2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Off çok kötü olmuş, keşke herkes işini layıkıyla yapsa.. Eminim kahrolmuşsundur. İnsanın kendi yavrusu gibi oluyorlar, bakmayan bilemez. Bana da şimdi sürekli ee kediyi atacaksın şimdi dimi diyorlar. 5 yıldır benim çocuğum gibi baktığım bir can o yaa.. Atmak ne demek? 2. çocuk olunca ilkini atıyor musunuz siz diyorum ben de.. İnsanlar tuhaf..
İnanmıyorum sanki atacaksın değil mi dedikleri eski bir eşya.. Okuyunca ağzım açık kaldı. İnsanlar çok acımasız... Ne desem bilemedim ki. :KK43:

Kızlar akıntısı çok olan var mı yahu..? Günlük pedi doktorum yasakladı.. Natra care kullanıyordum.. Onu da kullanma dedi.. Neyse sonuç olarak iç çamaşırım hep ıslak ve sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum.. Sarı değil.. Kokusu yok.. Ama çok fazla.. Deli ediyor beni.. Sürekli wc ye kontrole gidiyorum kan mı diye? Kafayı yiyeceğim... Bir de sırt ve bel ağrım artıı.. Mide yanmam başladı.. Var mı benim gibi olan..? Bi beri gelsin de accık yalnız değilim diyeyimm liiitfeeenn😑

Kızlar akıntısı çok olan var mı yahu..? Günlük pedi doktorum yasakladı.. Natra care kullanıyordum.. Onu da kullanma dedi.. Neyse sonuç olarak iç çamaşırım hep ıslak ve sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum.. Sarı değil.. Kokusu yok.. Ama çok fazla.. Deli ediyor beni.. Sürekli wc ye kontrole gidiyorum kan mı diye? Kafayı yiyeceğim... Bir de sırt ve bel ağrım artıı.. Mide yanmam başladı.. Var mı benim gibi olan..? Bi beri gelsin de accık yalnız değilim diyeyimm liiitfeeenn😑
Gazlı bez kullansan zararı olur mu acaba. Bı Dr na sor istersen en azından kuru kalmış olur

Gazlı bez dene diyecektim zaten denmiş :) Benim de son zamanlarda çok oluyordu ama idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım, akıntı da geçti.

bende de hep ishal gibi wc ye gidiyorum. ama günde 1 defa ve ağrım olmadığı için cok takılmıyorum ona, kabız olmaktan iyidir heralde. Valla magnezyum ve demir almadan once kasık ağrılarım, kalça ağrım 2 gun boyunca mahvetmıstı beni.. bir doktorunuza danışın isterseniz.
Benim isalim işte öyle ağrısız olmuyor gün boyu da ağrısını çekiyorum mideme de vuruyor magzeyuma hiç bulaşmak istemiyorum Demir hapı bile isal yapıyor ayrıntılı ultrasona girdiğimde Demir hapını sordum o zaman deneye yanıla bulacaksın sende isal yapmayanı dedi şimdi birkaç marka ile onu denicem bakalım valla zor bu işler

Aynı sizin gibiyim. Akıntı tavan yaptı. Günlük ped kullanmıyorum. Zaten yarım saate bir tuvaletteyim. Sürekli kanama geçiren biri olarak elim yüreğimde acaba yine mi kanıyor diye. Belim ağrıyyor sürekli reflü gibi yanma hiç geçmiyor tansiyon bi iniyor bi çıkıyor. Hamdolsun yine de bebeğimiz iyi olsun da geçer inşallah en geç Doğum yspınca. Sağlıcakla kalın bol bol su için , Sevgilerimle...

