2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi aynen dediğini ben de düşündüm bir sürü arkadaşıma koşa koşa hastanelerine gittim çiçek çikolata vs ne gerekiyorsa yaptırdık ettik. Tabi karşılık beklemiyorsun ben zaten 3.düşünmüyordum hiç. Ama eve gelince bari bir çiçek yollasalardı fena olmazdı. Bir arkadaş grubum pandemiden önce bebek çikolatası yaptırmış süsletmiş tepsiyi vermişlerdi. Hoş kimseye ikram edemedik çocuklar yedi 😁 bir de yengem çiçek yaptırmıştı getirdi sağolsun. Benimki pnu görüp aklına bile getirmedi sağolsun

Enişteye aferin diyecektim ki cıvıttı sonrasını🤣🤣 pandemi falan hep bahane aslında ya bir arkadaşım da 3.yü doğurdu 2 aylık şimdi. Eşi teeee 5 aylık hamikeyken şöyle tekerlek gibi bilezik yaptırdı koydu doğumda taktı. Zaten belli değil mi8-9 ay sonra doğum olacak bir hazırlık yapmak zor muydu. Bizimkilerin işine geldi pandemi.
ilahi misss çok güldüm tekerlek gibi bileziğe. 🤣🤣🤣 tekerlegi geçtim şööyleee tel gibi bile olabilirdi.

Enişteye aferin diyecektim ki cıvıttı sonrasını🤣🤣 pandemi falan hep bahane aslında ya bir arkadaşım da 3.yü doğurdu 2 aylık şimdi. Eşi teeee 5 aylık hamikeyken şöyle tekerlek gibi bilezik yaptırdı koydu doğumda taktı. Zaten belli değil mi8-9 ay sonra doğum olacak bir hazırlık yapmak zor muydu. Bizimkilerin işine geldi pandemi.
Doğru canım işlerine geldi tabii.. Demek tekerlek gibi ha 🤣🤣🤣🤣

Oo korktum simdi bak..çok az gidiyor demek benim oğlan. ben de daha sık hatırlatayım o zaman. InşAllah teşekkür ederler be sukurum 🤲
Güneş prenses ile Umut Prensin aralari nasıl? Güneş hareketlendikce oyunlari da artti mi? Güneş masAllah pek atletik bir yavruş ✨🎈🧿

Benin oğlum bana da babaanneye de anne dedi baştan.ayıramadı.babaannesinim canı çok sıkıldı ve aldi karşısına anne demeyeceksin nenne diyeceksin dedi.Ali 1 yaş civarindaydi.sonra cocuk anne demedi 2.5 yasina kadar hem ona hem bana nenne dedi.ne diller döktüm anne demedi..bu cok üzücüydü herkes dalga geciyordu.o kadar dilli çocuk anne diyemiyor diye.bazen gereksiz karisiyorlar.. cocuk durduk yere öcü demez.sen de dedirtmezsin
.neden kafan ağrısın ki..neden buna sebep olacak bisey öğretesin😒 benim biraz gırgıra vurmamdı o boy meselesi. Çocuklar boylu bana benzemis dedigimde( çünkü kocam erkeklere gore ortalama bir boya sahip.ben biraz uzunum)oo kocanin amcalari kadar olmasın..ne uzunlar..onlara benzemis diyor😒bazen de uzulmeyim diye bana benzetiyor iste kendince 😆 cadilıgini da kendine benzetiyor Allah var :KK70: senin gibi uyumlu degil bana cekmiş cadi diyor.iinsanin kendini bilmesi güzel 😌😄

Ben buna ne derim biliyor musun 😄
Veee Zara ilk golü atti sayın bebekseverler 😄 nisan ayında doğup ilk adımi atan bebemiz Zarayi tebrik eder anne ve babasina daha dün emeklemiyor diye boşa kuruntu yaptiklari için de teessüflerimizi iletiriz..anne ve babasının tüm negatif düşüncelerini dağitan Zara güzel günlere adımla 💕 o minik ayaklar hayırlara koşsun bir ömür hadi hayırlı olsun 👣👣👣🥇🏆🎊🎉🎆🎆🎇🎇✨✨
Yaaa tşkr ederiz güzel kalpli teyzesi ❤️😘😘😘

