• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya dişleri var mı ki çiğniyor maşallah ona😍 biz geriden geliyoruz biraz 🙈
Yok kuzum ben ek gıda da hiç blender kullanmadım hep pütürlü verdim ve 2 3 hafta karşısında hep çiğneme haraket yaptım öğrendi ne versem atıyor azıların oraya çiğniyor öyle tatlı ki dişsiz dişsiz geviş getirir gibi 🤣 olsun yetişirsiniz hiç önemli değil

Götürdünüz mü hiç çocuk gastroentolojiye bi arkadaşımın başına gelmişti daha ben hamileyken böyle kusmaları çok olursa direk gastroya götür. Kaç doktor gezdik tanı koyamadılar o koydu dedi. Bi şurup başladı hemen düzeldi demişti.neydi problemi tam bilemiyorum ama basit bişeydi. Boşa yormuşuz hem kendimizi hem çocuğu demişti.
Direkt randevu alamıyorsun ona. Direkt ona götürmek istedim ama sistemde öncesinde Çocuk hastalıkları yönlendirmesi ile randevu alınıyor diye bir bildirim geldi . Mecbur kaldım yine çocuk hastalıklarına randevu almaya .

minikbebegim9640 minikbebegim9640 ay ne hemen geliyorlar ya bir evinde dinlenseydin bir alışsaydınız evinize😒. Ne zaman gidecekler bari çok kalmasınlar.
Valla belli degil dha cocuk dogali 20 gun olmus e 40 cikaracaklar. Ya korkma da yok 7 saatlik yol nasl gelicem cocuk uslu değil diye dusunmuyolar bile. Ve gorumcem cok fena biri dha dün bna oncedem yaptigi bir igrencligi ogrendm bi de. Burda gezecek kapısı da yok halası kuzeni gelinleri hep küs ve bna dediler sabırlı davran onlara aranızı bozmak ister o hemen dediler

Off ek gıdada en çok korktuğum şey Allah korumuş. Geçen gün bizim kız da karpuzu emerken koparıvermiş eşim ve annem varmış boğazında kalmış hemen gözleri kızarmış eşim almış sırtına vurup çıkarmış ben yoktum olsam ben de çok telaş yapardım

Haydaa siz bu yüzden mi ayrı eve çıktınız daha haftasında tüm sülaleyi evde yatılı ağırla diye mi? Ne saçma olmuş gitsin annesinin evinde kalsın görümcen senin evin ne alaka taze bebeğiyle 🤨🤨

Biliyorum zaten becerikli kadınsın maşallah benim kaynanam da öyledir. Kaynana nın imajı bende bu olunca hemen bizim kıza yakıştırdım seni ve oğlunu 😂😂
İşte durduklari mi var 20 günlk cocukla bile benm huzurumu bozmaya geliyo herkes diyo bnu. Dün cikamamislar da sabah cikacaklar yola işte. Bari burda az durup dedesigile geçseler hemen

Yastığı koyuyorum ki gidemesin diye altına giriyor bu sefer e üstü de her sabah aynı 10 dk once örttüm yine açtı şekil b deki gibi😂 ha yorgan da ayakların altında yani gece üstünde duruyo şükür ki😁 deli yatiyo ya resmen

Eklentiler

• InShot_20201103_075159700.webp
    InShot_20201103_075159700.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar 😒 benim oğlan geceleri sapıttı iyice kaç kere kalkıyor hiç hatırlamıyorum en son 5 de kalktı gözleri açık elimle oynuyor aha dedim yandık🤪 karanlıkta ne oyunu yat uyu iştr uyusun diye mama yaptım içemedi yarısını yattım ben auuuu ıuuuu ses çıkarıyor yazık aldım salladım şükür uyudu geri 7 ye kadar. Hergün bir huy çıkarıyorlar ya😑

Kızlar Zara hanım iki gecedir pestilini çıkartttı dün 9 da uyuyunca bende eşim de 22.00 uyudukhemen 24.00-01.00 arası ağladı sonra yarım yamalak doğru düzgün yatmadan 05.00 kadar uğraştım en son gözleri dikti ağırlıyor eşim devraldı yarım saat sonra baktım kız yatakta gıcık aldım of nasıl uyuyacak şimdi bu dedim az söylendim eşim sen uyu ben öğlen dönünce yatarım dedi bir baktım mamasını yedirmiş yatırmış saat 7 e geliyor neyse dedim uyudum hemen az önce yine Zara’nın çığlığı ile uyandım eşim gitmiş gözlerimi zor açıyorum
Bunlar neden huydeğiştirdi bizim tam düzelmişti oysa geceleri 😔😔😔

Günaydın kızlar . Biz de bugun nöbetteydik. Sena grip olmuş 😕 son zamanlarda kustukça banyoya soktuk üşüttük sanırım . Aspiratör ün ucu da bitmiş sadece gece sterimar sıkabildim , çekemedim. Çabuk atlatmak için ne yapsam ki ? Bugun doktora da gidecek gerçi ama bir şey vereceğini düşünmüyorum . Öksürük de var ☹️ Yavrular hasta olmasa hiç .

