- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay allahım akıllı bıdık yaMaşallah göktüğa Ahahah bizde acaba ne lekesi o dedik(nerde diye 2 dk baktım sonra buldum)
yaa göktuğ da mı öyle Zara da öyle ben görmeyeyim diye o kadar kızlı ağzına atıyor ki birde arkasını dönüyor bugğn kahvaltıda koca bir parça ekmek atmış ağzına ben yaklaşınca da yüzüstü uzanıp kaçmaya çalışıyorud![]()
Uçurum kenarı iyiymişHelinnnnn Maşşallah Civan paşa da emeklemeye başlamış
benimki de halen dediğin gibi parke ve fayansta emeklemiyor halının köşesine gelince uçurum kenarında kalmış gibi ağlıyor beni al diye
buna şükür zamanla onu da öğrenirler inşallah
Ya maşallahBen şikâyetçi olmadım ama doktorun odasinda yaramazlık yapınca ilaç verdi. Umut un yapabildikleri her kelimeyi duzgun olmasada söylüyor,ve biliyor. Hayvanları tanıyor seslerini çıkarıyor. Meyveleri taniyor, 1 den 10 na kadar sayabiliyor. 2 tane cocuk şarkısını söylüyor. Kelimeler düzgün değil ama Sübhaneke yi okuyor. Hala dayı dahi olsa verileni, ben almadigim sürece alıp yemiyor veya oynamıyor izin bekliyor. Birinin evine gittiğimiz zaman, yanimda oturur ayağa dahi kalkmaz cekinir. Cikolata dahi verseler almaz anneme ver der. Kendi evimizde durumlar daha farklı özgür. Bir sey anlatirken yüzüne bakarak dinlemezsen, eliyle tutar kafanı cevirir tekrar anlatır. Konsantre olmasında sıkıntı yok, 1 oyuncakla 2 saat oynaya biliyor. Masal anlatildiginda sonuna kadar dinliyor, tekrar anlatmani istiyor. Yada kendi aynısı ni uydur uydur anlatiyor. Tv izlemiyor açıyorum ama goz ucuyla bakıyor ilgilenmiyor. Daha cok oyuncak sokme, kapi kolu sokme, bisiklete binme. Ev toplama, gardolap dağıtma, mutfak dolaplarını bosaltma, böyle şeyler yapıyor gun icinde.
Ne hiperaktivite ve otizm basbaya hareketli ve zeki bir oğlun var maşallahBen şikâyetçi olmadım ama doktorun odasinda yaramazlık yapınca ilaç verdi. Umut un yapabildikleri her kelimeyi duzgun olmasada söylüyor,ve biliyor. Hayvanları tanıyor seslerini çıkarıyor. Meyveleri taniyor, 1 den 10 na kadar sayabiliyor. 2 tane cocuk şarkısını söylüyor. Kelimeler düzgün değil ama Sübhaneke yi okuyor. Hala dayı dahi olsa verileni, ben almadigim sürece alıp yemiyor veya oynamıyor izin bekliyor. Birinin evine gittiğimiz zaman, yanimda oturur ayağa dahi kalkmaz cekinir. Cikolata dahi verseler almaz anneme ver der. Kendi evimizde durumlar daha farklı özgür. Bir sey anlatirken yüzüne bakarak dinlemezsen, eliyle tutar kafanı cevirir tekrar anlatır. Konsantre olmasında sıkıntı yok, 1 oyuncakla 2 saat oynaya biliyor. Masal anlatildiginda sonuna kadar dinliyor, tekrar anlatmani istiyor. Yada kendi aynısı ni uydur uydur anlatiyor. Tv izlemiyor açıyorum ama goz ucuyla bakıyor ilgilenmiyor. Daha cok oyuncak sokme, kapi kolu sokme, bisiklete binme. Ev toplama, gardolap dağıtma, mutfak dolaplarını bosaltma, böyle şeyler yapıyor gun icinde.
