2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Önceki mesajlarınızdan taktığınız görülüyor o yüzden tavsiye verdim,yoksa no problem
Sizin de üstünüze vazife olmayan şeylere yorum yapma gibi bir huyunuz olduğu buradan görülüyor. Her normal insan gibi kilomu düşünüyorum, bu takıntılı olduğum anlamına gelmiyor. Hani böyle enerji emen insanlar vardır ya onlardan birisiniz. İlk mesajda anlamış olmama rağmen edebimi korudum ama artık tahammül edemeyeceğim. Beni alıntılamayın lütfen.

Yikanabilir bez kullanmadim hic ama kullananlari takdir ediyorum. bu arada belki duymussunuzdur ama hic bez kullanmayan bebeklikten itibaren tuvalet egitimine baslayan bir kesim de var. Elimination communication diyorlar. Sanirim turkceye tuvalet iletisimi olarak cevrilmis.
O çok zormuş ya. Ben nereden anlayim çocuğun çiş yapacagini hadi kaka neyse de😃 Ben son yıllarda artan kısırlık vakalarindan bu bezleri sorumlu tutuyorum biraz. Tabii maruz kaldığımız katkılı gıdalar da etken. O yüzden bezden korkuyorum açıkçası.

Bir ara harbiden kalbime kadar baktırdım araştırmaya gittim, doktor diyor bir şeyin yok senin.. Sağlamsın, zayıflık önemli değil. En son psikoloğa yönlendirdi düşün.. Kalabalık ortama girmekten nefret ediyorum artık, çünkü hep aynı muhabbet.. Evlendim, aa hala alamamışsın kilo diyorlardı. Şimdi kilo alsam misal eminim bu sefer de kiloma laf ederler. Millet niye böyle ya anlamıyorum. Dediğin gibi aslında pat pat söylemek lazım kıskanıyorsunuz diye ama diyemedim işte..
Aynısını birebir yaşadım yaşıyorum hala hamileyim çok kilo almadım aa nasıl hamilesin sen falan diyorlar ya çok saçma geliyor bana bu tarz eleştiriler mesela ben sana sende cok şişmansın o nasıl kalça öyle vs. gibi bir yorum kimseye yapmadım yapmamda beni de ilgilendirmez birine baktığımda önce kilosunu görmüyorum ya da eleştirecek bişey bulmuyorum çünkü ama karşımızdakiler öyle değil 🙄 bende hiç kıramadım bi kere desem belki sonra da diyebilirdim bilmiyorum 😂
cok haklisiniz. cok sukur biz de bugune kadar hicbir guven sorunu yasamadik. İnsallah hep boyle devam eder. ben hayatta hep ne zaman cok guvendim ve sevdiysem o insanlarla mutlaka bir imtihanim olmustur. o yuzden hep bir pay birakmayi tercih ediyorum.
Evet umarım böyle bir sorun da yaşamassınız bizde henüz yaşamadık belki de bundan böyle düşünüyorum 😊 bu arada bende kimseye %100 güvenmem arada eşime de söylüyorum erkeksin yapabilirsin öyle güveniyorum diye beni salak zannetme diyorum 😂😂 zaten benim o kadar cin biri olduğumu biliyor ki direk yakalanırım canıma okursun diyor😂😂 tabi kimseye Allah böyle şeyler yaşatmasın hissettirmesin🙏

O çok zormuş ya. Ben nereden anlayim çocuğun çiş yapacagini hadi kaka neyse de😃 Ben son yıllarda artan kısırlık vakalarindan bu bezleri sorumlu tutuyorum biraz. Tabii maruz kaldığımız katkılı gıdalar da etken. O yüzden bezden korkuyorum açıkçası.
Kız eğer bez yıkarsan yaz bize deneyimlerini valla bende ilk kez anne olcam ama göze alabilirmiyim bez yıkamayı bilmiyorum😂 sabah kalkıp saçımızı tarasaydık iyiydi 😂 doğumdan sonra da yazalım bakalım ne hallerdeyiz😂😂

Kızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine) 🙏 nasipse 🙏🌸
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar 🌸😍😘💙
İsimleriyle büyüsünler şimdiden🙏🙏🙏🙏
Aklımda bir kaç isim var ama tek bir isim düşünüyorum şuan Nihan diye ama daha bunun üstüne kaç kez değiştircem bakalım😂😂 bu arada çok güzel kızınızın ismi 💐

Kendi eşleri kızmıyormu ben onu çok merak ediyorum aslında 🤷🏻‍♀️
[/QUOTE
Kendi eşleri kızmıyormu ben onu çok merak ediyorum aslında 🤷🏻‍♀️
Kizmazmi artik yilmislar birakmislar hepsi epeydir evli en yeni taze biziz bizimkide nişanliylen onlari kiniyordu bende zaten uyariyordum senin evli arkadaslarinin karisina benzemem ben onlar gibi sineye cekemem diyordum ona ben oyle olmam diyordu ama o yolda sanki ufaktan ilerliyor gibi umarim ben yaniliyordum😕

