- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Maşallah Asya mıza canımBizde sağlık ocağından geliyoruz kilo ve boy ölçümü biraz şaibeli olmakla birlikte 9750 ve 70.5 falanasla durmadı çünkü kan değeri iyi şükür
bıbgıldak az kalmış mızmız hanımda öyle geldik şimdi

Gündüz okudum ama yazamadım şükür iyi demiş doktor da canım öyle geçmiş olsun. Biz önce alıştırma bağdağı kullandık ilk başta yabancıları falan ama bir süre onunla içti suyu üst kısmı gevişleye gevişleye kopardı pipetli olanlardan aldım. Önce içemiyordu geçen bir deneyim dedim baktım hüpp çekti. Güzel içiyor şimdi. Alışır zamanla sen sık sık teklif et.Ogluma da alistirma bardagi aldm damakliya alistigi icin zorlaniyo icmiyor o biberondan. Cok da hosuma gittigi icin almistm degisik sekilli diye hevesm kırıldı yaa![]()
Geçmiş olsun canım ya çocuklardan biraz uzak dur aft virüs kaynaklıymış ya bulaşıcı olabiliyormuş. Benim oğlanı mahvetti o aftlar. Bizde kimsede yoktu gerçi.Bir gecede ağzımın içinde 3 tane af çıktı. Bu gün hiç birşey yiyemiyorum. Nasıl bir acı yahu bu. Konuşurken bile acıyor, 1 hafta yandık yani. Sizler nasılsınız kizlar, sizlerindemi misafiri geldi. Ben birtek aslının geldi sanıyordum.
Senin o kuzular çok tatlılar maşşallah 41 kere canım

Benim de misafirim vardı bugün abimler geldi öğleden sonra yap ye topla kaldır derken öyle geçti gün. Eşim de gitti memleketine bakalım inşallah sağsağlim gider gelir bir hava alması onun için de iyi olur belki. Betüş elmalı turta yaptı yengesiyle tepsinin yarısını kutuya koydu babaanneye gönderdi babasıyla sıpa