İnşallah canım konuşabilirsek sohbetimiz güzel olur da bilemiyorum zor olacak gibi
Ay sağol şeker bacım

özel günler de aklımda olsun teşekkür ederim tüyo için

geçen gün düşük yaptı malesef kürtaj oldu çok uzgunlerdi çiçek sepetinden çiçek gonderdim çok mutlu olmuş mesaj attı yüzümü güldürdün diye

ay ne tatlı eltiyim kizzz Allah beni korusun oyyy canım kendim eltilerin balıyım ya

Aslıcım ne güzel Rus gelin. Sen tarzanca falan gözlerinle eminim çok güzel iletişim kurarsın. Düşük yapmış Rabbim ona da bağışlamışından versin inşallah. Kolay gelsin güzelim
ilahi kizlar.
benim hem eltim hem gorumcem var. buradan eltisiz ve gorumcesiz olanlara sesleniyorum pek enteresan, cancanli, fevkalade bir durum yok yaa. gerçi ben es ailesine hep bir mesafeli durdugumdan da olabilir. gerçi onlar da bana mesafeli durdular yaaa neyseeee. Ama Allah için aman aman bir kötülüklerini de görmedim.
ayhh söylemeden de geçemeyeceğim, Asimi ilk götürdüğümuz zaman aynı ilçede olmasına rağmen 5 gun sonra geldi gördü halasi. hiç mi merak etmedin ya. benim aklim almıyor. yeğenim iki mahalle öteye gelecek, ben onu ziyarete gitmeyeceğim. benim de fena halim fenadır. ben de gitmedim. hatta kayinvalidem gitseniz vs dedi. ne münasebet dedim. görmek isteyen gelsin buyursun. kendi ablalarımı düşünüyorum, yeğenlerimi düşünüyorum yok yaa aslinda onlar bana mesafe koymuşlar. bak simdi aydınlandım

İlahi dilzarım. Aslında hayatta sıfır beklenti sonsuz mutluluk. İnsan çekirdek ailesi ile mutluysa ve elitidir görümcedir evin içine karışmıyor sadece soğuk duruyorsa durduğu yerde kalsın. Gölge etmesinler yeter.
kızlar iburamin veriyorum civana ama derin uyku hic yok. inliyor sürekli. emziriyorum sık sık. uyanıkken daha iyi. nerdeyse uyandiracam çocuğu.
Kuzum kuzular nasıl oldu. Kıyamam domino taşı gibi birinden diğerine bulaşıyor korumak ne zor
Geçmiş olsun canım neyi var? Burun akıyor yazmisin sanki?yakasina cold mix damlat istersen bayagi iyi geliyor. Elifin de karnı ağrıyordu sanirim zor uyudu..

simdi uyudu daha

oyle acisi vardi ki ceneme bi tekme yedim..20lik sızlıyor simdi de

bu ara bu kız beni dövüyor ha bre

Oy gelinciğim belli sıkıntısı var. Sözlüsü de rahatsızdı dün yemedi uyumadı kustu hep ağladı inledi çocuklar hastalanmasın
İnşallah kuzum. Biz çocuklarımızı ilmek ilmek yetiştirirsek insani değerleri bilen saygılı sevgili onlardan kimseye zarar gelmez. Allahım karşılarına iyi merhametli insanlar çıkarsın
Kızlar ben de bugun Sena nın odasını ayırdım . Bakalım bir kere uyandık ama burnu tıkalı olduğu için dalamıyor

mamasını da içemiyor . Aksilik evde burnunu açmak için bir şey de yok

nasıl etsem bilemedim
Bebek viksi bulundur evde kuzum. Dudağının üzerine sür açıklama açılıyor öyle
Çok şiş karnı

bak simdi uyandı.çığlık kıyamet bayağı acısı var belli

Ya dun elif kucagimdaykrn ali de kkucagima atlayiverdi.kalakaldim öyle.amma göbeğım agriyor ya.. annem gibi yirtilacak diye psikolojim mi bozuldu nedir.dikis yerine saglam yer agrir mi hic

