2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gunaydiiiiinnnnn can anneler 💕 nasılsınız ne var ne yok ben yoğun bir şekilde devam temizliğim bitti bı tek kapalı balkona oyuncaklari istifleme isim kaldı ve akşam da komşu bacilarim gelecek sarma sarıp dolma doldurcaz Haydom da size opucuklu sevgiler gonderiyo ama Asya ya kalpli opucuklu ♥️😘 😇
Kolay gelsin cancağzim 🥰 Allah afiyetle yemeyi nasip etsin 🤗

Evet cnm yuruyoruz ama kazalar cok oluyor 😁 siraliyorsa yakinda yürür :) yaz bize surekli valla ozlendiniz
Ya sorma daha yürümüyor ama emeklemekten bacaklar mosmor, kafada çizikler 😅 Ben de özledim sizleri, daha dün gibi doğurdum dogurucam muhabbeti yaptığımız. Şimdi iki haftaya yaşına girecek benim 1 Nisan şakası 😅 Sizlerden de yaşına girenler olmuş sanırım Allah hayırlı güzel mutlu huzurlu sağlıklı ömürler versin hepsine 😍
As kuzum 🥰 yemiyor mu bir şey senin oğluş hastalıklar nasıl oldu
İyiyiz canım çok şükür. Ya bir ara kadar güzel yiyordu ki. Dişler peşpeşe geldi, eskiden olan reflü diş dönemi hortluyor üstüne iştahsızlık da geliyor. O yüzden bu ara pek yemiyor. Senin lepiska da yürüyor değil mi 😍

Zeyay1420 Zeyay1420 nzh99 nzh99 Jadesi Jadesi Kalppare Kalppare N Nehir8077 misskokulumm misskokulumm S Susam_tanesi Mesajımı beğenen hatunlar sizlere de selam 💁🏻‍♀️ Herkes iyidir her şey yolundadır inşallah. Ben gece uykusunu düzene koyabilsem ben de iyi olucam da işte 😅
Hep aynıyız canım bişeyi düzene sokalım derken diğer taraftan ipin ucunu kaçıyor hele Bi de diş dönemi tam evlere şenlik durumdayız. Siz nasılsınız kafa ile ilgili sıkıntılarını ne oldu ne durumdasınız şimdi

Hep aynıyız canım bişeyi düzene sokalım derken diğer taraftan ipin ucunu kaçıyor hele Bi de diş dönemi tam evlere şenlik durumdayız. Siz nasılsınız kafa ile ilgili sıkıntılarını ne oldu ne durumdasınız şimdi
Öyle canım illaki bir yerden bozuluyor cidden. Bilişsel ve motor gelişimi güzel ilerliyor şükür, o yüzden takipteyiz şimdilik.

ya keşke gerçekten birisi olsaydı taşınmak için. aman jadem zorlama belini. herşeyi toplayıp yerleştiren nakliye firmaları varmış öyle ayarlasanız keşke 🙏
Yormadım kaldırmadı pek sardım koydum taşınıyoruz bugün hava da nasıl fena 🙄 eşim destek sağolsun geceden çıktı ama bikçanöa saat uyudu şimdi ben görümcem deyim Asya hanım uyudu sabahları melek ya

Yormadım kaldırmadı pek sardım koydum taşınıyoruz bugün hava da nasıl fena 🙄 eşim destek sağolsun geceden çıktı ama bikçanöa saat uyudu şimdi ben görümcem deyim Asya hanım uyudu sabahları melek ya
Allah yardimcin olsun jade... en zorunu halletmissiniz artik yavaş yavaş hallolur.