Canım önceden kimse magnezyum falan kullanmazken doğumlar hep erken olmuyordu sonuçta, bence eğer ihtiyacın yoksa ve doktorun önermediyse endişe etme.
Valla sörf doktorlar ilaç firmalarına çalışsın diye isal ola ola hap içesim yok doktora soracam erken doğum olmaz derse ağrım olda da içmeyecem çünkü beni isal daha çok mahvediyor kramplardan

Ben varım hatta işedim sanıyorum bazen bende senşn gibi kan mı diye kontrol ediyorum beyaz renkle benimki krem gibi koku yok ama özellikle sıyu az içersem koku da oluyor gibi geliyor donaxl fitil vermişti doktor ama geçmedi bende çok üstünde durmuyorum hamile değilken de hep akıntım olurdu kupkuru olmadım hiç sürekli çamaşır değiştirmeye dikkat ediyorum bebeklerin altını silmek için pamuk satıyorlar ya kare şeklinde onlardan alıp kullanmak istiyorum bende bakalım dışarda ıslak gezmek zor olıuor

Kesinlikle anne el emeği daha anlamlı tatlı 😇 Bizimki de bir nevi onların mutluluğu rahat yaşamasi icin çalışmak oluyor elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum yorgun halsiz olsamda gelip oğlumla oyun oynuyor eğlendirmeye çalışıyorum belki tatilde birer atkı yaparım onlara en azından 🤭🤭
Şimdiden ellerinize sağlık 😍😍olsun hem iş hem çocuk zor oluyordur eminim sorumluluk valla önemli olan onu mutlulukla yapmak huzurla allah hepimizin hakkında hayırlısı olsun 😍

Valla sörf doktorlar ilaç firmalarına çalışsın diye isal ola ola hap içesim yok doktora soracam erken doğum olmaz derse ağrım olda da içmeyecem çünkü beni isal daha çok mahvediyor kramplardan
Ülseratif kolit falan mı var sende canım? Devamlı ishalsen olabilir. İlaçlar işte bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar ne yazık ki.. Ben de epey kullanıyorum ama doktor verdi diye sırf.. Zaten normalde de değerlerim hep yerlerdeydi, hamilelikte bari dikkat edeyim diyorum. Beslenme ile alamıyormuşum misal b12 yi falan ben, mecbur takviye gerekiyor.

Aynı sizin gibiyim. Akıntı tavan yaptı. Günlük ped kullanmıyorum. Zaten yarım saate bir tuvaletteyim. Sürekli kanama geçiren biri olarak elim yüreğimde acaba yine mi kanıyor diye. Belim ağrıyyor sürekli reflü gibi yanma hiç geçmiyor tansiyon bi iniyor bi çıkıyor. Hamdolsun yine de bebeğimiz iyi olsun da geçer inşallah en geç Doğum yspınca. Sağlıcakla kalın bol bol su için , Sevgilerimle...
Çooooook teşekkür ederim.. Ne tatlısınız.. Sağ salim alalın kucaklarımıza.. Benden de sevgiler♥️

Gazlı bez dene diyecektim zaten denmiş :) Benim de son zamanlarda çok oluyordu ama idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım, akıntı da geçti.
İdrar yolu enf için tahlil verdim.. Hiçbir sıkıntı yok.. Doktor normal dedi fakat sinir bozucu.. Gazlı bezi denicem... 😘♥️

Ülseratif kolit falan mı var sende canım? Devamlı ishalsen olabilir. İlaçlar işte bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar ne yazık ki.. Ben de epey kullanıyorum ama doktor verdi diye sırf.. Zaten normalde de değerlerim hep yerlerdeydi, hamilelikte bari dikkat edeyim diyorum. Beslenme ile alamıyormuşum misal b12 yi falan ben, mecbur takviye gerekiyor.
Yok bağırsaklarımla ilgili bir sürü doktora gittim kolonoskopi oldum kaç kere ama bir türlü teşhiş şu demediler hiçbirşey yok görünürde bana tüp bebek tedavilerinden miraç kalan birşey bu isal antibiyotikler hormonlar yüklendikçe bağırsaklar gitti işte şimdi değil ilaç yemekleri bile seçerek yiyorum zorluyor beni isal kabus oldu 3 yıldır geçmiyor o yüzden magnezyum alırsam iyice Göçer bağorsaklarım toparlayamam diye korkuyorum inşallah kasılmam falan olmaz rajim kasılmalarını nasıl anlarım acaba

Back
X