- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Kv aramış niye erken geliyo diyolan daha ne kadar tutayım içimde
![]()
Hahhahaha sesli güldümmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv aramış niye erken geliyo diyolan daha ne kadar tutayım içimde
![]()
Bizimki de doğsun sevelim diye bekliyor ama kim bilir ne kadarlıkken görecek
Kız belki kesilmeyiz
Off benimki de saçma sapan resimlerimi çekip duruyor. Bende 11 kilo aldım, 3 kilosu gıdıya gitmiş gibi.Doğumdan sonra bu gıdı işine çare bulmam lazım
sorma yengem 30 kilo aldı 15 dakikada doğurdu çıktı. Fıldır fıldır geziyordu hep bir de.
Canım çok normal artık bu ağrılar. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Eşyaları keşke şimdiye kadar tamamlasaydınız, kötü olmuş bu. Herkes doğumu ve doğumdan sonrasını düşünüyor. Herkes endişeli ama yapacak birşey yok malesef.Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinlerde önemli olan o.
Oooo ne kadar cokmus, sagol tesekkur ederim.. bir gun kalinca ben o kadar dusunmedim.aslinda.. sagim makinesini hele hic dusunmedim hastanede yok mudur ki..Bebege fazla zibin ve kiyafet koy cok lazim oluyormus ben iki tane hastane cikisi birde yedek alt ust ,corap, 4 tane citcitli badi koydum bezi islak mendili pisik kremleri emzi biberon salya bezi vs..bunlar acil ihtiyaclar kendinede bol ped ic camasiri fazla pijama gögus pedi ve emzirma makinasi gogus ucu kremide lazim olucak, kendinide bunaltma hepimizin son zamanlari canimiz burnumuzdw bu virus olayida sinirlerimizi bozdu insallah gececek..![]()
Bu kadar stres yapma bak bebeğe de yansır. Bebeğe kıyafet daha fazla koy. Bu perşembe sanırım a101e bebek ürünleri geliyor bak bakalım portbebe falan vardır belki. Bebeği onunla çıkarırsın hastaneden. Ağrılar konusunda çok iyi anlıyorum seni o ağrıyı ben de aylardır çekiyorum. Ama bitiyor bak inşallah doğumum geldi benim. Hatta tam bunu yazarken bi sancı girdiKizlar merhaba.
mafoluyorum bu kasik midir cati midir yani alt karindan komple tum bolge agrisindan mafoluyorum. Adim atarken bile elimle tutuyorum orami ki acimasin..
besikler de hala gelmedi firmalar sevkiyat yapmiyormus.
nerde yatiricam bebegi, hastaneden neyin icinde cikaricam..
cantasina nasilkiyafwt koymak lazim. Bi tulum koydum icine bi tane atlet yeter mi. Bilmiyorum zaten virus belasi var. Her sey gozumde buyuyor
sizler nasilsiniz...
bi tabak yemek icin bile esime anneme kac kere soyluyorum.. ne kadar zormus,Allah herkesin yardimcisi olsun..
cuma gidicem insallah doguma herhalde gun verir.37+0 olucam.. gitmeye de cekiniyorum da digunca daha fena.hastane ortami, topuk kani vs...
ALLAHA EMANET OLALIM INSALLAH..
Tamam zor süreçlerden geçmişsin riske atmak istemiyor ama en azından içinde kalmasın diye bir çatı muayenesi yapsaymis bari ya.Hiç alttan muayene bile yapmadı![]()
Canım kendini rahat bırakmak önemli. Bir de doktora korktuğunu söyle bence. Ben söyledim daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Bir baskı hissediyorsun elbette. Vajinal ultrason ile karsilastirirsam o da göreceli bak. İki farklı doktorda vajinal ultrason ile bakıldim. Birinde sıfır acı. Diğeri içimi desmisti resmen mesela. Tamamen elinin hafifliği ile alakalı. Çatıda da baskı hissediyorsun işte.Ya senin çatı muayenesi nasıl geçti? Acı duydun mu hiç? Ben kastığım için çok acıyordu ilk 3 ay alttan ultrasonla bakılıyor ya.. Mesela o ultrason aletiyle karşılaştırdığında daha mı kötü?
