2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm misskokulumm maşallah göktuğa ablalarını da öğrenmiş 👏🏻👏🏻

Ben de ellerin nerde ayakların nerde kulakların nerde falan çalıştırıyorum. Ama şimdilik tık yok. El ayak yine daha iyi sanki en azından o tarafa bakıyor.

Bi de bizim kız da bir huy bişeyi öğretirken hiç yapmıyor bir anda sen sormayınca ya da bakmayınca yapıyor. Alkışla bay bay öyle oldu mesela. Ellerini tutturup yapınca da çok sinirleniyor çekiyor ellerini 😁

Son zamanlarda hazırladığım bebiş yemekleri 🥰
Sizden çok şey öğreniyorum kızlar iyiki varsınız ❣️
Ellerine sağlık kuzuya afiyet olsun. Ben de burdan çok şey öğrendim. Herkesten Allah razı olsun.
misskokulumm misskokulumm maşallah göktuğa ablalarını da öğrenmiş 👏🏻👏🏻

Ben de ellerin nerde ayakların nerde kulakların nerde falan çalıştırıyorum. Ama şimdilik tık yok. El ayak yine daha iyi sanki en azından o tarafa bakıyor.

Bi de bizim kız da bir huy bişeyi öğretirken hiç yapmıyor bir anda sen sormayınca ya da bakmayınca yapıyor. Alkışla bay bay öyle oldu mesela. Ellerini tutturup yapınca da çok sinirleniyor çekiyor ellerini 😁
Susamcım pozitiflik iyidir. Hayat negatifleri görüp üzülecek vesvese yapacak kadar uzun değil derim herzaman. Ata da “gel gel” i “tel sarar” ı “alkış”ı gözlemleyip kendinden emin olunca yapıyor ama yap deyince yapmıyor . Herşeyi kameraya alıyorlar. Onunla yeniden doğdum yeniden büyüyorum hamdolsun.🙏🏻

Ah ali ahhh🙄🙄 neymiş bu sezeryan ya hala acıyor mu yeri
Bende o yüzden sordum, benim 1 buçuk sene ara ile sezaryan oldum. Çoğu kişiden duyuyorum, hissizlik var acıma var diye. Yeri bile pek belli değil.
Valla bende hiçbiri yok şükürler olsun. Allah acıdı sanırım. ☺️

Ay bende takılıyordum emekleme olayına ama saldım artık sağlıklı ya boşverin. Hareketleri iyi ama kalkma filan yapamıyor her bebek farklı boşverin
Aynn valla bu muhabbetti kim açtıysa allah razı olsun bende bir bizimki kalmış emeklemeyen sanıyordum

Back
X