2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oh oh maşallah ne güzel kilolar onlar. 🧿 bizim ki bayadır aynı heralde 10 kilo olmamışızdır çok hareketli yemeside nazlı olunca ilerlemiyor pek 😀 fotoğraflarda sizlerde çok güzeldiniz 😍 ailenizle beraber daha nice yaşlar kutlarsınız inşallah🙏
Benim de yürüyene kadar iyi kilo aldı Ama iki aydır aynıyız 9.600lerde kv falan atıyor bazen annemler teyzemler zayıf diyorsam bence iyi kilo ya

Uzaktan anlaşıyorlar bak görüyor musun şu sevdalıları 🥰🥰🥰var bir sıkıntıları işte biz anlayamıyoruz önceki gece 9 dan 3 e kadar hiç kalkmadan uyudu mesela sabah da 7 buçuk gibi uyandı bu gece garipti. Üst yan dişler de geliyor bekledi bekledi hepsini birden çıkaracak benimki belli oldu morarmış onlar da.
The most husband 🤣seçiyorum kocanı 🥇 maşşallah hep böyle olsun hiç bozulmasın👏👏
Seç alla izin aldı işten bi günde kendi izni vardı derken 2 gündür pert olduk 🤣 ama değdi 🤗 normal de temizlik falan yapmazdı üşengeçtir dün yatak odasının güneşliğini asmayı unutmuş sabah uyanınca bi baktım güneşlik asıyor daha gözü açılmadan içim rahat etmedi falan dedi ben şok 🤣 temizliğin zehrini aldı sanırım

Yürümeyi de iyi ki öğrendiler 😂 hala meme diyor yürümeye . Geçen avm de tutturdu meme diye. Bir ter döktüm ki sorma . Ayağında patikle az yürüttüm mecbur . Çıldırmış gibi yürümek istiyor bizimki .
Ahahah ay yerim ya 🥰🥰 senin bu kız beni öldürecek meme diyip yürümeyi kastetmek hangi seviye acaba

Annem de öğret diyor yavaştan kabızlığı geçer diyor alışırsa bakalım belki yakında başlarım ben öğretmeye
Korktu ki bizimki..oturup oturup kalkti 😁
Kizz bu nee nasilda yapiyor bebek cok komik ya cok ufak ama 😂🙊 biz bayaa gec kalmisiz 🙈😅
Aman biz o zaman kendimiz gidemiyorduk wc ne ara halledecektik baharim o dikislerle 🤷‍♀️😅
Cisde değil ama kakada 5 buçuk aydan beri uyguluyoruz tek çocuk olunca zor gelmiyor bana ve kabızlığı geçti şükür 🙏 temizlemeside kolay artık klozete oturtuyorum taharet musluğu ilede yıkıyorum temiz iş oluyor 😍
Ama çiş için cesaret edemiyorum 😬
Feysbikta tuvalet iletişimi diye sayfa var ordan baya şey öğrendim
Helal olsun size be anne bebiş 😁 Elif korktu ya😅
@Susam_tanesi geçer herhalde haftaya bu zamana kadar inşallah
Oyy yavrum senin güzelliğine masAllahhh 🥰🥰🥰🥰 gecmis olsun annesi bizim.de ayni yanak ve mor bu aksam.oldu 🤷‍♀️
Bilmem ki erkek olduğundan mıdır ama acayip seviyor sarılmayı sipam. Öpmeyi beceremiyor ama yalıyor 😂 Birden gelip sirtima sarılır, bacağıma yatar, göbeğime başını koyar 😅 bi de bakıp sırıtarak yapar bunu bayılıyorum bana çekmiş 😅 Senin fıstigin anlatacağı çok şey oluyordur gün içinde napsin 😍

Geçen gün başka bir şehre gittiler doktora o başka ilaçlar vermiş, ise yaramaya başladı sanırım inşa geçer gider. Selamını ilettim o da dönecek hatta belki yazmıştır bile ben geriden geliyorum şu an😊 Ya aslında beşiğinde yattı doğduğundan beri ama bu dişler hep birden gelmeye çalışınca çocuk başedemedi üstümde uyumaya başladı resmen☹️ İnşallah alistirabilirim yeniden ya çok zor çünkü. Uykudan hiçbir şey anlamaz oldum.

İyiyim kuzum sen nasılsın 😊 oğlan iyi çok şükür. Ya sorma çok tatlı oluyor üstümde bir pamuk var gibi ama işte çok yorucu dediğin gibi. Neyse bana şimdi çay demliyor gönlümü alacak belli 😂
Allah sifasini versin kuzunun insAllah 🌺 disler her turlu dert ya..kimi cabucak ve hizli.kimi yavas ama zor..ama bildigim bisey varsa her turlusu zor 😑
şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik k
InsAllah canım..meslek hayatın özüdür ya 💗💗 insAllah kendini ait hissettigi ve basarabildigi meslekleri olur yavrularımizin 🌺 hangi meslege hak edilen deger tam veriliyor ki helincim
🤷‍♀️
Sana kolay gelsin ozaman, ben kıçıma dön giymeye fırsat bulamıyorum. Valla ben bunla uğraşamam. Ben denesem tuvalet hariç, heryere denk gelir. kafama bile yapar. Ben durdum durdum bir 5 ay daha bekliyeyim, hem havalar ısınır direk alistiririm diye düşünüyorum, Tabi inşallah. Hem tek parça giyinecek. Şuan kilotlu çorap giyor. İnşallah yanılmıyorumdur, durunun kakasının geldiğini 10 dk önceden anlıyorum çok belli ediyor Değişmezse. Birde hep aynı saat alarm kurmuş gibi günde 2 defa hiç şaşma di saati.
Ben de beklemeye karar verdim.ayni zamanlar baslayalim barimbana tüyo ver ben ali de cok zorlandim 😔

