2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla yürütece bağlaya mazsin. Atican kullanmiyacaksin. Ama şunuda soyliyim yürüteç hayat kurtariyormus. İlk dönem kiz elimde kaldı, kum torbası gibi. Gezmeye de alışmıştı paso ben gezdirdim.

iyi tarafı Yürüteci birakinca ilk bir haftada daha cok hareketleniyor, yetenek leri artıyor aslında. En cokta dengeyi daha iyi yapıyorlar. Hic pişman degilim, ilk gunler pisman oldum ama. 1 hafta sonra yürümeye bile başladı. Düşüyor ama olsun ilerleme var. Cesaretin varsa kullanma derim. Zaten iyi huyları oldugunda kendilerinden birine benzer. Nerede kötü huyları olsun, ya sen yaptın yada sizin tarafta var galiba bizde yok boylesi derler.
Aynen.
Bi de hep onlara benzior benim bebeler
Sanki ben taşıyıcı anneydim😅

Evet güzel olmuş duru icin.dusecek tabi normal o.dusmezse abisi zaten iteler kakalar dusurur eminim.

Ben mutfaktayken koyuyordum bi ama cekmece acicam diye baktim kafa ustu cakilacak indirdim
Ben de artik yuruse mi.diorum ama onun da ayri sıkıntıları olacak.
Napalim sağlık olsun uyudular zaten huzun kapladı icimi keske daha fazla sabirli olup ilgikenebilseydim dahafazla diye

S Sonsuzsukurler o profil resmi ne kızz🤣🤣 benim kızlara gösterdim nasıl yapıyor onu o bebek değil mi Göktuğ gibi diyorlar 🤣🤣yürüteci bırak canım sen yürür zaten o yakındır
Ya miss allah seni
Abisi var kötü örnek kuduruk ondan galiba.
Öperim tatli kizlari.
Bıraktım zaten en son ayaklari cikiyordu o kadar egilmis ki. De bakalim bana yapismaktan pek yuruyecege benzemiyor

Ya miss allah seni
Abisi var kötü örnek kuduruk ondan galiba.
Öperim tatli kizlari.
Bıraktım zaten en son ayaklari cikiyordu o kadar egilmis ki. De bakalim bana yapismaktan pek yuruyecege benzemiyor
Ayy o fotoyu bende merak ettim şimdi
Yaa benimkinde bana yapışık geziyor babasına bile gitmiyor hiç emmezdi doğru düzgün şimdi Yine az da olsa emiyor

Yorucu bir gündü çamaşır yıka valiz hazırla derken pert oldum gözlerim kapanıyor tel elimde uygulamadan
Hayırli yolculuk dünürüm 🥰🥰🥰 Allah kolaylik versin..saglikla bol eglence ile gidin gelin insAllah..aman diyim stres yoyo.skana iyi gelmiyor.. no stres yes eğlence 🤝🦋🦋🦋🥳🥳🥳
Bu arada dikis yerim sabaha gore daha iyi ama hala acıyor.bilmeden yaptı oglum..o da çok üzüldü.özür dileyip durdu.
Olmaz insallah olmadiysa sussam bence
Bizimkiler kudurmaktan dise odaklanamiyor bence
Bez degistirirken agaldigi kadar aglatmaz dis hirpalamaz eminim bu bemim kizi amida kalkıyoruz resmen
Yuh simdi baktim petegin vanasini yemeye calsiiyor hayranım bunun istahinia😅

