2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.

Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.

Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.

Kızlar hepinize teşekkür ederim 😍 sancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?
Ayy cok heyecanlı 🙊 sanki ben doğurcam seni takipteyim naptın nettin ikide bi bakıyorum yazdın mı diye😂 kız blupcuguma yardım edin tecrübeli anaalarrr 😂

Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.

Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.

Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.

Kızlar hepinize teşekkür ederim 😍 sancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?
Anamm senin sancılar başlamış yaaa 😍 Hadii hayırlısı 😊

Kız yok korkma bence dönmedi. O aşağıda olan kafası işte gerinme hareketi yapıyo belki de kanala inmeye çalışıyo olabilir seninki. Benim teeeyy 26.haftadan beri baş aşağı ve o zamandan beri oraları kafasıyla ittire ittire deliyo 😂 hem aşağıda hareket var hem yukarıda tam bir cadı 💁🏼‍♀️😂
Benim de 27de baş aşağ oldu
Ne bilim kuzm ya hareket ettiği yer hep aynıydı değişince korktm😢 inşaAllah dediğin gibidir

Biz 8 günlük olduk bileee 😍💃🏻💕 Maşaallahınızı alırız teyzoşlar🌸💞
DSC_1146_800x600.webp

Canımmm 🙏🏻.4 gündür uyku yok, kaşıntı tavan. Karnımda Ağrı, reflü de öyle, tansiyon düşmüyor apar topar gittik. Anne oluyorken annesizlik daha bir koydu. Duygularım çok yoğun. Görümcem gelecekti o da gelemiyor, sonumuz hayrolsun inşallah
Ah kuzum biraz zor doneme denk geldik o yüzden bu yalnizligimiz ama Rabbim dayanilmicak yük yuklemezmis biraz gayret edecegiz hepsi az kaldi gececek insallah . Tansiyon ilaci da mi ise yaramadi hay Allah 😔 kasinti icin tahlilin nasil cıktı. Umarim ikisini de kontrole alir doktor saglik diliyorum bebegine de sana da guzel anne 🤗

Kızlar nasılsınız bir hafta boyunca annemler yanımda iyiki geldiler iyiki yanımdalar onlar gelmese daha çok üzülür daha çok zorlanırdım herhalde . Sağolsunlar canlarım 2 gündürlü ev işi yaptı bitti şükür evin her yerininkırkını çıkardık valla ben tabi yardım ettim ama çoğunu annem sağolsun cam perde falan derken ☺☺ yarın da yatağımı hazırlıycak ve artık buğlemimizi bekliycez. Hepimiz çok heycanlıyız tabi herkes corona yüzünden çok gerilip dursana ben sakin olmaya çalışıyorum şuan doğuma odaklandım haftaya bugün kızımı bu saatlerde kucagıma alacagım o günü iple çekiyorum .. cumartesi günü son randevumumuz var saati hoca söliycek hastane hakkında bilgi alıcaz .. pazar günü kendimi temizliycrm malum heryer kapalı ama evde kendimide temizlersem daha da rahatlarım 😎😊😂 kendimi tanıyanıyorum valla tipim kaydı resmen bugün eşimin doğum günü adamın yanına yaklaşamıyorum zaten corona yüzünden tamamen uzaklaştık 😂😂 bebek olduktan sonra hiç olmaz herhalde 😍🙈🙈🙈

Back
X