yani tabi saglamsa
Oyyy dünürüm oy o tepikler bizde de var dikiş yerlerim geçmedi valla
Görümcek diyorum ben

eltiye fena derler aslinda ama çevremdekilere bakinca bence her zman görümcek dha fena
Ben genelleme yapmayalım derim. Bende görümceyim bir zararım olmamıştır.?zarar görmüşümdür sesim çıkmamıştır. 4 görümcem var. Kardeşleri aramaz ben ARAR hatırlarını sorarım çok mutlu olurlar. Senin eşinin ailesi toptan sıkıntılı zaten
İyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdi

günaydın teyzeler
Yaaaa Sena kuşummm. Dün hep sizi düşündüm Ata yemedi dün mama içmedi üzerine kuştu. Dedim senoş hep böyle Allahım yardım etsin
Miss bende sana soracaktım aile hekimliğinden aramıyorlar mı normalde? Beni de aramadılar da kendimiz mi götürcez yoksa
Aşı defterinde yazıyor kuzum
sagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim
İnşallah doktorsuz atlatırsınız. Hastaneler fena şu sıralar
Bende 3 tane var vereyim birini iyidir benimkiler

Nasıl gidiyor kuzum taşınma telaşları
Yaaa kaçtır soracağım olumsuz bişey duymayım olursa yazar diye bekliyorum gözlerim doldu nasıl duygulandım. Allah hiçbir kadını erkeği evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın. Benim dualarımdalar. Rabbim kucaklarını doldursun
@Helinnnnn geçmiş olsun canım biran önce atlatır inşallah kuzucuk

Biz de aşıları olduk geldik kızlar su çiçeği aşısı yokmuş az az geliyormuş geldikçe sıradan arıyorum ben ortalama 3 ay sonra size sıra gelir dedi. 2 aşkımızı olduk ağladık geldik

boyu kilosu herşeyi çok iyi sıkıntısı yok 2 ay sonra seri yürümezse doktora görünmeyi tavsiye ediyoruz dedi. Yürür o ışık ve çabayı görüyorum ben dedim

bknz. oğluna toz kondurmayan ana

Maaşallah Göktuğuma sağlıcakla büyümeye devam .
Kalppare
kuzum senin eltin pek fena canım. Allah yardımcın olsun. Aklıma geldikçe başka eve cikarsiniz inşallah diye dua ediyorum. Sonra da ne karışıyorsun belki sekerimparem istemiyor diye kendime söyleniyorum.
Rabbim önce sağlık sıhhat ve huzur versin kuzum. Benim ki gicik gelinlik olsun. Herkesin huyu başka, geleneği göreneği aile ilişkileri başka. Ben kendi perspektifimden bakıyorum. Ben olsam benim ablam olsa koşa koşa yeğenim gelmiş der gelir. Yoksa Bana bir kötülükleri yok ama soğuklar. Ama kendi ailelerine de öyleler. 12 senedir alışamadım iste.
Herkesin yapısı be dilzarım. Ben de kaynaşmak sıcak ilişki kurmak isterim karşı taraf uzak duruyorsa da demek ki öyle tercih etti der uzakdurur saygı duyarım
Oyyy Rabbim bu kez yüzlerini güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah canım tutunurlar hem de ikizleri olsun

amin amin aminnn
Amin amin
Aman kaşınma baharım boşver napacan eltiyş. O kaynana oldukça sende aranızı da bozardı zaten

kalabalık aile istiyorsan çalışmalar başkasın umutla duruya bir kardeş daha

Senin elti dillere destan canım şansına

benim bir görümce var hiç anlaşamadık başından beri anlaşamadığım yegane insanlardan kendileri. Aman uzak olsunlar en iyisi sana da uzaklık nasip olsun inşallah elinden yana
Yaaa aslı ne güzel eltisin çiçekler geçmiş olsunlar vavvvsss yılın eltisi seçtim seni