Disiniz hayirli olsun agrisizi sancisizi uzasınlar dizilsinler insaallahh susamcim
Benim kız bugun duvarı yemeye çalışiyor yapamadigi icin ağlıyordu 🥴 demir eksikligi başladı galiba.demir ilacı başlamalıyım 🙄
Kizlar oglum benden su istiyor
Su getirrsem bana allah bereket versin diyecekmiş 🤣
Tey allahim ya kizamiyorum da gulup geçiyorum bu cocuklara optumm siziiii
Benim ki oturduğum an da su istiyor..bazen su istediginde rahatca icsin diye 3 bardak su doldurup masaya bırakıyorum icmiyor biliyor musun 🥴 beni yormak mi hosuna gidiyor nedir 🙄😄 bi de su verenlerin cok olsun diyor sıpa 😄
Ya sonsuz benim oğlan çişini tutuyor ya.gunde 3 kere gidiyir bazen 2 🤦‍♀️ kavga kıyamet yapmıyor.aslinda bu dönemde ciş tutmak normal ama.korkuyorum hastalanırsa diye.sen bu konuda bilgilisin.bi de ne kadar su icmeliler bu yasta?
Canım Güneş başından beri çok hareketliydi Maşşallah sinir benimkinde de var bir bağırıyor saç baş yoluyor. Zamanla bu davranışı söndüreceğimi umuyorum eşim pekiştirşyor gerçi kendi saçını falan çektiriyor öyle dövüşgen yapacakmış oğlanı 😒daha çok huy değiştirir bunlar kararlı ve tutarlı olmak lazım tabi
Canim Aliye babasi kv kp yapti onu..kendilerine vurmayi ögrettiler..her vurmasinda kahkahalar havada uçuştu.ama ben izin vermedim bana vurmasına..bana vurmaz halen ama baba bababaanne ve dedesine hep vurmaya çalışıyor.ben de ee siz oğrettjjiz diyorum.bana dün kafasiyla vurdu ama amaci vurmak değildi cok da üzüldü ama mesela babasina vuruyor hic de üzülmüyor oyun zannediyor.aman diyim ben yandim sen yanma.
Aynen öyle canım bebek hemşiresi falan 3 farklı hastanede doğum yaptım 3ünde de öyle ilgili bşr hemşire göremedim. İlkinde meme başı yoktu tutamadı bebek kadın geldi sündürdü etti tuttu haaahh dedi gitti. Gidiş o gidiş. Annem torun çok olunca bilgiliydi baya uğraşmıştık.
Dediğin gibi insan öleceğini falan sanıyor ne zor günlerdi. Göktuğ küçücük kucağımda sabah kızların odasına girdim perişan vasizyetteyim. Bu nasıl büyüycek kızlar demişim. Büyük kıızm annee saçmalamaaaa biz nasıl büyüdüysek o da öyle büyüyecek tabi dedi kendime geldim bu lafın üzerine 🤣🤣
Ben de kızım da nasıl buyüyecek demiştim valla.. zaman geçiyor büyüyorlar..ahh bu senin koca kızına ben ne deyim ne tatlı bir kız buu yaaa 🥰🥰
Eşin ile ilgili muhabbeti de okudum.muhtemelen sana bir sebepten kızmış da başka biseyleri bahane ediyor.çunku kendi soyledigine kendi de inanamaz bence 😏 düşün bakalim neye kızmış olabilir..ya da sor..uzatmayin hic..biz de bu aksam atıştık biraz 😬

Bende var ama o kadar rahat gelmedi bana bu sefer de sürekli toplu olması gerekiyor. Yok ona takılmasın yok buna takılmasın. Haftada 2 anca süpürttürüyorum. Bi de harita çıkarıyor bazen kafası karışıyor mutfağa gönderiyorum odada dolanıyor. İyiyce sinirim bozuluyor artık.
Ben de şimdilik dik süpürge aldım a101 e gelmisti.daha rahat oldu.gunluk ustten supuruyorum.haftada 1 buyuk supurgemi aciyorum.rahat oldu.ama ilerde robot supurge dusuncemiz var bizim de..ama sen korkuttun gözümü simdi 🤔

