Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende erken istiyordum zaten . Sağlıkla gelir inşallah bebişim.Canım aynı sayılır günlerimiz. Erken değil mi nişan gelmiş . Bende gelirse anlarım inşallah![]()
Aaaahh sessizce bi köşede ağlıyorum2.ci3 yaşına girecek kızm var 1 tane de
Sen iflah olmaz bir tatlı seversinBen düşündüm işte o yüzdengerçek bir tatlı sever olduğumu burdan anla
![]()
Evet canım yazamıyorum ama okuyup çıkıyorum malum eşim evde hiç vaktim olmuyorEbrulipapatya
@ebru_can_ebru
@Elmothemonster
@ayse4401
Uuzn zamandır yoksunuz inşallah iyisinizdir hepiniz.
@Babybirds sen nasılsın canım arada uğrasan keşke.![]()
Kız o sorun olmaz heraldeYa kızlar yarın dr kontrolümüz var 10 günlük bebemi dışarı çıkaramıcak mıyım şimdi ben![]()
De mi ya dolaştırmaya çıkmıyorum sonuçtaKız o sorun olmaz heralde![]()
Aynen doktor kontrolü ve zaten kucağından başka bir yere gidemez ki o bebek.. Hani çocuk olsa tamam da..De mi ya dolaştırmaya çıkmıyorum sonuçta![]()
Yok canım o kadar da değil, benimki 5 ben doğuma giderken onu da ablama bırakmam lazım o kdr anlayışları vardır heraldeYa kızlar yarın dr kontrolümüz var 10 günlük bebemi dışarı çıkaramıcak mıyım şimdi ben![]()
Bi yerden izin kağıdı vs almak gerekiyo mu acabaAynen doktor kontrolü ve zaten kucağından başka bir yere gidemez ki o bebek.. Hani çocuk olsa tamam da..
Ne bileyim canım ne kadar katılar bilmiyoruzki yarın anlarım artıkYok canım o kadar da değil, benimki 5 ben doğuma giderken onu da ablama bırakmam lazım o kdr anlayışları vardır heralde
Ben de korkuyorum biri 5 biri 3 yasında,birine bırakmam lazım hastaneye zaten götüremem doğumda. Neyse giderken yalandan bağırırım ayy doğuruyorum yol açın diye :)Ne bileyim canım ne kadar katılar bilmiyoruzki yarın anlarım artık![]()
Yaa kızlar oksapar kullananlardan normal doğum yapan yada için bekleyen var mı ben her sabah vuruyorum sancın olursa vurma dedi bana hastaneye gel dedi sizin doktorlar ne dedi bu Konuda
Evet canım yazamıyorum ama okuyup çıkıyorum malum eşim evde hiç vaktim olmuyor☺
çok şükür iyim bi soğuk algınlığı atlattım
Bugün de kontrolüm vardı 13 nisan a sezeryan için gün verdi dr um çok şükür herşey iyi![]()
Hahayy çareler tükenmez bizdeBen de korkuyorum biri 5 biri 3 yasında,birine bırakmam lazım hastaneye zaten götüremem doğumda. Neyse giderken yalandan bağırırım ayy doğuruyorum yol açın diye :)
KesinlikleAaaahh sessizce bi köşede ağlıyorum
Sen iflah olmaz bir tatlı seversin![]()
Anladım canım sorarsan yaz buraya gerçi belki o zamana doğururumBen kullanıyorum canım ama daha doktora sormadım o konuyu. Benim doktor sürekli değiştiği için bir netleştiremedim.
Maşallah iyi olmana çok sevindim canım.
Gününde belli olmuş ne güzel.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.![]()
Canım benim çok sagol darisi size olsunKızlar gözünüz aydın çok sevindimAllah analı babalı büyütsün inşallah. Bol bol sütünü olsun. Darısı başımıza inşallah
![]()