. Sabah hayal mayal hatırladım Göktuğ sandım seni korktum düşeceksin diye dedim
![]()
Çok güzel olmuş kocaman maşallah sizeSağol canım inşallah çok teşekkür ederim
1,5 ay önce niyetlendiğimiz doğum gününü ancak yapabildik . Zar zor fotoğrafları çektik dara gelemiyor ki bizimki. Bi de masadakileri gösterip gösterip mama diye tutturduğu için bir yandan sarma ve çilek yedirip bir yandan foto çektik![]()
Valla anneliği en kilo aldıran tarafı çocuktan arta kalanı yemek düşme bu hatalara kocanın galeyanına gelme senJadee diyetteyim diyorum 2 paket yufka almiş.börek yaparsin diyornormalde almaz alasi gelmiş
ben 1 istemistim hakkini yemeyeyim.çocuklar icin yaparim diye o 2 almiş
diyetteyim diyorum cikolata yiyelim diyor.bmen çaydaki şekerden vazgeçiyorum o kadar emegi çöpe mi atam
ama attim bu akşam ne yedim hic bilmiyorum
![]()
Ye kuzum tabi yiyeceksin mesele yakmak ve azcıcıcık yemekte gerisi gelirYüksek kalorili gıdalardan uzak duruyorun.evet canımın istedigini yiyorum ama az az... bir de aksamlari karbonhidrat ve abur cubur tüketmiyorum.arma bu aksam börek yedim![]()
Refikanin tavuklu tarifleri var diyet. Marullu falan cok hosuma gitti.bugun izledim birazValla anneliği en kilo aldıran tarafı çocuktan arta kalanı yemek düşme bu hatalara kocanın galeyanına gelme sensen bizi dinle bizle haraket et
kocan kendi dikkat etmiyorsa senin de etmeni istemez biz karar aldık akşama tavuk vardı yanına pilav yapmadım brokoli salata karpuz ve yarım tam buğday ekmeği vardı menüde
![]()
Bende niyetlenebilsem diyete, o kadar düzensiz yiyorum ki canı saolsun Ata’yla, cesaret edemiyorum bir türlü. Sana ideal kilona ulaşman için sabır ve azim diliyorumAy Allah kolaylık versin kuzum hepsi mızmız ya ama erva aştı bu sıra
Demek sende girdin ha diyete haydi kızlar başaracağızben ekmekle sorun yaşamıyorum abur cuburu da baya kıstım tamamen değil ama minimal düzeyde şuan bugün tartıldım 61 kiloyum ama 61.7 nerdeyse 62 yani
hadi bakalım bende sabah 1 dilim ekmek salata yumurta falan yedim pankek yapmıştım düşün minicik kopardım ucundan öğlen 3 4 kaşık makarna yoğurt akşam yeşil fasulye karpuz salata yoğurt yedim
![]()
Geçmiş olsun kuzum. Onların yastıkları oluyordu. Oturma yastığı o da iyi gelebilirSelam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
@Umudum- buradayım canim sagol cok şükür ıyiyiz sena nasil eve döndünüz mü?
@Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira
Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
S Susam_tanesi yaa Ipek de gun geçtikçe güzelleşiyor Masallah kocaman
@Nehir8077 canim Duru cumm gecmis olsun cokk
misskokulumm 6 kilo baya iyi vermişsin Masallah:)
@Zeyay1420 zeynep e de çok gecmis olsun canim
@Sonsuz umut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?
Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii![]()
Hiç söyleme hamdolsun bugünlere...Selamlar kızlarhavalar ısındı herkes gezmelere başladı tabi ben de dahil
buralar biraz boş kalmış önceden sayfalar birikirdi şimdi baya az. Geçen sene bu zamanlar oyun halısında çırpınan bebelerimiz şimdi yerlerinde durmuyor koşuyorlar nerden nereye
![]()
Kap kek ve kısır vardı bugün bizde yakın olsak yollardımcanım düşündüm de haklısın.zaten epey zorlandım.biraz daha arttırayim.