Zeyay1420 Zeyay1420 nzh99 nzh99 Jadesi Jadesi Kalppare Kalppare N Nehir8077 misskokulumm misskokulumm S Susam_tanesi Mesajımı beğenen hatunlar sizlere de selam 💁🏻‍♀️ Herkes iyidir her şey yolundadır inşallah. Ben gece uykusunu düzene koyabilsem ben de iyi olucam da işte 😅
Selam blup inşallah düzene koyarsın. Uyku eğitimi vermedim ama saatlere uyarak epey ilerleme kaydettim ben. Gece uyumayı seven bebek herhalde anne için en büyük şans. Tabi erken kalkmaya katlanmak gerekiyor. Darısı başınıza 🥰🙏🏻

Gunaydiiiiinnnnn can anneler 💕 nasılsınız ne var ne yok ben yoğun bir şekilde devam temizliğim bitti bı tek kapalı balkona oyuncaklari istifleme isim kaldı ve akşam da komşu bacilarim gelecek sarma sarıp dolma doldurcaz Haydom da size opucuklu sevgiler gonderiyo ama Asya ya kalpli opucuklu ♥️😘 😇
Kolay gelsin canim bende cook öpüyorum 😍😘
Günaydın sekerparem :)
Ya sorma daha yürümüyor ama emeklemekten bacaklar mosmor, kafada çizikler 😅 Ben de özledim sizleri, daha dün gibi doğurdum dogurucam muhabbeti yaptığımız. Şimdi iki haftaya yaşına girecek benim 1 Nisan şakası 😅 Sizlerden de yaşına girenler olmuş sanırım Allah hayırlı güzel mutlu huzurlu sağlıklı ömürler versin hepsine 😍

İyiyiz canım çok şükür. Ya bir ara kadar güzel yiyordu ki. Dişler peşpeşe geldi, eskiden olan reflü diş dönemi hortluyor üstüne iştahsızlık da geliyor. O yüzden bu ara pek yemiyor. Senin lepiska da yürüyor değil mi 😍
Benimki gec emekledi öncesinde adim atıp sıraladı hep tersten geldik simdide dizleri surekli mor bende vuruyor mu bir yerlere diyordum hepsi aynilar ya :)
Bizde bu gece 3 kez kalktik disten mi gaz mi anlayamadim gazda cikartti baya sabahta 2 kez azcik kustu mamadan sonra insallah fazlasini kusmustur insan hemen tedirgin oluyor.
Bizimde 31.03 1 gun varmis ya :)

Ben de evlenmeden once iki eltinjn daha iyi anlasacagini düşünürdüm.öyle de olabilirdi.ben ona uyum saglasaydim.ama ona uyum saglasaydım kendime hakaret etmiş olurdum.ben oturup kimseyi kimseye kotuleyemem..kimseye gülüp ardindan sovemem..birinin mutsuzlugunu gulerek karsilayamam.kimsenin namusuna laf edemem..isin kötüsü o yaparken susamam da.. çat diye yanlış bu davranış da derim..velhasıl anlasamadik..karakter meselesi bunlar hep... ben de kardeş gibi olmak istedim.ama bu biraz karşılıklı olmakla ilgili bir durum.. dedigim gibi evlendikten sonra anladım ki bu biraz toplumsal bir sorun haline gelmiş bu coğrafyada..
Ben de bunu demek istiyorum. Karşılıklı iyi niyet olmadıktan sonra bir tarafın alttan alıp uyum sağlaması sadece kendini yorar. Bu işin eltisi görümcesi yok, iyi insan ve kötü insanı var. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Aşk olsun beğenirim tabiki, hatta seni burada daha çok görmek, ve sohbet etmek haberleşmek isterim. Vaktin olursa burada sizleri görmek isterim. Ben nickleri pek aklımda tutamıyorum, bir tane fit anne vardı, bebeğinin adı ipekti. Onada selam söylersen sevinirim.
Oğlunun İyi olmasına sevindim dahada iyi olur inşallah. Yaşadığın sorunlar hepimizin ortak sorunu. Ergenliğe kadar yolu var, ne kaldı şurada. Bende sen gibi beklemedeyim.

kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Oy kuzum civanım çok geçmiş olsun iyi mi şimdi 🙏♥️
Aman canım huzur olsun sayının ne önemi var?🥰

