bu nazar muhabbeti nedir ya herkes taktı. bende korkarım inanırım da ama bunlar çocuk illaki huysuz olacaklar. konuşamıyorlar ki ağlayacaklar bağıracaklar iletişim kurmaya çalışıyorlar. oyuncak da değiller ki ye iç oyna uyu. çocuk büyütmek çok çok zor ve sabır isteyen bir durummuş ben net onu anladım.
bizde var arel.seviyor. aslında hayal.yetenegini kisitlayici ama ill etapta resme tesvik edici olabiliyor civan kalemi yeme peşinde. hareketli kitap cok ilgi goruyor ikisinden de.
ebru_can_ebru
canim piyano tarzı birşeyler mi alsan. ilgi goruyor civan tarafından. foto paylaşmak lazım aslında. ama evde değilim. bu konuyu iki gün sonra tekrar konuşalım
geride duramadım bakiverdim masallah hem güzel hem de cok guzel bir enerjisi var. eminim çok iyi anlasirsiniz
bennnnn. bazen gerçekten tahammülüm kalmıyor hani çalışırken ya da okulda cumayı beklerdik ya onun gibi ama hemen hatırlatma yapıyorum huhuuuu kendine gel bu 7×24 mesai ara yok devamkeee
kayın ailem ne güzel bir ifade
susam canim insaniz ve çocuklarımız da her duyguyu öğrenecekler bu kadar haksızlık etme kendine ve yüklenme. herşeyin en doğrusunu yapmaya çalışırken bazen birşeyler eksik kalıyor sanki yani nasilndesem duygu olarak dogalin disina cikiyoruz gibi. o senin kizin anlik bir ses yükselmesi oldu ama ona sarildin sevmeye devam ettin sikinti yok. cocuklar buyikler gibi degil. küskünlük kızgınlık çok geçici çok büyük kalpleri var sadece sevmeye sevgiye odaklı. her duygu yaşanmak için yeter ki sonu sevgiye bağlansın ve tabi ki derinde zarar verecek şiddette olmasın. cansın ❤
biz evdeyken gece çok çok kalkıyor ama başka yerde yer yatağında daha bi güzel uyuyor buna ne demeli. ama şunu söylim 3 yasa kadar sabir diyelim. yani tabiki simdiki kadar zor olmayacak birkac ay sonrasi bile daha iyi olacakdır ama yol uzun✌
daha napacan baharcim masallah sana elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bence