2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız zaten virüs mirüs derken anane dede bile göremedi ki😂bebemi kimse görmedi bbannesinden başka. Bi de en yakın arkadaşlarıma foto attm o kadar. Kimsenin gelmemesi de bi yandan güzelmiş.
Aslında bi taraftan iyi oldu sürekli gelip sıkboğaz etmek isteyenler yok 😂 sütün vardı yoktu öyleydi böyleydi diyende yok oh kafan rahat mis gibi😂

13 Nisan pazartesiye gün aldık kızlar 🙏🏻 38+1 de almış olacak yani.
2.850 şuan beyfendi doktorum da erken alıp da riske girmeyelim dedi aslında haftaya alınsın istiyordum. Bu riskli bir haftayı da atlatmış oluruz dedi.
Fotoğraf çekimimiz iptal 😔
Refakatçi 1 kişi ve genç olmak zorunda 🙄
Ziyaretçi asla yok ✊🏻
normalde 2 gece kalacaktık onu da 1e düşürmüşler🙄
Şehirdeki pandemi hastanesi olmayan tek özel hastane olduğu için diğer hastanedekiler bizim hastaneye saldırmış resmen neyseki doktorum onlar yokken sen vardın diye teselli etti beni 😁
Ay hadi hayırlisi son 2 haftan kaldı. Insallah ozmana kadar hepten biterde herkes rahat bir nefes alır. Maşallah bebisıne 🧿🧿🧿

Kızlar ya biraz uzun anlatacağım belki de okursanız sevinirim. ablam 28 haftalık hamile kan uyuşmazlığı var 2nci çocuğu olacak Allah nasip ederse. Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittiğinde dusuk pozitif çıkmış test bu da çocuğun anne ile kanı uyuşmadığı ve eğer bu durum devam ederse öleceğini söylemiş 😔 çarşamba gnu tekrar test yapmak için gidecek eğer yine aynı şekilde olursa başka büyük bir şehire sevk çekilecekmiş orda test yapılacakmış burda yokmuş ondan. Pozitif çıkarsa alacaklarmış. Aranızda hiç böyle birşey duyup da sorun olmadan doğum yapanlar oldu mu hiç.? 😔😔😔😔😔

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir yol göstersin şifa versin inşallah 😣

Kızlar ben 3.kez aşık oldum😍😍😍son ikisi aşkların en güzeli💕💕allahım bu nası bi duygu nası bi koku nası bi aşk yaa😌🤗iki gecedr toplasan 3 saat uyumşmdr. Yorgnlk ve ağrı da var tabi. Ama yok ya hiçbiri umrumda değil. Kızım bi yanımda oğlum bi yanımda. Oğlumu mıncıklayamyrum malum dişim kaşındığında gdp içerdeki diğer bebeyi yiyorm😂😂kızımı🤗ne kadar şükretsem az. Doğurmayanlar haydeee doğurun bunun tarifi yok yaa😪😌

Ne güzel anlattın gözlerim doldu inan ki. 🥰

Benimde kızım dünyaya geldi

Maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün 💜😇

Back
X