zaten sütüm de azaldı böyle olmaz.ervanın dişler peşi sıra çıkıyor ki kuzum onda da böyle biraz
.tam rahat edecekken bir bakıyorum yeni dis geliyor.o geciyor çocuk rahatla-di dememe kalmıyor öbürü kabarıyor.ondan çok aksi
Goktugun da kapuu mu yiyorr oyy kıyamammmafiyet bal şeker olsun pasama
Azmettık basaralım jadeemkızkardeşim de diyete girmis.dun konusurken söyledi.sormasam soyleyecegi yok köftehorun
ee neler yedin falan dedim abla su an hamurişi yiyorum diyor
kız hamurişli diyet mi var dedim gülüyor
sabahları ac karnına birkac bardak su ic dedi ve günde bir yeşil kabağı az yagda sotele ye cok yarari oluyor kilo verirken dedi.canım da nasıl kek istiyor anlatamam
Öyle deme ya içim bir tuhaf oluyor
Baksana yaböylesi de zormuş
aman sen sakın ona uyma baharım
umut ile duru sana yeter de artar bile
Ayy bahar papatya cayini ilk defa içtim.yani sallama cay olarak tuketmistim ama bu sefer demleme yaptım. Kız fazla mi attim papatyayı nedir. Dokundu sanki. Eşim de açlıktan boyle halsizsin diye çıkıştı.sonra siz de o öğün sayılmaz deyince biraz arttirmaya karar verdim
Demek Duru da masa altından yemeyi seviyor.masayi dagitmayi da seviyor demistin.tamam iste aynı kafa bunlar
Sen de benim gibi kendini paralamışsın kekler mumlar kitaplar videolar vs vs vs... ben oyun çadırı icine lazimlik koyup umumi tuvalet bile yaptımtuvalet kapisina elma agaci olusturup tuvalete gittikce elmasini boyadım.daha neler neler..ama inat etti.kardesi dogmustu yeni. Ben de bebegim altıma yapacagim diye inadina yapıyordu. Bir gün öğrendi iste..demek o günün gelmesi gerekiyormuş.biraz daha sabir canım
ikisine bir alıştırmaya çalışsan çok yorulur musun? Belki cesaret alırlar ve çabuk olur.
zaafım bu ara nutella oldu. bahanem de hazır sekerim düşüyorum yoruluyorum sinirleniyorum yiyeyim en iyisi diye. ben vermiştim de ama uzun zamandir da tartilmiyorum belki almisimdir. gobek var bende ya ona da egzersiz lazim ama enerjim de yok vaktim decsnim karpuz çekti
Benim de kilo sebebim cikolata oldu..cocuklar üzdükçe onlara kizmamak icin cikolata yedim. 2 ay gibi bir surede 4 kilo aldım birden. Dedim ben napiyorum kiloyu da gectim damarlarim karaciğerim ne alemde? Vazgectim diyete basladim.esim dun aksam gene cikolata almis.dedim diyetteyim.hayir diyet miyet yok ye diyor bana![]()
Biz bisiklet aldık. Arabayı sevmiyor şu sıralar. Ebebyn kontrollü. Onu sevdi. Pembe olsun renkler büyüklerin dayatması çocuklar bunu bilmiyorlar biz öğretiyoruz.Deyin hele kimin nazarı değdisabah rutin yürüyüşe çıktık yine ama bu kez marketleri gezelim dedim en uzaklara gittim en son markette bebek arabasının tekeri kırıldı
annemlerin evin orda Allahtan annemi çağırdım baktık takılmalık değil içi kırılmış.bakalım yaptıracaz o zamana kadar yeğenimin baston puseti var onu kullanırım da pembe o da
hiçbir şey beni yıldıramaz
![]()
Çikolata candır afiyet olsun komşumcivan küçük daha ya. bi de ben de yapamam. yok bende o yürek
çikolata miiiikv kb görümce 1 kutu çikolata göndermiş anneler günü icin ama anlatamam her biri farklı veeee çok güzel. eşime de vermeden itinayla yiyorum
benim hakkım bu di mi ama
seni ne yıldırır tabi ki hiçbirşey. allahım kayseridemiydin mis gelip az surtuneyim şu enerji banada geçsin
bahar yaaaaçok gülüyorum ama ben yapmazdım sanirim . sen iyi dayaniyorsun✌
