2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
o mavi beşiğe bayildim. benimki de ona benziyor ama pespembe... bir pembe bir mavisi vardi. biz pembeyi almistik
simdi yeni bir örtü diktireyim diyorum. sonra astari yüzünden pahalı gelir, gereksiz tüketim yapmayayim yatsin ne olacak diyorum.... bakalim hangi ses üstün gelecek bu son beş ayda?

Son düzenleme:
Bebek arabası biz prego nirvana aldık 1800 tl ana kucağı da içinde, çift yönlü kullanılabiliyor ve 4 yaşa kadar başka araba almaya gerek kalmıyor
Puset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?
Boyutları ve ağırlığı nasıl her arabanın bagajına rahatlıkla sığar mı? Netten mi aldınız?
Çok soru sordum ama

Kızlar 2 gün sonra bende 20.haftaya giriyorum. 20.hafta civarı bebeğin olması gereken konumu nedir? Göbek deliğinin biraz altında hissetmek normal mi acaba?

Bazi bastonlarin uzerine anakucaklari takılabiliyor sanirim canim modeline gore bi baksan ,oglumda babannensigilalicak diye normal bisey almistim bende sonrada baston tipi rahat minik bi puset aldim 2yonlulerden cok istiyordum ama simdi evde 2tane varken yeniside almak istemiyorum yeni kanguru yada sling alicam cok kullanisli geliyor bebek kucukken disardada usumeden rahatca uyuyor

Puset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?
Boyutları ve ağırlığı nasıl her arabanın bagajına rahatlıkla sığar mı? Netten mi aldınız?
Çok soru sordum ama
Aparatı var ana kucağını oturtuyorsunuz kolayca 10-12 kg gibi bi ağırlığı bagaja rahat sığar çünkü ana kucağını arabaya koyarsınız kalan parça da sığar, büyüdüğünde de çocuğun oturduğu kısmı ayırap bagaja sığdırabilirsiniz bagaj küçükse Biz bir bebek mağazasından aldık ama baby mall de de varmış canlı görmek istersen

Çok teşekkür ederim

Bizdekine puset konacagini sanmıyorum ama bir inceleyeyim canım , sağ ol. Kangurumuz var kullanabilecek miyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…