Oyyy eltilerin balisin kizzz 🥰🥰 ben düşük yaptim da aradi mi hatırlamıyorum..hadi onu da geçtim hamileyken karnima vuurp cocugumu oldurmekle tehdit etti haber yolladı.. bak gene sinirlendim.. 😕nolurdu senin gibi minnoşko bi eltim olaydi 🥰🥰🥰

Ben de esimin kuzenini kendime görümce edindim 😅🥰 gorumcelerin balı diyorum utanıyor🥰🥰daha 22 yasinda ama çok olgundur..seviyorum hanım kız masAllah 💕💕🧿

Simdi suraya icimi dökerdim de neyse.. 😕kayınvalidemin bi arkadasi bana dedi ki kizim elti eltiye eş olsa eşşek başından aş olur mesafeli dur güvenme dedi. 🙅‍♀️🤣Ben de kadina hayir ben onla kardes gibi olucam görürsünüz dedim.anaam meger eltim icten ice bana gicikmis dusmanmis haberim yok 😅🤦‍♀️ ama yine de sizi ölümle tehdit eden bi eltiniz yokza kiymetini bilin derjm 😅
Aman tövbeler olsun en iyisi oylesinden uzak durmak sekerparem 🙄
Kızlar ben de bugun Sena nın odasını ayırdım . Bakalım bir kere uyandık ama burnu tıkalı olduğu için dalamıyor 😑 mamasını da içemiyor . Aksilik evde burnunu açmak için bir şey de yok 😑 nasıl etsem bilemedim
Nasıl geçti oda ayırma maceram canım sena kuş nasıl şimdi okuyamadım yazdiysan. 😅
Aman kaşınma baharım boşver napacan eltiyş. O kaynana oldukça sende aranızı da bozardı zaten😒 kalabalık aile istiyorsan çalışmalar başkasın umutla duruya bir kardeş daha💃💃💃

Senin elti dillere destan canım şansına😒 benim bir görümce var hiç anlaşamadık başından beri anlaşamadığım yegane insanlardan kendileri. Aman uzak olsunlar en iyisi sana da uzaklık nasip olsun inşallah elinden yana

Yaaa aslı ne güzel eltisin çiçekler geçmiş olsunlar vavvvsss yılın eltisi seçtim seni💃💃 sen böyle sarışın falan diyince 4 sene önceydi otelde Rus bir aile akşam giyinmiş havuz başında foto çektiriyor. Ama hepsi sanırsın modellik yapıyor öff dedim bunlar insansa biz neyiz 🤣 hepsi çok güzeldi kadınların kızların 🤤🤤
Yine insaflısinz siz burda arkadaşlarım eltilerin yüz karasisin diyolar 🤣🤣🤣 vayy bacak boyları bizim omuz hizamizda hatunların gen işte napalim miss🤪
Hadi bakalım aslıcım eltinle bol eğlenceler 💃💃💃
Sağol jadem😍
Kolay gelsin cancağzim 🥰 Allah afiyetle yemeyi nasip etsin 🤗
Sağol balım teşekkürler ♥️😍💕💓🍀
Kolay gelsin canim bende cook öpüyorum 😍😘

Günaydın sekerparem :)

Benimki gec emekledi öncesinde adim atıp sıraladı hep tersten geldik simdide dizleri surekli mor bende vuruyor mu bir yerlere diyordum hepsi aynilar ya :)
Bizde bu gece 3 kez kalktik disten mi gaz mi anlayamadim gazda cikartti baya sabahta 2 kez azcik kustu mamadan sonra insallah fazlasini kusmustur insan hemen tedirgin oluyor.
Bizimde 31.03 1 gun varmis ya :)
Sağol bkgk bacım🤣

Valla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..
T
Valla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..
Tabiki herkes icin gecerl degl bu dedigim. Sen karsindakine guzelce davrnirsan karsndaki de sana gzel gelir yani. Emin ol gorumce kardesine kıyamaz lafi benm taraf icin gecerli bsey degl umrunda bile degl o kisinin o yzden byle bsey yazdm benm görüşm olarak. Tabi bende gzel anlasacgm bi gorumcem olsaydi byle bseyi asla demezdm.

