2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biliyomusun bugun aynı seyi bende söyledim eşime akşamları çıkalım kimse yok dışarıda diye😂 ama havalar kötü cidden ya şansımıza iyi olsa gece bile çıkar yürüdük nefes alırdık😂
Hava iyi olsa herkes bizim gibi düşünüp çıkarmış bir de 😅 Neyse senin epey az vaktin kaldın evde hareket etsen bile yeter sana artık.. Ben iyice hamlayacam.

A ayse
Kızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmış 😍 bunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin 😍 bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin 🙏
Rabbim ablalığına da isteyen herkese de bağışlamışından versin inşallah tez zamanda 🙏🏻

Hava iyi olsa herkes bizim gibi düşünüp çıkarmış bir de 😅 Neyse senin epey az vaktin kaldın evde hareket etsen bile yeter sana artık.. Ben iyice hamlayacam.
Bi çıkıyoz herkes dışardaymış falan 😂😂😂 ben yuvarlaniyorum millet 200squat diyo 10 tane yapsam yarabbi şükür derdim😂😂 sen havalar iyi zamanda yürü geceleri en azından bi kez çıkın bakın tenha mı nasıl 😂

B Babybirds canım nerelerdesin bize selam yok muuu😢😢 nasılsın kuzum
Canıııım, iyiyim. Martta doğurunca mart annelerine takılıyorum daha çok😊 ama çok çok sayfa gelişmeyi kaçırsam da buraya da bakıyorum 🌸 Sen nasılsın? Umarım herşey maddi manevi kolay olur senin için🙏🙏 sağlık olsun da herşey hallolur🙏🙏

Erik bulamayanlar benim gibi dere otu sapını limonlayıp az tuzla yiyebilirler😜😊🌼 aynı papaz erik 😂😂🙈
Lohusayız ama aşeriyoruz🙈
Koalacım afiyet olsun, bir tane de benim çin te☀🌻🍏🌳
Ayyy valla herhangi birinizin canı çeksin diye yazmadım ya 🙈 özür dilerim benim yüzümden aşeren varsa 🤭🙈
Sağol canım 😍❤️

Benimde babam ve eşim koç. Babam sessiz bir tip pek koçluğu yok ama eşimm öfff 🤦‍♀️ bir çift herşeydemi zıt olur, hiç mi uyumlu olmaz ya😅 hala nasıl birlikteyiz inan bilmiyoruz 😂

😂😂😂😂 Benim babamda anneme sancılandığında şimdi uyu yarın doğurursun deyip dönüp uyumuş 😂😂😂 o zaman beklesin seninki de 😅
Burçlar kişiye göre değişkenlik gösteriyor ya. Daha bunun yükseleni var bir de 😁
Ay cidden öyle mi demiş baban😂 Sessiz sakin olduğu kadar rahatmış baban😂😂 Benim kocam rahatlığından değil de uyku hali bayağı ağır olduğundan uyanmış gibi davranıp saçmalayıp sabah hatırlamayanlardan😂 Çoğunlukla yatağa nasıl girdiğini bile hatırlamaz bana sorar ben nasıl gittim diye. Düşün yani yatmadan bilinç gidiyor uyuyor😂😂

Bi çıkıyoz herkes dışardaymış falan 😂😂😂 ben yuvarlaniyorum millet 200squat diyo 10 tane yapsam yarabbi şükür derdim😂😂 sen havalar iyi zamanda yürü geceleri en azından bi kez çıkın bakın tenha mı nasıl 😂
Ay valla evde iyicene yabani olduk iyi mi 😂 Kaç gündür posta bekliyorum yok. Bugün posta kutusuna inip bakayıp dedim, kız dışar terliği giymeyeli ne kadar olduysa terliği sokamadım ayağıma :D Sonra sağı solu kolaçan ettim kimse var mı merdivenlerde diye, baktım ses yok 2. kattan girişe fişek gibi indim geri çıktım. İçimden dua ediyorum kimse çıkmasa karşıma bari diye.. 😂 İnsan görsem kaçacağım o derece yabanileştim artık 🤣 1 haftadır en aksiyonlu 2 dakikamdı.

Yok canim 50 yapip dinleniyorum bazen 100 ama gecen 150 bi kerede yaptim benimde o anki enerjime bagli 😂😂
Sirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 ne 😁 azim mi güç mu cok yorma kendini gelir elbet annesi alttan gelemzse üstten gelir 😂😂

Sirf hareket olsun diye dun 20 tane yapayjm dedim yaparken öldüm sabah uyandik bacaklarimin ic kısmı agriyor bir daha yok anacim dedim mahvetmissin kendjni ayol 150 ne 😁 azim mi güç mu cok yorma kendini gelir elbet annesi alttan gelemzse üstten gelir 😂😂
Aslında 4 gün yapınca geçiyor o ağrılar ama cidden epey ağrı yapıyor.

Ay kızlar gece gece midem kazındı. Dişlerimi de fırçalamıştım. En iyisi ben yatayım da bir an önce sabah olsun dalayım buzdolabına 😁😁 bebiş de içeride çıtlayıp duruyor. Çıt diye ses geliyor iki seferdir tırnak makası çıtlatır gibi😂 Yatayım bakayım karanlık olunca uyur belki😁

Back
X