Herkesin tel arıza vermeye başladı kocalarla mesaj olsun bu
Ne güzel 4 kilo çok iyi hadi bakalım ben yeni başladım darısı başıma
Ya sizi gördüm bende sizde çok güzelsiniz![]()
Yaşam koçu gibisin BaharımmmCanım evet yediklerin çok az papatya çayı felam icmene gerek yokki, sen zaten rezene tüketiyorsun o sana zaten yeter. Ödem ve gaz problemi için. Bir gün veya 2 gün az yedin diye, halsiz olmazsın. Az yediğin için sen farkında olmasan da mutsuz olursun. MutsuZluk senin enerjini düşürür. O kadar çok gıda varki kalorisi düşük ama mideyi doldurabilecegin. Canım çok kek istiyor demişsin, sabah yiyebilirsin. Canının en çok istediği şeyleri sabaha çekersen zaten zayıflarsin. Süt ne yersen ye eksilmez, az ye çok ye. Sütü engelleyen sadece sudur. Suyu az tukettiginde sütte azalma olur. Dünkü yediklerin azaltmadi sütünü, diyet şoku ile yaşadığın mutsuzluk, canının istediği şeyi yiyememenin verdiği stres azalttı sütünü. Kalorisi düşük ama besleyici gidarla doldur bakalım mideyi, suyunuda iç bak azalıyor mu. Çünkü aş ermelerin geçecek, tok midenin canı birşey istemez. Bihter çikolata ile nefsini korelte bilirsin, kuru kayısı kuru incir. Birde çoğu meyvada çıktı diyet için güzel bir zaman. Meyveler lede tatlı isteğini yok edebilirsin. Çok tatlı canın istediğinde önce bir yeşil elma ye, biraz bekle ondan sonra canının istediğini ye. Zaten çok kacirmiyacaksin.
Geçmiş olsun Kadir kuzuma şimdi nasılKizlar ya bayrmdan beri kaynanamgldeym geldk goturdu esim hava degisiminden bi iyilesemedi oglum su cicegi bitti bulanti estahsizlk istifar oldu hastahaneye gittik suruplarla duzeldi derken smdi grip oldu gece atesi 38.5 oldunca acile gittik 3 bucuktu gece bsey yapmadilar grip dediler surup verdiler gec saat bulamazsanz die ates dusurucu calpol deglde tutuncu olani adini getirwmedm smdi. Ondan yazdi antibiyotk yazdi ama verme zorda kalmazsan dedi bogazda da kizarma tahris var az dedi.
Ates dusmistu smdi yine cikiyo atesi evde napabilirim ya dktr yapamam bisy dio ne yediriym napiym blmiyorm gece yine kotu olursa . Allahtan o atesle gdip virus deyip test isteme durumu asla olmadi cok korkmustm ona
Sanki bana şimdileri daha zor geliyor. İki ayaklı tutulmuyorGörüyoruz valla ohh mis gibi gezin Karadeniz havasındaya Eveet geçen sene bu zamanlar çok çok zordu
şimdi hopla zıpla geçiyor
![]()
Kitap isimlerini paylaşır mısın kuzumİş ev derken yoğun geçiyor günler yaa. Tam geri dönmüştüm bir kaç gündür yine okuyamadım. Yakalayacağım inşallahboşluklarda da ebeveyn kitaplarına sardım bu ara onları okuyorum. Çocuk büyümeden aldığım kitapları okuyayım bari dedim
![]()
Gözünüz aydın olsun kuzumBuaksam kayınvalidem geliyor parti başlasin
Haftasonu yasak var diye buaksamdan alıyor eşim eglenceli bir iki hafta beni bekliyor![]()
Daha geçmemiş kıyamamiçeğimeEki Görüntüle 2854160 sağol canım, Bak bunu şimdi çektim iz kaldı, baya baya delindi kafası.
Hepsi aynı bu kıpırdak kuzuların bizimki peşlerinde çocukların bir karış boyuyla. Şimdiden karardık benim çiller arttı yaz bitimi ne halde oluruz Allah bilirDışardan çocuk sesleri duysun hemen kapıya gidiyor beni dışarı çıkarın diyordurmuyorlar hiç yerlerinde.
![]()
Zumba çok eğlenceli negatif enerjini atıp bir kendine geliyorsun şu virüs bitse de gidebilsek keşkeCanına okurum bu sefer
Benimki de sezeryan , karın çok yok ama sıkılaşması lazım .