İnşallah canım konuşabilirsek sohbetimiz güzel olur da bilemiyorum zor olacak gibi 😇

Ay sağol şeker bacım 😍😍 özel günler de aklımda olsun teşekkür ederim tüyo için 😇geçen gün düşük yaptı malesef kürtaj oldu çok uzgunlerdi çiçek sepetinden çiçek gonderdim çok mutlu olmuş mesaj attı yüzümü güldürdün diye 🤗 ay ne tatlı eltiyim kizzz Allah beni korusun oyyy canım kendim eltilerin balıyım ya🤣🤣
Aslıcım ne güzel Rus gelin. Sen tarzanca falan gözlerinle eminim çok güzel iletişim kurarsın. Düşük yapmış Rabbim ona da bağışlamışından versin inşallah. Kolay gelsin güzelim
ilahi kizlar.

benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.

ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım 😄😄😄
İlahi dilzarım. Aslında hayatta sıfır beklenti sonsuz mutluluk. İnsan çekirdek ailesi ile mutluysa ve elitidir görümcedir evin içine karışmıyor sadece soğuk duruyorsa durduğu yerde kalsın. Gölge etmesinler yeter.
kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Kuzum kuzular nasıl oldu. Kıyamam domino taşı gibi birinden diğerine bulaşıyor korumak ne zor
Geçmiş olsun canım neyi var? Burun akıyor yazmisin sanki?yakasina cold mix damlat istersen bayagi iyi geliyor. Elifin de karnı ağrıyordu sanirim zor uyudu..😔 simdi uyudu daha 🤷‍♀️ oyle acisi vardi ki ceneme bi tekme yedim..20lik sızlıyor simdi de 😬 bu ara bu kız beni dövüyor ha bre 🤦‍♀️😅
Oy gelinciğim belli sıkıntısı var. Sözlüsü de rahatsızdı dün yemedi uyumadı kustu hep ağladı inledi çocuklar hastalanmasın
Gorumcelerden bahsetmişken misal benim Elifim şeker mi şeker bi gorumce olaacak zeynebime guzel gelinime 🥰🥰 Zeyay1420 Zeyay1420 egitecegim onu 😅 Ali de Atacigima damadıma.guzel bir kayinbirader olacak 🥰 nzh99 nzh99
İnşallah kuzum. Biz çocuklarımızı ilmek ilmek yetiştirirsek insani değerleri bilen saygılı sevgili onlardan kimseye zarar gelmez. Allahım karşılarına iyi merhametli insanlar çıkarsın
Kızlar ben de bugun Sena nın odasını ayırdım . Bakalım bir kere uyandık ama burnu tıkalı olduğu için dalamıyor 😑 mamasını da içemiyor . Aksilik evde burnunu açmak için bir şey de yok 😑 nasıl etsem bilemedim
Bebek viksi bulundur evde kuzum. Dudağının üzerine sür açıklama açılıyor öyle
Çok şiş karnı :KK43: bak simdi uyandı.çığlık kıyamet bayağı acısı var belli 🤷‍♀️
Ya dun elif kucagimdaykrn ali de kkucagima atlayiverdi.kalakaldim öyle.amma göbeğım agriyor ya.. annem gibi yirtilacak diye psikolojim mi bozuldu nedir.dikis yerine saglam yer agrir mi hic 🤦‍♀️ yani tabi saglamsa 🙄
Oyyy dünürüm oy o tepikler bizde de var dikiş yerlerim geçmedi valla
Görümcek diyorum ben 😂😬 eltiye fena derler aslinda ama çevremdekilere bakinca bence her zman görümcek dha fena
Ben genelleme yapmayalım derim. Bende görümceyim bir zararım olmamıştır.?zarar görmüşümdür sesim çıkmamıştır. 4 görümcem var. Kardeşleri aramaz ben ARAR hatırlarını sorarım çok mutlu olurlar. Senin eşinin ailesi toptan sıkıntılı zaten
İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdi 😊 günaydın teyzeler 👼
Yaaaa Sena kuşummm. Dün hep sizi düşündüm Ata yemedi dün mama içmedi üzerine kuştu. Dedim senoş hep böyle Allahım yardım etsin
Miss bende sana soracaktım aile hekimliğinden aramıyorlar mı normalde? Beni de aramadılar da kendimiz mi götürcez yoksa
Aşı defterinde yazıyor kuzum
sagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim 😔
İnşallah doktorsuz atlatırsınız. Hastaneler fena şu sıralar
Bende 3 tane var vereyim birini iyidir benimkiler 🤣🥰
Nasıl gidiyor kuzum taşınma telaşları
Daha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yaaa kaçtır soracağım olumsuz bişey duymayım olursa yazar diye bekliyorum gözlerim doldu nasıl duygulandım. Allah hiçbir kadını erkeği evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın. Benim dualarımdalar. Rabbim kucaklarını doldursun
@Helinnnnn geçmiş olsun canım biran önce atlatır inşallah kuzucuk😔
Biz de aşıları olduk geldik kızlar su çiçeği aşısı yokmuş az az geliyormuş geldikçe sıradan arıyorum ben ortalama 3 ay sonra size sıra gelir dedi. 2 aşkımızı olduk ağladık geldik😁 boyu kilosu herşeyi çok iyi sıkıntısı yok 2 ay sonra seri yürümezse doktora görünmeyi tavsiye ediyoruz dedi. Yürür o ışık ve çabayı görüyorum ben dedim🤣🤣 bknz. oğluna toz kondurmayan ana🤪🤪
Maaşallah Göktuğuma sağlıcakla büyümeye devam .
Kalppare Kalppare kuzum senin eltin pek fena canım. Allah yardımcın olsun. Aklıma geldikçe başka eve cikarsiniz inşallah diye dua ediyorum. Sonra da ne karışıyorsun belki sekerimparem istemiyor diye kendime söyleniyorum.

