- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
Ay ne güzel9.5 kg aldım. 10 diyelim düz hesap![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel9.5 kg aldım. 10 diyelim düz hesap![]()
Benimde öyleydi şimdi karnım baya aşağıda bu hafta doğacak inşBenim karnım aşağı inmedi ama midemin üstü falan iyice boşaldı. İçeri bastırınca yumuşacıkİnşallah bu doğuma yaklaştığımızın belirtisidir.
![]()
Oyu maşallah ben annem geldi de son haftalar da toplam 10 civarı anca aldımAy ne güzelben 17 kilo aldm
![]()
20 kilo olmadan doğuraydm iyiydiOyu maşallah ben annem geldi de son haftalar da toplam 10 civarı anca aldım
Ben eğilip kalkınca falan çok ağrı hissediyorum orda. Aslında ağrı da değil, biri içerden damarımı çekiyormuş gibiBnmkisi de gittikce yukari cikio sankibugun de ilk defa evi supurrkn kukuda agri hissettim
![]()
Hadi bakalım inşallahTamam kanka direkt buraya foto atcam inşallahsağ Salim doğurabilelimde Allah’ın izniyle.benimde karnım çok aşağı indi çocuk fırlayıp çıkacak gibi.3 cm açıklıkla geziyormuşum resmen.ama normal istemiyorum.muhtemelen 10. Gün sonra falan sezeryan olcam hayırlısı inşallah
Ayy böyle gün alanlaeı duydukça heyecanlanıyorum ya13 Nisan pazartesiye gün aldık kızlar38+1 de almış olacak yani.
2.850 şuan beyfendi doktorum da erken alıp da riske girmeyelim dedi aslında haftaya alınsın istiyordum. Bu riskli bir haftayı da atlatmış oluruz dedi.
Fotoğraf çekimimiz iptal
Refakatçi 1 kişi ve genç olmak zorunda
Ziyaretçi asla yok
normalde 2 gece kalacaktık onu da 1e düşürmüşler
Şehirdeki pandemi hastanesi olmayan tek özel hastane olduğu için diğer hastanedekiler bizim hastaneye saldırmış resmen neyseki doktorum onlar yokken sen vardın diye teselli etti beni![]()
Ay inşallah benimkide iner bu hafta ya da haftaya bende doğururumBenimde öyleydi şimdi karnım baya aşağıda bu hafta doğacak inş
Kız özendirip duruyorsunuz bizi sabrımız kalmıyor vallaKızlar ben 3.kez aşık oldumson ikisi aşkların en güzeli
allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa
iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm
kızımı
ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa
![]()
20 kilo olmadan doğuraydm iyiydi
İlk Kızımda da 27 kilo almştn bu yine iyi![]()
Kız ben 36+5im sen nasıl 26 nisanda öle oldunÇok şükür 36+5 olduk cano bu saatten sonra istediği zaman gelebilüğ artık![]()
Kaç kaç kaçÖffd evet bende nefret ediyorum her gün ne yemek yapsam derdinden. Neyse ki eşimin canı makarna istemişbugün bir çorba, bir makarnayla kapatcam.
Aynen bende öyleyim
Çıktım geldim valla, çok iyi oldu. Ama formdan düşmüşüm.5000 adım attım pert oldum.
Kız allah seni napmasınbende o boşlukta resim çıkacak yüklenmedi herhalde diye bekliyorum
![]()
Ben böyle hareket edince titreşim gibi bişi hissediyorum oramda sanki küçük küçük elektroşok verilmiş gibiBnmkisi de gittikce yukari cikio sankibugun de ilk defa evi supurrkn kukuda agri hissettim
![]()
Oyyy tosun tosun maşallahKilo konuşuluyosa size son durumumu bildiriyorum58le hamile kalmıştım. 54e düşmüştm. En son 62yle doğuma gttim hatta 61.5
Oğlumn doğum beldesini bugn alabldk haftasonuydu diye alamamıştık. 3915 gr 51 cm. Bendeki son durumsa 57.5 kiloyum![]()
Ayy maşallahKilo konuşuluyosa size son durumumu bildiriyorum58le hamile kalmıştım. 54e düşmüştm. En son 62yle doğuma gttim hatta 61.5
Oğlumn doğum beldesini bugn alabldk haftasonuydu diye alamamıştık. 3915 gr 51 cm. Bendeki son durumsa 57.5 kiloyum![]()
Ay onu ben de yasadmBen böyle hareket edince titreşim gibi bişi hissediyorum oramda sanki küçük küçük elektroşok verilmiş gibi![]()
Ben önceden hissetmemiştim bence artık aşağılara indi benimki baya. Ama komikte oluyo ya titreşimli kuku yeni modelAy onu ben de yasadmtel titrio sanki. Dr a soledim o da sasirip gulmstu bana
Ben son adet tarihimi bilmiyorum kuzum,ultrasona göre gidiyoruz.usg ye göre 36+5 im şuanKız ben 36+5im sen nasıl 26 nisanda öle oldun
Kaç kaç kaç5000 adım kaç km ediyiiii yaaa
![]()
Hee tamam senin günün benle aynı o zaman 17 temmuz olabilir önden ya da arkadan gelmiyorsaBen son adet tarihimi bilmiyorum kuzum,ultrasona göre gidiyoruz.usg ye göre 36+5 im şuan
Kız zaten virüs mirüs derken anane dede bile göremedi kiOyyy tosun tosun maşallahayy nazar olur gösterme bebeyi kimselere
![]()
Bnmkisine de onde demisti bi hafta. O zmn bnm de 36+6 mi oluoBen son adet tarihimi bilmiyorum kuzum,ultrasona göre gidiyoruz.usg ye göre 36+5 im şuan
9 gün önce 2850 demişti doktor kuzum.ondan sonra da gitmedim zaten.senin kaç çıkmıştı ne zaman gitmiştin?Hee tamam senin günün benle aynı o zaman 17 temmuz olabilir önden ya da arkadan gelmiyorsaen son kaç kg çıkmıştı