2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK BKGK canim bizim kaka normal dedim ya ben sideferi baya oldu keseli yani bitti yenisini almadim ama korkuyorum da degerleri dusuk cikabilir diye. ya d vitaminini bile duzenli veremez oldum yetisemiyorummmm🙈
Canim bizimkinin degeri iyi cikmisti doktor vermedi kan ilaci
Bak 4 gun oldu kaka yok ikinmada yok zeytinyagi icirdim armut puresi yedirdim kabak kereviz verdim. Valla napacagimi sasirdim oturup aglamak istiyorum aglayamiyorumda. Yarin doktora goturucem zaten bir aksilik olmazsa aşımızda var

Teşekkür ederim dogmadim daha dogacam hahahah :D 8inde 🤭🤣
Sen nasilsin Jadem ben sayfalari tam takip edemiyorum su sıra.Asyam nasil 🐥
Olsun ben önden kutlayım 🎈🎈🎈İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın elif nasıl iştahı düzeldi mi 🐈🐈 Asya hanım kıpırdak bi oraya tırmanıyor bi buraya 💃💃 bende peşinde sürekli
Arada koyuyorum örümceğe açıyorum reklam o hipnoxla bi 10 dk dinleniyorum falan 🥰🥰

Portakalı aşırı seviyor benim kız :KK72:
Ben karpuz gibi dilimleyip suyunu emdirdim bir kere aman Allahım çığlık kıyamet.cildirdi..o zaman disimiz yoktu ama gene de koparacak diye aklım çıktı.şimdii zarini soyup minik veriyorum.tamam bitti deyince cok ağlıyor 🤣🤭
Ay meyve çok seviyor benimki de koy önüne meyve tabağı yesin 🥰🥰🥰 arada çok sıkılırsam alıyorum elime bi meyve ara öğün öyle geçiyor kurtarıcı

dün aynı hatay düşmedim uyuttum kendimi de 😂
ben portakal suyu veriyorum çay bardağının çeyreği kadar. limonu eline almıştı o zaman aslının dediği gibi ağzının kenarları kabardı ama hemen de geçti.
bugün bende yumurtayı beyazıyla birlikte verdim hadi hayırlısı. labne sevmiyordu loru sevdi 🤗 salatalık ve tahin pekmez le kahvaltıyı tamamladık şükür 🙏
Benim uykum açıldı uyuyamadım ki ama bu gece uyuduk şükür 6 kere falan kalktı ama olsun 🤣🤣

Bak 4 gun oldu kaka yok ikinmada yok zeytinyagi icirdim armut puresi yedirdim kabak kereviz verdim. Valla napacagimi sasirdim oturup aglamak istiyorum aglayamiyorumda. Yarin doktora goturucem zaten bir aksilik olmazsa aşımızda var
Çok hutsuzlanıyor mu yapamayınca 😔😔 kuzum çok zor Allah yardımcın olsun 🤲🤲

Canim benimkide oyleydi gecen haftaya kadar ama inan alisiyorlar uzme kendini. Her cocuk farkli yine arada öğürüyor. benimki yumurtayi oguruyordu gecen eline verdim lop koca parca yuttu biz sook 😁 sen aralarda teklif et ama israr etme yemekten sogumasin.
Dün küçük bi ısırık almış havuçtan yutar dedim ya ne var onda. Ama malesef yutamadı bi olukta kustu yedikleri de çıktı 🤦🏻‍♀️ Bu ay sonu kontrol var bakalım kaç kilo oldu pek meraktayım

Kızlar bizim Hanım ağa yinr nezle oldu bu sefer babasından bulaştı o kadar maske takTı kucağına bile almadı 🙁 doktorla konuştuk aferin verin dedi
Ve iki gündür uyku düzeni o kadar değişti ki 20:00 uyuyor 4 uyanıyor gözlerimden uyku akıyor dün ders çalıştım 3e kadar 4 e uyandı bir daha 6 uyudu 8 de kalktık yine 3 saatlik uykuylauım midem bulanıyor eşimin canlı dersi bitsin uyuyacağım hemen

birde Demir bizde 13 çıktı ben son 1 aydır her sabah pekmez de veriyorumKan damlasını bnde vermeyi hep unutuyorum

Baharcım avakado da dene zeytinyağı ve cevizle veriyorum ben yoğurttan sonra en sevdiği şey ve bağırsakları güzel çalıştırıyor

Nasıl da düzenli bir yatış 🤪

Eklentiler

• IMG_20210103_195128.webp
    IMG_20210103_195128.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar merhaba okuyamadimm henüz

Bodoslama giriş yapiyorum affolaaa

Nasilsiniz

Bebisler nasil

Kan verecekmiyiz ya,

Asiyi yaptiracak miyiz doktordan doktora değişiyor bu da. Bizim sağlık ocağı 12. Ayda yine olacak 3 lu karma aşı dedi sadece kizamik yokmuş.
Uf.
Hangi doktora gitsem bilmiyorum da.
Oglanin da kontrolü geldi doktoru ariycam bugun.hayir sanki agac kovugndan ciktilar babasi dusunsun biraz da.eve geldi ama yine bana faydasi yk suanlik

Ya bu kizla bu oglan cok gicik ya
Babalari gicik diye sanirim
Offf
Ya kizi bohca gibi tasiyor, firlatiyor dusurucek bi tane vursam da ise yaramaz umuta ne yapicam şaşırdım.

Oyy kizlaar gurme bebeleriniz neler neler yermiş öyle maşallah yarasinnnnn.
Nazar değmesin.
Ben de veriyorum da işte suyunu sıkıyor atiyor mandalinayi mincirip, elmayi, isirip geveleyip tükuruyor🤣

Benim hanim kiz da
Boş degil ama yani
Envayi cesit kablo olsun, peçete olsun,islak mendil olsun, yeedeki kirintilar olsun hic affetmez🤣

Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugün 😝 eşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım🤣aç kalınca hakkın ödenmez yazmış😂😂
Oooo missimmm ne yaptin sen bu adama ya.
Hemen taktik ver banaa🤣

Maşallah Allah bozmasinn canimm

Bir sürü mutlu saglikli huzurlu ailenle sevdiklerinle yillarin yaslarin olsun insallah. Dogum gunun kutlu olsunn missssim

Back
X