2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy senin kinin sürünmesi olay maşşalah bazı zamanlar geçmesin zaman dursun dedikleri cinsten 😃😃
Kız öyle deme Zara dönmeyş bile çoğunuzdan sonra yaptı ama kız bir anda hareketlendi anlamadım her şey bir günde oluyor
Zara ya Maşşallah işte belli olmuyor canım gelişim çocuklarda bir dönem atak yapar bir dönem durur. Her günleri ayrı sürprizli bunların😊
Jadesi Jadesi yazık yavrum yine de kamaşıyor eli yüzü 😝 benimkinin eline veriyorum mandalina yer gibi somuruyor deli🤣

Zara ya Maşşallah işte belli olmuyor canım gelişim çocuklarda bir dönem atak yapar bir dönem durur. Her günleri ayrı sürprizli bunların😊
Jadesi Jadesi yazık yavrum yine de kamaşıyor eli yüzü 😝 benimkinin eline veriyorum mandalina yer gibi somuruyor deli🤣
😊😊
Aynn ya benimkinde sanki elma yiyor surat falan yapmıyor hiç
Ayy ne diyecem yarın hepimiz limon yedirip videoya alalım mı

Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde 🤪🤪🤪 çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor 🤣baget yüzük bir de🤭
benden nasil ümidini kestilerse, tel gibi yazdım diye. hala lc defacto reklamları çıkıyor, hu huuuu en azindan bir üst markaya çıkarın benim reklamları da. 🤪🤪🤪

Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde 🤪🤪🤪 çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor 🤣baget yüzük bir de🤭
Bende de antep fıstığı reklamı çıkıyor 😂😂

Ama başka bir sayfaya bakarken çıkmıştı zen reklamı. Ben internetten baktım diye oldu sanırım ama 😅🤦🏼‍♀️

Sağol baharım grip mi değil mi anladım burnu akıyor hapşıruyor biraz ama şükür başka bişey yok hırıltı vardı biraz sf sıktık açıldı sanırım😊
Sevindim hafif atlatmış demekki, ufak bir nezle olmuş. Bununla geçmiş olsun. Allah korusun Asya'mızı.videonuzuda izledim limon ne guzel emiyor maśallah. Güzel c vitamini.
Vicdansız ya kendi nasıl büyütmüş çocuk insan torununa nasıl yapar bunu sonra saygı bekle sevgi bekle 🙄 bide anne diyecekmiş avucunu yalar pis cadı demediğine dua etsin
İste oradada beni suçluyor işte. 5 yaşına kadar sadece meme vermiş, 5 ten sonra yemek vermeye başlamış. Sallıyor anlıyacağın annesiz bakamam diyor kısacası. Hem oğluma yedirmesi gerekmiyor, sadece onune koyması yeterli kendi yiyor. Olmadı kuru ekmek ver oturur onu yer ses etmez. Ama korkmuş işte ya bogulurda ölürse sen yaptın dersin diyor. Ölmesi sorun değil sorumlusu o olmasın demekki. Allah korusun. Herneyse boş boş konuşuyor bende bırakmıyorum, kendi halimizde yaşıyoruz.

Kız ne güzel iste gozun gonlun açılıyor. Bana lazımlık oyuncak, yatak koruyucu çıkıyor. Onlara baktığım icin sanırım.

Fitil verim dedim yarım ama korktum beceremedim sonra yaptı yine biraz katı tabi yarın öğlenden sonra belki hastaneye götürüm keyfi de yerinde aslıdna sadece yaparken çok zorlanıyor ve az yapıyor
Canım erik suyu kayısı suyu filan ver doktor fitil filan verir zaten kefir yoğurt yedir yemeklerine bol zeytinyağ geçer o

Kizlar hediye flan demisken, benim esim dogru durust hic oyle hediye vs almadi ihtiyacim olan seyleri birlikte aldik genelde yemege cikariz oyle gunlerde unutmazsak :) bence ozel gun vs sadece kutlamasi yeterli diye düşünüyorum geçtiğimiz anneler gununde bir tek düşünmüş onda da gidip kocaman ayicik almisti 🙈 cok gülmüştüm hediye almamasi daha iyi bence 😁
O degilde aile disinda hala amca arkds vs kimseden dogru durust taki gelmedi bebise bizim taktigimiz cok kisi oldu ama herkes koronayi bahane edip es gecti sanki, kizin cani sagolsun ama insan bekliyor yinede.

Sağol baharım grip mi değil mi anladım burnu akıyor hapşıruyor biraz ama şükür başka bişey yok hırıltı vardı biraz sf sıktık açıldı sanırım😊
Sterimar denedin mi kuzum yani ben doğduğundan beri kullanıyorum bir araştır istersen bazen alerjik de olabiliyor bu durum biz 3 kez grip olduk şimdiye kadar çaylarlar spreyle geçirdik şükür geçmiş olsun şimdiden 🌸