Benim de sinirlerim bozuldu yaHahhahaha sesli güldümmm❤❤
Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
[/QUOTE
Ben senden kisayim cnm iki dogumda normal oldu boyla ne alakasi var dr ugrasmak istemiyor sanirim.Önemli olan tabi ki sağlıkla kavuşabilmek, sezeryan normal zorluğu eş değerde, o kolay bu zor diye bir ayrım yapılmamalı,doktora güvenilmeli ama ülkemizde doktorlar daha çok sezeryan yanlısı, bana ısrarla kısa boylusun normal zor diyor, o kadar çok kısa boylusun vurgusu yaptı ki kendimi kısa boylu olarak kabullendim oysa 165im. Uzun boylu değilim ama kısa da değilim,başka bir bahane sunsaydı daha kolay anlardım. Sırf bu yüzden 40 teyken doktor değiştiricem, belki yine sezeryan olacak ama güven veren bir doktorla devam etmek istiyorum.
Bebeğiniz kusan bebiş olabilir, kakasını sıvı yapacağından çıkabilir o yüzden yedek almak lazım..Oooo ne kadar cokmus, sagol tesekkur ederim.. bir gun kalinca ben o kadar dusunmedim.aslinda.. sagim makinesini hele hic dusunmedim hastanede yok mudur ki..
Zibin dediginiz degisik birsey var ic zibin mi ne o kullanisli mi ki hic citciti olmayan hani..
Bu kadar stres yapma bak bebeğe de yansır. Bebeğe kıyafet daha fazla koy. Bu perşembe sanırım a101e bebek ürünleri geliyor bak bakalım portbebe falan vardır belki. Bebeği onunla çıkarırsın hastaneden. Ağrılar konusunda çok iyi anlıyorum seni o ağrıyı ben de aylardır çekiyorum. Ama bitiyor bak inşallah doğumum geldi benim. Hatta tam bunu yazarken bi sancı girdi
Tamam zor süreçlerden geçmişsin riske atmak istemiyor ama en azından içinde kalmasın diye bir çatı muayenesi yapsaymis bari ya.
Canım kendini rahat bırakmak önemli. Bir de doktora korktuğunu söyle bence. Ben söyledim daha dikkatli olduğunu düşünüyorum. Bir baskı hissediyorsun elbette. Vajinal ultrason ile karsilastirirsam o da göreceli bak. İki farklı doktorda vajinal ultrason ile bakıldim. Birinde sıfır acı. Diğeri içimi desmisti resmen mesela. Tamamen elinin hafifliği ile alakalı. Çatıda da baskı hissediyorsun işte.
Tamam sagol canim fazla alayim amaBebeği
Bebeğiniz kusan bebiş olabilir, kakasını sıvı yapacağından çıkabilir o yüzden yedek almak lazım..
Amin insallah canim.Bizimki de doğsun sevelim diye bekliyor ama kim bilir ne kadarlıkken görecek
Kız belki kesilmeyiz
Off benimki de saçma sapan resimlerimi çekip duruyor. Bende 11 kilo aldım, 3 kilosu gıdıya gitmiş gibi.Doğumdan sonra bu gıdı işine çare bulmam lazım
sorma yengem 30 kilo aldı 15 dakikada doğurdu çıktı. Fıldır fıldır geziyordu hep bir de.
Canım çok normal artık bu ağrılar. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Eşyaları keşke şimdiye kadar tamamlasaydınız, kötü olmuş bu. Herkes doğumu ve doğumdan sonrasını düşünüyor. Herkes endişeli ama yapacak birşey yok malesef.Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinlerde önemli olan o.
Bu akşam buralar pek sessiz. Naptınız hepiniz doğurmaya mı odaklandınız![]()
Citcitli badi zibin dedigim ondan koyabilirsin bebekler cok kaka yapabiliyormus yedekte dursun, sut sagma makinasida bebek hemen sutu kuvvetli icemiyormus goguste sut dolu oluyormus makinayla saginca daha iyi geliyormus tecrubeli olanlar soluyor yinede sen bilirsin seninki normalmi sezeryanmi sen yinede onlemini al kadinlarinda kanamasi cok oluyormus gecelik vaya pijama yedegin olsun ped ve ic camasirida benimde ilk bebegim ben tecrubelilerden aldigim tavsiyeler sonucu hazirladim valizi seninde bu bilgiler işini görur sanirimOooo ne kadar cokmus, sagol tesekkur ederim.. bir gun kalinca ben o kadar dusunmedim.aslinda.. sagim makinesini hele hic dusunmedim hastanede yok mudur ki..
