2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben 3.kez aşık oldum😍😍😍son ikisi aşkların en güzeli💕💕allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa😌🤗iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm😂😂kızımı🤗ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa😪😌

Bnmkisi de gittikce yukari cikio sanki 😒 bugun de ilk defa evi supurrkn kukuda agri hissettim :rolleyes:
Ben eğilip kalkınca falan çok ağrı hissediyorum orda. Aslında ağrı da değil, biri içerden damarımı çekiyormuş gibi 🤔
Tamam kanka direkt buraya foto atcam inşallah 🤣🤣 sağ Salim doğurabilelimde Allah’ın izniyle.benimde karnım çok aşağı indi çocuk fırlayıp çıkacak gibi.3 cm açıklıkla geziyormuşum resmen.ama normal istemiyorum.muhtemelen 10. Gün sonra falan sezeryan olcam hayırlısı inşallah
Hadi bakalım inşallah 🙏 sağ salim kavuşalım artık 😍
13 Nisan pazartesiye gün aldık kızlar 🙏🏻 38+1 de almış olacak yani.
2.850 şuan beyfendi doktorum da erken alıp da riske girmeyelim dedi aslında haftaya alınsın istiyordum. Bu riskli bir haftayı da atlatmış oluruz dedi.
Fotoğraf çekimimiz iptal 😔
Refakatçi 1 kişi ve genç olmak zorunda 🙄
Ziyaretçi asla yok ✊🏻
normalde 2 gece kalacaktık onu da 1e düşürmüşler🙄
Şehirdeki pandemi hastanesi olmayan tek özel hastane olduğu için diğer hastanedekiler bizim hastaneye saldırmış resmen neyseki doktorum onlar yokken sen vardın diye teselli etti beni 😁
Ayy böyle gün alanlaeı duydukça heyecanlanıyorum ya 🤭 boşver kuzum benim de herşey iptal, fotoğraf çekimi falan. Ordan birine rica edip vericem telefonu çeksin diye. Sende öyle yaparsın 😬
Benimde öyleydi şimdi karnım baya aşağıda bu hafta doğacak inş
Ay inşallah benimkide iner bu hafta ya da haftaya bende doğururum 🙏😍
Kızlar ben 3.kez aşık oldum😍😍😍son ikisi aşkların en güzeli💕💕allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa😌🤗iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm😂😂kızımı🤗ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa😪😌
Kız özendirip duruyorsunuz bizi sabrımız kalmıyor valla 😂 dua et kimse geçe kalmadan, sağlıkla kavuşsun yavrusuna 😍 sen lohusasın daha etkilidir belki duaların 😂

Çok şükür 36+5 olduk cano bu saatten sonra istediği zaman gelebilüğ artık 😁
Kız ben 36+5im sen nasıl 26 nisanda öle oldun 🤔
Öffd evet bende nefret ediyorum her gün ne yemek yapsam derdinden. Neyse ki eşimin canı makarna istemiş 😂😂 bugün bir çorba, bir makarnayla kapatcam. 😂

Aynen bende öyleyim 😅

Çıktım geldim valla, çok iyi oldu. Ama formdan düşmüşüm. 🙈 5000 adım attım pert oldum.😅

Kız allah seni napmasın 😂 bende o boşlukta resim çıkacak yüklenmedi herhalde diye bekliyorum 😂😂😂😂
Kaç kaç kaç😂😂 5000 adım kaç km ediyiiii yaaa 😂😂😂

Kilo konuşuluyosa size son durumumu bildiriyorum😂58le hamile kalmıştım. 54e düşmüştm. En son 62yle doğuma gttim hatta 61.5😂
Oğlumn doğum beldesini bugn alabldk haftasonuydu diye alamamıştık. 3915 gr 51 cm. Bendeki son durumsa 57.5 kiloyum😂😂
Oyyy tosun tosun maşallah 🤩🤩🤩 ayy nazar olur gösterme bebeyi kimselere😍😍

Kilo konuşuluyosa size son durumumu bildiriyorum😂58le hamile kalmıştım. 54e düşmüştm. En son 62yle doğuma gttim hatta 61.5😂
Oğlumn doğum beldesini bugn alabldk haftasonuydu diye alamamıştık. 3915 gr 51 cm. Bendeki son durumsa 57.5 kiloyum😂😂
Ayy maşallah 🧿 ne güzel

Oyyy tosun tosun maşallah 🤩🤩🤩 ayy nazar olur gösterme bebeyi kimselere😍😍
Kız zaten virüs mirüs derken anane dede bile göremedi ki😂bebemi kimse görmedi bbannesinden başka. Bi de en yakın arkadaşlarıma foto attm o kadar. Kimsenin gelmemesi de bi yandan güzelmiş.

Back
X