2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde öyleyiz ben ne taraftaysam oraya geliyor😀
Benimki diyorum işte gicik babasi gibi gicik
Benim olldugum yerin tam tersine gidiyor
Gidiyor ki beni kaldirsin sabah sabah bi eksin yssatsin
Gitsin besigine tırmansın , yataktan sarksinn🤦‍♀️🤦‍♀️

He hakkini yemiyim benimm olduum tarafa da geldigi oluyor ama ustumden emekleyip geciyoor

Ustumee basip gecmee yaaaaarr

Sevgi22884550 Sevgi22884550 canim.havuc sertrir ama normal. Biyle kabak haslayip ezip ver. Bizimki patateste bile öğürüyordu. Dun mesela kiymali kabak yaptim ondada ögürdü ama oyle boyle biraz verdi babasi. Alisacaklar hic takilma ona bence.
Zeyay1420 Zeyay1420 canim sagol. Az once gun kurusu kaynatti. Yedirdim suyunuda icirdim. Bakayim insallah bugun yaparda stres oluyorum baya. Birde mama icerken karnina flan masaj yaptim bacaklarini ileri geri yaptim kaldiririken gegirmeyle biraz kustu onada canim sıkıldı

Olsun ben önden kutlayım 🎈🎈🎈İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın elif nasıl iştahı düzeldi mi 🐈🐈 Asya hanım kıpırdak bi oraya tırmanıyor bi buraya 💃💃 bende peşinde sürekli
Arada koyuyorum örümceğe açıyorum reklam o hipnoxla bi 10 dk dinleniyorum falan 🥰🥰
Allah saglık huzur versin kuzulara 😍🥰 elif daha iyi bin şükür ama Ali cok istahsız..hic huyu degildir ağzını kitliyor 😣
Ay meyve çok seviyor benimki de koy önüne meyve tabağı yesin 🥰🥰🥰 arada çok sıkılırsam alıyorum elime bi meyve ara öğün öyle geçiyor kurtarıcı
Evet meyve cok kurtarıci..oğlum da meyve sever. 🥰 meyveye alışırsa abur cubur istemez.meyve daha cazip gelir 🥰
Kızlar bizim Hanım ağa yinr nezle oldu bu sefer babasından bulaştı o kadar maske takTı kucağına bile almadı 🙁 doktorla konuştuk aferin verin dedi
Ve iki gündür uyku düzeni o kadar değişti ki 20:00 uyuyor 4 uyanıyor gözlerimden uyku akıyor dün ders çalıştım 3e kadar 4 e uyandı bir daha 6 uyudu 8 de kalktık yine 3 saatlik uykuylauım midem bulanıyor eşimin canlı dersi bitsin uyuyacağım hemen

birde Demir bizde 13 çıktı ben son 1 aydır her sabah pekmez de veriyorumKan damlasını bnde vermeyi hep unutuyorum
Gecmis olsun canim.3 gun surer gecer.cocuklar cok cabuk dagilip cok cabuk toparlaniyorlar. Sen de dikkat et kendine canım 😊 sen saglam olmalısın ki yavrun saglam olsun 😇
Nasıl da düzenli bir yatış 🤪
Hahahahha yaa haydoo 😍😍🤩🤩 Aslan yattıgi yerden belli olur annesi 🐯🦁🐯🦁🐯
Sen de mi benim gibi beyaz rengi seviyorsun.2 halim full beyaz.digerleri beyaz üstüne desen.. ya deli durtmuş gibi hepsini beyaz almışım 🙄😄 full beyazları bari kaldirdim valla..sac dusse görünüyor tam cildirmalık 🤣

Allah saglık huzur versin kuzulara 😍🥰 elif daha iyi bin şükür ama Ali cok istahsız..hic huyu degildir ağzını kitliyor 😣

Evet meyve cok kurtarıci..oğlum da meyve sever. 🥰 meyveye alışırsa abur cubur istemez.meyve daha cazip gelir 🥰

Gecmis olsun canim.3 gun surer gecer.cocuklar cok cabuk dagilip cok cabuk toparlaniyorlar. Sen de dikkat et kendine canım 😊 sen saglam olmalısın ki yavrun saglam olsun 😇

Hahahahha yaa haydoo 😍😍🤩🤩 Aslan yattıgi yerden belli olur annesi 🐯🦁🐯🦁🐯
Sen de mi benim gibi beyaz rengi seviyorsun.2 halim full beyaz.digerleri beyaz üstüne desen.. ya deli durtmuş gibi hepsini beyaz almışım 🙄😄 full beyazları bari kaldirdim valla..sac dusse görünüyor tam cildirmalık 🤣
Sorma sekerparem 150 defa süpür dur az işim var çünkü 😂

