- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Ahh canımmm benim...acıni yureğinin derininden hissettimSagol sekerparem ne yazik ki cok kendimi sucluyorum ama olacagi varmis oluyor bazi seyler.
Rabbim onu bana ikinci kez verdi aslinda 40 gun yatti hep diyalizdeydi mac kez ameliyathane kapilarinda bekledim git gel her kapi açılınca oglumu sordum.
Gecti sonsuzsukurler olsun o günler ama hasar birakti bende onsa hepimizde.
Insallah bununla gelmis gecmis olur.
Yarin gidicez doktoruna bakalim nasil yönlendirecek.
En son cis kacirmasi ile ilgili urodinami yapalim dedi umut da cok aksi kanverirken bile kaciyor tutamıyoruz.
Urodinamide pipiden popodab sonda takilacak mesane doldurulacak isemesi beklenecek bebekken 2 kere yaoildi ama sonuç alamadik cok agladi acisindan ciisi i tuttu saatlerce.
Ya ben cok kotu günler yasadim aslinda sekerparem insan unutuyor alisiyor galiba ama olsun isyan etmek yok ne hastaliklar var ne dertler var rabbim uğratmasın.
Hep bastırmaya çalışıyorum asil dertlerimi sanirim. Hep bir vicdan hesabi.
Neyse yarin icin doktoru ultrason da istedi ama ozele giderseniz 40 dakka bakior ama 600 tl dedi ama gidicez insallah. Hem virus ortamina girmesin hastanede hem detayli bakilsin belki bir detay gorur. Hos giden bobrek gitti daha geri gelmez Allah istemezse tabi.
Idrar yolu enf.hep korktum ben. En son cerrah enf olursa acik ameliyat ederiz gibiisinddn korkuttu olmamasi lazim ya i zaten bobrekleri korumak icim ben de o yuzden asiir korumaci oldum belki de.
Diyaliz kateterine pansuman yapmak icin elllerimi doktor gibi yikardim hic bir yeri elllemeden steril aletleri acar pansuman yapardik yok yaraya elin degdi yok yanlis yaptik diye iy oy daha 2 aylikti yavrum.
Cok sukur masallah buyudu bugunler mucize.ama tabiki hasar var bobrek yetmezliği baki.
Insallah rabbim merhamrt eder de onu sagligina kavusturur.
Ne oldu boyle anlamadiim yazdim ya yazdim sana gelince cenem dusuor galiba sekerparem.
Guclu degilim ama insallah olabilirim mecburum