Canım, zaten sizinki gibi arıyordum.o mavi beşiğe bayildim. benimki de ona benziyor ama pespembe...bir pembe bir mavisi vardi. biz pembeyi almistik
simdi yeni bir örtü diktireyim diyorum. sonra astari yüzünden pahalı gelir, gereksiz tüketim yapmayayim yatsin ne olacak diyorum.... bakalim hangi ses üstün gelecek bu son beş ayda?
Yaaa çok merak ediyorum, çok güzel bir his olsa gerekBende bunu ilk basta ayırt edemem sandım ama bebek hareketi çok değişik içerden bişey karnınızı ittiriyo gibi hatta gibisi fazla resmen tık tık vuruyo
Peki nasıl karar verdin bebek mi yoksa bağırsak hareketleri mi diye? Hissetsem de anlamam gibi geliyor bana..
Cok güzel bir his çok değil 1haftaya kalmaz duyarsın insan o zaman başlıyor konuşmaya ben hemen konusuyorum kızım napıyosun sen diye sanki daha da tık tık vuruyo ya da bana öyle geliyo ay Allah isteyen herkese nasip etsinYaaa çok merak ediyorum, çok güzel bir his olsa gerek
Çok farklı oluyor canım ya. İlk başlarda bende anlamam diyordum çünkü gazda bolca vardı bende. Ama içeriden bir şey vuruyor sanki hafif hafif. Bazen kıpırtı gibi geliyor. Sabah kalktığımda gece yatmadan çok hissediyorum mesela. Artık o olduğuna emin oluyorsun.
Kızlar maşallah bebişlerinize yaCok güzel bir his çok değil 1haftaya kalmaz duyarsın insan o zaman başlıyor konuşmaya ben hemen konusuyorum kızım napıyosun sen diye sanki daha da tık tık vuruyo ya da bana öyle geliyo ay Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım hepimize maşallah sağlıkla büyüsünler daha cok tık tık duyarız hatta tekmelere dönüşecekKızlar maşallah bebişlerinize yaSiz anlatırken bile heyecanlandım, aşırı mutlu oldum. Heyecanla bekliyorum bakalım ben de tık tıkları
O zaman benimki de gaz değil bebekBende bunu ilk basta ayırt edemem sandım ama bebek hareketi çok değişik içerden bişey karnınızı ittiriyo gibi hatta gibisi fazla resmen tık tık vuruyo
Kızlar dayanamayıp aldım şu minnak babetleri, yicem galiba yaaa
Eki Görüntüle 2560800 Eki Görüntüle 2560801
Aynen benimde baya hoşuma gitti acaba boyutu nasıl diğer travel sistemlere göre çok kaba mı, video da öyle durmuyor amaYouTube de videosu vr beraber katlanabilir VS orda. Baktım ben iyi yani
Teyzoşlaaar kızçeme battaniye başladım
OoTeyzoşlaaar kızçeme battaniye başladım
Ay çok güzel bayıldımKızlar dayanamayıp aldım şu minnak babetleri, yicem galiba yaaa
Eki Görüntüle 2560800 Eki Görüntüle 2560801
Evet bende günde bir iki kez hissediyordum ilk başta ama sonra gün içinde de hissetmeye başladım sende de öyle olacakO zaman benimki de gaz değil bebekşu an çok mutlu oldum günde bir iki kere oluyor sadece. Bu aciklamaniz çok iyi geldi benim gibi ilk kez anne olacak birine
Ben casual cadillac aldım yarın gelecek travel sistem yorumlara göre hafif oldugu yazıyor merakla bekliyorum bakalım size de yazarım yorumlarımıAynen benimde baya hoşuma gitti acaba boyutu nasıl diğer travel sistemlere göre çok kaba mı, video da öyle durmuyor ama
N11Ya şu yazılı zıbınları , kıyafetleri nerden bulabilirim civil ve ebebekte yok
Ay biliyorum bu battaniyeleri.. Çok güzel maşallah, ben beceremem örgü hiç, aslında el becerim iyidir ama şiş ve tığ bana göre değil. Annem daha küçücükken öğretmişti ama yanlış yapınca kızardı o yüzden soğudum sanırımTeyzoşlaaar kızçeme battaniye başladım
Hepsi isimleriyle yaşasinlar, biz daha oğluşumun ismine karar veremedik,bir kac isim var ama bakalim hangisinde karar kilicaz sizede haber veririm bayanlarİsmiyle sağlıcakla yaşasınlar bizim ki de Almila olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?