- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Canım benim, gebeyken hafta hesabı, bebek doğduğunda ay hesabı yapıyor anneArkadaşlar siz haftadan bağımsız soranlara kaç aylıl diyorsunuz? Ben şimdi 20 deyim diye tam yarısı 4,5 diyorum ama bazıları 4 hafta bir ay gibi sayıp 5 diyor hangisi doğru sizce? Yanlış bir bilgi vermeyelim genelde insanlar kaç aylık diye soruyor çünkü
Aşı karşıtı olan yok aslında okursanız sadece tetanoz aşısı olmak istemiyoruz bu da tercih doktorlardan daha çok bilecek değilizTetanoz aşısı ölü bir aşı ve hiçbir zararı yok.. Bir doktor neden aşı karşıtlığı yapar ki anlamam..? Çok şaşırıyorum aşı yaptırmaya karşı olan insanlara.. Bu kadar hastalığın kol gezdiği ülkede hem de..Tabi herkesin kendi seçimi ama asla böyle bir risk alıp aşı yaptırmamazlık yapmadım.. Çocuğumun da özel devlet ne aşısı varsa yaptırdım..
Aynı fikirdeyim sizinleÇocukla ilgili karşı değil. Hamile iken karşı. Doğumdan sonra istediğin aşıyı yaptır diyor. Ayrıca özellikle kan uyuşmazlığını tetiklediğini ileri sürüyor. mikrobu çok ağırlaştırılmış olsa da su içinde yaşayan canlıları nefessiz bırakma özelliğinde maddeler var. Ve de organları yakabilen maddeler.. Sağlık çalışanı mısınız bilmiyorum ama kendisi eğitimli bir doktor neticede.
Aşı karşıtı olan yok aslında okursanız sadece tetanoz aşısı olmak istemiyoruz bu da tercih doktorlardan daha çok bilecek değiliz
Sizin dr bebeğe zarar verebileceğini söyledi mi?Aynı fikirdeyim sizinle
Ben aslında hep hafta hesabı yapıyorum da insanlar direkt kaç aylık diye soruyor ondan sormuştumCanım benim, gebeyken hafta hesabı, bebek doğduğunda ay hesabı yapıyor anneHep şu kadar haftalığım, bebek doğduktan sonra da şu kadar aylık diyor insan Yani gebeyken hafta söylemek garip değil aslında tahmini doğum tarihini söylüyorum ben. O zaman hesap yapabiliyorlar. Oğlum doğdu 2 yasında oldu şu anda soranlara 25 aylık diyorum
İnşallah tansiyon değildir canım ya,aslında sağlık ocağı çok yakınımda orda ölçüyorlar tansiyonu ama her gün her gün küçük kızımla gidemem ki yürümüyor dahaInşallah canım. Benimde aynı şekilde enseden başlıyor baş agrım sakaklarim yerinden çıkacak gibi zonkluyor. Tansiyonu bir olcturun dedi doktor ama unuttum .
Evet yaaa herkes farklı şeyler söylüyorOoyy oyyy ben ne deyiimmm valla farklı fikirler var. Dr umun eşi ile de konuştuk ona da yaptırmamış. Watsaptan tekrar sordum hatta hala mı aynı fikirdesiniz diye. Yaptırmayın dedi.
Çok sağol canım inşallah bi aksilik olmadan atlatırız bu süreci.o zaman bende kullanayım,gerçekten psikolojik olarak sürekli rahatsızım.en azından günde 1 tane falan kullansam daha rahat olucam.kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı,oğlumda hem kanama hem kasılma anlamadım bu işi.benimde dışarı çıkan kanama yok ama ara sıra zonkluyor orası.hematom varmış pıhtı oluşturmuş.bi kaç yerde de otuzuncu haftalarda plesenta ayrılıyor diyince sinirlerim bozuldu açıkcasıCanım korkma Allah'ın izniyle hiçbirsey olmayacak aklına kötü şeyler getirme benim kanama alanida dısarı gelen kanamada geçti şükürler olsun ben 2 doktora muane oluyorum birtanesi bırak gerek yok dedi diğeri kullan zararı yok dedi piskolejik biliyorum ama kullandığımda güvende olduğumu hissttigim icin 2. Doktorun dedigi isime geldi ve birakmadım ilk gebeliktede kanama olmamasına rağmen 32 haftalik olana kadar devam ettim kasılmam çoktu ozamanda kasilmadan dolayı kullanıyordum.Sadece fitil olarak kullanmayı biraktım uzun süre ftil olarak kullanildığında mantar yapabileceği söylendi ama kanama varken fitil olarak daha etkili demisti ozaman öyle kullanıyordum 1 kutu var elimde bitince tekrar soracağım doktoruma
Umarım zamanla tek fikirde buluşurlar. Gereksizse kimse yaptırmaz. Zararlı ise de kaldırsınlar. İkisine de korkuyoruz bu sefer. Ama bana yaptırmak mantıklı gelmiyor.Evet yaaa herkes farklı şeyler söylüyor
Sağlık ocağı ne arıyor ne soruyor doktorumu değiştiricem sanırım ilgisizlerSağlık ocağı yapıyor, onlara danıştiniz mi bu konuyu? Beni doktor direkt saglik ocağına yönlendirdi çünkü.
Çok iyi anladım canım, hep yaşadığımız şeylerBen aslında hep hafta hesabı yapıyorum da insanlar direkt kaç aylık diye soruyor ondan sormuştum
Allah korusun sen moralini bozma kötü senaryolar herbirimiz için söyleniyor insallah hicbirsey olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Allah ol dedikten sonra önünde hiçbirsey duramaz ben öyle avutuyorum kendimiÇok sağol canım inşallah bi aksilik olmadan atlatırız bu süreci.o zaman bende kullanayım,gerçekten psikolojik olarak sürekli rahatsızım.en azından günde 1 tane falan kullansam daha rahat olucam.kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı,oğlumda hem kanama hem kasılma anlamadım bu işi.benimde dışarı çıkan kanama yok ama ara sıra zonkluyor orası.hematom varmış pıhtı oluşturmuş.bi kaç yerde de otuzuncu haftalarda plesenta ayrılıyor diyince sinirlerim bozuldu açıkcası
Ben Trendyol'dan smart bag aldım. Başta Kraft almıştım iade ettim beğenmedim onu. Buna bayıldım ama. Kesinlikle tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2561795
Siyah rengi tükenmiş ama diğer renkleri hala var. Yorumları okuyun derim, fotoğraf yetersiz çünkü.Link
Yok canim ben gayet hamileyimAslında bol giyince benimde belli olmuyor onun için daha bi 6.aya falan gelmemiz lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?