• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Emzirmeyip mama veren anneler 1 yaştan sonra da devam sütü verecek misiniz? Ben şuan sabah uyandığında veriyorum kahvaltıya kadar tutuyo onu bide öğlede veriyorum da mama olmasa napacam kahvaltıyı erken yapsa yatana kadar acıkır yine
Bence bağışıklık için devam et bir kez de olsa bir süre daha ver. Bizde mama da kullanıyoruz gümde bir e düşürdüm yemek yemiyor yoksa mama içtiği öğün yarım ağız yiyor. Hoş kilosuna göre iştahlo değil oyunlarla yiyor 🤷🏻‍♀️

Aynen 10 15 dk duruyor ama hayr dedigimde snra yine aynı hayr yapmalar oluyor😁 bizimki de trt cocuk delisi oldu oturup izliyor bska bseyi o kdar severek bakmiyor. Valla dedign gbi zman cok cabk gecmis resmen ama bu halleri snki gecmio gbi geldi bna, hani büyümüo byadr byleymis gni gelio
Biz daha tv ile tanışmadık Bende izlemiyorum tabi oda 😂 şimdi ananede açık oluyor arada ama onlarda alıştı almila olunca kapanıyor hemen

Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
Durucum su gibisin maşallah 🧿 harika bir prti olmuş çok beğendik çok ❤️

Ellerine sağlık canım senin de.
Şükür yaptım yav🎊🎊 1 saatte sardım 6lt düdüklü tam doldu zor tuttu kapak max geçince🤪 tuzunu az koydum göktuğ da yedi bizimle. Tam bitirdim kalktım elimi yıkayıp ocağa koyacaktım uyandı. Buna şükür dedim artık😁

Oyyy var olmaz mı benim betüşün bir brownie tarifi var acayip oluyor yiyen hayran oluyor. Geçen anneannesi tarif istedi de vermem sırrım benim diyor zilli🤣🤣 nefis yemek tariflerinden bulayım da atayım. Benim kendi tarifim de fena olmuyordu da bunu yapınca başka yapmaz olduk🤤🤤
6 lt mi maşallah eline sağlık. Tam bilmiş Göktuğ paşa aferin ona 😬👏🏻

Daha ne olsun canım gayet güzel olmuş. Bizim de öyle olacak kimseyi çağırmayacapm abimler bir de annemler tamam. Sarma bile gördüm ben o sofrada 🤤🤤🤤 çok güzel olmuş durucum canım gelinim de bayıldım❤️❤️ çocuklara da bir değişiklik olmuştur. Umut yavaştan anlar böyle şeyleri. Benim kızlar bile şimdi Göktuğ a hazırlık yaptıkça anne bize yaptın mı hani ne yaptın diye soruyorlar açıp fotoları gösteriyorum heee iyi bize de yapmışsın diyorlar. Amaç bir anı kalsın
Sağol canım olduğu kadar. Kayınvalide yi cagarmistim oda ben kalabalıkta sıkılırım dedi gelmedi.
Daha iyi oldu çocuklar oynadı, açtım roman havası Mezdeke oynadılar. Kızın elbise ve süsleme olmadı. Ama gerçi oldu bitti, yaptım mı yaptım. Büyüdüğünde yapmadın demez en azından.

Nesi var annesi gayet güzel olmuş 🤩🤩😍😍hastalıktan başınızı kaldıramadınız ki siz yine iyi hazırlandın. Zaten pandemiden kimse gelemiyor ki çekirdek aile en fazla geniş aile. Bu sene de böyle geçsin de inşallah sonraki doğum günleri kalabalık arkadaşlarıyla birlikte olur.
İnşallah canım pandemi olmasada bizde insan yok. Arkadaşlarım vardı şimdi sıra onlarda. Salgın varmış şimdide onların çocuklar hasta. Sağlık olsun biz bize oldu bitti. Bi kaç foto anı oldu. Bu günümüze şükür, iylestiler ya benim için en guZeli o.

Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
dogum günü kutlu olsun Duru kuzumun. hep mutlu olsun boncuğum.

askolsun bahar niye berbat olsun süsleme. gayet güzel. sizin yine 1 yas flamaniz var. ben su balon cubuklarindan aldım masanın iki yanına, suslememiz sadece o olacak.

Ellerine sağlık canım senin de.
Şükür yaptım yav🎊🎊 1 saatte sardım 6lt düdüklü tam doldu zor tuttu kapak max geçince🤪 tuzunu az koydum göktuğ da yedi bizimle. Tam bitirdim kalktım elimi yıkayıp ocağa koyacaktım uyandı. Buna şükür dedim artık😁

Oyyy var olmaz mı benim betüşün bir brownie tarifi var acayip oluyor yiyen hayran oluyor. Geçen anneannesi tarif istedi de vermem sırrım benim diyor zilli🤣🤣 nefis yemek tariflerinden bulayım da atayım. Benim kendi tarifim de fena olmuyordu da bunu yapınca başka yapmaz olduk🤤🤤
ayy atsana ne olur bayılırım browniye🤩🤩🤩

