2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Veeee tarih 1 Nisan :KK200: Artık bizim ayımız geldi anneler :halay: Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? :KK70: O zaman ar yu rediiiiiiiiiii? :KK71::KK71::KK71::KK71:

Evet hazırımmm bende 7 nisanı iple çekiyorum sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah. .🙏🙏👼👼

:110: :110:
Veeee tarih 1 Nisan :KK200: Artık bizim ayımız geldi anneler :halay: Patır patır dökülmeye, günde 3-5 tane doğum haberleri almaya hazır mıyız? :KK70: O zaman ar yu rediiiiiiiiiii? :KK71::KK71::KK71::KK71:
Ay bana 22 nisan diyor doktorlar:110:püf valla benim pek de beklemeye gönlüm yok valla gelsin artık oğluşum. Gelsin diye neler yapabilirim aceba ya

Biz 8 günlük olduk bileee 😍💃🏻💕 Maşaallahınızı alırız teyzoşlar🌸💞Eki Görüntüle 2611929
Maşallah pamuk prensese💕
Ben bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorum :KK70:
Evet ev yoğurdu çok işe yarıyor ben gün içerisinde yiyorum gece yesem mide yanmasından ölürüm sanırım...
:KK22:Heyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Ay benim bugün görüş günüm heyecandan uyuyamadım planlı saatli sezeryan olursa ne yaparım bilmem..
Rabbim kolaylık versin inş.sağlıkla kucağına al inş.💕

Ablamlar da bana aynı şeyi söylüyor valla 😂😂😂 ayy doğsunlar yaaa mıncırmak istiyorum 😍
Bendeee bendeeee 😍😍😍😍
Eki Görüntüle 2612114 peki ben bu danayı napcam benden başkasıyla yatmıyor böyle benim kızı kıskanıp dövmese bari😥
Oyyy sağına kediyi, soluna bebeği alırsın artık 🥰 merak etme onlarda bebeklere çok hassas yaklaşıyor.
Ya bende çok ama çok seviyorum hamileyken aldım bunu hatta dayanamayip eziyetini göze aldim ☺ eziyet dediğim de 13. Katta oturuyorum ben sürekli kapı pencere kontrolu yapmaktan anam ağlıyor çok korkuyorum düşer diye
Canım aliminyumdan tel sineklik yapılıyor, bende düşmesin diye her yere yaptırmıştım.
Merdiven hariç denedim ama yumuşama bile olmamış deyince doktor hepsini bıraktım :KK14:ben 38lerde falan gelmesini istiyordum zaten bu saatten sonra çok da farketmiyor artık bugün hiç doğurasım yok mesela :KK12:
Resmen çocuğa trip 😂 daha doğmadan kadın tribiyle tanıştı garibim 😬
Evet hazırımmm bende 7 nisanı iple çekiyorum sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah. .🙏🙏👼👼
Ayy hadi bakalım inşallah 🙏🙏
:110: :110:
Ay bana 22 nisan diyor doktorlar:110:püf valla benim pek de beklemeye gönlüm yok valla gelsin artık oğluşum. Gelsin diye neler yapabilirim aceba ya
Beklenen tarih mi mi 22 nisan yoksa sezeryan için mi 22 verdi? Sezeryansa geç değil mi yav? 🤔

Cherrygum Cherrygum kız rüyamda seni gördüm. Yani güya benim doğumum oluyormuş. Sen bana diyorsun ki ya benimde zamanım geldi bende bende başlasın istiyorum artık. Naptın bana da anlat nasıl başlattın diyorsun? Diyorum ki eşimi gönderip Urfa'dan bir şey aldırdım. Onun sayesinde başladı doğumum diyorum. 😂 Hatırladığım bu kadar. 😂😂😂 Urfa ne alaka ya 😂

Kızlar tek tek etiketleyemedim hepinize tesekkür ederim.ilk gece çok güzel uyudu 3 gecedir sürekşi kucakta aglıyor gündüzdr aynı kokumla uyuycak illa.artık bugün tansiyonum düştü bırakıp yattım resmen.süt sagıyorum aralarda çok aglayınca göğsümü tutmuyor o inatla iyi oluyor kaşıkla akıtıyoruz. Babanneme oku biraz diye telefon actım o mu işe yaradı gaz damlası mı bişmiyoum iyi geldi ilk defa uyudu gece.sezeryan yapan annrler afedersiniz wc işi çok zorlanıyorum özrl bir yöntem uygulayan var mı
Canım dufalac şurup vermişti doktorum bi de kuru meyvelerden hoşaf yaptı annem doğumdan sonra 3. Gün çıkabildim wc ye tavsiye ederim.

