- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Yes bebeğim,sanırım usg ye göre doğum oluyor öyle biliyorum benBnmkisine de onde demisti bi hafta. O zmn bnm de 36+6 mi oluo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yes bebeğim,sanırım usg ye göre doğum oluyor öyle biliyorum benBnmkisine de onde demisti bi hafta. O zmn bnm de 36+6 mi oluo![]()
AnaaaYes bebeğim,sanırım usg ye göre doğum oluyor öyle biliyorum ben
Bende 1 hafta önce 2780 demişti canım. Hatta birazcık zayıf demişti de üzülmüştüm9 gün önce 2850 demişti doktor kuzum.ondan sonra da gitmedim zaten.senin kaç çıkmıştı ne zaman gitmiştin?
Aslında bi taraftan iyi oldu sürekli gelip sıkboğaz etmek isteyenler yokKız zaten virüs mirüs derken anane dede bile göremedi kibebemi kimse görmedi bbannesinden başka. Bi de en yakın arkadaşlarıma foto attm o kadar. Kimsenin gelmemesi de bi yandan güzelmiş.
Arayip solerlerAslında bi taraftan iyi oldu sürekli gelip sıkboğaz etmek isteyenler yoksütün vardı yoktu öyleydi böyleydi diyende yok oh kafan rahat mis gibi
![]()
HahahahKız ben 36+5im sen nasıl 26 nisanda öle oldun
Kaç kaç kaç5000 adım kaç km ediyiiii yaaa
![]()
Aynen söylerler doğru diyosunArayip solerleroleleri bi yolunu bulur muhakkk merk etme. Cok da umitlnme
Kız nereye gittin öle 4kmHahahahsen sorunca internetten baktım 4 km ediyormuş
![]()
Hemen hemen aynı kuzum az değil demekki bozma moralini boş yere.Bende 1 hafta önce 2780 demişti canım. Hatta birazcık zayıf demişti de üzülmüştüm
Yok canım sonra baktım normalmiş aslında. Ya benim usg de hepsi farklı ya bacak önde kafası aynı karnı bi kaç gün geride falan neye göre tam usg degeri söylüyor doktorHemen hemen aynı kuzum az değil demekki bozma moralini boş yere.
O bile cok sey valla1 hafta daha yırttın hadi![]()
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünBenimde kızım dünyaya geldi
Valla yürüdük işte ne bilemAynen söylerler doğru diyosun
Kız nereye gittin öle 4kmben o kadar yürüsem öldüm bittim diye ağlarım eve gelişe
![]()
Hayırlı olsun, güle güle büyütünBenimde kızım dünyaya geldi
Ay hadi hayırlisi son 2 haftan kaldı. Insallah ozmana kadar hepten biterde herkes rahat bir nefes alır. Maşallah bebisıne13 Nisan pazartesiye gün aldık kızlar38+1 de almış olacak yani.
2.850 şuan beyfendi doktorum da erken alıp da riske girmeyelim dedi aslında haftaya alınsın istiyordum. Bu riskli bir haftayı da atlatmış oluruz dedi.
Fotoğraf çekimimiz iptal![]()
Refakatçi 1 kişi ve genç olmak zorunda
Ziyaretçi asla yok
normalde 2 gece kalacaktık onu da 1e düşürmüşler
Şehirdeki pandemi hastanesi olmayan tek özel hastane olduğu için diğer hastanedekiler bizim hastaneye saldırmış resmen neyseki doktorum onlar yokken sen vardın diye teselli etti beni![]()
Gözün aydın tebrik ederimBenimde kızım dünyaya geldi
Maşallah kız ben adım atmaya cok üşeniyorum ya nolcak böyle bilmiyorumValla yürüdük işte ne bilem2km git 2 km gel
evede merdivenle çıktım gerçi 3.kat ama olsun
Hayırlı olsun, güle güle büyütün![]()
Kızlar ya biraz uzun anlatacağım belki de okursanız sevinirim. ablam 28 haftalık hamile kan uyuşmazlığı var 2nci çocuğu olacak Allah nasip ederse. Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittiğinde dusuk pozitif çıkmış test bu da çocuğun anne ile kanı uyuşmadığı ve eğer bu durum devam ederse öleceğini söylemişçarşamba gnu tekrar test yapmak için gidecek eğer yine aynı şekilde olursa başka büyük bir şehire sevk çekilecekmiş orda test yapılacakmış burda yokmuş ondan. Pozitif çıkarsa alacaklarmış. Aranızda hiç böyle birşey duyup da sorun olmadan doğum yapanlar oldu mu hiç.?
![]()
Kızlar ben 3.kez aşık oldumson ikisi aşkların en güzeli
allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa
iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm
kızımı
ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa
![]()
Benimde kızım dünyaya geldi
Yaa öyle bi usul mü var inan hiç bilmiyordum deneyeymKız eski usul tavada üstüne tabak bastırarak da tost yapabilirsin, ben=kötü arkadaş![]()
Bazı günler yarım litre içiyorm kızKız hergün 1 lt süt içiyorsun bundada herlde ineğin olsa sütü kururdu heralde![]()
Bebiş gelince yatmaya alıştım diyemiceksin amaGözün aydın tebrik ederim
Maşallah kız ben adım atmaya cok üşeniyorum ya nolcak böyle bilmiyorumyatmaya alıştım iyice
![]()