- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Oğlum 4 aydan sonra oyun halisinda çok iyi oyalanmisti. Kimi bebek sevmiyor hep kucak istiyor ama seven de iyi vakit geçiriyor anne rahat ediyorGüzel konularda fikir alış verişi yapıyorsunuz kızlar.
Ben beşik olarak mobilya beşik ve anne yanı alacağım.
Bebek arabasına henüz hiç karar vermedim.
Pijama olarak alt üst takım düşünüyorum.
Oyun halısı da alırım doğduktan sonra. Çevremde hemen herkesin var işe yarıyor gerçekten.
Çok geçmiş olsun kalkmadan istirahat etmeye çalışın. Bebeğin gelişiminde gerildik vs göründü mü detaylı usg de.kızlar merhaba sizlere bikç sorum olcaktı cevaplarsınız sevinirim ben 20.haftam bitmek üzere 5 gün önce kanamam oldu doktoruma gittim bebek olması gereken yerden aşağıdaymış erken doğum riskin var dedi diğer günde detaylı ultrason günümdü ordada kesede kan pıhtıları ve bebeği besleyen her iki damardada darlık görüldü daha önce bu rahatsızlıkları yaşayan varmı aranızda acaba
Evet ebeyimAyy siz hemşire misiniz
Anladım inşallah hiç bir zaman da yaşamazsın işte sebep arıyorumBende içiyorum ondan hemde 300mg canım hiç kanama yaşamadım. Zaten olursa durmaz demişti doktorum onunla ilgisi yoktur.
Ne güzel ya grubumuzda ebe de varmışEvet ebeyim
Anladım inşallah hiç bir zaman da yaşamazsın işte sebep arıyorum
Tutumlu anneye bakın uygulaması var ve kargo uygun ordada çok çeşit varUygulamadan arattım küçük biryerde yaşıyorum ondan çıkmadı sanırım
Aynen keşke olmasaydım ama kendime zararım var faydam yokNe güzel ya grubumuzda ebe de varmış❤
Ne zaman aldınız pijamayı ya tüh keşke bende alsaydımKızlar kısa süre kullanılacak ürünleri letgo yada tütumlu anneden bulabilirsiniz çok temiz ürünler oluyor beşiğimizi oradan aldık 1300 lük beşik 400 e geldi ve tertemiz hiçbir sorunu yok. Aklınızda bulunsun. Ben lcw dan altlı üstlü pijama takımı aldım tanesi 40 a geldi lohusa için beşi ayarlı. Bez sleepy yenidoğan almıştım çok küçük geldi gözüme 2 numara almak daha mantıklı ama inceliği VS çok güzel. Ana kucağı beşiğimin içerisinde var.
Aynen öyleEvet. Bende içini rahatlatmak istedim. Çünkü o ilaçlara mecburuz maalesef.
Cumaydı önü düğmeli bi alana 1 bedavaydı artısı şu olmasa bile lcw iade değişim çok kolay oluyorNe zaman aldınız pijamayı ya tüh keşke bende alsaydım
Kaçırdım tühCumaydı önü düğmeli bi alana 1 bedavaydı artısı şu olmasa bile lcw iade değişim çok kolay oluyor
Ne güzel çok maşallahKızlar birşey sorcam benim akıntım çok fazla oldu son zamanlarda . Beyaz akıntı sanırım normal ama dün çok yoruldum dan sanırım sabahtan beri bir kaç kez sanki rahimimde baskı oldu . Dünden beri kızımı da gördüm onun mutluluğu var . Boyu 24 cm olmuş 500 gr yaklaşmış nerdeyse maşallah kızıma artık kıpır kıpır tekmeler falan artık hisettiiriyor kendini . Artık yavaş yavaş bu ayla beraber bir kaç haftaya alışverişe çıkıcaz bende kızıma süpriz ler hazırlıyorumkendi emeğimle bende içim kıpır kıpır canım kızım
Bende uygulamasını kullanıyorum her hafta video makaleler oluyor tavsiye ederimKızlar 2 buçuk saattir Banu Çiftçinin şu videosunu izliyorum. Bayağı bir bilgilendirici oldu kendi adıma.. Aklımdaki bir çok soruya da cevap buldum. Doğuma hazırlık eğitimine bile gerek kalmadı benceİzlemek isteyenler için ekliyorum.
Cok tesekkur ederim annelik gercekten zor annelerin hakki odenmez saglikla alalim insallah hepimiz kuzularimizigeçmiş olsun... insallah tekrarlamaz. ne zor bir şey aslinda hamilelik, annelik sürekli bir endise hali... Allah iyilik versin bebeklerimize ve bize..
Bebek arabası biz prego nirvana aldık 1800 tl ana kucağı da içinde, çift yönlü kullanılabiliyor ve 4 yaşa kadar başka araba almaya gerek kalmıyorBen bebek odası yapmaktan vazgeçtim. Bu evden taşınmayı düşünüyoruz boşuna masraf yapmamaya karar verdik eşimle. Zaten anne yanı belik alıcam yatağını kullanmayacak hemen. Eşyaları içinde bizim dolapta yer açmayı planlıyorum. İlerde ihtiyacıma göre düşüne düşüne sakin kafayla yaparım odasını diyorum
Size birkaç sorum olucak.
-Anne yanı beşik için şu yatağa birleşenlerden almayı düşünüyorum baby/plusun ebebekteki 650 lira civarındaydı sizce kullanışlımı 9-12 aya kadar yatabilir mi ?
-Bebek arabası için çok kararsızım bana travel sistem max 2000-2500 arası fiyatı olan, kullanışlı bir araba önerebilir misiniz?
-Ana kucağı almayı düşünüyorum ilk aylar için , pusette rahat edemiyor gibi geliyor bebekler bana sizce oyun halısı mı? Ana kucağı mı?
- Gecelik konusunda elbise mi yoksa alt üst takım mı daha kullanışlı oluyor doğumdan sonra?
Geçmiş olsun sebebi neymiş peki birşey dedi mi bence çalışıyorsanız falan biraz ara verip evde dinlenin ağır iş yapmayın dikkatli olun derimkızlar merhaba sizlere bikç sorum olcaktı cevaplarsınız sevinirim ben 20.haftam bitmek üzere 5 gün önce kanamam oldu doktoruma gittim bebek olması gereken yerden aşağıdaymış erken doğum riskin var dedi diğer günde detaylı ultrason günümdü ordada kesede kan pıhtıları ve bebeği besleyen her iki damardada darlık görüldü daha önce bu rahatsızlıkları yaşayan varmı aranızda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?