Selam kizlar benin kızin disler patladi yine sıkıntılı hep sinirli bana yapisiyor yalnızda birakamiyorum zaten bir iste yapamiyorum. Salona diger odanın koltuk minderlerini attim etrafinida doldurdum burada yatyruz tek sıkıntı sabah cok aydinlik oluyor erken uyaniyor onu çözmem lazim. Salonda yatak halen yerde anca mutfağı toplayabildim cok dagildim ama yaoacak birsey yok bu süreç sanirim boyle gececek.
O
ogretmen61
canim bizde 3 kere mama iciyoruz gecede iciyoruz mecbur ac kalsin istemiyorum sabah mama sonra kalhvalti oglen komposto ve yine mama aksamda hem mama yemek yogurt vs ne varsa. Gecenlerde oglen kofte makarna flanda verdim ama vakit olmuyor ya

benim kiz 1 saat zor uyuyor hemen kalkiyor birde bu ara bana yapisik.
SonsuzUmut
canim benim esimde cok konusur ben bazen susarim sussun diye daha cok konusur en son bagiririm oyle susar ama sana tavsiye etmiyorum

benim esim beni suclamiyor sadece cok sacma seylere takılıyor bende bu ara cok soyleniyorum valla birde bagiriyorum kendime hakim olmam lazım kiz beni cileden çıkarıyor bazen Allah sagligini versin cokta söylenmek bagirmak istemiyorum ama nasil engel olucam bilmiyorum. Seninki yine ozur dilemis hatasini anlamis cok uzatma sende bosver gelip gecici günler. Zara nasil suan ?
N
Nehir8077
bence cok guzel olmus daha ne olsun canim musmustlu seneleriniz olsun saglijla huzurla insallah
S
Sonsuzsukurler
canim Umut a sifa diliyorum. Allah sanada ferahlik versin. Umarim sıkıntılarından bir an once kurtulursun.