- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Kabız olunca zorluyor ama onun haricinde iyiyim. Fito krem kullandım ben.Nasil gecirdiniz makat catlagini ? Dogum yapali 1 ay oldu bendede beter agri var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabız olunca zorluyor ama onun haricinde iyiyim. Fito krem kullandım ben.Nasil gecirdiniz makat catlagini ? Dogum yapali 1 ay oldu bendede beter agri var
Normal mi acaba suda cozuluyor cok ufak zaten anlamadim. Kizda kakasini yapmadi du. Ufacik yapmisti bugun tik yok cok canim sıkılıyor boyle olunca.
evet. havalar serinleyince yer yatağını kaldırdım. gündüz uykularında beraber yatıyoruz park yatağın içine, öyle uyuyor. tamamen mevsimsel sebeplerle indirdim yani.![]()
Yapar yapar bahar sakin ol elbet öyle yada böyle yapacaktır. Ek gıdada şimdilik irmik, bisküvi tarzı verme. Meyve ve sebze püreleri ver. Bağırsağı çalıştırır hem sebze püresine de zeytinyağı ekle.Normal mi acaba suda cozuluyor cok ufak zaten anlamadim. Kizda kakasini yapmadi du. Ufacik yapmisti bugun tik yok cok canim sıkılıyor boyle olunca.
Birde mama cok agir kokuyor benim migdem kalkiyor kizi öpemedim bugun dogru durust
Kalppare senin kizin kabizligi gecti mi canim.
Yaaaa yerim seni ben ama nasi guzelsin sen oyle masallah nazarlardan korusun rabbimÖhöm öhöm keçi bağlanmış saçlarla bildiriyoruzarkalar hep açık kel kel o yüzden yandan çektim eşşek sıpası büyüyor Ölecem ya ıssırcam dötünü
![]()
Kremlemi gectiEvet geçti sanırım ama hala çok dikkat ediyorum
SagolunKabız olunca zorluyor ama onun haricinde iyiyim. Fito krem kullandım ben.
Bu erkeklerin hepsi mı böyle acaba ???Sağol canım benim de yatakla beşik arası boşluğu geçmek için kullanıyorum artık göktuğu yanıma alırken çekiverecem yanına yatağın. Park yatak ya çekip itmesi kolay bunların.eşimi bikaç gün sabah 8 gibi kaldırdım bebeği bıraktım yanına kahvaltı hazırladım kızların canlı dersleri başladığı dönem. 3 günden sonra kalkınca kavga çıkarmaya başladı uyanık. Beni usandıracak aman yatsın da tek çene yapmasın diyecem. Sonra ben uyuyamıyorum geceleri demeye başladı. Aman git lanet olsun dedim ellemiyorum artık halen uyuyor mesela. Hepimiz yaptık kahvaltımızı oğlanı uyutuyorum. Uyuyunca benim kışlıklar kaldı çıkartmadığım onları halledecem. Yarın iş başı yapıyorum malum![]()
Geçmiş olsun cnm bnm...Günaydın kızlar. Göktuğ yataktan düştü sabahyanıma almıştım bir yandan emip uyuyordu kuzum uyumuşum ben de bi güm sesi duydum yerde yüzükoyun çocuğum
fazla ağlamadı sustu neşeli alnı kızarmış hafif. Beşiğini çekseydim yatağın yanına düşmezdi yazık yavrum. Eşim de kalktı bağırındı yattı. Bu adam niye böyle sanki ben sevindim düştü diye
![]()
Kremlemi gecti
Ben 12 kg verdim hala da veriyorum bizİyi kızlar şükür bişeyi yok uyudu uyandı 8 de düşmüştü 10 buçukta yatırdım 2 saat uyudu kalktı oynadı şimdi tekrar yatıyorum bakalım.
İşlerimi de hallettim acı gerçek yüzüme tokat gibi vurduçoğu pantolonum olmuyor hiç çıkarmadım onları denedim denedim tekrar koydum
10 kg fazlam var akşam yemeklerini ve atıştırmalarınj azalttım.vermem lazım
![]()
Öyle canım valla öğleden sonra oğlanı uyutmaya girdim koşmuş gitmiş uyuyor salonda nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor şaşıyorum gerçekten. Allah bize güç kuvvet versin de evlatlarımıza bakalım sağlıkla inşallahBu erkeklerin hepsi mı böyle acaba ???
Benim eşim de uyur da uyur çok sever uyumayı...
Biz çocuklarla kalkarız kahvaltı yaparız sonra uyanır gelir
Artık takmıyorum uyusun dursun ne yapayım taka taka kendimi yedim bitirdim vazgeçtim artık...
Beni çok güzel vazgeciriyor birçok şeyden...
Ya gelsem mi nerde orasıBen 12 kg verdim hala da veriyorum bizSevgi22884550 ile cuma zayıflama takımlarındayız sen de gelsene çok güzel motive oluyoruz
Benim buraya fazla ugrayamamamin nedeni de takımda yazismam![]()
Hangi takımdasın ben girdim ama beğenmedim 1 günde çıktımBen 12 kg verdim hala da veriyorum bizSevgi22884550 ile cuma zayıflama takımlarındayız sen de gelsene çok güzel motive oluyoruz
Benim buraya fazla ugrayamamamin nedeni de takımda yazismam![]()
Buldum bunları benHangi takımdasın ben girdim ama beğenmedim 1 günde çıktım
Aaa Amazon iyi ya geçen bende sipariş vermiştimKızlar kuzulara hareketli, müzikli, dokun hisset kitapları almak isterseniz Amazonda güzel indirim var özellikle hareketli kitaplar epey uygun
Yaa sayfaya yazıyoruz deneme süresi var evet şak diye yazıyoruz onlar boş olan takıma yönlendiriyor ama biz 6yı isteyelim sonra 5-13 müydü girmiştim SevmedimBuldum bunları ben6.takımdalar.ama çok ayrıntılıymış baya ciddiler yani. Nasıl girecez şak diye yazacaz mı ben de geldim diye.