Eğee bakabilecegine guveniyorsan bırak tabi canım.sen de evde veya isle ilgili ne isn varsa yaparsin.bana da oyle diyor ama ne zaman biraksam aman aman Allah sana sabir versin diyor..ya bana kalirsa çocuklarım cok yaramaz degil.ama cocuk yani..ilgi istiyor mama istiyor kaka yapıyor..gun bitiyor haliyle..yasli kadin belki stres oluyor diyecegim ama..beni ve 2 kardesimi babaannnem buyuttu desem yeri..simdinin babaanneleri ananneleri nerelere kacsam modunda

bakana helal olsun..bi de bana sen calis ben bakarim kiza oglana diyordu..hı hı tamam

Yaa dilzarım kalp kalp kalp sana❤

❤
Canim ben pazardan 2 saatte döndüm.minibuse binmedim korona belasindan korkuya.geldigimde söyledim cocuklari alayim mi diye. O da uyuyor kiz birak drdi.ben de iyi o zaman ben de sagi solu cifleyeyim azicik dedim.tamam kizim sen isine bak dedi.aslinda kv de ikili oynamis gibi geldi de neyse

bi de bana her sefer bana birak isini yap diyor.ama ben biliyorum en fazla 2 saatte arayip bitmedi mi diyor.e ben 2 saatte nefessiz calişsam derin temizligi bitiremem.gunluk rutin temizligimi zaten cocuklarla oyle boyle yapiyorum.2 saatte mutfak dolaplarimi silip evi toplayip supuremem mesela.yetmez bana o sure.bildigim icin zorda kalmadikca birakmiyorum cocuklarimi.yine birakmazdim da süpürgeme parca lazimdi ve bir tek pazarda satılıyor.ondan gittim.pazar da cok kalabalıktı.sanki bedava dagitiyorlar.epey korktum Allah a emanet artik.
bende yazacaktım bugün
Kalppare
kuzum iyi misin nerdesin
Burdayım kuzum..cansiniz ❤
Yoo cocuklarin zorlayici oldugunun farkinda..bana kendini salma diye sana yardim etmiyorum dediginden beri tepem atık..bunca senedir yemedigi tribi yedi benden.demez olaydim.diyor simdi..kendimi salmayayim butun isin altinda ezileyim..erkenden cokeyim..sen de yeni es bakarsin kendine artik dedim.eger yeni es diyorsan beni cokertmeden git nereye gideceksen dedim..sen kimi ornek aliyorsun dedim..Peygamberimiz sas eşini nasil korur kollarmis dedim.hay demez olaydim nerelere cektin.agzina alma boyle sozler dedi durdu..simdi ozur diliyor boyuna.ama kirildim..o hastalandiginda agzina besliyorum nerdeyse..ben hastalaninca kendini salma..
Peki beyim oldu