Ohh ne güzel bazen boşver ek lazım keyfine bak sen canım afiyet olsun
Yol beni de çok yoruyor şimdi daha yola çıkmadan düşüncesi bile yordu Zeynep severdi yolculuğu arabaya binsin uyurdu araba durunca uyandırdı Ayşecik öyle değil pandemi bebeği çıkmadı ki garibim doktordan başka bir yere arabaya binince acaba doktora mı gidiyoruz sanıyor ki🥴
Ah canım bizde almadık karne hediyesi hiç umurunda da değil okulun olmaması ona en büyük hediye🤦‍♀️
Bende merakta kaldım kimdi ki sabah buraya yazınca hemen çıkarmıştım takipten
Alicim kuzum canının yanacağını bilememiştir annesi çok da üzülmüştür canın yanınca. İyi misin şimdi hiç yazmamışsın bugün 🤔
Yanlız değilsin zaman zaman hepimiz de sınırların zorlandığı anlar oluyor ama onlar daha minicik ler ve dertlerini sıkıntılarını anlatamıyor lar biraz sabırlı olmak düşüyor bize
Hadi gözünüz aydın inci gibi sıra sıra dizilsin ipekciğin dişleri. Zeynebin de öyle çıkmıştı hiç anlamamıştık ama Ayşecik baya zorlandı
Bende veriyorum avakadoyla ya da cennet hurmasıyla onlar bağırsakları çalıştırınca dengeliyor
Ahh kuzum ya hava değişimi mi oldu ki
Avakado hiç itirazsız yediği ender şeylerden bende karıştırıyorum muz ve cevizle
Ayy miss sorma ya bende birden bire baya kilo aldım geçen yıl ki 6 aylık hamile halime döndüm resmen aynı göbek yaza kadar normale dönmem gerek
Oooo sana da öyle diyorsa maşallahı var ya 3 çocukla bütün gün hareket halindesin bu eşler iyi hoş yardım ediyorsa peşinden konuşunca hiç kıymeti kalmıyor benim eşimde yardım eder ama yaptığını söyleyip durunca sinir oluyorum.
Eşim hediye konusunda çok uyanık zaten Eylül ekim gibi almayı planladığımız şeyi doğum sonrası aldı oda oldu doğum hediyesi
Doğru diyorsun çocuklar yol mu gördü ne biksin😔😔😔
Hava değişiminden ziyade bulaş var canım babadan geçti sanırım 😔😔 neyse tek burnu aksın napak sümüklü diye dalga geçeriz 🤣🤣🤣

@Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim. 😒 Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına 🤲🤲
Ah missim çok iyi anliyorum seni.
Yuz verdikce, sorumluluk aldikca böyle yapiyorlar.
Amin.hepimiz. icin canim.
Uzulme bosver allah islat etsin o dillerini esimin de uzulseler nolur ki kalp kirilinca.
Biraksan 5 dakika.bakamior bnmki cocuklara ama lafa gelince ooo
HHaksizlive ayip etmis sana resmen senin kosturmacani bizbile biliyoruz burdan o naail dmfark etmez.bilrek yapiyor belki de uzme canini

Helinnnnn Helinnnnn im biran önce iyileşsin kuzum. Muhteşem 4 lü olarak sağlıkla büyüsünler inşallah.
inşallah komsum 🙏
Benim hanım kızda grip oldu sanırım burnu akıyor genzi hırıltılı biraz ama başka bir şey yok şükür🤲
çok geçmiş olsun. çorba ıhlamur c vitamini yüklemesi yap asya kuşa 🥰
Kizlar oglum benden su istiyor
Su getirrsem bana allah bereket versin diyecekmiş 🤣
Tey allahim ya kizamiyorum da gulup geçiyorum bu cocuklara optumm siziiii
😍😂 kızma öp yerime de ne tatlı işte
neyse 1.5 saat kadar izin verdi de paşam, cayi demledim, kızlarla oynadım, bir bardak da çay içtim, şimdi agladi yine mesaiye devam🤣🤣.

tokmak kafam benim, arada bozussak da çok sürmüyor Allah'tan. koskoca 1 saat izin verdi daha ne yapsin de mi? 😄😄😄
1 saat az değil ki. Asim paşa vermiş hakkını
Teşekkürler canım hakkaten yaa normalde zaten huysuzlar çok huysuzluk yaşamıyoruz. Gerçi hakkını yemiyim minnoş aşı olurken bile ağlamaz. Dayanıklı kuzum benim 🥰

