- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi yapmış cok basit zaten canim.nette yapim asamasi vardir.Kendi mi yapmış canm ya basit görünüyor da aslında benim çivisiz bir yöntem bulmam gerek![]()
Rüyamda bebeği emzirmeyi umutmuşum gece birden bir fırlıyorum, bebek gayet sakin bakınıyor öyleTikkabilla canım sarılık olan bebek kendini belli ediyor. Gözlerindeki beyaz kısım ve teni sarı olur. Evde bol bol emzirmelisin hatta doğar doğmaz her ağladıgında memeyi teklif et. Gögüslerin yara da olsa ver. Gözümden yaş gele gele verdim sürekli.
Valla eşimin elinden çok daha iyileri gelir de inat yapmam dedi. Bende becerebilir miyim hiç bilmiyorum.kendi yapmış cok basit zaten canim.nette yapim asamasi vardir.
bu eşler neden bazen gereksizce inat eder hic anlamamValla eşimin elinden çok daha iyileri gelir de inat yapmam dedi. Bende becerebilir miyim hiç bilmiyorum.
Duygusala bağladığından mı korkudan mı ağlıyorsun?
Kızlar geçen kim yazmıştı buraya bir doktorun videoları varmış doğumdan sonra bebek bakımıyla ilgili, Osman mıydı adı neydi hatırlayamadım. Kimdi o?
Yaaa kurban olurum ben ikisine deUmut lar cok masum ve yakışıklı oluyor evet. Ama her güzelin bir kusuru var derler. Öyle yaramaz oyle gıcıkki anlatsam inanmazsin. Tek ümidim kızim biraz büyüsun kendini koruyabilsin, tek carem o gibi duruyor. Allah saglik versin onlara,ben hüniylede gezerim yapacak bisi yok
Osman gönülal canımDuygusala bağladığından mı korkudan mı ağlıyorsun?
Kızlar geçen kim yazmıştı buraya bir doktorun videoları varmış doğumdan sonra bebek bakımıyla ilgili, Osman mıydı adı neydi hatırlayamadım. Kimdi o?
Çok çok sağol kuzumOsman gönülal canım
Osman gönülal. Kim yazmıştı hatırlayamadım ama bende izliyorum teşekkür ederim yazanaDuygusala bağladığından mı korkudan mı ağlıyorsun?
İlk başta beslenmesi önemli beş kere çişini yapması lazım en az. Gece beslenmesi yenidoğduğunda çok önemli uyanamazsanız alarm kurup iki üç saatte bir emzirmeniz lazım. Sarılık olursa yüzü ve göz akları sararıyor, bir haftalık sağlık ocağı kontrolünde ebe de anlayabiliyor ilgili biriyse. Her emzirme sonrası ağzına bir çay kaşığı su damlatmamızı önermişti ebe. Bir hafta mama takviyesi vermiştim, sarılık olan bebek uyanıp ememiyor çünkü, baygın gibi yatıyor.ilk haftalarda gece gündüz emmesine dikkat ederseniz yakalanmazsınız inşallah, ben uyuyakalıp emziremiyordum o yüzden olmuştu. Yenidoğan dönemi gece beslenmesi çok önemli sonraki dönem gece emme aralığı uzayabilir.Sarılık olan bebeğe evde ne yapılıyor mesela? Nelere dikkat etmek lazım? Şimdi malum yanımızda anneler vs olamayacak muhtemelen doğum sonrası, ya anlamazsam ben![]()
Osman gönülal canımRüyamda bebeği emzirmeyi umutmuşum gece birden bir fırlıyorum, bebek gayet sakin bakınıyor öyleHemen alıp sol taraftan emziriyorum önce, sonra sağdan emzireyim derken felaket canım yanıyordu. Benim gerçekte de sağ meme ucum acıyor sanırım ondan
![]()
Ayy bunların demekki hepsi aynı ; biz aşk yaşayacağız kızımla sen izlersin falan modunda benimkide :))) hep baba kız mevzusu her akşamBenimki de beni sinir etmek için hep kızımla ben deyip duruyor. Biz iki kişi, sen tek falan diyor.Dedim yavrucum ne kadar çabalarsan çabala annenin yerini alamazsın
kızlar babaya düşkün oluyor ama diyor. Evet dedim ilk seneler öyle.
![]()
Dünden beri ishalim ve midem bulanıyor kızlar doktoru aradım gel serum takalım acile gitmeni tavsiye etmem dedi.
Eşim şu an uzakta yarın sabah kontrolüm var zaten bebek için riski yoksa sabah geliyim dedim tamam bol sıvı al , patates vs ye dedi. Niye böyle olduki ya durup dururken farklı birşey de yemedim yatak döşek yatıyorum hiç halim yok![]()