Hiç sorma , hele instada denk gelen 4 çocuklu bir kadın var ..
İyi yapmışsın , ben de aldım birini elime ama geç kalmışım sanırım okumak içinneyse olsun yine de devam ediyorum belki faydalı bir şeyler denk gelir .
Bu yumoşluk çok sinir bozucu , spor filan yapamıyorum valla kendi kendime . Ama yakın zamanda senoşu babaya kitleyip zumbaya gitmek istiyorum en azından üzerimdeki ölü toprağı atarım belki![]()
Canının istediği herşey bizdeydi bugün dünürüm. Senin yerine damadına yedirdim. Kısırda biraz acıyı biraz abartmışım hem yedi hem yandı kuzumGüzellikten ziyade sağlığımız icin toparlamalıyız.bir ara leslie yapıyordum ama bıraktım.gene baslamalı.korse ben de alayım.ben hic kullanmadım.doktorum 6 ay yok demisti.sonra da kaldi oyle
Evet miss onun cok faydasi oluyormus. Annemin karrın zari yırtılınca cerrah ona demiş ki: sen hic mi karnını sıkıp bırakma egzersizi yapmadin dogumlardan sonra?.karnin gevsek kalmis bak simdi minicik bi ameliyatta cirt diye yirtildi demis. Karnı sıkıp bırakarak egzersiz yapmak lazımmış.ben de evde aklıma geldikçe yapıyorum.tabi su icmeyi bile unuttuğm icin genelde onu da unutuyorun o ayrı
Yaa cok motive edici konusmussun gene baharcim.ekran aldim vallasutumun azaldigini dusundukce okuyacagim.cunku sutum direkt azaliyor bu da beni geriyor.erva ustume atlayip agladikca muthis geriliyorum.e gerildikce de sut azaliyor.kisir dongu
aslında ben diyet konusunda katıyımdır yani nefsime dur derim.biliyorsunuz 8 ay sadece yesillik yiyerek beslendim alerjiden dolayı. Ama süt azalınca psikolojim yoruluyor. Kuru meyveler de seker ama onları da az yemeliyim sanırım.aldirayim bari. bir sorun da şu ki; ben yemedigim zaman iki sıpam da yemiyor
ayni yemegi yemem lazim.mesela sirf onlar yumurta yesin diye hergün yumurta yiyorum.yunurta hergun yememem lazim.doktorum oyle soyledi.yermis gibi yapınca ya da az yeyince anlıyorlar.
daha dogrusu ali anlıyor.o da yemiyor o yemeyince erva yemiyor.gene kısır döngü
Not: canım da kısır istedi o kadar cok demisim ki
Geçmiş olsun Kadirciğe canım.ihlamur tavsiye ederim
Limonlu su benim de aklima geldi ama midem biraz problemli oldugu icin korktumtarçın iyi fikir amaaaa süte atsam olma mı
![]()
Açık yeşil çay alın aktardan onu bir ufak tutam kaynar suya bırakıp demlenmesini bekle 5 dk yeterli olur süz iç afiyet şifa olsunYa aslında adacayi cok severim ama önerilmiyor ya icemiyorum
Yesil cay iceyim diyorum ama o sallama poset kokusu beni mahvediyor sallama siyah cay da icemem zaten.yesil cay normalde nasil demlenir acaba ? Yani posetini yirtip demlesem suzsem tadi baska olur eminim.