İnşallah hala inanamyorum öylece çıktı mı yani sessiz sedasız 🤩

Çok şükür

Sağol canımm ☺️
aman masallah diyelim canim
Almak da bişey değil ama ev doluyor ya😀 bizim bi odayı sırf oyun odası gibi yaptık kaydıraktan bende düşünüyorum ama yer sıkıntısı var😀
kreş oluyor canim. ben çıldırıyorum gerçekten. 3te 1i su anda ortada gerisi kaldurdum valla. dikkkat daginikligi olabiliyor.
Akşam oyun oynadık kitap seçtik okuduk hadi toplayalım diyince sevinerek geldi benim paşa. Dedim aha toplayacak aldı oyuncak kutusunu devirdi bir de kahkaha atıyor sonra da eliyle dağıtıp üzerlerinden emekleyerek geçti gitti 🤣🤣
Bir de ağlamasını değiştirdi benimki daha derin daha yırtınarak ağlıyor 🥴damar yolu takılırkenki ağlamasını yapıyor artık herşeye😖 baktı ki bu kadar ağlanıyormuş ağlayım gitsin diyor sanırım ki😝
yerim seni cok minnos seninki iki ablada var ya ohh naz yapsin dursun
@Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim. 😒 Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına 🤲🤲
ah şu erkekler. denilir mi senin gibi kadına. işte almaya alışık erkek modeli. yapma canim. kıymet bilmiyorsa yapma. bırak aç kalsın çamaşırları kirli kalsın. sana yapılmaz valla.
Aynen öyle canım bebek hemşiresi falan 3 farklı hastanede doğum yaptım 3ünde de öyle ilgili bşr hemşire göremedim. İlkinde meme başı yoktu tutamadı bebek kadın geldi sündürdü etti tuttu haaahh dedi gitti. Gidiş o gidiş. Annem torun çok olunca bilgiliydi baya uğraşmıştık.
Dediğin gibi insan öleceğini falan sanıyor ne zor günlerdi. Göktuğ küçücük kucağımda sabah kızların odasına girdim perişan vasizyetteyim. Bu nasıl büyüycek kızlar demişim. Büyük kıızm annee saçmalamaaaa biz nasıl büyüdüysek o da öyle büyüyecek tabi dedi kendime geldim bu lafın üzerine 🤣🤣
ben hala soruyorum nasıl büyüyecekler diye. kendimi özgür hissetmiyorum. yıllar sonra pişman olacam belki bu anlarda böyle hissettim diye ama bir kisir dongu var meslegimi icra edemiyorum ne bilim. arele de gecen sordum baba işe gidiyor bende gideyim mi diye hayir dedi 😔
Kızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
kv ler arel de bilezik aldi anaaa dedim boyle birşey mi varmış ama eşim de bilmiyordu ses etmedim civan da isterim dedim ama yok kv ler anneler günü nu de katarak isimli kolye almıştı. eşim anneler günü icin de almadı ben aldım kendimi hamur yoğurma makinesi. doğum sonrası evdeki kalabalık bizdeki ruh değişiklikleri eşimi de bi değiştirmişti sanki. almaz da artık beklentim yok yani. 7 şubatta 6. yilimiz doluyor evlilikte 14 şubatta tanışalı 13 yıl oluyor martta da sevgili olmuştuk zaten ama bakayım bi plan var mı. ben hediye arayisina girdim. bazen o almaz da ben aldiginla kalip dha üzülmeyeyim diye almiuorum biliyomusjn😕
Aman eden kendine eder boşver iyi evde huzursuzluk olmasın da bir de bu yüzden.
Benimki yazın seminere gittik ya eylülde orda okulda arkadaşlara hep ben bakıyorum da işte bir emzirmediğim kaldı da şöyle böyle bir sürü anlatmış. Biz 4 yıl o okulda beraber çalıştık. Görüştüğüm bir sürü arkadaş var hepsi kızzz kocana baktırmışsın ya sen falan dediler sinirim tepeme çıktı. O okulda eşi olan bir erkek arkadaş var benim şimdiki okulda o bile gelip yorma o kadar hocamı falan dedi düşün.o zaman da çok kızdım neyine bakıyorsun söyle diye zorla hazırladığı mamayı içirmekmiş bakmak, kucakta gezdirmek bir de mamaya alıştırıp meme reddi yapan da kendi. O zamandan sinirliyim buna ben.
Şimdi de iş yapıyorum diye söyleniyor yarın okul açılınca sağda solda konuşacak yer yapıyor kendine. Dedim napacaksın ya 24 saat uyuyacak mısın evdesin işte bir ev süpürüp iki bulaşık yıkamayla evin işi mi bitiyor. Ben toplayıp düzenliyorum önden zaten yarın çene yapacaksan lanet olsun yapma dedim. Bak yine sinirlendim ya. Çoğu kişinin imreneceği hayatımız var şükür sağlıklıyız hepimiz kendi kendine sorun çıkarıyorsun vs vs saydım döktüm.
Köfte patates pilav yapmıştım yemedi. Yemesin yarın öğlene yer çocuklar umurumda değil.
sukretmek bunu hep hatırlamak lazım. insaniz unutuyoruz. bi ara abim drmisti bardağın hep dolu tarafından bakıyorsun doğru mu bu kadar diye. dedim ki ben bardak var diye şükrediyorum sen ne diyorsun. ne diyim allah geçim versin 🙏
Bana kolye bileklik ve yüzük, sana çok gelmesin işi bu zaten. Kendisi yaptı maliyeti ucuza geliyor diye. Alıyor olsa idi birini alırdı, diye tahmin ediyorum.
bence maliyetle ilgili değil içinden gelmiş çok da güzel etmiş. hakediyorsun. güle güle kullan canim 😘
Kızlar hepinize tesekkur ederim..hala canim acıyor inanın ki..karnim şişti sanki... cocuk işte bilemedi ama epey sert vurdu sanırım.bugun epey keyifsizdim..oyle dolandim evin icinde..can acısından degil de..ne bileyim..sanki kendimi yaralı hissettim..bi iyileşme olmuştu iyiydim aslinda da iste olan oldu..sezeryan yeri hep yokluyor diyorlar yıllarca..mecbur koruyacagiz kendimzi.. baharım benim de ikinci ameliyat birinciye gore iyi geçti.birinci ameliaytim kotu gecmisti.. biraz sans isi biraz nasip ne dersen de..ayni ben iki farkli ameliyat.ustelik iki cisinde daha yorgun daha yasli daha dinlenemeyen bir ben olmama ragmen daha rahat gecti diyebilirim.birinci ameliyatimdan sonra çektiklerim geldi galiba aklima.ondan mutsuzdum.esim doktora gidelim dedi yok dedim.gecer birkac gune. Saglik olsun.çooook sayfa birikmiş..simdi bakacagim 😊😊
oy şekerparem naif alim nasıl haşin olmuş. kıyamam sana ya. çok geçmiş olsun canim.
Bende var ama o kadar rahat gelmedi bana bu sefer de sürekli toplu olması gerekiyor. Yok ona takılmasın yok buna takılmasın. Haftada 2 anca süpürttürüyorum. Bi de harita çıkarıyor bazen kafası karışıyor mutfağa gönderiyorum odada dolanıyor. İyiyce sinirim bozuluyor artık.
canim ben hergun mutfakta mutlaka acarım. ama çalıştırır kapıyı kapatır cikarim. salona mi koyacam yine aynı kapı kapatırım. civan korkuyor arel kapatıp duruyor böyle iyi sesi de gelmemiş oluyor.