Rabbim önce sağlık sıhhat ve huzur versin kuzum. Benim ki gicik gelinlik olsun. Herkesin huyu başka, geleneği göreneği aile ilişkileri başka. Ben kendi perspektifimden bakıyorum. Ben olsam benim ablam olsa koşa koşa yeğenim gelmiş der gelir. Yoksa Bana bir kötülükleri yok ama soğuklar. Ama kendi ailelerine de öyleler. 12 senedir alışamadım iste.
Herkesin yapısı be dilzarım. Ben de kaynaşmak sıcak ilişki kurmak isterim karşı taraf uzak duruyorsa da demek ki öyle tercih etti der uzakdurur saygı duyarım
Oyyy Rabbim bu kez yüzlerini güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah canım tutunurlar hem de ikizleri olsun 🤲🤲🤲 amin amin aminnn
Amin amin 🙏🏻
Aman kaşınma baharım boşver napacan eltiyş. O kaynana oldukça sende aranızı da bozardı zaten😒 kalabalık aile istiyorsan çalışmalar başkasın umutla duruya bir kardeş daha💃💃💃

Senin elti dillere destan canım şansına😒 benim bir görümce var hiç anlaşamadık başından beri anlaşamadığım yegane insanlardan kendileri. Aman uzak olsunlar en iyisi sana da uzaklık nasip olsun inşallah elinden yana