sen böyle sarışın falan diyince 4 sene önceydi otelde Rus bir aile akşam giyinmiş havuz başında foto çektiriyor. Ama hepsi sanırsın modellik yapıyor öff dedim bunlar insansa biz neyiz

hepsi çok güzeldi kadınların kızların

Boyum kadar bacakları var. Çok güzeller
Biz de 1 adım bile yok canım. Ancak day daY. Amaaan eninde sonunda yürüyeceklerdir inşallah.
Bizde de yok gerilerden geliyoruz selam olsun
Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
Beyoğlu çikolatası en sevdiğim afiyet olsun
Bizim evin son hali

karyanin parmak izleri
Severim o parmak izlerini iyiki varlar
Merhaba canım

İyiyim şükür oğlanla oynuyoruz tüm gün etkinliğimiz bu

Yemek oyun uyku meme. Ah bir de iştahı yerinde olsa. Sen nasılsın? Konuyu uzun zamandır okumadım kim var kim yok haberim yok açıkçası. Herkese selam olsun bu vesileyle.
Canımmm oğlanın sağlığı nasıl böbrek durumları dişten dolayı mı iştahsız yaşlarına geliyorlar. Koşturmacalı hayat. Kızlara benden de çok slm
Yuppppi pozitif sonuç almayı sağlıklı hamilelik geçirip kucaklarına almayı nasip etsin
Bu nedir yaa benim fotodan canım çekti. Eşim böyle bütün fındıklı çikolata arar da bulamaz görse gözleri parlardı. Bi de dev boymuş

özel bir yerden alınmış herhalde biz bulamıyoruz böylesini
Susamım kızkardeşinin hamileliği hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Valla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..
Ah dünürüm bazen iyiyken kötüyle karşı karşıya gelebiliyorsun. Sadece gelin görümce kv vs için değil her kulvarda iyi merhametli empati sahibi insanlarla kesişsin yollarımız inşaaallah
D
dilzar
dilzar dedigin gibi herkesin huyu suyu başka.. önemli olan kavga gürültü olmasın canım..onlar soğuksa sen de ılık ol..cok sicak davranirsan garipserler belki..herkesin huyu başka.. ama bize düşen en güzel orta yolu bulabilmek.. ben de isterdim..başaramadim..belki birgün o da olur ama bunca kırgınlığı atabilmek zaman alır. Siz bi de uzaksınız ya ondan da olabilir canım.. dert etme
Sağlık olsun ne diyelim
Benimki de ya tatlı alır ya yapar iştahlı koca da zor anam

nasıl yenmez çok güzel duruyor
Aynen dün kadayıf yaptı efsaneydi. Ben de hamur mayaladım geldim işe gidince poaca yapacağım bppaz hiç durmuyor
eitim yok kaynım yok bir görümcem var ki dünya tatlısı kardeş oldu bana. eşimi düşünüyorum bi yandan da 5 abim eşleri ve 1 ablam yeğenlerim onun işi zor gibi gelmisti ama ilk.ve tek damat çok sevildi şükür karşılıklı hersey. ama ismi onemli değil yani görümce olmuş elti olmuş kv ya da kb önemli.olan karakter önemli olan niyet. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karsilastirsin
Allah görümcene hayırlı yazılar yazsın. Amin çocuklarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın

Oyyy güzel kalpli dünürüm ağzından bal damlıyor yine
Oyyy kıyamam kuzuma ya Bi anneler ölümsüz olsa bir de yavrular hiç hasta olmasa
Saol canım binlerce aminnn
Amin canım çok saol
Amin canım çok saol
İnş canım
Amin canım inş. Sizinde be işiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş
Amin canım inş
Amiinn aminnn amiinnnn
Amin canım inş. Ne namazlar ne dualar ne hatimler okundu Rabbim ol der bu kez inş

Amin canım inş
Saol canım inş.
Keşke anneler ölümsüz olsa... nurlarda yatsınlar. Bu arada transferden sonra hergün havuçsuyu içsin tutunmaya yardımcı oluyor diye dıymuştum