• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar evime geldim. Bir sürü eşyam kırılmış kitaplığım inmiş dolapların kapakları açılmış, evde olsaydım bunlar olurken heralde şu an rehabilitasyon merkezinde falandım😞 önemli değil tabiki sağlık olsun ne canlar gitti allah rahmet etmesin.. yaşayan herkese çok çok geçmiş olsun 🙏🏻
Allah tekrar yasatmasin çok geçmiş olsun 🙏

Sabah 2 pantolonuma girdim 😂likralı kumaş oluncası🤪 hangi grup canım ilk yazmamız gereken?

Canım benim iyi ki yokmuşsunuz evde. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Kolaylıklar diliyorum.

Kayseri ye gelin Türkiye nin tam orta yeri🥳🥳size mantı, yağlama, nevzine yediririm😘
Bende öyleydim Doğumdan sonra giremedim hiç birleyen içine gittim yeni aldım. Yeni yeni giyebiliyorum olmayanda çok hala meğer ne genişlemiş kalçam ğöğsüm🙈 2 kilo verdim 2 haftada. Az veririm ama artık. Cuma yarışmalarına katılma grubu var. Oraya yazıyorsun

Kitaplarımız geldi çok güzeller çok kalın sayfaları. Tam ağzına layık oğlumun😀

Eklentiler

• 59DAEC69-2D9F-4DB8-AA8E-0FDCBB842C1B.webp
    59DAEC69-2D9F-4DB8-AA8E-0FDCBB842C1B.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 34
Annesi maşallah Subhanallah gözleri çok güzell...
Sen bu çocuğu birilerine gösterirken dikkati başka Yine çekecek bir şeyler yap ..
Mesela yüzüne kara sür 😂😂😂
Nazar değmesin
Tşkr ederiz teyzesi 🙏🏻
Hahaha yengem de sarımsak soğan koy cebine diyor koku ağır bassın 😃
ben bir dua okuyorum yeterli olur Allah korusun inş diyorum 😀😀

Sabah 2 pantolonuma girdim 😂likralı kumaş oluncası🤪 hangi grup canım ilk yazmamız gereken?

Canım benim iyi ki yokmuşsunuz evde. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Kolaylıklar diliyorum.

Kayseri ye gelin Türkiye nin tam orta yeri🥳🥳size mantı, yağlama, nevzine yediririm😘
Direk 6. Gruba gel uğramaya başka yerlere😀 yazdım da gelebilir dedi

Yok artık bu kızın saçı ne böyle masallahhh
Benim oğlum hala keltoş 😂😂😂Eki Görüntüle 2715581
Maşallah senin oğlanın da gözleri yeter erkek dediğin saça ne gerek boşver 😉
🥰🥰Var ya annesi saçları işte Maşşallah daha ne olsun🧿

Öyle canım valla öğleden sonra oğlanı uyutmaya girdim koşmuş gitmiş uyuyor salonda nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor şaşıyorum gerçekten. Allah bize güç kuvvet versin de evlatlarımıza bakalım sağlıkla inşallah

Ya gelsem mi nerde orası 🙄12kilo çok iyi o kadar versem hamilelikten önceki kiloma dönerim bana yeter🥳 her akşam ekmek yemiycem diyorm eşim pide getiriyor 😔
Off sorma benimki de her gün tatlı alıp geliyor 😡 neyse ben tuzluya daha çok meyilliyim zaten tatlıya dayanıyorum
Ay kızlar az önce sol dirseğimin içi kaşındı elime bir şişlik geldi içinde ödem gibi bişey olmuş kızarılık var. Eşime gösterdim ağır mı kaldırdın kas şişmiş gibi dedi. Yok dedim sonra aklıma geldi Göktuğ u hep sol koluma alıyorum sağ ters geliyor. Bugün de öyle yemek yaptık bir de uzanıyor heryere daha da zorluyor. Bakayım bikaç gün dikkat edeyim inşallah geçer.
Kolestazdan sonra çok tırsıyorum aniden bişey çıkacak hastalanacağım çocuklar napar o zaman diye 😔 o da herşey yolunda giderken çıkmıştı pat diye.sadece insanın aklına çocukları geliyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
Geçmiş olsun canım dikkat et. Allahım sağlığımızı bozmasın çocuklar ne yapar o zaman. Eskiden hasta olacağım diye hiç korkmazdım şimdi hemen hasta olursam kızıma kim bakar diyorum annelik zormuş 😕
S Susam_tanesi bu yorum size maşallah ya dalgalı birde yaa
@Jadesi kel ya benim. Kız hala bandana ile idare ediyoruz herkes erkeğe benzetiyor😬😃
Evet dalgalı benim de kıvırcıktır bakalım değişmezse böyle kıvırck bana çekecek. Ama sarılığı ve gürlüğü benzemedi onlar babadan
Triplere bak atomu parcalamaya gidiyo sanki 😂 haydodan teyzelerine kocaman gunaydiiinn 😍😍
Allahım adam yaa bu ne ciddiyet 🤩🤩