Elimde telefon mesaj yazarken şarjım bitmiş tel kapanmıştı nasıl yolladı ki mesajı yarım yamalak gelmiş öyle.. 🥴
Ayşe gece çok huzursuzdu aşıdan mı fişten mi bilemedim sürekli bir ıhh ıhhh diye inleme modundaydı hiç uyuyamadık ikimizde sabahta uyanınca besledim eşim beyefendi gece uyuyamayınca oturma odasına geçmişti sabaha karşı al biraz oynat oyala biraz daha uyumak istiyorum çok yorgunum dedim geçtim yattım tekrar geri yarım saat geçti geçmesi baktım sesi geliyor yakından yakından bide baktım koymuş beşiğe içine de oyuncak bırakmış öyle😱😱😱şimdi ordan bana bakığp gülümsüyor al beni diye yorgunluk falan gitti😍💕
Bizim de bu gecemiz aynı Ayşe kuzumun gibiydi artık ben nasıl yorgunsam uyanamadigim zamanlar olmuş eşim 3 kere kalkmış omzunda piş piş yapip uyutmus ama o da besige koyar koymaz uyandı diyo uzun süre kucağında uyutmus azcik dinleneyim diye kazmadir ama bazen hayat kurtaran şeyler yapiyo 🤣🤣

nuriye54 nuriye54 Bu da bizim kahvaltımız. Omletin yarısını,pankekin çeyreğini yedi. Buna şükür 🤲
IMG_20210124_110113.webp

Ahahahha sabah sabah beni güldürdün ya deli kadın ne kocalar var be koskoca TAVA almış ha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Valla benşm ilk çocuk ya insan bi bekliyor tava bile almamış😝 yanımızda olmaları ayrı kuzum onlarında çocukları kendimize yapmadık hoş🙄 benimkide bütün lohusa krizlerime gık demedi Allah için 🤣ay ben ne pis lohusa oldum herkese bağırıp durdum ağladım boyuna 😒
Ayynı ben ben de anneme ayrı ona ayrı atarlıydım bir süre idare etti sonra başladı o da çemkirmeye 😤
S Susam_tanesi aynen dediğini ben de düşündüm bir sürü arkadaşıma koşa koşa hastanelerine gittim çiçek çikolata vs ne gerekiyorsa yaptırdık ettik. Tabi karşılık beklemiyorsun ben zaten 3.düşünmüyordum hiç. Ama eve gelince bari bir çiçek yollasalardı fena olmazdı. Bir arkadaş grubum pandemiden önce bebek çikolatası yaptırmış süsletmiş tepsiyi vermişlerdi. Hoş kimseye ikram edemedik çocuklar yedi 😁 bir de yengem çiçek yaptırmıştı getirdi sağolsun. Benimki pnu görüp aklına bile getirmedi sağolsun
Valla sağolsun düşünüp alanlara gönderenlere. Ben de şirketten geldiğinde çok sevindirik oldum dedim sağolsun orası da olmasa düşünen yok fotoğraflarını çektim eşim hepsini gördü ama yok yok öküzlüğü tuttu bu konuda. Hayır üzüldüğüm maddi sıkıntımız da yok hatta bilezikleri başka bişeye dönüştürcem dediğimde dönüştürmene gerek yok git al dedi. Yani öyle diyorsun madem de niye almıyorsun ayyy 🤯
S Susam_tanesi Ben eşime alması gereken kolyeyi bile attım. Bak dogurunca bunu al bana diye, kocam bey attığımı beğenmemiş daha özel bir şey bakıyormuş. Hala bakıyor, iyi kekledi beni 😁
Off seninki de pek çakal çıkmış yaa. Bana da anneler günü hediyesi almış göndercez diye bekletip bekletip stokta yok demişler bunu deyip duruyor ben aslında almıştım falan filan. Ee dedim bi o mu vardı hediye başka kalmadı mı?? 😒

Önemli bişey değildir inşallah ya sanmıyorum

AA evet çıkmış demektir hadi hayırlı olsun darısı bize kolaylıkla maşallah ipek kızıma 🥰🥰

Yürüteç zamanı geçti bence devrilir ya düşer bence koyma artık canim sal gitsin yurutecsiz takılsın artık☺️

Yorulunca ikinamadim karnıma bastırmak işin çıktı 🥴

Giyim tarzı

😂😂 deseydin ya bence sen büyülenmişsin 😅 alışkın değil demek ki seni hep alttan alacaksın saniyo
Aynen oyle nedense annem gidince buyude gitti 🙄😁
Bizim ev hergün süpürülür canım 🥴Ben gün boyu hiç oturmam ki sadece yemek zamanı. Dün 3 wc banyo pencereler, ve cam balkonu temizledim mesela sinirden öyle bir giriştim 🤣

