Siz yazınca hemen baktım çok iyi görünüyor araba hayırlı olsun güzel günlerde kullanınBebek arabası biz prego nirvana aldık 1800 tl ana kucağı da içinde, çift yönlü kullanılabiliyor ve 4 yaşa kadar başka araba almaya gerek kalmıyor
o mavi beşiğe bayildim. benimki de ona benziyor ama pespembe...Canım, anneyanı çok güzel ben kullanmadım ama bu sefer alacağım.
Şu tarz bir puset, oto koltuğu üzerinde, puset iptal olmadan takılan bir model,hem puset hem anakucaklı oto koltuğu aynı anda duruyor, tak çıkar çok pratik, araba bagajına sığar. İlk etapta çok fonksiyonel.
Anneyanı almamıştım ama bu görseldeki tekerlekli anne yanı da olan beşiği alacağım. Bir de park yatağım var.
Hem anne kucağı hem oyun halısı öneririm. İkisinin kullanım alanları farklı. İkisini de eşit kullanmışımdır ben. Oyun halısında dönme çalışmaları yapıyor. Diğerinde sabit sadece kollar bacaklar hareket ediyor. Tuvalet, banyo, mutfak taşırsın yanında oynar, konuşursun
Ben gecelikçiyim, normal doğum yaptım ve hasta bezim eksik olmadı. Yalnız pijama takımlarıma 3 ay sonra kavuşup onları da çok giydim. Yani hem gecelik, hem pijama takımı
Tşk ederim inşallahSiz yazınca hemen baktım çok iyi görünüyor araba hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Puset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?Bebek arabası biz prego nirvana aldık 1800 tl ana kucağı da içinde, çift yönlü kullanılabiliyor ve 4 yaşa kadar başka araba almaya gerek kalmıyor
Evet ben de takip ediyorum uygulamayıBende uygulamasını kullanıyorum her hafta video makaleler oluyor tavsiye ederim
Bir şey sormak istiyorum. Oğlumdan kalan baston pusetim var. Yeni doğan bebeklerde baston puset kullanılıyor mu ? Tam yatabiliyor arkaya ama bana bebek rahat edemez gibi geldi. Oğlum 9 aylık olana kadar gorumcemdem travel sistem Bebek Arabası ödünç almıştık ama geri verdik. Şimdi tekrar travel sistem almam gerekir mi acaba illa?
Evet canım artık göbek deliğimizde hatta ben 1 cm yularda hissediyorumKızlar 2 gün sonra bende 20.haftaya giriyorum. 20.hafta civarı bebeğin olması gereken konumu nedir? Göbek deliğinin biraz altında hissetmek normal mi acaba?
18de hissediyor muydunuz ya? Ben bir şey anlamıyorumEvet canım artık göbek deliğimizde hatta ben 1 cm yularda hissediyorum
Aparatı var ana kucağını oturtuyorsunuz kolayca 10-12 kg gibi bi ağırlığı bagaja rahat sığar çünkü ana kucağını arabaya koyarsınız kalan parça da sığar, büyüdüğünde de çocuğun oturduğu kısmı ayırap bagaja sığdırabilirsiniz bagaj küçüksePuset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?
Boyutları ve ağırlığı nasıl her arabanın bagajına rahatlıkla sığar mı? Netten mi aldınız?
Çok soru sordum ama
Bu hafta 20 de hissediyorum yerini18de hissediyor muydunuz ya? Ben bir şey anlamıyorum
Çok teşekkür ederimAparatı var ana kucağını oturtuyorsunuz kolayca 10-12 kg gibi bi ağırlığı bagaja rahat sığar çünkü ana kucağını arabaya koyarsınız kalan parça da sığar, büyüdüğünde de çocuğun oturduğu kısmı ayırap bagaja sığdırabilirsiniz bagaj küçükse☺ Biz bir bebek mağazasından aldık ama baby mall de de varmış canlı görmek istersen ☺
18de hissediyor muydunuz ya? Ben bir şey anlamıyorum
Nasıl oldu geçti mi?benimde neden oldu anlamadım tatlı tatlı acıyo elleyince
Bizdekine puset konacagini sanmıyorum ama bir inceleyeyim canım , sağ ol. Kangurumuz var kullanabilecek miyim bakalımBazi bastonlarin uzerine anakucaklari takılabiliyor sanirim canim modeline gore bi baksan ,oglumda babannensigilalicak diye normal bisey almistim bende sonrada baston tipi rahat minik bi puset aldim 2yonlulerden cok istiyordum ama simdi evde 2tane varken yeniside almak istemiyorum yeni kanguru yada sling alicam cok kullanisli geliyor bebek kucukken disardada usumeden rahatca uyuyor
Nasıl oldun geçti miKızlar kulunç olan var mı? Sırtımda iki üç haftadır kocaman bir kulunç var. Ne yapsam bilemedim. Yağ ile ovduk, sıcak su koydum ama yok yani. Tavsiyesi olan var mı?
Peki nasıl karar verdin bebek mi yoksa bağırsak hareketleri mi diye? Hissetsem de anlamam gibi geliyor bana..Benim 19.haftada başladı.
Geçmiş olsun. Bilmem ki ne yapılır başka.. Sıcak havlu koyardık biz ütü ile ısıtıp..Kızlar kulunç olan var mı? Sırtımda iki üç haftadır kocaman bir kulunç var. Ne yapsam bilemedim. Yağ ile ovduk, sıcak su koydum ama yok yani. Tavsiyesi olan var mı?
YouTube de videosu vr beraber katlanabilir VS orda. Baktım ben iyi yaniPuset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?
Boyutları ve ağırlığı nasıl her arabanın bagajına rahatlıkla sığar mı? Netten mi aldınız?
Çok soru sordum ama
Bende bunu ilk basta ayırt edemem sandım ama bebek hareketi çok değişik içerden bişey karnınızı ittiriyo gibi hatta gibisi fazla resmen tık tık vuruyoPeki nasıl karar verdin bebek mi yoksa bağırsak hareketleri mi diye? Hissetsem de anlamam gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?