Screenshot_2021-03-14-22-49-43-650_com.nefisyemektarifleri.android.webp

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-14-22-49-51-207_com.nefisyemektarifleri.android.webp
    Screenshot_2021-03-14-22-49-51-207_com.nefisyemektarifleri.android.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bu tarifi deneyin ama kakaoyu 1 kaşık eksik koyunca sanki daha ayarında oluyor aklınızda bulunsun. Bir de betüşün kek sırrını vereyim aramızda kalsın🤣şekeri atmadan yumurtaları sadeyken bir güzel çırpıyor baya sonra şeker atıp tekrar çırpmaya devam ediyor. Kekleri maşşallah hep kabarıyor kuzumun eli pek marifetli 🧿🧿

6 lt mi maşallah eline sağlık. Tam bilmiş Göktuğ paşa aferin ona 😬👏🏻
Bak yazacaktım hızlı yapıyım diye biraz büyük sardım lahana zaten büyük olur da ben ince sarardım before Göktuğ🤣. Eşim 2. Tabağı yerken biraz büyük mü olmuş bunlar dedi 😒 ki kendi arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı o saatlerde neyse ben bişey demedim betüş ordan önce eline sağlık denir baba, annem onları ne şartlarda, göktuğ uyanmadan hızlıca sarmak için öyle yaptı dedi🤣🤣hımmm çok lezzetli olmuş hem ellerine sağlık anne diye de ekledi🤪vay dedim sırtım yere gelmez benim kızlarım var beeee 💃💃💃💃

🥰
çok şükür canim ya valla çok sevindimmmm
yap yap partiyi moral de olur hepinize. cok yorma kendini keyif.almaya bak. opuyorum boncuklari😘
katiliyorummmm. iyi ki sende ve hepiniz varsınız. severim sizleri ama bebelerinizi daha cokkkk😍
oy gelinimmm güzelim yürüyecek illa kuzum benim. çekmece favorimiz. kaç kez parmak sıkışırdık ama yol vazgeçmedik devammmm🙄
ah çok geçmiş olsun canim. keşke hiç hasta olmasalar ya. insanin ici eriyor 😕
🥳🥳🥳 haydo ya da bu yakışırdı. inci gibi dizilsin az ısırsın hiç ısırmasın 🙏
oy o yanak takıldı gözüme ilk hele duduş nasıl öpesim.geldi ya masallah. sonra yazdığını okudum evet farkediliyor bence bi göster doktora. yani bilgim yok da icim rahat etsin diye götürürdüm ben 😕
Sağol kuzum ben öperek uyandıryorum o dudduşlardan hep🥰 wvetgözlemleyip gideyim olmadı ya aklımda kalmasın

3 ana 2 ara öğün tavsiye ediliyor artık bizimkilere. Acıkırsa yoğurt meyve atıştırmalık kek verebilirsin. Mama içtiği için belki yemeği az yiyor sık acıkıyor da olabilir. Benimki acıkmış uyanıyor güzel yiyor beğendiği yemekse özellikle.
Bide o şekilde deneyeyim bakalım 🤗

Aslı’cım geçmiş olsun güzelim çakime de haydoma da mevsim geçiş mevsimi bunu da kolayca atlatsın kuzular.
Günaydın tünaydın şükürüm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın iyi ol inşaşlah. Yavrular öyle böyle büyüyecekler tırnaklarına taş değmesin zamanla yaramazlık da biter inşallah
Ata genelde kahvaltıyı seviyor. Ama değişiklik sevmiyor mesela fiks yağda yumurta labne ya da lor tahin pekmez. Ama istemiyorsa aç değildir ısrar etmiyorum acıkınca zaten belli ediyor
Umuduma rabbim hayırlı şifalar versin Büyüsün sakallı bıyıklı delikanlı olsun güzel günlerini görün inşallah
Bilemedim kuzum yanlış yönlendirmeyin çarpmış da olabilir oyuncağı falan gözlemle olmadı götür kuzum. Belin nasıl bu arada
Bugün bunu konuştuk eşimle. Ata sabah kahvaltı yapıyor uyumaya geçerken mama meme şeklinde geçiyor dedim 25 güne bunun da zamanı bitiyor ne yapacağız. 3 numara nasıl onu araştıracağım bakalım.
Gözetimim de çarpmadı ama hep göÜm üstünde olmuyor belki de çarpmıştı 1 2 gün bakayım kuzum geçmezse gidelim🙄
Belim iyi çok şükür canım bi iki gündür tadım var ufak ufak topluyorum yoruyorum kendimi ama üstüme de yük yenş eve bi yerleşelim diye halbuki nerden baksan 1 haftam var da 🙄 olur ya olsun bitsin dersin bu arada aile çekimini de çok güzel olmuş Yeşimcim bizim aile çekimi kendimiz yapacağız bakalım nasıl olacak doğum günü ayrı yaparım çekimi havalar az ısınsın öyle deniz kenarı istiyorum çünkü 🥰

Bence bağışıklık için devam et bir kez de olsa bir süre daha ver. Bizde mama da kullanıyoruz gümde bir e düşürdüm yemek yemiyor yoksa mama içtiği öğün yarım ağız yiyor. Hoş kilosuna göre iştahlo değil oyunlarla yiyor 🤷🏻‍♀️
Ben de günde 2 kere veriyorum ama birini çok isteyerek içmiyor sabah uyandığında versem en azından kahvsltı hazırlamaya vaktim kalır 😛

Back
X