Günaydın kızlar . Biz de bugun nöbetteydik. Sena grip olmuş 😕 son zamanlarda kustukça banyoya soktuk üşüttük sanırım . Aspiratör ün ucu da bitmiş sadece gece sterimar sıkabildim , çekemedim. Çabuk atlatmak için ne yapsam ki ? Bugun doktora da gidecek gerçi ama bir şey vereceğini düşünmüyorum . Öksürük de var ☹️ Yavrular hasta olmasa hiç .
Geçmiş olsun canım doktorun aferin verir belki. Biz aferinle atlattık, antibiyotik evet başlatmıyor ama aferin veya soğuk algınlığı için ilaç veriyor.

İçtim içtim çayımı. Erken uyuyunca güzel uykumu alıyorum da. O zaman da kendimi makine gibi hissediyorum. Evde çay bile etkinlik oluyor sanki. Öylee işte şimdi uyumaca😴😴😴

Bu arada uyuttuktan sonra da iki kere uyandı şu saate kadar sapsik surat. Sabaha kadar mesaideyiz galiba🙄🙄
O kadar haklısın ki bende direk uyumak istemiyorum asla robot gibi hissediyorum direniyorum o yüzden 😁 sabaha kadar da 4 5 kere uyandı canı sağolsun öyle böyle yetiyor uyku

Yastığı koyuyorum ki gidemesin diye altına giriyor bu sefer e üstü de her sabah aynı 10 dk once örttüm yine açtı şekil b deki gibi😂 ha yorgan da ayakların altında yani gece üstünde duruyo şükür ki😁 deli yatiyo ya resmen
Benimki de böyle ya yastık koymuyorum bende hep yukarıda toplanıyor bi şekilde 🤣

Gunaydin bizim kiz dun gece daha iyiydi ama sabah ıkınarak uyandi. Mama gaz yapti sanırım. Sma iyiydi ama degstrdiler hipp te yi e boyle bir sıkıntı yasamistim ama ufak di diye yine denedim sanirim hipp e de devam etmeyecegim. Ne alsam bilemedim :(

yardımcı değil desem hakkına girerim yardımcı da diyemiyorum tam anlamıyla. ama ben hasta olunca ekstra sevgi şefkat tatlı dil istiyorum. belki çocuk gibi ams öyle. göremeyince kızıyor kiriliyorum.

çok şükür canim. çok sevindim. Allah tekrar göstermesin. hastalıklar uzak dursun sizden 🙏

Teşekkür ederim canım. Çok şükür sevindim, Allah korusun oğlunu sıkıntı sizlerden uzak olsun inşallah. Uykular nasıl büyüdükçe, sende zorlananlar danmısın, yoksa işi kolaylaşanlardanmı. Bu ara benim kızı hiç uyutma neden diye ağlamıyor. Bende biraz olsun uyusun kafa dinliyeyim diyorum malesef. Ama ne zaman uyumasın diye gözünün içine baksam o zaman uyuyor.

K Kuf oğluşun iyi olmasına çok sevindim kuzum. Küçük bedeni böbrek taşıyla ne mücadele etmiştir. Kıyamam şifalar olsun.

K Kuf canim cok sevindim gecmis olsun oglusuna.

Gecmis olsun blup 🌺Allah bir daha yaşatmasın 🌺

Allahım yaa haydoma bak sen 🥰 bence alışmış dans esliginde karnını doyurmaya..üzülme annesi büyüdüğünde sana keman eşliğinde yemek yedirir haydom..baksana mahmut tuncer gibi halay çekerek besleniyormuş.halay haydomu a noktasından b noktasına karnını doyurmasını sağlıyor 😄

MasAllah..pek becerikli gördüm seni.😊🧿.ben fırsat bulup bir iki sökük var oturup dikemedim 🙄

Cocomm canim..gülüm dualarımiz seninleydi ❤🥰 psikologlar o anda ne görüyorsa onu soylemis olabilir.Melisa hepsinin yaninda baska davranmis olabilir
Muhtemen uyaran eksikligi yasiyorsunuz.coook hızlı bir ilerleme olmus maşAllah 🧿🤲 çok şükür.aman canim cocom sen yine miniknoglani ihmal etme.onun da iletisim kurmaya ihtiyaci var.onla da konus ilgilen.uyaran eksikligi yasamaması adina.biliyorum cok zor ama sen basarabilirsin.annenin gelmesi çoook iyi olmus.
Annen destek oluyordur sana insAllah.kim bilir ne zaman gorursun mesajlarımızı.ama seni seviyoruz...Allah yardimcin olsum balım 😊🤲
.
biz de rapunzelin saçlarını kestirdik dün kuaförde 😊 pek bir şeye benzemedi ama olsun 😁 durmadı hiç .