Hangi marka canım seninki bakıyorum araştırıyorum bakalım

Seninki iyiymiş bahar. Benim kv küçük kızımın mınışını benzetti kendine 🤣🤣 hem de eşim ve kendi eşi de vardı bunu söylerken.Bembeyazmış onunki gibi 😝😝 bunlar ailecek dengesiz. Ben bir an kala kaldım ne diycemi şaşırdım duymazdan geldim artık. Önce büyük kızımı kendilerine benzettiler şimdi o benim kopyam küçüğü benzetiyorlar o da küçüklüğüme çok benziyor göz rengi hariç. O da büyüyünce bana dönecek💃💃 ya benzesin nolacak olabilir ama bunlar abarttıkça istemiyor insan😒
Ayy miss cokk guldum esinin annesine 🙈😂😂😂
Yumruğunu masaya vurdu ve pembiş biberonuyla suyunu içti. Kimse delikanliligimizi sorgulamasin 💪🤣🤣🤣
Masallahh delikanliya 💕😍

SonsuzUmut SonsuzUmut yaaa yürüyormuş senin kız🧿🧿🧿 Maşşallah ona gözünüz aydın artık elinden tutup gezdirirsin bol bol kucak işleri bitsin yavaştan 💃💃 bakalım 3.kim olacak
Saol canım tam olarak yürümek değildi 1-2 adım attı gibi bakalım bügün tekrar ettireceğim😀

Şekerpare bahar aman anlamıyorsanız anlamamaya devam edin bazen duymamak anlamamak daha iyi

Benimki de ara ara kucağında falan annem diyor içimden sinir oluyorum eşime dedim geçenlerde annen kızıma annem diyor dedim o babannesi babannem diyecek dedim. Ay ne kıskançsın diyor. Bunun kıskançlığı mı var. Annesi benim o çocuğun 😡 neyse çok sık görmüyor çocuk anne demez herhalde

Anaaam benzetecek başka yer mi bulamamış 🤭 hem seninkini nerden biliyormuş 🤣 hay allahım yaa. Benim kv allah var bana da anneme de kardeşime de benzetiyor ama benim kız aynı babası bence 🤣 sanırım o yüzden rahat rahat sallıyor

Benimki xiaomi mi vacum mop pro ama ben memnun değilim harita özelliği var odaları karıştırıyor kendi yerini karıştırıyor. Yazılımı kötü bence ama kullananlarda çok memnun acaba benimkinde mi kronik bir sıkıntı var anlamadım. Her gün süpürülüyorsa kesin al sen. O açıdan çok işe yarar. Ben o kadar titiz değilim pandemiden dolayı haftalık temizlikçi abla gelemez oldu diye aldım.
Canım ben de o robottan kullanıyorum hiç oda karıştırması falan olmuyor gayet memnunum seninkinde bi sıkıntı mı var acaba ya da yeniden haritalandırma yapmayı denedin mi

Artık nasıl ozelse 😂😂
Bekliyorum, özel bir şey alır inşallah 😁
Ohhh afiyet olsun ben de bugün tereyağında yumurta pişirdim içine peynirle. En kolayından kahvaltı. 😁
Oh, afiyet olsun Göktuğ'a 🥰
Ayynı ben ben de anneme ayrı ona ayrı atarlıydım bir süre idare etti sonra başladı o da çemkirmeye 😤

Valla sağolsun düşünüp alanlara gönderenlere. Ben de şirketten geldiğinde çok sevindirik oldum dedim sağolsun orası da olmasa düşünen yok fotoğraflarını çektim eşim hepsini gördü ama yok yok öküzlüğü tuttu bu konuda. Hayır üzüldüğüm maddi sıkıntımız da yok hatta bilezikleri başka bişeye dönüştürcem dediğimde dönüştürmene gerek yok git al dedi. Yani öyle diyorsun madem de niye almıyorsun ayyy 🤯

Off seninki de pek çakal çıkmış yaa. Bana da anneler günü hediyesi almış göndercez diye bekletip bekletip stokta yok demişler bunu deyip duruyor ben aslında almıştım falan filan. Ee dedim bi o mu vardı hediye başka kalmadı mı?? 😒
Erkekler öyle ya ben ona babalar günü hediyesi aldım. Çok istediği bir kulaklık vardı, lohusa halimle düşünüp onu almıştım. Anneler günü hediyesi almadı bile. Ay çok bilendim, gidip çatacagim şimdi 😬

Back
X