Kizlar hediye flan demisken, benim esim dogru durust hic oyle hediye vs almadi ihtiyacim olan seyleri birlikte aldik genelde yemege cikariz oyle gunlerde unutmazsak :) bence ozel gun vs sadece kutlamasi yeterli diye düşünüyorum geçtiğimiz anneler gununde bir tek düşünmüş onda da gidip kocaman ayicik almisti 🙈 cok gülmüştüm hediye almamasi daha iyi bence 😁
O degilde aile disinda hala amca arkds vs kimseden dogru durust taki gelmedi bebise bizim taktigimiz cok kisi oldu ama herkes koronayi bahane edip es gecti sanki, kizin cani sagolsun ama insan bekliyor yinede.
Aynen öyle canım katılıyorum yapmak isteyen bir şekilde yapıyor istemeyenin bahanesi tabi... illa davet bekliyorlar şu hastalık zamanı

Fitil verim dedim yarım ama korktum beceremedim sonra yaptı yine biraz katı tabi yarın öğlenden sonra belki hastaneye götürüm keyfi de yerinde aslıdna sadece yaparken çok zorlanıyor ve az yapıyor
Tatlım onda korkacak birşey yokki. Asıl hastane koca fitili şak diye sokuyor. Ben ıslat dedim madem olmadı. Zeytin yağı poposunu etrafina azıcık sur. Bir kerde it hemen yan cevir, poposunun yanaklarını avucla birbirine deydir. oyna hemen dışarı çıkmasın.

Bunu almıştım trendyoldan canım. Soğuk sıkım pekmez diye geçiyor. Şöyle diyim üzüm yüksek ısıda uzun süre kaynatılınca kansolejen maddeler ortaya çıkıyor. Bu sıkım lar düşük ısıda kaynatma yaparak elde ediliyor. Tadı daha hafif bir de. Kansolejen madde çıkmayan dut pekmeziydi sanırım bir gıda mühendisinin sayfasında okumuştum.
Ben hep dut ev yapımı kullandım almilaya

Ahahahah Allah seni Asli 😄😄😄 kız beni görmüş gibi diyon bi de 😅 babalarına benziyorlar canim gercekten 😄 ama herkess aa pare daha cok seviyor kocasini diyorlar hep 🙄😁 ben de adama sarıyorum sen beni sevmiyon mu diye 😅😄 zavalli ikinci gebelik boyu dua etmiş korkudan karıma benzesin diye 😅 ben kumral kızıl biriyim..eşim esmer.esmrr gen baskin çıkmış napam 🤪mendel den iyi mi bilcez 😄😄😄

InsAllah canım..Anladım şimdi seni.tabiati böyle diyorsun yani 🤷‍♀️ o zaman yapacak bisey yok..kötüsüne bakip halimize sukredecegiz.en azindan öfkesi diline vuruyor..baska zarari yok.gene kontrol ediyor kendini..bazi insan ateş mizacinda olurmuş.mizaclari dinlemistim de.ates mizacli insanlarin icinde kor oturur diyordu kadinin biri..bu insanlar ofke ile yasamaya calisirmis.hep sinirli hep gergin.onlara da yazik diyordu.tabiat meselesi.

Bizde de o durum oluyor 😑😑😑😑 ve ben ayni bu emojide ki gibi hep gozumu kapatiyorum.çunku actigim anda sırıtıyor 😄 uykusuzluktan düşürme korkusu oluyor bir de gece gece.saka bi yana gözümü açmak da mesele😴

Heepimiz aynı olduk..ya biliyorum zorunlular belki ama böyle düşününce hic mutlu olamayız ki 🙆‍♀️
Ben de kapi aralikken şapka düştü kafasi usudu diye butun gun aglamistim.bakamiycam ben yok yok diye hahahahah :KK70: hayır ikinci cocuk acemi de degilim..lohusalara arastirma yapilsin 😅😅 kafa bi hos oluyor 😄 ama annem sen hala lohusasin diyor.hala cok hassas oluyormusuz.2 yaşa kadar boyle dedi 🤔
Tava aldi ya bana Jadee 🤣🤣 ne edem nee 😄😄 ama güzel tava aldim bak en iyisinden diyor bi de :KK70: asyakusuma sevgilerimi ve sifa dileklerimi iletiyorum 🎈🎈

Biz de bugun krep yaptık 🥞🥞🥞🥞🙊💃💃💃

Kadin anneliğe doyamamış 🤔😁 biraz da babaanneligin tadına bakmaya ne dersin desene 😄
Umut adina üzüldüm..yavruma yazik 😔
Herkes birinden çekiyor ben de eltimden cekiyorum iste 😑
Şu emojilerine hastayım 😂

Benim eşimde anneler gününde gitmiş kurbağa almış . Bir şey bulamamış alacak ,onu kapmış gelmiş . Bir de koltuğa oturtmuş üstüne not yazarak . Gözüm de pek seçmiyor , uzaktan bir yeşillik gördüm koltuğun üstünde ama ne ki ola dedim . Çok gülmüştüm . Ne yapayım kızın almış sana demişti . Ama gülmenin sonu ağlayarak bitmişti . Çok da duygulanmıştım . Çok bekleyip çocuk sahibi olunca , anne kelimesi bile beni duygulandırırken, anneler gününde hediye almak beni ağlatmıştı

Korkma kuzum ver fitil zor değil ben küçükken vermiştim eğer zorlarsa seni bilen biri yapsın tani geçmiş olsun benim civcivime🐣

Back
X