Bizim beşiğimiz böyle en alt kademe de ama yatak kalın olduğu için çok da yerde değil. Uyanınca kalkıyor kenarlardan tutup hep ayakta yakalıyorum artık gece de ayaklanıyor ilerde yorgana yastığa basıp düşer mi acaba. Var mı öyle bi risk. Bu tarz beşik kullananlar ne düşünüyor acaba ilerisi için.

Eklentiler

• 73D225AB-2B25-4C86-8B44-E9BE287175A9.webp
    73D225AB-2B25-4C86-8B44-E9BE287175A9.webp
    24 KB · Görüntüleme: 31
Ben de kendi hediyemi kendim alıcam bu gidişle. Eşim o konularda çok düşüncelidir ama doğumda sınıfta kaldı. Pandemi falan filan mı dedim ama kaç zaman geçti üstüne bir kaç kez de söyledim ama yok. Yaşına girecekler nerdeyse yok.
Hamileyken de cinsiyetini öğrendiğimiz gün gittim kendime nazar boncuklu kolye beğendim eşim ödemeye kalktı. Hayır dedim bunu ben düşündüm sen kendi hediyeni kendin al. Sağolsun orda da almadı doğumda da..
Annemler doğum hediyesi bilezik almışlardı. Takamam onu kendime takabileceğim bişeye çevirip takayım diyorum.
Ne bileyim 10 çocuklu fatma teyze gibi muamele görmek beni biraz üzüyor açıkçası. Belki de hayatımızda bir kere yaşayacağımız bir olay.
30 yıl önce babam bile anneme almıştı her çocuğunda ayrı ayrı. Bilmiyorum bizim ailede adet diye mi bana bu kadar koydu. Hatta kv gil bile almış annemgile.
Çok gelmiyor canım hakkı o da işte nerdee. Güle güle tak çok da güzel olmuş 👏🏻👏🏻
Sağol baharcım inşallah diğerleri de sıkıntısız çıkar
Teşekkürler canım hepsi kolay kolay çıkarsınlar 🙏🏻
Valla ben dopurduğumda bana 2 arkadaşım çiçek gönderdi o kadar daha bilet alan eden olmadı bende eşimden bi çiçek beklerdim en kötü 10 gün evdeydi insan bi çıkar alır gelir bişey kolye küpe geçtim doğum parası falan derken yoktu elimizde ama kuru kuruya geçti herşey ben anlamadım ki nasıl doğurdum nereye doğurdum 🙄 ne hayaller vardı kapı süsleyip misafir gelecekti bebek görmeye hepsi kaldı

