2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şekerparem sen verimkar olmayınca ben de konuyu açmadım. Çocuğum “ya benimsin ya toprağım” dedi. Nerdeyse kanka olacaklardı. Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
Yeşimcim çok hoşsun canım ya verimkar kelimesini ilk kez gördüm 🤣🤣 şekerpare ağırdan alırken damadı kaçıracaksın bak yeşim gibi kayınvalide bulamazsın 🥰

N Nehir8077 dupduru güzellik maaşallah. BKGK BKGK eşin annen varken arıza çıkarmasaydı keşke. Ne üzülmüştür kadıncağız. Allah akıl fikir versin. Seni üzmesin. Huzursuz ortam Karya yı daha çok tedirgin eder. Herşeyi biliyor bunu bilemiyor mu. Üzüldüm çok kuzum. Jadesi Jadesi kuzum geldiniz mi, eşinin sınavı nasıl geçti. Öperim Asya kuşumu .

Yeşimcim çok hoşsun canım ya verimkar kelimesini ilk kez gördüm 🤣🤣 şekerpare ağırdan alırken damadı kaçıracaksın bak yeşim gibi kayınvalide bulamazsın 🥰
Canım missim çok saol güzel görüşlüm. Ben de biraz eskilerden kalmayım. Osmanlıcadır deyim atasözüdür gün yüzüne çıkmamış söz çoktur bende. 😉

Iyi aksamlar kizlae bebislerin resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzeller Masallah !
Ben evdeyim annem yarin aksam gidecek Karya 2 gundur cok huysuz yine hic durmuyor ve cok yoruyor bizi sanirim yine dis patliyor bu ust disler cok yordu bizi :KK43: Esimlede surekli tartışıyoruz bana surekli sunu yaptin mı bunu yaptin mi sanki tum gun annemle keyif yapiyormusum gibi aksamda onun dırdırı, kac gündür sus diyorum susmuyor bugun yine ayni kiz bir yerden agliyor durmuyor annem oyalamaya çalışıyor ben kiza yemek hazırlıyorum esim susmuyor akil veriyor hep bende tutamadim bagirdim en sonunda simdi konusmuyoruz. Beni cok yoruyor. Bizde durumlar bu sekilde Allah akil fikir versin ona da ne diyeyim. Iyi geceler herkese 💕
Bahar benim eşimde öyle hep çok biliyor ben çok konuşunca bazen dalgaya alıyorum he he yada daha çok konuşup bastırıyorum böylelikle

Hiç unuttuğum olmadı D vitaminini . Ocean kullanıyorum şimdi . Fısfıslı ağzıyla bir fıs veriyorum . Bundan önce de pedia-D filan kullanmıştım onları da 3 er damla idi hep.

Evet daha çok var o zamana kadar kapanır inşallah . İnternetten bakınca mübarek bir sürü şey yazıyor .
Ocean kullandığım dönem almilanın bıngıldağu kapanmadı biliyor musun 🙄 bende devit 50.000 var 8 damla kullanıyorum bir ayda fark etti bazı bebeklere yeterli gelmiyor o doz. Ben bebeklerime artırma yapardım hep doktorun ile görüş istersen

Gecen bizim kız da boya kovasıyla aşk yaşadı 🥴😅 boya kovasi kapalıydı ama dışında varmış az boya.onu once eline sonra yanaklarina sürdü.ben nasil panikledim eyvah eyvah çıkmazsa cani yanacak diye.gozumjn onunde oldu.yetisene kadar surdu zaten 🥴napsak napsak diye dört dönüyorum, eşim de gülüyor resmini çek resmini diyor..resmimizi çektik 😅 profile koyuyorum 😅 bu arada boya hemen çıkti çok şükür 😊
Ahahah elif ya 🙄 ay bu çocuklar zararlı şeyleri nerden bulur ya😝
Elifimin çakmak gözlerine maşallah🧿 güzelliğine ayrı maşallah