Ben de bakıyorum elele nin otokoltuğu güzel beğendim özelliklerini 1000 liraya düşmüş kendi sitesinde ben bebek arabasını kullanıyorum memnunum canım. Bir bak istersen sen deEtkinlik anneleritecrübelerinizden faydalanmak çok güzel
bir de oto koltuğu soracaktım tekrardan
1 ay önce 1500 e beğendiğim koltuk şuan 3400 olmuş şoklardayım
![]()
Yine dolanır benim sıpalarKalppare doğru senin abi faktörü var. O zaman battaniyelere nevresim geçirsen nasıl olır tüylerden, tozdan kurtarır.
Hatta nevresim de dolanmasın ayaklarına dersen büyük yorgan ipnesiyle ara ara dikişler atarsan hem toplanmaz hem çocuklar takılmaz
![]()
Hassasiyetine öperim alerji yoksa ser bence şekerparemKızlar size bir soruyla geldim.
Ben salona cift kat battaniye seriyordum halinin üstüne.ben oyle sokaga da cırpamam.bana ayip geliyor sokaktan gecenin kafasına çırpmak.e haliyle evde ne kadar cırpsan toz kalıyor dahası o toz eve ucuyor.neyse ben de kaldırdım.ama benim kızin düşmelerini yavaşlatiyormus meger o battaniyeler.bugun serdim bariz fark var.hali da kalin bir hali ama yine de battaniyeli hali baska.asiri aglamiyor dusunce.ama sorun su ki hapsırmasi artıyor.sanirim alerji yapiyor.iki ucudegnek.. alerji yapmasi mi kafasini durmadan carpmasi mi
hangisi daha kötü
Hali ortum de var.ama inanin hic alisamadim.sureklu haliyi kiviriyor veya toplaniyor vs vs.
Ya bi inceleyeyim canım ben besafe izi comfort x3 var onu alcaktım çarpışma testindennde geçmiş ama çok zam gelmiş yaBen de bakıyorum elele nin otokoltuğu güzel beğendim özelliklerini 1000 liraya düşmüş kendi sitesinde ben bebek arabasını kullanıyorum memnunum canım. Bir bak istersen sen de
Ben duştaydım eşim hissetmiş sağol canım.S Susam_tanesi kuzum geçmiş olsun deprem olmuş hissettiniz mi
Kuzum bizim oto koltuğu baby max. Ama oturtamıyoruz. Sevmedi. Halbuki yüksek dışarıyı daha iyi görebiliyor ama oturmak istemiyor.Etkinlik anneleritecrübelerinizden faydalanmak çok güzel
bir de oto koltuğu soracaktım tekrardan
1 ay önce 1500 e beğendiğim koltuk şuan 3400 olmuş şoklardayım
![]()
Rahat mı değil acaba yeşimcim neyini sevmedi Ata kuzusuKuzum bizim oto koltuğu baby max. Ama oturtamıyoruz. Sevmedi. Halbuki yüksek dışarıyı daha iyi görebiliyor ama oturmak istemiyor.
GördümBak görmüşsün gördün mübugün dedim şu mama sandalyesini bulandan Allah razı olsun bir kase püreyi yedirene kadar üstüm başım kendi üstü halı kanepe hep bulaşık oldu
mutfapa gitmeye erinirsem olacağı oymuş demek
yaaa çok tatlılar benimki de örümcekte sabah ben de kahvaltı hazırlıyorum masaya uzanıyor alttan barfix çekiyor gibi elleri orda asılı kalmış bir eliyle masayı yokluyor eline ne gelirse aşağı indirecek sıpa ben yaklaşınca da kaçıyor
![]()
Aynen ya yerim onları çok çabuk büyüdüler cidden bazen nasıl öğrendin bunları diyesim geliyorAy allahım akıllı bıdık yane kadar akıllı oldular bunlar hemen nasıl anlıyorlar saklıyorlar gülüyorlar
![]()
Geçmiş olsun canımBen duştaydım eşim hissetmiş sağol canım.