2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar çorap giydirmeye nedense korkuyorum ben ya. Lastikli kısmı sıkıyormuş bide ipleri parmaklarına dolanabiliyormuş.
Patikli altı giydirip üstüne çorap giydirsek olmaz mı ? Yada panikli altın üstüne bir patik daha giydirsek
Ayy hiç aklıma gelmedi bunlar şimdi bende düşününce korktum bende hep emzirmekten korkuyorum

Ayy hiç aklıma gelmedi bunlar şimdi bende düşününce korktum bende hep emzirmekten korkuyorum
Bana da bi arkadaşım söylemişti. Birşey olacağını sanmam ama önlem almak lazım.
emzirirken tıkanırsa diye korkuyorum bende ilkyardım videoları izledim tavsiye ederim. İnsan acil bi durumda napıcanı öğrenince biraz rahatlıyor

Aynen zamanında çok yaptım 😁 çiş tutar gibi tut bırak Şeklinde bu egzersiz . Çiş tutamama konusunda da işe yarayan bir egzersiz 👍
Acaba doğuma da yardımcı oluyor mu 🤔🙄
Veeee tarih 1 Nisan :KK200: Artık bizim ayımız geldi anneler :halay: Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? :KK70: O zaman ar yu rediiiiiiiiiii? :KK71::KK71::KK71::KK71:
Ayyy cok heyecanlııııı 🙊😂😂 hadi bakalım yavaştan ben doğurdum diye yazmaya başlarız 😂😂 şaka maka sonuna geldik iyimi ben bi ara süreci tamamlayamicam sanmıştım klozet önlerinde sürünürken 😂😂😂😂
Çok sıkı değil ama ben yine kontrol eder üzerine giydiririm. Bu bahsettiğim olay yeni doğduğunda sıkıntı oluyormuş. O zamanda bilekleri çok kalın olmaz herhalde😍
Yeni doğanda cok kalın olmaz ama patik üstüne giydir için rahat eder 😍
Bana da bi arkadaşım söylemişti. Birşey olacağını sanmam ama önlem almak lazım.
emzirirken tıkanırsa diye korkuyorum bende ilkyardım videoları izledim tavsiye ederim. İnsan acil bi durumda napıcanı öğrenince biraz rahatlıyor
Ablamdan biliyorum emzirirken genelde çok çekiyo sonra yutamıyo o zaman annem alnını çek diyodu bi de dik yap o zaman yutuyormuş boğazına kaçmadan. O öyle yapıyordu henüz genzine kaçmadı.

Ayyy cok heyecanlııııı 🙊😂😂 hadi bakalım yavaştan ben doğurdum diye yazmaya başlarız 😂😂 şaka maka sonuna geldik iyimi ben bi ara süreci tamamlayamicam sanmıştım klozet önlerinde sürünürken 😂😂😂😂

Ablamdan biliyorum emzirirken genelde çok çekiyo sonra yutamıyo o zaman annem alnını çek diyodu bi de dik yap o zaman yutuyormuş boğazına kaçmadan. O öyle yapıyordu henüz genzine kaçmadı.
Aaa evet görmüştüm alnını çekiyorlar arada emzirirken 😂 Evet dik konuma getirmekte mantıklı teşekkür ederim. Bi şu emzirmenin ilk zamanları bide ek gıdaya geçiş bi atlatsak o günleri 😊

Valla bende bir an hiç bitmicek sandım 😂😂😂 çok uzun geldi bana ya 😂
Eşim mecbur işe gitti evde yalnızım arayıp doğuruyorum çabuk gel demek istiyorum 🤣🤣
Kız sakın adama öyle 1 nisan kandırıkçılığından yapma 😂 adamın eli ayağına dolaşır😂

Bugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyor 🤦🏻‍♀️ Çok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..

Cherrygum Cherrygum sen sorunca merak ettim ben de . Ne kadar işe yarar bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez bence bu egzersizi 😊

Eklentiler

• AD94C9D3-AD30-458D-BDF1-21DA02E0A8D6.webp
    AD94C9D3-AD30-458D-BDF1-21DA02E0A8D6.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 42
Aaa evet görmüştüm alnını çekiyorlar arada emzirirken 😂 Evet dik konuma getirmekte mantıklı teşekkür ederim. Bi şu emzirmenin ilk zamanları bide ek gıdaya geçiş bi atlatsak o günleri 😊
Valla tecrübe ede ede öğrenicez canım😊 biraz basta acemi oluruzda alışınca değme keyfimize 😂
Valla bende bir an hiç bitmicek sandım 😂😂😂 çok uzun geldi bana ya 😂

Kız sakın adama öyle 1 nisan kandırıkçılığından yapma 😂 adamın eli ayağına dolaşır😂
Ayy ben sanki bi yıldır hamileyim 😂 ya aslında bitecek diye seviniyorum ama bu ara bi üzülüyorum da karnımı seviyordum falan 😂😂 ama genede bitsin ya houuufff vucudum da rahatlasın 😎

Bugün kaçıncıya tuvaleti ziyaret ediyorum, büyük tuvaletim var ama yapamıyorum. Ikınıyorum olmuyor 🤦🏻‍♀️ Çok daha zorlamak da istemiyorum zaten hemoroid memesi var. Uyku yok bana yine bu gece.. Onca su içiyorum noluyor ben bilmem..
Bende de durumlar aynı , millet ishal oluyor ben hala kabız 😣 iki gündür de belim ağrıyor , ıKınırken bile bıçak saplandı bugün sırtıma 😣

Valla tecrübe ede ede öğrenicez canım😊 biraz basta acemi oluruzda alışınca değme keyfimize 😂

Ayy ben sanki bi yıldır hamileyim 😂 ya aslında bitecek diye seviniyorum ama bu ara bi üzülüyorum da karnımı seviyordum falan 😂😂 ama genede bitsin ya houuufff vucudum da rahatlasın 😎
Aynen vücudumu kütürdetmek istiyorum artık gerneşe gerneşe 😂 eşimde bana diyor geçen sanki 2 senedir hamileymişsin gibi geliyor bana diye 😂😂😂
Gerçekten doğursam keşke diye dedim😂
Hiç aklıma gelmemişti iyi fikir aslında çok kızarsa yanlış alarm derim🤓
Adam inanmıcak bir daha sana 😂😂😂

Back
X