Umudum- Umudum-
Oyy masAllah minik kızçeye 😊 saçi kesilirken nasil durdurdunuz..iyi cesaret valla umudum..ben korkardım hareket eder de makas deger diye

Ben varım 🥰🧿 masAllah ogluşuna 🥰 kızim kel ama kirpikli 😁 ilerde saçı da çıkar 😁

K Kuf oh çok şükür rahatlamıştır inş. Çok çokk geçmiş olsun

Umudum- Umudum- canım bu kusma işi gerçekten çok zor bizim de başımızda ar mamadan kurtulamadık geçen hipp verdik yine kusmaya başladı. Ek gıdada da kabız olmasın diye su veriyorum kusuyor. Gerçekten çok zor sana da Allah kolaylık versin. İnşallah sadece midedendir başka bir sıkıntısı yoktur ve inşallah en kısa zamanda biter gider

K Kuf çok sevindim gelmiş geçmiş olsun
Kızlar çok sağ olun hepiniz. Şükür kurtulduk.

Baharcim uyku bizde de büyük sıkıntı. Gece çok kalkıyor. Bazı geceler kıyak geçiyor ama genelde hep kalkıp meme istiyor. Zombi gibiyim anlayacağın. Diş falan da göremedim sebep nedir bilmiyorum. Artık bazen sabredemiyorum da ve çok üzülüyorum. Fark ettim ki adet olmaya başladıktan sonra sabrım azaldı. Eskiden hiç sinirlenmezdim ben adet doneminde, şimdi Hulk'a dönüşüyorum resmen.

Baharcim uyku bizde de büyük sıkıntı. Gece çok kalkıyor. Bazı geceler kıyak geçiyor ama genelde hep kalkıp meme istiyor. Zombi gibiyim anlayacağın. Diş falan da göremedim sebep nedir bilmiyorum. Artık bazen sabredemiyorum da ve çok üzülüyorum. Fark ettim ki adet olmaya başladıktan sonra sabrım azaldı. Eskiden hiç sinirlenmezdim ben adet doneminde, şimdi Hulk'a dönüşüyorum resmen.
Ay canım benim demek hepimiz aynı durumdayız. Ben bunu doktorumla paylaştım, dişte olabilir olmayada bilir. Görünürde yeni dış yok dedi. Oyun oynamayı, keşfetmeyi öğrendikçe, çocuklarda uyku redleri, yemekte vakit kaybetmek istememeleri oluyor dedi. Zamanla düzene giriyor, acele etme 1 yaştan sonra geneli düzene giriyor dedi. 4 ay dahamı var deyince 4 ay nedir ki dedi. Oda şansliysan 1 yaş dedi. Tabi nöbeti siz tutmuyorsunuz dedim. Doktorun ne suçu varsa. İşte inan bende o durumdayım bende eskisi kadar sakin değilim. Olmaya çalışıyorum sadece. Oğluma hep yaramaz dedim, oğlunun bebekliğini arattı bana. 😄

Benimki de böyle ya yastık koymuyorum bende hep yukarıda toplanıyor bi şekilde 🤣
Valla yarım kundak da paklamıyo malesef😁
Oyy tatli ya bu masallah
🤗
minikbebegim9640 minikbebegim9640 canim sen hangi mamayi veriyorsun suan hipp devam mi? Bunun olcek kasigi ne kadar buyuk. Memnun musun
biz bayadır reflü maması kullanıyoruz ölcek de standarttı galiba oyle büyük degildi normaldi. Ve o zamnlar memnunduk gaz sorunu olmuyordu hiç

Oğluna çok sevindim kuzum çok şükür atlatmış 😍 hepimiz aynı sorunlardayız benimde sabrım taştı geçen sabaha doğru mememi kesip ağzına vereyim sende kurtul bende diye sesim yükseldi azcık hemen büktü dudağı ağladı aldı mı beni pişmanlık 😔 insanız bence olması normal sabır taşı değiliz ki

BKGK BKGK cım bazen mama değişikliği de gaz yapıyor. Bir süre denesen belki bağırsakları alışır. Hipp en iyi mama benim bildiğim biz de onu kullanıyorduk ama reflüden dolayı AR mama kullanıyoruz uzun süredir. Hipp normal mi combiyotik mi combiyotik de probiyotik olduğu için bağırsaklar çalışıyor olabilir belki

Back
X