N Nehir8077 bahar okudum canım yazdığını basina gelenleri.Umutun yaptigini Ali de yyapıyodu o yaslarsa. Simdi de mesela misir patlatsam versem agziyla yemeye calisıyor o kaptan 🤷‍♀️ bilemiyorum neden ama herhalde oyun yapıyorlar 🤷‍♀️
Hemen hemen her çocuk yapıyor demekki. Ali bırakmış umutta hevesini alınca bırakacak belkide. Kaptan mısır yeme olayı biZdede var. Hatta Duru mücveri iki haftadır, umuttan gördü. Mama sandalyesinin üzerinden eğilerek yiyor. Ağzı ile kaptan çıkaramadığı için direk koyuyorum. Bu çocuklar alem can sıkıntı si yeni heyacan katıyorlar heralde.

bu nazar muhabbeti nedir ya herkes taktı. bende korkarım inanırım da ama bunlar çocuk illaki huysuz olacaklar. konuşamıyorlar ki ağlayacaklar bağıracaklar iletişim kurmaya çalışıyorlar. oyuncak da değiller ki ye iç oyna uyu. çocuk büyütmek çok çok zor ve sabır isteyen bir durummuş ben net onu anladım.

bizde var arel.seviyor. aslında hayal.yetenegini kisitlayici ama ill etapta resme tesvik edici olabiliyor civan kalemi yeme peşinde. hareketli kitap cok ilgi goruyor ikisinden de. ebru_can_ebru ebru_can_ebru canim piyano tarzı birşeyler mi alsan. ilgi goruyor civan tarafından. foto paylaşmak lazım aslında. ama evde değilim. bu konuyu iki gün sonra tekrar konuşalım 😁

geride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsiniz🥰

bennnnn. bazen gerçekten tahammülüm kalmıyor hani çalışırken ya da okulda cumayı beklerdik ya onun gibi ama hemen hatırlatma yapıyorum huhuuuu kendine gel bu 7×24 mesai ara yok devamkeee

kayın ailem ne güzel bir ifade 👍

susam canim insaniz ve çocuklarımız da her duyguyu öğrenecekler bu kadar haksızlık etme kendine ve yüklenme. herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışırken bazen birşeyler eksik kalıyor sanki yani nasilndesem duygu olarak dogalin disina cikiyoruz gibi. o senin kizin anlik bir ses yükselmesi oldu ama ona sarildin sevmeye devam ettin sikinti yok. cocuklar buyikler gibi degil. küskünlük kızgınlık çok geçici çok büyük kalpleri var sadece sevmeye sevgiye odaklı. her duygu yaşanmak için yeter ki sonu sevgiye bağlansın ve tabi ki derinde zarar verecek şiddette olmasın. cansın ❤

biz evdeyken gece çok çok kalkıyor ama başka yerde yer yatağında daha bi güzel uyuyor buna ne demeli. ama şunu söylim 3 yasa kadar sabir diyelim. yani tabiki simdiki kadar zor olmayacak birkac ay sonrasi bile daha iyi olacakdır ama yol uzun✌

daha napacan baharcim masallah sana elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bence
Tamam çok sevinirim kuzum bekliyorum foto 🌸🥰

Korktu ki bizimki..oturup oturup kalkti 😁

Aman biz o zaman kendimiz gidemiyorduk wc ne ara halledecektik baharim o dikislerle 🤷‍♀️😅

Helal olsun size be anne bebiş 😁 Elif korktu ya😅

Oyy yavrum senin güzelliğine masAllahhh 🥰🥰🥰🥰 gecmis olsun annesi bizim.de ayni yanak ve mor bu aksam.oldu 🤷‍♀️

Allah sifasini versin kuzunun insAllah 🌺 disler her turlu dert ya..kimi cabucak ve hizli.kimi yavas ama zor..ama bildigim bisey varsa her turlusu zor 😑

InsAllah canım..meslek hayatın özüdür ya 💗💗 insAllah kendini ait hissettigi ve basarabildigi meslekleri olur yavrularımizin 🌺 hangi meslege hak edilen deger tam veriliyor ki helincim
🤷‍♀️

Ben de beklemeye karar verdim.ayni zamanlar baslayalim barimbana tüyo ver ben ali de cok zorlandim 😔
Tm canım beraber başlarız. İnşallah kurtuluruz bezden sıkıntısız bir şekilde.

Back
X