Babaannedir gelini sevmese de torunu sever genelde,istisnası vardır illaki ama, insanın gözü arkada kalmaz. Yavrusunun yavrusuna kıyamaz. Mercanımıza güzelce bakar.Oğlunu çok sever anne birini öldürdüm dese sen öldürduysen hak etmiştir deroyuzdende ailesini kötü anlatmaz beni anneme bir overki annem senden mi bahsediyor şüpheye düşüyorum der
kendi evindede kocasına sorar çorbayı isitayim mi kaynatayim mi diye
Biz Karadenizliyiz bizde Cat cut hersey söylenir ama eşim tarafı aman ağzımızin tadı bozulmasın Ali Rıza bey modundadirdedim ya bende gecimsizim bende minnoş pembik yeni gelin olsan hiç sorun olmiycak
Ama şükür geliyor kızıma bakcak ortada koymadı bizi![]()
Ne güzel düzene girmiş daim olsun. Sizin uykular da zamanla normale dönecektir darısı hepimize olsunKızlar benim oğlanın odasını ayırmak şükür çok iyi oldu sizlere de tavsiye ederimdün gece hiç uyanmadı 10 da yatmıştı sabah 6 da uyandı. Eskiye nazaran çok güzel uykuları. Normalde de en fazla 2 kere kalkıp emip uyuyor. Memeyi kesene kadar razıyım ona da
aynu yatakta yatarken sürekli memedeydi ağzı kendi de ben de uyuyamıyordum düştü düşecek korkusu. Hatta ayırdığım ilk hafta gece eşimi çekiştiriyormuşum durr düşeceksin diye
adam elimi tutuyor şaşırmış. Sabah hayal mayal hatırladım Göktuğ sandım seni korktum düşeceksin diye dedim
![]()
Mutlu sağlıklı yaşları olsun burayı bitirip instaya geçeceğim bakarım İpek kozamaSağol canım inşallah çok teşekkür ederim
1,5 ay önce niyetlendiğimiz doğum gününü ancak yapabildik . Zar zor fotoğrafları çektik dara gelemiyor ki bizimki. Bi de masadakileri gösterip gösterip mama diye tutturduğu için bir yandan sarma ve çilek yedirip bir yandan foto çektik![]()
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Sakaryalilar kayınvalidemin anne babası Bulgar gocmeni akrabalık olacağını sanmıyorum Sakarya'dan asla çıkmazlar ilk dışardan evlenen ve şehir dışı yaşıyan eşimeşim çok iyidir hem bana hem aileme karşı
![]()
İnstagramda bi diyetisyen gördüm onla başladım her gün değişik listeOhoo grup fit anneler grubu oluyor deseneneler yapiyorsun fikir ver
![]()
Kızartmanın üstüne iyi gelmiştirHadi bakalım gitsin kilolar bende spor yaptım duşa girdim korsemş taktım sade kahve içiyorum![]()
Amin canımnuriye54 ben sıramı savdım kv dün gitti darısı başına diyecektim ama Bi süre kalıcak galiba Rabbim ağız tadı dirlik düzen versin inş.
Sanmam aslında cnku uzunda kaldıkları oluyor yemek yapcak anlatiriz su surda bu burda başlar oğlum pirinç nerde kaç bardaktan yapayım hangi tencereyi kullanayim herşeyde böyledir benide basıyorlar öle yapıncaSakaryali değilim ama bulgar göcmeniyimkayinvalideni anlatirken de yabancilamadim.bizim insanimiz biraz boyledr
Bence o sana icme suyunu niye soruyor biliyor musun? Sen ona su götür diye falan degil.alttan alttan soruyor acaba benim rahatca dolasip suyumu almama kizar mi? Izin verir mi diye.
Gelmesi iyi olur insAllah.sanırım ise basladin.destekcin olur senin de![]()
Yerim o parmakları maşşallahAmin canımbir süre kalsın ben ofise gitmeye başladım yaz boyu annemle kayınvalidem dönüşümlü bakicak minnosa
Sanmam aslında cnku uzunda kaldıkları oluyor yemek yapcak anlatiriz su surda bu burda başlar oğlum pirinç nerde kaç bardaktan yapayım hangi tencereyi kullanayim herşeyde böyledir benide basıyorlar öle yapıncaeline vurup tencereyi alasim geliyor ki ben çok rahatimdim sen nasıl yaparsan biz olesini kullanırız yeriz derim
Evlenirken de önce herşeyi bilirim dedi iş birşey yapmaya gelince ayy ben bilmiyorum dedi böle olunca benimkiler geliyor