Aslihaydo Aslihaydo ya aslım bizim de visco ama ince kaçıyor.icim hic rahat degil valla ya 🙄 hatta bu yaza yatak mi alsak karyola ya da montes diye bile düşündük.ama o zaman da ben uyurken kalkip gezer de duser de ouuff..bu yatagi nasil yukseltsem..
Oglumun altina yorgan serip üstüne viscoyu atardim ama oyle de iskence.cok dagiliyor yatak. Simdi hic ugrasamam.ama sunger mi kestirsem altina 🤔 yayli yatak asartirdim bizim besige uygun olcude bulamadim 😖
Sizin ki yuksek geldi gozume masAllah 🧿

Dis zamanida bagirsak florasi degisiyormus kabiz yada ishal olabilir diyor acaba disten mi ? Yada ben kati gida verip çocuğun bagirsaklarini bozdum simdide düzelmiyor bir türlü ilk defa bu kada uzun surdu
Oyle düşünme canim
bagirsak florasi duzelmeyen bisey olsa benim cocuklar bitmisti.
Zamanla duzeliyor.benimkiler kanli kaka yapti ayalrca 😔
Bence probiyotikle destek at.kefir yogurt gibi.
Hem.hala bagirsaklari hassas ama hic acaba bozuk mu demedim.her bunye farkli cunku🤷‍♀️
Sen de oyle düşünme

Oyle düşünme canim
bagirsak florasi duzelmeyen bisey olsa benim cocuklar bitmisti.
Zamanla duzeliyor.benimkiler kanli kaka yapti ayalrca 😔
Bence probiyotikle destek at.kefir yogurt gibi.
Hem.hala bagirsaklari hassas ama hic acaba bozuk mu demedim.her bunye farkli cunku🤷‍♀️
Sen de oyle düşünme
Biogaia da veriyorum
Bugun yapar insallah 😔

Biogaia da veriyorum
Bugun yapar insallah 😔
Mrb canım bende haziran annesiyim benim oğlumda mutlaka düzenli Bi şekilde her sabah yedi de kakasını yapardı Bi haftadır diş başladı bizde ve aşırı kabız oldu hatta kanla karışık bile yaptı o kadar zorlandı ki biogaiya geri başladım hiç zeytinyağı falanda etki etmiyordu baktım dişin ucu gözüküyor sizinde dişten olabilir kabızlık çok stres yapma inşallah geçicidir ☺️

Mrb canım bende haziran annesiyim benim oğlumda mutlaka düzenli Bi şekilde her sabah yedi de kakasını yapardı Bi haftadır diş başladı bizde ve aşırı kabız oldu hatta kanla karışık bile yaptı o kadar zorlandı ki biogaiya geri başladım hiç zeytinyağı falanda etki etmiyordu baktım dişin ucu gözüküyor sizinde dişten olabilir kabızlık çok stres yapma inşallah geçicidir ☺️
Aah insallah distendir. Bizimkide cok iyiydi kac aydir hergun yapıyordu. 2 haftadir bozuldu on ust dis patlayacak sanirim boyle damagin alt kismi bembeyaz olmus zaten. Cok tesekkur ederim.

Aah insallah distendir. Bizimkide cok iyiydi kac aydir hergun yapıyordu. 2 haftadir bozuldu on ust dis patlayacak sanirim boyle damagin alt kismi bembeyaz olmus zaten. Cok tesekkur ederim.
Rica ederim inşallah başka sıkıntıları yoktur diş olsunda çıkar onlar düzene girer inşallah 🤗

Rica ederim inşallah başka sıkıntıları yoktur diş olsunda çıkar onlar düzene girer inşallah 🤗
Ahh insallah ufaciklar dertlerinide anlatamıyorlar ki. Oyle guzel birseymiski baktikca içim gidiyor.. Allah sağlıklarını versin. Her isteyenede nasip etsin.

dün aynı hatay düşmedim uyuttum kendimi de 😂

ben portakal suyu veriyorum çay bardağının çeyreği kadar. limonu eline almıştı o zaman aslının dediği gibi ağzının kenarları kabardı ama hemen de geçti.

bugün bende yumurtayı beyazıyla birlikte verdim hadi hayırlısı. labne sevmiyordu loru sevdi 🤗 salatalık ve tahin pekmez le kahvaltıyı tamamladık şükür 🙏
Ben de mandalina verdim henüz bişey yok😄 benimki zaten limonu yiyordu hiçyüzünü buruşturmadan😄🤦🏼‍♀️

Back
X