Küçük şişede şurup gibi olanlar var,onlardan isteyeceğim doktorumdan olmazsaEvet o çok kötü bende içemedim. Mideye dokunmayanlardan alabilirsin.
Bugün instagramda bir arkadaşım aşı karşıtı bir paylaşımı repost etmiş. Ben de asıl paylaşım altındaki yorumlara bakayım dedim, merak ettim bu insanlar neden karşı acaba diye.. Yoruma kapalıydı. Hesabın adı da sorgulayananneler :) Ama gönderilerinin hepsi sorgulamaya kapalı.. Özel mesajla sorayım dedim onu da kapatmış :) Çok ilginç..
Artık kundak yapıp uyutmaya alıştırırım yoksa sürekli uyanırYaaa minnoşşşş ❤ valla öyle duruyor annesi doğunca yandın sen
Ben 3. Aydan beri kullaniyorum Doktorum 3.aydan itibaren başlanmasi gerekiyor dedi,ben Lierac kullaniyorum eczane urunu fiyati yuksek ama piyasadaki en cok tavsiye edilen çatlak kremi, jel kokusuz bir urun,trendyolda fiyati eczaneye göre daha uygun şuan icin ben memnunum.Kızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Almadım 220 lira diyorlar nette 160 a var aziz bebe olduğu için kalitelidir ilk olsaydı o heyecanla alırdım ama 3. Olunca maddi olarak zorÇok güzelmiş bunlar, aldın mı acaba ? Fiyatı ve kalitesi nasıl?
Doğru söylüyorsun, o hastalıklar tekrar hortladı.Ya bi güruh çıktı vay efendim otizimi tetikliyormuş.. Yalan ya.. Fasa fiso hiçbir bilimsel açıklama, deney, test yok.. Saçmalığın ötesinde bence.. Hele ki çocuklarına yaptırmayan anneleri hiç anlamıyorum... Kızmıkçık,kızıl,difteri..50 yıl önceki hastalık bunların hepsi hortladı.. Hele ki suriyelilerdne sonra hepten battık.. Hala daha aşı yaptırmayan anneler mevcut.. Çocuk felci, menenjit,... Bunların hiçbiri mi korkutmaz bir insanı..?
Ben hamile pantolonu dışında giyemiyorum sıkıştırıyor karnım sert bayağıMaşallah güzel bir karın ama beğendimBenimde olmayan göbişim bu şekilde
Aşı karşıtı değilim. Bebeğim doğunca da inşAllah ona tüm aşılarını yaptıracağım. Ama bu konuda bir sürü doktor dinledim ya biri de birini tutsun vallahi akıl fikir erdiremedim bilime olan inancımı yitirecektimTetanoz aşısı ölü bir aşı ve hiçbir zararı yok.. Bir doktor neden aşı karşıtlığı yapar ki anlamam..? Çok şaşırıyorum aşı yaptırmaya karşı olan insanlara.. Bu kadar hastalığın kol gezdiği ülkede hem de..Tabi herkesin kendi seçimi ama asla böyle bir risk alıp aşı yaptırmamazlık yapmadım.. Çocuğumun da özel devlet ne aşısı varsa yaptırdım..
Çocukla ilgili karşı değil. Hamile iken karşı. Doğumdan sonra istediğin aşıyı yaptır diyor. Ayrıca özellikle kan uyuşmazlığını tetiklediğini ileri sürüyor. mikrobu çok ağırlaştırılmış olsa da su içinde yaşayan canlıları nefessiz bırakma özelliğinde maddeler var. Ve de organları yakabilen maddeler.. Sağlık çalışanı mısınız bilmiyorum ama kendisi eğitimli bir doktor neticede.Tetanoz aşısı ölü bir aşı ve hiçbir zararı yok.. Bir doktor neden aşı karşıtlığı yapar ki anlamam..? Çok şaşırıyorum aşı yaptırmaya karşı olan insanlara.. Bu kadar hastalığın kol gezdiği ülkede hem de..Tabi herkesin kendi seçimi ama asla böyle bir risk alıp aşı yaptırmamazlık yapmadım.. Çocuğumun da özel devlet ne aşısı varsa yaptırdım..
Kızımdan kalma hamile pantolonlarım var hepsi düşüyor. Kızımda 8 haftalıkken olan pantolon hala olmuyorBen hamile pantolonu dışında giyemiyorum sıkıştırıyor karnım sert bayağı
Canım bence o aşıyla ilgili değil. Benim de çocukluk aşılarım tam, eşimin ailesi de yaptırmış bir sorun yaşamadık bebek sürecinde..Aşı karşıtı değilim. Bebeğim doğunca da inşAllah ona tüm aşılarını yaptıracağım. Ama bu konuda bir sürü doktor dinledim ya biri de birini tutsun vallahi akıl fikir erdiremedim bilime olan inancımı yitirecektimherkes mi kendi kafasına göre yorum yapar en son bi prof 1 doz 5 yıl korur hamile anne yaptırdıysa gerek yok demişti onu referans aldım. Ben gebelikten hemen önce olmuştum aşıyı. Bu yüzden olmadım. Annemle babam doğuda görev yaparken annem kardeşimle benim bütün aşılarımı yaptırmış, komşular hep kızarmış anneme biz yaptırmıyoruz kısır yapıyor bu aşılar soyumuz kuruyacak diye. Neyse bende, eşimde bütün aşılarımızı vurulmuşuz. 5 yıldır sebepsiz yere o kadar uğraştık ki bebeğimiz olsun diye ne testler yaptırdık ne proflara gittik. En son tüp bebekle hamile kaldım hiç bir neden yoktu. Yani elimizde bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey yok ama öyle bir süreçten geçtim ki kafamda deli sorular var. Ha bebeğime yaptırmayacak mıyım yaptıracağım ama sorgulamıyor da değilim.
