Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizimkinin degeri iyi cikmisti doktor vermedi kan ilaciBKGK canim bizim kaka normal dedim ya ben sideferi baya oldu keseli yani bitti yenisini almadim ama korkuyorum da degerleri dusuk cikabilir diye. ya d vitaminini bile duzenli veremez oldum yetisemiyorummmm
![]()
Olsun ben önden kutlayımTeşekkür ederim dogmadim daha dogacam hahahah8inde
Sen nasilsin Jadem ben sayfalari tam takip edemiyorum su sıra.Asyam nasil![]()
Ay meyve çok seviyor benimki de koy önüne meyve tabağı yesinPortakalı aşırı seviyor benim kız
Ben karpuz gibi dilimleyip suyunu emdirdim bir kere aman Allahım çığlık kıyamet.cildirdi..o zaman disimiz yoktu ama gene de koparacak diye aklım çıktı.şimdii zarini soyup minik veriyorum.tamam bitti deyince cok ağlıyor![]()
Bakıyorum canım bana çektiyse alerjik olmaz pek gözlemliyorum yedirince vücuduna falan bakıyorum olmazsa devamCesaretine hayranım jadeesenden güç alıyorum ben de başlıyorum bugün
![]()
Benim uykum açıldı uyuyamadım ki ama bu gece uyuduk şükür 6 kere falan kalktı ama olsundün aynı hatay düşmedim uyuttum kendimi de
ben portakal suyu veriyorum çay bardağının çeyreği kadar. limonu eline almıştı o zaman aslının dediği gibi ağzının kenarları kabardı ama hemen de geçti.
bugün bende yumurtayı beyazıyla birlikte verdim hadi hayırlısı. labne sevmiyordu loru sevdisalatalık ve tahin pekmez le kahvaltıyı tamamladık şükür
![]()
Çok hutsuzlanıyor mu yapamayıncaCanim bizimkinin degeri iyi cikmisti doktor vermedi kan ilaci
Bak 4 gun oldu kaka yok ikinmada yok zeytinyagi icirdim armut puresi yedirdim kabak kereviz verdim. Valla napacagimi sasirdim oturup aglamak istiyorum aglayamiyorumda. Yarin doktora goturucem zaten bir aksilik olmazsa aşımızda var
Doğum günün kutlu nice güzel yaşlaraBugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım
aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
![]()
Yok canim keyfi yerinde bende onu anlamadim.Çok hutsuzlanıyor mu yapamayıncakuzum çok zor Allah yardımcın olsun
![]()
Dün küçük bi ısırık almış havuçtan yutar dedim ya ne var onda. Ama malesef yutamadı bi olukta kustu yedikleri de çıktıCanim benimkide oyleydi gecen haftaya kadar ama inan alisiyorlar uzme kendini. Her cocuk farkli yine arada öğürüyor. benimki yumurtayi oguruyordu gecen eline verdim lop koca parca yuttu biz sooksen aralarda teklif et ama israr etme yemekten sogumasin.
Bizde öyleyiz ben ne taraftaysam oraya geliyorGünaydın bizde dönüyoruz yatakta dusecek diye korkuyorum Allahtan bana dogru dönüyorda ustume cikiyor.
Baharcım avakado da dene zeytinyağı ve cevizle veriyorum ben yoğurttan sonra en sevdiği şey ve bağırsakları güzel çalıştırıyorCanim bizimkinin degeri iyi cikmisti doktor vermedi kan ilaci
Bak 4 gun oldu kaka yok ikinmada yok zeytinyagi icirdim armut puresi yedirdim kabak kereviz verdim. Valla napacagimi sasirdim oturup aglamak istiyorum aglayamiyorumda. Yarin doktora goturucem zaten bir aksilik olmazsa aşımızda var
Sukrettigimiz sayıya bak 6Benim uykum açıldı uyuyamadım ki ama bu gece uyuduk şükür 6 kere falan kalktı ama olsun![]()
Oooo missimmm ne yaptin sen bu adama ya.Bugün doğum günüm kızlar yani nüfustaki gün bugüneşimde 4 günlük ayrılığın tesiri olmuş sanırım
aç kalınca hakkın ödenmez yazmış
![]()
Rahatsiz etmeyin fena olur yatiisi olabilir mi bu asliiiNasıl da düzenli bir yatış![]()
Asli neyin uzerinde yatiyorSukrettigimiz sayıya bak 6![]()