Yaaa aslı ne güzel eltisin çiçekler geçmiş olsunlar vavvvsss yılın eltisi seçtim seni💃💃 sen böyle sarışın falan diyince 4 sene önceydi otelde Rus bir aile akşam giyinmiş havuz başında foto çektiriyor. Ama hepsi sanırsın modellik yapıyor öff dedim bunlar insansa biz neyiz 🤣 hepsi çok güzeldi kadınların kızların 🤤🤤
Boyum kadar bacakları var. Çok güzeller
Biz de 1 adım bile yok canım. Ancak day daY. Amaaan eninde sonunda yürüyeceklerdir inşallah.
Bizde de yok gerilerden geliyoruz selam olsun
Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
Beyoğlu çikolatası en sevdiğim afiyet olsun
Bizim evin son hali🤦🏻‍♀️😁karyanin parmak izleri
Severim o parmak izlerini iyiki varlar
Merhaba canım 😊 İyiyim şükür oğlanla oynuyoruz tüm gün etkinliğimiz bu😅 Yemek oyun uyku meme. Ah bir de iştahı yerinde olsa. Sen nasılsın? Konuyu uzun zamandır okumadım kim var kim yok haberim yok açıkçası. Herkese selam olsun bu vesileyle.🙋🏻‍♀️
Canımmm oğlanın sağlığı nasıl böbrek durumları dişten dolayı mı iştahsız yaşlarına geliyorlar. Koşturmacalı hayat. Kızlara benden de çok slm
Kızlar tekrar haber geldi tahlil sonuçları iyi çıkmış pazartesi transfer için gün vermişler 💃💃💃
Yuppppi pozitif sonuç almayı sağlıklı hamilelik geçirip kucaklarına almayı nasip etsin
Bu nedir yaa benim fotodan canım çekti. Eşim böyle bütün fındıklı çikolata arar da bulamaz görse gözleri parlardı. Bi de dev boymuş 🤣🤩 özel bir yerden alınmış herhalde biz bulamıyoruz böylesini
Susamım kızkardeşinin hamileliği hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Ah dünürüm bazen iyiyken kötüyle karşı karşıya gelebiliyorsun. Sadece gelin görümce kv vs için değil her kulvarda iyi merhametli empati sahibi insanlarla kesişsin yollarımız inşaaallah
D dilzar dilzar dedigin gibi herkesin huyu suyu başka.. önemli olan kavga gürültü olmasın canım..onlar soğuksa sen de ılık ol..cok sicak davranirsan garipserler belki..herkesin huyu başka.. ama bize düşen en güzel orta yolu bulabilmek.. ben de isterdim..başaramadim..belki birgün o da olur ama bunca kırgınlığı atabilmek zaman alır. Siz bi de uzaksınız ya ondan da olabilir canım.. dert etme 💗
Sağlık olsun ne diyelim
Benimki de ya tatlı alır ya yapar iştahlı koca da zor anam 🙄🙄 nasıl yenmez çok güzel duruyor 🥰
Aynen dün kadayıf yaptı efsaneydi. Ben de hamur mayaladım geldim işe gidince poaca yapacağım bppaz hiç durmuyor
eitim yok kaynım yok bir görümcem var ki dünya tatlısı kardeş oldu bana. eşimi düşünüyorum bi yandan da 5 abim eşleri ve 1 ablam yeğenlerim onun işi zor gibi gelmisti ama ilk.ve tek damat çok sevildi şükür karşılıklı hersey. ama ismi onemli değil yani görümce olmuş elti olmuş kv ya da kb önemli.olan karakter önemli olan niyet. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karsilastirsin🙏
Allah görümcene hayırlı yazılar yazsın. Amin çocuklarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın
💕Oyyy güzel kalpli dünürüm ağzından bal damlıyor yine💕

Oyyy kıyamam kuzuma ya Bi anneler ölümsüz olsa bir de yavrular hiç hasta olmasa 😞

Saol canım binlerce aminnn💕

Amin canım çok saol💕

Amin canım çok saol 💕

İnş canım 💕

Amin canım inş. Sizinde be işiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş💕

Amin canım inş💕

Amiinn aminnn amiinnnn💕

Amin canım inş. Ne namazlar ne dualar ne hatimler okundu Rabbim ol der bu kez inş🙏🏻💕

Amin canım inş💕

Saol canım inş. 💕
Keşke anneler ölümsüz olsa... nurlarda yatsınlar. Bu arada transferden sonra hergün havuçsuyu içsin tutunmaya yardımcı oluyor diye dıymuştum

Back
X