Bendeee bendeeee 😍😍😍😍

Oyyy sağına kediyi, soluna bebeği alırsın artık 🥰 merak etme onlarda bebeklere çok hassas yaklaşıyor.

Canım aliminyumdan tel sineklik yapılıyor, bende düşmesin diye her yere yaptırmıştım.

Resmen çocuğa trip 😂 daha doğmadan kadın tribiyle tanıştı garibim 😬

Ayy hadi bakalım inşallah 🙏🙏

Beklenen tarih mi mi 22 nisan yoksa sezeryan için mi 22 verdi? Sezeryansa geç değil mi yav? 🤔
Yok canm beklenen tarih sezeryan olmayacağım bi terslik çıkmazsa. Gonlum de normalden yana zaten

Bebeğim bugün 8 günlük oldu😍 ne yapsak ne etsek beline kadar çiş oluyordu 8 günde 4 makine çamaşır yıkadım yandık işimiz var bu pipiyle diyordukki doktor kontrolümüzde yanlış bezlediğimizi öğrendik 😹 meğer pipi aşağı bakcakmış biz de kıvırmaya korktuğumuzdan yukarı baktırıyoduk tabi günde 3 sefer üst baş değişiyor göbek bel her yer çiş oluyordu 💆🏻‍♀️ Allahım acemiliğin göZü körolsun 😂

Bebeğim bugün 8 günlük oldu😍 ne yapsak ne etsek beline kadar çiş oluyordu 8 günde 4 makine çamaşır yıkadım yandık işimiz var bu pipiyle diyordukki doktor kontrolümüzde yanlış bezlediğimizi öğrendik 😹 meğer pipi aşağı bakcakmış biz de kıvırmaya korktuğumuzdan yukarı baktırıyoduk tabi günde 3 sefer üst baş değişiyor göbek bel her yer çiş oluyordu 💆🏻‍♀️ Allahım acemiliğin göZü körolsun 😂
Hahaha ay bende öyle biliyodum bak dediğin iyi oldu ya bunlar hep acemilik işte naparsin

Yok canm beklenen tarih sezeryan olmayacağım bi terslik çıkmazsa. Gonlum de normalden yana zaten
He tamam benimde normalde beklenen 21'i 😊
Günaydın bugün görüş günü bizde kalktım düşümü aldım kahvaltı mı yapıp doğru küçük hanımı görmeye dua edin bize herşey yolunda olsun biraz daha dayansın.kafa ölçüsü 2 hafta geriden geliyordu ona kafam takılıyor umarım sıkıntı olmaz😣
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım 🙏

Bahar gelmiş dışarıda sabahın temiz havasını içime çekmeyi özlemişim, gece yağmur da yağmış miss gibi. Sabahın erkeninde işe gitmeyi özlemişim bile dedim eşime 😂
Bebek için aldığım ilk şey bebek arabasıydı ki çıkıp gezecektik sözde 10günlük olunca🙄 hiç aklımıza gelmeyen şeyler tüm dünya olarak başımıza geldi. Vardır bunda da bir hayır eşim ve kızlar da evde olunca bebek bakımı, iş güç çok daha kolay oldu. Eşim gece 3 e kadar bekliyor bebeği uyandırıyor bir sefer mama yada anne sütü verip yatırıyor sonraki sefere ben kalkıyorum. Uyuyakalırsak diye korkuyoruz yine sarılığı yükselirse diye böyle bir yol bulduk bakalım azcık 3kg yu geçse inşallah kendine gelir minikim
Benzer bir uygulama da bizde... akşam 9 buçuk gibi emzirip yatıyorum 12 gibi eşim annem sütü veriyor 3 gibi de ben kalkıyorum o yatıyor 5,5 saat tam olmasa da 5 saat falan uyuyorum

Back
X