ohh şükür 😍 aşk var artık ❤
Herkeslerin dünürü var 🥰 ee benim kızımı da isteyen olduydu bir ara ama 🙈🙈🙈baktı bu kız geceleri uyumuyor 🤣🤣 oğluşuma bakamaz bu kız dedi herhal 🤣🤣 🙈🙈
nzh99 nzh99 yeşimcan ne o dunürlukten vaz mi caydın 🤣🙈🙈
Dur once abisini evermem lazım 🤣🤣 bu yüzdeeen gelin olaraktan zeynebi gözume kestirdim 😍😍 @Zeyay1420 zeyay kizına talibim..tamam küçük bir ogluşum var ama büyüyecek..hem boylu da bak 🙈🤣😍 hem zengin olurlar 🤣
ya şekerparem bugün akşam yemeğinde dedim civan basını bağladım arel sen yan derdine diye 😂
Hani bahsetmiştim umut çok titiz davranıyor diye. Oyuncaklarını dahi sepetin içinden oynuyor demiştim. Ya artık biraz aşırıya kaçtı, benim şu an almam gereken bir önlem var mı. Ya da ne yapmam gerekiyor. Örneklemem gerekirse mesela.
Sabah kalktığımızda mutfak tezgahının üstüne bakıyor, bulaşık var ise hemen yıkanmasını istiyor.o an hemen yıkamaz ortadan kaldırmazsan kendi yapmak istiyor.veya bir şey yiyelim başımızda dikiliyor. Ve hadi hadi hadi diyor.hızlı hızlı çayımızı içiriyoruz, bardağı mızı alıp mutfağa bırakıyor. Ortalıktaki her şeyi topluyor. Duru'nun bile yerde oyuncakla oynamasına izin vermiyor. Sürekli ortalığı kontrol ediyor. Mesela bu sabah mutfakta bulaşık vardı, yıkamayacağım kalsın dedim. Kendi yıkamaya kalktı ben de kızdım üstün ıslanır dedim. İçeri geçtim peşimden gelsin diye.o sırada içerde duruya meme veriyordum gelmedi. Gittim baktım soyunmuş, tek tek bardakları tabakları çeşmeyi açmış suyu tutuyor. Sabah sabah moralim bozuldu. Yapmam gereken bir şey var mı.
baharcim şaşkınlıkla okudum. yani arelle yaşları aynı sayılır nerdeyse ve bu yasta toplama olayı yeni yeni başlarken bu derece titizlik ne desem bilemedim. ben paso arkalarını topluyorum 😔 arel de cizgifilmlerden sanirim ingilizceye takmış. renklerin ing söylüyor. bakalim daha neler gorecez. bu arada duruya masallah nasil.guzel ya 🥰
Bu günü de yine ek gıda yemeden tamamladık 🤦‍♀️ Ne yapayım da ne yedireyim ben bu Kıza şaştım kaldım . Mama içiyor Allah tan . Emme + mama devam etsek şimdi biberonu da reddediyor olurdu . İyi ki biberonu reddetmiyor 😑 ne yapmam lazım tecrübeli anneler biraz hiç ek gıda teklif etmeden ara mı versem.
canim dünürum benim 2. cocuk tecrubeli denilebilir ama arele hep baskalari bakti ya sanki civan ilk cocuk gibi. aslinda su anda herseyi agza götüreceği bir donem. senij stresin mi etkiliyor. civan da.bazen hic yemez aman meme aliyor derim ama arelle ugrasirim 2lokma yesin diye. tarif istersen bolca yazarim sana. ben et tavuk balik baklagil sebze boyle sirayla gidiyorum. bazen corba oluyor. kahvalti ogleb meyve aksam yemegi sonra meyve. bazen gunde 1 bazen 2 oluyor meyve sirf dursun diye oyalansin diye. ben 3 ogun ne yedim ne de y2dirdim gun yetmiyor bana.
Iyi aksamlar kizlae bebislerin resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzeller Masallah !
Ben evdeyim annem yarin aksam gidecek Karya 2 gundur cok huysuz yine hic durmuyor ve cok yoruyor bizi sanirim yine dis patliyor bu ust disler cok yordu bizi :KK43: Esimlede surekli tartışıyoruz bana surekli sunu yaptin mı bunu yaptin mi sanki tum gun annemle keyif yapiyormusum gibi aksamda onun dırdırı, kac gündür sus diyorum susmuyor bugun yine ayni kiz bir yerden agliyor durmuyor annem oyalamaya çalışıyor ben kiza yemek hazırlıyorum esim susmuyor akil veriyor hep bende tutamadim bagirdim en sonunda simdi konusmuyoruz. Beni cok yoruyor. Bizde durumlar bu sekilde Allah akil fikir versin ona da ne diyeyim. Iyi geceler herkese 💕
annenin yanında az tutsaymış kendini. insan daha çok üzülüyor kadın da takılır şimdi eşine de tepki alır. sen unutsan o unutmaz arada kalirsin. ben dün eşime dedim evle ilgili ne diyorsam he de yap sorgulama anlatacak enerjim bile yok ama vardır bir bildiğim diretme dellendirme dedim 😁