nzh99 güzel bakicagina eminim artık keyifli bir cocukta ilgilenmekte insani mutlu ediyor
ama anne olup onu bırakıp ise gitmek yüreğimi burkuyor
Dün ona 2-3 kere sen artık 1 yaşındasın dedik parmakla gösterdik şimdi sorunca kaç yaşındasın diye kendi gösteriyor![]()
Hangi diyetisyen canım bakıyım gizli detokscu seniİnstagramda bi diyetisyen gördüm onla başladım her gün değişik listedün akşam yemeğinde 1 köfte salata ayran içtim mesela
![]()
Beşiğinde yatıyor canım gündüz uykularında fermuarı açık oluyor çıkıp geliyor. Gece kapatıyorum çıkmasın diye. Beşiğine seviyor şimdilik. Rahat edemezse ben de odasındaki kanepeyi açıp yatıracağım yüksek de değil genişce yatar bakalım. Yattığı kadar yatsın beşik güvenli oluyorAhahah misss aynısını eşim bana yapıyordu sürekli yataktan doğrulup bebeğe bakacak bir anda sarılıp tutuyordu ödüm kopuyordu başta
Ere odasını ayırmışsınz hayırlı oldun gayet iyi olmuş cidden birde bir şey diyecem yer yatağı mı yapıyorsun beşiğe mi koyuyorsun Zara beşikte durmuyor yerde de uyanınca ağlamaz birşeyleri karıştırmaya koyulur bende 1,5 yaştan sonra ayırcam uydu güzl şimdilik çok şükür
Bakayım bende tavuk inanılmaz doyurucu oluyor benim içinRefikanin tavuklu tarifleri var diyet. Marullu falan cok hosuma gitti.bugun izledim biraz![]()
Bunun davranış bölümünü okudum.Kitap isimlerini paylaşır mısın kuzum
Gel sarılalııımmama anne olup onu bırakıp ise gitmek yüreğimi burkuyor![]()
Bizim de var kardeşim doğum günü hediyesi göndermişti ama bizimki dışarı çıkınca inip yürümek istiyor o yüzden hiç çıkarmıyoruz. Aslında bebek arabası gibi çok güzelnzh99 ben de alıyım diyorum o ebeveyn kontrollü bisikletlerden rahat otururlar artık tam zamanı gibi
Karar bir anda geliyor Yeşimcim sanada gelir bir gün elbetBende niyetlenebilsem diyete, o kadar düzensiz yiyorum ki canı saolsun Ata’yla, cesaret edemiyorum bir türlü. Sana ideal kilona ulaşman için sabır ve azim diliyorum
Geçmiş olsun kuzum. Onların yastıkları oluyordu. Oturma yastığı o da iyi gelebilir
Hiç söyleme hamdolsun bugünlere...
Kap kek ve kısır vardı bugün bizde yakın olsak yollardım
Biz bisiklet aldık. Arabayı sevmiyor şu sıralar. Ebebyn kontrollü. Onu sevdi. Pembe olsun renkler büyüklerin dayatması çocuklar bunu bilmiyorlar biz öğretiyoruz.
Çikolata candır afiyet olsun komşum
Yaşam koçu gibisin Baharımmm
Geçmiş olsun Kadir kuzuma şimdi nasıl
Sanki bana şimdileri daha zor geliyor. İki ayaklı tutulmuyor
Kitap isimlerini paylaşır mısın kuzum
Gözünüz aydın olsun kuzum
Daha geçmemiş kıyamamiçeğime
Hepsi aynı bu kıpırdak kuzuların bizimki peşlerinde çocukların bir karış boyuyla. Şimdiden karardık benim çiller arttı yaz bitimi ne halde oluruz Allah bilir
Zumba çok eğlenceli negatif enerjini atıp bir kendine geliyorsun şu virüs bitse de gidebilsek keşke
Canının istediği herşey bizdeydi bugün dünürüm. Senin yerine damadına yedirdim. Kısırda biraz acıyı biraz abartmışım hem yedi hem yandı kuzum
Açık yeşil çay alın aktardan onu bir ufak tutam kaynar suya bırakıp demlenmesini bekle 5 dk yeterli olur süz iç afiyet şifa olsun
Babaannedir gelini sevmese de torunu sever genelde,istisnası vardır illaki ama, insanın gözü arkada kalmaz. Yavrusunun yavrusuna kıyamaz. Mercanımıza güzelce bakar.
Ne güzel düzene girmiş daim olsun. Sizin uykular da zamanla normale dönecektir darısı hepimize olsun
Mutlu sağlıklı yaşları olsun burayı bitirip instaya geçeceğim bakarım İpek kozama
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Gitsin de kurtulalım artık hep birlikte vakti geldiKızartmanın üstüne iyi gelmiştirafiyst olsun yağlar gitsin inşallah
![]()