BKGK BKGK
Sen de çok tatlisin baharimm
Allah seni de güldürsün hepimizi insallah canim.
Sevindim eşinle duzelmene.
Bilerek yapmis demek ki annene benimki de yapıyor ama bosver ikisi dr farkli degerli orta yolu bulucaz iste mecbur.
Zaten şu evlilik zor is ya geçim valla zor. Deli miymisim de herseyi birakup evlenmisim diiorum ama ikitane yavrum oldu şükrediyorum yine de napalim
Kimjn a.hayati cok guzel ki diye
Self telkin hep telkin hayat felsefem oldu😅

Yaa kızlar soylemeyim söylemeyim diyorum ama diyecegim daha da tutamayacagim 🤣🤣 benim kocaa benim dogum yaptigim hafta bana ne aldi tahmin edin..

Hadi ama daha bulamadiniz mi? 🤔🤔🤔🤣

Tamam söylüyorum 😁😁

Tava aldi ya tava 😄😁😆 :D :D

Sonra ben saka sandım yok bayagi bayagi ee sen tavaya ihtiyacim var diyordun dedi 🥴😅
Neyse ben aslinda oyle aman aman hediye beklentisinde degildim ama bi bozuldum.sonra gitmis bana cikolata kutusu yaptırmıştı sevindiydim bari 🙈 oglum da cicek pasta almisti.
Ucuncuyu dogurursam muhtemeleb 6li su bardagi alacak bu adam..bu potansiyeli görüyorum o şimbildek gözlerinde 😁😁😁😁😁🤦‍♀️
Amaaan hediyesiji yemisim(bu arada hakkaten yedim lezzetliydi cikilatalar 🍬🍫🍭🤣) neyse hediyesini yemisim..dogum zamani tek destegim canim esimdi..oyle guzel destek oldu ki hicbir hediyeye degismem...olsem hakkini odeyemem 💕🥰🧿😁🙈

Aynen.
Bi de hep onlara benzior benim bebeler
Sanki ben taşıyıcı anneydim😅

Evet güzel olmuş duru icin.dusecek tabi normal o.dusmezse abisi zaten iteler kakalar dusurur eminim.

Ben mutfaktayken koyuyordum bi ama cekmece acicam diye baktim kafa ustu cakilacak indirdim
Ben de artik yuruse mi.diorum ama onun da ayri sıkıntıları olacak.
Napalim sağlık olsun uyudular zaten huzun kapladı icimi keske daha fazla sabirli olup ilgikenebilseydim dahafazla diye
Bence bırak artık güneş'i yakında yürür. Benim kız poposu eğik yürümeye çalışıyordu, Yürüteci ilk bıraktığımız da. Onda eğik kaliyor çünkü. Güneş hareketli çocuk, cabuk kavrar sıralamayi yurumeyi. Hem o zaman daha çok yoruluyor. Tabi anne icin daha zor, ama her türlü sıkıntıdasin bunuda asarsin.

Bütün anneler eminim öyledir. Uyusunlar diye gozlerinin içine bakarız, uyuduktan sonrada keşke biraz daha ilgilenseydim deriz. Daha ne kadar ilgileneceksin, uyumaları daha güzel, bebeklerin yemektende fazla uykuya ihtiyaçları var büyümeleri için. Bırak uyusun büyüsünler.