Hani bahsetmiştim umut çok titiz davranıyor diye. Oyuncaklarını dahi sepetin içinden oynuyor demiştim. Ya artık biraz aşırıya kaçtı, benim şu an almam gereken bir önlem var mı. Ya da ne yapmam gerekiyor. Örneklemem gerekirse mesela.
Sabah kalktığımızda mutfak tezgahının üstüne bakıyor, bulaşık var ise hemen yıkanmasını istiyor.o an hemen yıkamaz ortadan kaldırmazsan kendi yapmak istiyor.veya bir şey yiyelim başımızda dikiliyor. Ve hadi hadi hadi diyor.hızlı hızlı çayımızı içiriyoruz, bardağı mızı alıp mutfağa bırakıyor. Ortalıktaki her şeyi topluyor. Duru'nun bile yerde oyuncakla oynamasına izin vermiyor. Sürekli ortalığı kontrol ediyor. Mesela bu sabah mutfakta bulaşık vardı, yıkamayacağım kalsın dedim. Kendi yıkamaya kalktı ben de kızdım üstün ıslanır dedim. İçeri geçtim peşimden gelsin diye.o sırada içerde duruya meme veriyordum gelmedi. Gittim baktım soyunmuş, tek tek bardakları tabakları çeşmeyi açmış suyu tutuyor. Sabah sabah moralim bozuldu. Yapmam gereken bir şey var mı.
Bence hic üstüne varma canım.benim oğlum o kadar olmasa da o da temizliğe takık..yemek yerken parmagi kirlense hemen yikamak istiyor.üstune bisey damlasa hemen degişmek istiyor.sadece burası böyle kalsa da bize zararı yok Umutçum.hem de ne güzel bütün oyuncakları gorebiliyoruz boyle, oyun saati bitince birlikte yerine koyarız diyebilirsin.muhtemelen oyuncaklarını duru ile paylaşmama sevdasi buna sebep.bizde koltuk altına arkasina atılıyor Elif almasin diye.senin ki gene sepete topluyormus😁🧿 derleme toplama konusunda seni izlemis muhtemelen ornek almiş.bi de su ile oynamak hoşuna gidiyor sanirim.Ali de bir ara böyleydi 😁 gecici bir donem sanirim.ben bualsik dizdirmeye yardim ederken boyleydi.sonra sadece temiz bulasigi dizmeye yardim ettirdim.kirlilere dokundurtmadim.simdi de surekli soruyor kirli mi diye 😁 ben cok takılacak bisey göremedim canımm..sen de takılma.donemsel bisey olabilir diye düşünüyorum.üstüne varma bakalım bu davranış yavas söner yani unutur.ama tezgaha çıkıp bulaşiklari sudan geçirmesi tek başına biraz tehlikeli geldi bana.düşerse elinde cam bardak tabakla ya da catal kaşıkla çok ağır sonuçlari olabilir.bence bu konuda onla konuş.sen yokken yapmasın.

Kahvaltısinda ve akşam yemeginde babasıyla karşılıklı yiyorlar. Ben tabi ona yedirdigim için sona kalıyorum. Biri ona eşlik ederse daha iyi yiyor. Bir süre teklif et istemezse zorlama. Ananem annemi ve teyzemleri 2 yıl sadece emzirmis. Su bile vermemiş. Gayet sağlıklilar. Uzuldugumde aklıma bunu getiriyorum. Biraz büyüdüğünde elbet yiyecek. Benim kız da brokoli ve balkabağı düşmanı. Bunlara ağzını açmıyor. Bir ara yoğurt da yemiyordu ayran gibi ama biraz daha yoğun bardakla verdim. Bardakla içmenin hatrına alıştı.
bizimki de babası yerken ağzını açtırmaya çalışıyor filan o varken bir kaç kaşık da olsa yiyor . Bakalım inşallah alışırlar
Ocean kullandığım dönem almilanın bıngıldağu kapanmadı biliyor musun 🙄 bende devit 50.000 var 8 damla kullanıyorum bir ayda fark etti bazı bebeklere yeterli gelmiyor o doz. Ben bebeklerime artırma yapardım hep doktorun ile görüş istersen
Şaşırdım gerçekten . Devit sağlık ocağından verdikleri mi ? Ben de ondan devam edeyim o zaman

Back
X