Zibin dediginiz degisik birsey var ic zibin mi ne o kullanisli mi ki hic citciti olmayan hani..
Ben pijamayla daha rahat etmiştim canım. 1 takım alt üst içine çıtçıtlı badi çorap eldiven şapka . Yada al t üst yerine tulumda giydirebilirsin. Battaniyede fazladan götür ki onuda batırabiliyor bebiş. Battaniyeye sararsın zaten üşümez.Tamam sagol canim fazla alayim ama
Mesela bir takim neleri kapsiyor usumez mi bir atlet bir ust bi ince pantalonla..
Penye battaniye ve polar da koyayim diyorum
Sezeryan olacak pijama giymesi de zor olacak kendim icin sanirim..
Kalin battaniyede koy hastane cikisindada ince penye battaniyelerde oluyor cocuk usur cunku, hastane cikislarinda battaniye alt ust takim ic zibin citcitli badi,sapka eldiven, corap, oluyor.Tamam sagol canim fazla alayim ama
Mesela bir takim neleri kapsiyor usumez mi bir atlet bir ust bi ince pantalonla..
Penye battaniye ve polar da koyayim diyorum
Sezeryan olacak pijama giymesi de zor olacak kendim icin sanirim..
Bizimki de doğsun sevelim diye bekliyor ama kim bilir ne kadarlıkken görecek
Kız belki kesilmeyiz
Merhaba benim 2. Sezaryanim soylenen gibi hic kanamam olmadı. Birde hastanede kanamani kntrol ediyorlar. Zaten çok kanaman olması anormal bir durum eger kanaman cok gelirse bize haber ver dediler. Hatta taburcu olduğumdada ilk uyardikları sey kanama oldu cok gelirse hemen gel deďiler. Hastanedede evdede orkidin gece olanini kullandim. Oda pek ıslanmadı hatta cok islanmadığı için tahris ediyor diye toplaniyor diye biraz sık değıstirdim. Ama dediğim gibi belki benim sezaryan diye az geliyordur. Normal dogum yapanlarin farkli oluyordur belki onu bilmiyorum.Citcitli badi zibin dedigim ondan koyabilirsin bebekler cok kaka yapabiliyormus yedekte dursun, sut sagma makinasida bebek hemen sutu kuvvetli icemiyormus goguste sut dolu oluyormus makinayla saginca daha iyi geliyormus tecrubeli olanlar soluyor yinede sen bilirsin seninki normalmi sezeryanmi sen yinede onlemini al kadinlarinda kanamasi cok oluyormus gecelik vaya pijama yedegin olsun ped ve ic camasirida benimde ilk bebegim ben tecrubelilerden aldigim tavsiyeler sonucu hazirladim valizi seninde bu bilgiler işini görur sanirim![]()
Amin canım sağ olMasallah gozun aydin canim kolaylikla dogurursun insallah
Cok zormus ikinci gebelik ama ilki riskliydi yatiyordum,bilmiorum bunda da yatiyorum ama agrisi acisi baska..
Kiyafet az koymayi dusunuyordum aslinda.
Mesela bir takim kiyafet neleri kapsamali.
Bir tane ic zibin bir tane citcitli atlet bir tane ustune bir tane pantalon corap sapka.eldiven.mi
Bi de polar battaniye mi.koysak.penye yerine.aoguk.gidiyor.havalar..
Doktor en erken 15 nisan dedi banaacanbadaha erkene istesem Allah korusun kuvezde falan mi.kalir. yoksa 25 i olsa virus azalmis.mi olur..
Tamam bakarim canim a101e tesekkurler..
.
Yaaa maaşallah Allah ım esirgesin canımmm benim.
Saol kuzum. Tansiyon ilacı günde 4 kez alıyorum. Tahlillerin sonucuna yarin bakacak krem verdi ovadril diye. . Ama hala kaşıntı çok. Biraz sızmışım uykusuzluktan. Hepimize sağlıklı günler olsun. Bakalım yarin ne diyecek doktorumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsunAh kuzum biraz zor doneme denk geldik o yüzden bu yalnizligimiz ama Rabbim dayanilmicak yük yuklemezmis biraz gayret edecegiz hepsi az kaldi gececek insallah . Tansiyon ilaci da mi ise yaramadi hay Allahkasinti icin tahlilin nasil cıktı. Umarim ikisini de kontrole alir doktor saglik diliyorum bebegine de sana da guzel anne
![]()