Sizin de üstünüze vazife olmayan şeylere yorum yapma gibi bir huyunuz olduğu buradan görülüyor. Her normal insan gibi kilomu düşünüyorum, bu takıntılı olduğum anlamına gelmiyor. Hani böyle enerji emen insanlar vardır ya onlardan birisiniz. İlk mesajda anlamış olmama rağmen edebimi korudum ama artık tahammül edemeyeceğim. Beni alıntılamayın lütfen.
Şimdi de önemsiyorum a dönmüşsünüz..larar verin lütfen.soru sorup cevaplara tahammül edemiyorsunuz.aynen uğraşacak değilim psikolojik hallerinizle..

Aklımda bir kaç isim var ama tek bir isim düşünüyorum şuan Nihan diye ama daha bunun üstüne kaç kez değiştircem bakalım😂😂 bu arada çok güzel kızınızın ismi 💐
Nihan çok güzel bir isim bence. Kız isimleri kibar,şirin ve güzel..erkeklerde çok çok kısıtlı isim olayı sanki ya

Çok kötü bir durum. Bende de ona benzer birşey var. 2 yaş için. Acayip güzel açıyor ama dr kullanma hiçbirini dedi. Karbonatlı tuzlu su yap dedi. Eşim de sakın diyor. Korkuyorum.
Burna karbonatlı tuzlu su,bogaza da sırkelı tuzlu su ıle grıbal enfeksıyonu 2 gunde atlattım ilaçsız.alerji olaylarım da oluyor inş başlamaz o da

Nihan çok güzel bir isim bence. Kız isimleri kibar,şirin ve güzel..erkeklerde çok çok kısıtlı isim olayı sanki ya
Benim de akşıma hiç erkek ismi gelmiyordu. Eşimle isimler sözlüğüne falan bakıyorduk netten ama henüz hiç beğenememiştik, zaten sonra kız olduğunu öğrendik. Bu sefer de isme karar verme derdi çıktı ama kısa sürdü 😅

Benim de akşıma hiç erkek ismi gelmiyordu. Eşimle isimler sözlüğüne falan bakıyorduk netten ama henüz hiç beğenememiştik, zaten sonra kız olduğunu öğrendik. Bu sefer de isme karar verme derdi çıktı ama kısa sürdü 😅
Başta erkek mi denmişti heheh ıyı olmuş o zaman 😁

Kızlar bugün öinibüsteydim tam teker üstüne oturmuştum, kasisten çok hızlı geçti minibüs ben de gayriihtiyari kastım kendimi o an bebeğe bir şey olur diye.. Sağ kasığıma sancı girdi böyle gaz sancısı saplanır ya hani onun gibi.. Hala kasığımda acı var hareket ettikçe ve bastırınca.. Böyle şeyler için de doktoru rahatsız etmek istemiyorum zırt pırt.. Sizce normal midir? Doktor son kontrolde karın ağrım oluyor çok dediğimde kanama vs olmadıkça sorun yok, ağrılar normal demişti.

Kizmazmi artik yilmislar birakmislar hepsi epeydir evli en yeni taze biziz bizimkide nişanliylen onlari kiniyordu bende zaten uyariyordum senin evli arkadaslarinin karisina benzemem ben onlar gibi sineye cekemem diyordum ona ben oyle olmam diyordu ama o yolda sanki ufaktan ilerliyor gibi umarim ben yaniliyordum😕
Evet benim eşimin arkadaşlarıda uzun yıllardır evli. Ben de ben onların eşlerine benzemem diyorum hep. Allah şaşırtmasın inşallah hep bu düşünce yapısıyla devam ederim😂
Dediğim gibi merkeze uzak oturuyoruz eğer yakın olsaydık yanmıştım. Ev alacağımız zaman o taraflardan alalım diyor ama yok yok Allah korusun 🥺
Birde benim eşimin yurtdışına gitme planı var şurda kaldı 8-10 ayımız ondan sonra uzun bir ayrılık bizi bekliyor 😔

Ben cinsiyeti öğrendiğim gibi isimine karar verdim eşimde onayladı oda çok beğendi adı Hümâ olacak nasipse 😊 Aslında eşim iki isim istiyor ben tek bakalım belki bir isim daha ekleyebiliriz. Beğendiğim diğer isimler Tanem,Mina,Pırıl,Zeynep,Yâde belki fikir olur😊
Oğlum olsaydı da Karan ve Ayaz ismini çok beğeniyordum.

Back
X