Aşı karşıtı değilim. Bebeğim doğunca da inşAllah ona tüm aşılarını yaptıracağım. Ama bu konuda bir sürü doktor dinledim ya biri de birini tutsun vallahi akıl fikir erdiremedim bilime olan inancımı yitirecektimherkes mi kendi kafasına göre yorum yapar en son bi prof 1 doz 5 yıl korur hamile anne yaptırdıysa gerek yok demişti onu referans aldım. Ben gebelikten hemen önce olmuştum aşıyı. Bu yüzden olmadım. Annemle babam doğuda görev yaparken annem kardeşimle benim bütün aşılarımı yaptırmış, komşular hep kızarmış anneme biz yaptırmıyoruz kısır yapıyor bu aşılar soyumuz kuruyacak diye. Neyse bende, eşimde bütün aşılarımızı vurulmuşuz. 5 yıldır sebepsiz yere o kadar uğraştık ki bebeğimiz olsun diye ne testler yaptırdık ne proflara gittik. En son tüp bebekle hamile kaldım hiç bir neden yoktu. Yani elimizde bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey yok ama öyle bir süreçten geçtim ki kafamda deli sorular var. Ha bebeğime yaptırmayacak mıyım yaptıracağım ama sorgulamıyor da değilim.
Ooyy oyyy ben ne deyiimmm valla farklı fikirler var. Dr umun eşi ile de konuştuk ona da yaptırmamış. Watsaptan tekrar sordum hatta hala mı aynı fikirdesiniz diye. Yaptırmayın dedi.Aaa ben yaptırdım canım bizimde kan uyuşmazlığı var doktorum bişiy demedi bak şimdi kafama takıldı
Bana zararsız olduğunu da bir doktor söyledi .. Hem de çok iyi bir doktor.. Sizin bileceğiniz bir şey... Valla ilk hamileliğmde yaptırdım.. Ve de yaptıracağım da.. Sağlık çalışanı değilim.. Ama doktoruma güveniyorum... Elbette siz de güveniyorsunuz...Çocukla ilgili karşı değil. Hamile iken karşı. Doğumdan sonra istediğin aşıyı yaptır diyor. Ayrıca özellikle kan uyuşmazlığını tetiklediğini ileri sürüyor. mikrobu çok ağırlaştırılmış olsa da su içinde yaşayan canlıları nefessiz bırakma özelliğinde maddeler var. Ve de organları yakabilen maddeler.. Sağlık çalışanı mısınız bilmiyorum ama kendisi eğitimli bir doktor neticede.
Bana söyleyen dr da bulunduğum yerde sayılı dr lardan.. Herkes kendi dr una güvensin o halde ne diyebilirim. İlk hamileliğimde yaptırmadım hiçbirşey de olmadı. Paslı bir çivi batsa zaten hemen yaptırabiliyorsun. Doğum sırasında paslı malzemenin denk gelme ihtimaline karşın bebeğimin hayatını riske atma bana mantıksız geliyor. Bu konuda ona hak veriyorum. Güvenmesem zaten kendimi teslim etmem.Bana zararsız olduğunu da bir doktor söyledi .. Hem de çok iyi bir doktor.. Sizin bileceğiniz bir şey... Valla ilk hamileliğmde yaptırdım.. Ve de yaptıracağım da.. Sağlık çalışanı değilim.. Ama doktoruma güveniyorum... Elbette siz de güveniyorsunuz...
Aşı karşıtı değilim ama herkesin aynı yerini etkilemez ilaçlar diye düşünüyorum. Bende vuruldum belki farklı bir etkisi oldu karşıma çıkmayan bilemiyoruz. Bebeklere aşı vurdurmamak bana korkunç geliyor o ayrı..Canım bence o aşıyla ilgili değil. Benim de çocukluk aşılarım tam, eşimin ailesi de yaptırmış bir sorun yaşamadık bebek sürecinde..
gözün Aydın canımEvet kuzum aynen erkekteşekkür ederim bizde iyiyiz az önce kontrolden çıktım epey bir ilaçla döndüm. Bende de kasılmalar oldu bir doktora görün istersen. Sizin cinsiyetce belli olmuştur
Teşekkür ederim.normalde tansiyon problemim yok ama nedense bu gebeliğimde ensemden şakaklarıma vuran zonk zonk ağrı oluyor.inşallah tansiyon değildirKontrollerde rutin ölçülmesi gerekiyor ama önceki doktorum hiç ölçmemişti sağlık ocağında tesadüf öğrendik doktoru değiştirdik, tansiyon aleti sldık günde üç kez ölçüp çizelgeye not ediyorum günde 4 tansiyon ilacı ( alfamet) lütfen ihmal etmeyin, inşallah öylesine ağrıyordur. Bize de haber verin.
Ben Trendyol'dan smart bag aldım. Başta Kraft almıştım iade ettim beğenmedim onu. Buna bayıldım ama. Kesinlikle tavsiye ederim.bebek Çantasi alanlar nelr aldi acaba?
civilin kendi markasi var.fiyat da uygun alan var mi? sirt cantasi?
oy ne kadar soru birikmis kafamda..
özlemişim burayi.. hiç susasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?