2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oğlum 4 aydan sonra oyun halisinda çok iyi oyalanmisti. Kimi bebek sevmiyor hep kucak istiyor ama seven de iyi vakit geçiriyor anne rahat ediyor

Çok geçmiş olsun kalkmadan istirahat etmeye çalışın. Bebeğin gelişiminde gerildik vs göründü mü detaylı usg de.

Kızlar kısa süre kullanılacak ürünleri letgo yada tütumlu anneden bulabilirsiniz çok temiz ürünler oluyor beşiğimizi oradan aldık 1300 lük beşik 400 e geldi ve tertemiz hiçbir sorunu yok. Aklınızda bulunsun. Ben lcw dan altlı üstlü pijama takımı aldım tanesi 40 a geldi lohusa için beşi ayarlı. Bez sleepy yenidoğan almıştım çok küçük geldi gözüme 2 numara almak daha mantıklı ama inceliği VS çok güzel. Ana kucağı beşiğimin içerisinde var.

Ne zaman aldınız pijamayı ya tüh keşke bende alsaydım

Kızlar birşey sorcam benim akıntım çok fazla oldu son zamanlarda . Beyaz akıntı sanırım normal ama dün çok yoruldum dan sanırım sabahtan beri bir kaç kez sanki rahimimde baskı oldu . Dünden beri kızımı da gördüm onun mutluluğu var . Boyu 24 cm olmuş 500 gr yaklaşmış nerdeyse maşallah kızıma artık kıpır kıpır tekmeler falan artık hisettiiriyor kendini . Artık yavaş yavaş bu ayla beraber bir kaç haftaya alışverişe çıkıcaz bende kızıma süpriz ler hazırlıyorumkendi emeğimle bende içim kıpır kıpır canım kızım

Ne güzel çok maşallah akıntı oluyor fazlasıyla arada bir tahlil yaptırıyorum ben benim minnak da tekmeliyor ama babamız bakınca hemen çekiliyor kenara

Bende uygulamasını kullanıyorum her hafta video makaleler oluyor tavsiye ederim

Bebek arabası biz prego nirvana aldık 1800 tl ana kucağı da içinde, çift yönlü kullanılabiliyor ve 4 yaşa kadar başka araba almaya gerek kalmıyor

Geçmiş olsun sebebi neymiş peki birşey dedi mi bence çalışıyorsanız falan biraz ara verip evde dinlenin ağır iş yapmayın dikkatli olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…