Merhaba annelerim, 2020 Haziran annesiyim oto koltuğu almış olanlara sorum vardı, memnun kaldığınız hangileri, sakın alma dediğiniz var mı cevaplarsanız çok memnun olurum 🙏

Sevgili Miss yolum Kayseri’ye düşerse mutlaka gelip sizleri görmek isterim. Ben de Mersin’e beklerim. Helinnnnn Helinnnnn burdayız komşum görüşemedik. Beklerim evi biliyorsun, Sahile indiğinizde haberleşsek kuzuları görsek.

S Susam_tanesi canim selam estriol kremi doktorun ne kadr kullanabilirsin dedi ? Ben devam ediyorum ve yapisiklikda acilma var ama tamamen acilmadi kremi bırakırsam kapanma olabilir 2 gundur aciliyor yavas yavas

Maşallah senin oğlanın da gözleri yeter erkek dediğin saça ne gerek boşver 😉

Off sorma benimki de her gün tatlı alıp geliyor 😡 neyse ben tuzluya daha çok meyilliyim zaten tatlıya dayanıyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et. Allahım sağlığımızı bozmasın çocuklar ne yapar o zaman. Eskiden hasta olacağım diye hiç korkmazdım şimdi hemen hasta olursam kızıma kim bakar diyorum annelik zormuş 😕

Evet dalgalı benim de kıvırcıktır bakalım değişmezse böyle kıvırck bana çekecek. Ama sarılığı ve gürlüğü benzemedi onlar babadan

Allahım adam yaa bu ne ciddiyet 🤩🤩
Benim oğlan biraz büyük ablası kılıklı kızım da aynı böyle sacsizdi şimdi kızımın saçı elime sığmıyor yani o derece maşallah..
Uzar Oglusumun saçı da sağlığı yerinde olsun da hepsi olur...
Rabbim tüm evlatlarımızı sağlıkla bizlere bağışlasın

🥰🥰Var ya annesi saçları işte Maşşallah daha ne olsun🧿

Öyle canım valla öğleden sonra oğlanı uyutmaya girdim koşmuş gitmiş uyuyor salonda nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor şaşıyorum gerçekten. Allah bize güç kuvvet versin de evlatlarımıza bakalım sağlıkla inşallah

Ya gelsem mi nerde orası 🙄12kilo çok iyi o kadar versem hamilelikten önceki kiloma dönerim bana yeter🥳 her akşam ekmek yemiycem diyorm eşim pide getiriyor 😔
Benim eşim sabah işten gelir 3 e kadar uyur uyanır bir kahvaltı yapar sonra küçük kızı uyut derim bir bakarım kizin yanında tekrar uyuyup kalmış kızım da bana çipil çipil onun yanından bakıyor olur ...😆😆😆
Amin cnm âmin sağlıkla bakalım biz Inşallah
Hangi takımdasın ben girdim ama beğenmedim 1 günde çıktım
6. Takım cuma zayıflama yarismasindayim gelin güzel güzel kilo verirsiniz
Takımda hoş sohbet var

Merhaba annelerim, 2020 Haziran annesiyim oto koltuğu almış olanlara sorum vardı, memnun kaldığınız hangileri, sakın alma dediğiniz var mı cevaplarsanız çok memnun olurum 🙏
Britax römer aldık 360 derece dönüyor çoo rahat ettim🙏🏻 Güvenlik testlerinden de geçmiş tavsiye ederim

S Susam_tanesi canim selam estriol kremi doktorun ne kadr kullanabilirsin dedi ? Ben devam ediyorum ve yapisiklikda acilma var ama tamamen acilmadi kremi bırakırsam kapanma olabilir 2 gundur aciliyor yavas yavas
Bİz 1 hafta kullandık zaten yapışma çok azdı o da geçmişti ama sana doktor ne dediyse o şekilde ilerle bence

Back
X