Benim esim tarafinda dudakları kalın, ve gözleri açık kimse yok. İnce dudaklı ve kısık gözlüler. Herşeyi kendilerine benzetiyor lar. Eşim dudaklarını goz şekilleri anneleri onun gibi bakiyorlar diyor. Kayınvalide yok oğlum sen bilmezsin, dayımın kızına benziyor diyor. Hiç gormedik 30 yıl önce ölmüş, kendide gormemis cocukluktan beri. İş olsun bana benzemesin yeterki.

iki kizimda bir buket gül getirmisti, Asim da o da olmadı. bir iki de citlatmistim aslinda. bir arkadaş vardi, o aaa çiçek alınır mı doğum hediyesi,demişti. ben de anlatmıştım eşime, bak böyle diyorlar diye. bu defa hiç almadı. 😍🤣🤣

böyle düşününce içim bir cizz ediyor, keşke düşünseydi diyorum ama sonra once midem bulandigi için, sonra erken doğum riski sebebiyle, tüm evi çekip çevirmesi, yemekten temizliğe herseyi yapması aklima geliyor. amaaan diyorum, en güzel hediye bu.

gecende de film izlerken gözleri doldu, bebek doğmuş, hastane odasi kalabalık bir sahne. yanyana ağlaştık, kimsemiz yoktu yanımızda da şehrimizde de, aksamdan kendi çorbami, kompostomu hazır etmiştim. kizlar desen arkadaşta kalmışlardı. çiçek bile aklina gelmedi o yüzden bu sefer.

boyle teselli ediyorum iste kendimi. 😅😅😅züğürt tesellisi de olabilir. 😜😜😜

Allah sağlık sıhhat versin
Ah dilzarım biz de o kadar yalnızdık ki... Allah razı olsun hamileyken ayrı baktı. Lohusalıkta ayrı. Ev merdivenli aşağıya inemiyordum yatağa kadar yemeğimi getirdi. Ona bakıp bakıp çok ağladım. Annesizliğe kimsesizliğe salgına. Gerçi çiçek Eve sokmuyorduk. Çiçek almadı sonrasında güzel bir bileklik aldı. Almasa da hiç sorun değildi. Evladım en güzel hediye.

Bizim beşiğimiz böyle en alt kademe de ama yatak kalın olduğu için çok da yerde değil. Uyanınca kalkıyor kenarlardan tutup hep ayakta yakalıyorum artık gece de ayaklanıyor ilerde yorgana yastığa basıp düşer mi acaba. Var mı öyle bi risk. Bu tarz beşik kullananlar ne düşünüyor acaba ilerisi için.
Ben yanımda yatiriyorum kac ay oldu ne yazik ki.
Bu besikten küçüğü var, kalkmak ne tutunup horon tepiyor,bacagini sokuyor boşluklara..bi kere yastik unutmusum ona basti bizim yataga geldu.
Gece emiyor ya yanimda iste hep uyku yok bana.
Park yataktan memnun kizlar sormustum ben de.
En alttaysa dusemez ama herhalde canimtambilemedim

Bence bırak artık güneş'i yakında yürür. Benim kız poposu eğik yürümeye çalışıyordu, Yürüteci ilk bıraktığımız da. Onda eğik kaliyor çünkü. Güneş hareketli çocuk, cabuk kavrar sıralamayi yurumeyi. Hem o zaman daha çok yoruluyor. Tabi anne icin daha zor, ama her türlü sıkıntıdasin bunuda asarsin.

Bütün anneler eminim öyledir. Uyusunlar diye gozlerinin içine bakarız, uyuduktan sonrada keşke biraz daha ilgilenseydim deriz. Daha ne kadar ilgileneceksin, uyumaları daha güzel, bebeklerin yemektende fazla uykuya ihtiyaçları var büyümeleri için. Bırak uyusun büyüsünler.

Benim esim tarafinda dudakları kalın, ve gözleri açık kimse yok. İnce dudaklı ve kısık gözlüler. Herşeyi kendilerine benzetiyor lar. Eşim dudaklarını goz şekilleri anneleri onun gibi bakiyorlar diyor. Kayınvalide yok oğlum sen bilmezsin, dayımın kızına benziyor diyor. Hiç gormedik 30 yıl önce ölmüş, kendide gormemis cocukluktan beri. İş olsun bana benzemesin yeterki.
Haha bahar ya o da güzelmiş pes bu kadar benzetmeye

Siraliyor zaten baya oldu çok seri bakalim annemler de yurur diyor. Pratik yaptirsak belki.

Evet uyku da gida doğru dedin.
Ama iste uzuluorum sanki sabredemeyip of dediklerime

Back
X