2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
aynen cok nazlilar ya. simdi civan uyusun diye ugrasiyorum yok nasil agliyor ama uyitmayinca da ayni huzursuz off anlamadim derdi ne geceden beri
Ağızı var dili yok vardır bir ızdırabı . Ata da çok ağlıyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Sağol canım Duru ne gece ne gündüz uyumuyor. Sallatmiyorda zorla uyutmaya çalışıyorum, 10 dk 10 dk uyuyor 3 saat ayakta gece gündüz bu durumda. Ne derdi var anlamıyorum. Nasıl bu kadar uykusuz duruyor. Sürekli esniyor ağzı yirtilacak, ama direniyor. Sabaha kadar oturduk hasta gibide değil. Sadece uyutmaya çalışırsam katılır casina ağlıyor. İstahtada bı gerileme var, anlam veremiyorum. Duruyu uyuturken bakıyordum buraya, oda ağlıyor kaçıyor saklarken, okuyamıyorum, okursam yazamıyorum. Böyle bizde durumlar. Cuma aşı oldu o geceden beri böyle. Aile hekimini aradim aşı huysuzluk yapmıştır diyor. Nasıl bir huysuzluk sadece uyku reddi
Mevsim geçişleri de hırpalıyor sanırım kıyamam boncuk gözlüme

ayy su mu istiyorsunuz masallah size sevgi. kendimden utandım şu an.🙈🙈 ben de ıslak mendil kullanmiyorum ama iki aydan sonra ben direkt soğuk suyla isliyorum pamuğu. hatta sıkı dur, 4 aydan sonra da klozet taharet musluğuna geçtik. kakadan sonra önce pamukla alıyorum sonra suyla iyice fosur fosur yıkıyorum ya. 🙄🙄
Isıtıyoruz valla😀 hemen cezveye koyuyorum bir dakka durmadan ısınıyor 😀 ıslak mendille yaptım bir iki kere soğuk değiyor kaçıyor alıştı oda😬

Dünürüm oturduğum yerde gözüm kapanıyor direniyorum. Sabah bir fasıl Eve gittim ataya kahvaltı yemedi yumurta peynir istemedi mama yapıp içirdim daireye geldim. Öğlen ona çorba bize pilav yaptım. Çorbasını içirdim geldim. Baba oğul dolaşmaya çıktılar. Gidince ata uyusa ben de kıvrılacağım gözümü açamıyorum

Dünürüm oturduğum yerde gözüm kapanıyor direniyorum. Sabah bir fasıl Eve gittim ataya kahvaltı yemedi yumurta peynir istemedi mama yapıp içirdim daireye geldim. Öğlen ona çorba bize pilav yaptım. Çorbasını içirdim geldim. Baba oğul dolaşmaya çıktılar. Gidince ata uyusa ben de kıvrılacağım gözümü açamıyorum
Ben geldim işten az uyumayı düşünüyorum yoksa bu halde hiç bi iş yapamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi🤦🏻‍♀️

Aynen kuzum çok şükür keyfimiz yerinde öyle yaparız bir aya düzelir artık

Keşke yardım edebilsem sana ya 🤦🏻‍♀️

Boşver bence sanmam tutacağını mama tadını sevmiyor bence o kilosu mu az yemiyor diye mi endişe ediyorsun
Bu ara azaldı yine iştahı dişi çıkacak heralde. Bazen yapıyorum bişey yemiyor sevmiyor.Gece diyorum yatmadan içebilse keşke diye de yok. Kaşık maması var tok tutsun diye ondan vermeye çalışıyorum

Bak bende şimdi yazdım uyutmaya çalış ağlar, iyi uyuma de mutlu olmaz. Her iki türlude sıkıntı. Ne oluyor ben anlamıyorum.
aynı durum çok iyi anlıyorum 😫
Ağızı var dili yok vardır bir ızdırabı . Ata da çok ağlıyor anlamıyorum çok üzülüyorum

Mevsim geçişleri de hırpalıyor sanırım kıyamam boncuk gözlüme
noldu ya bebelere😔

Vallahi bu gecede aynısını yaparsa ki yapacak. Öğlen uykularını bile uyumuyor. Yarın aile hekimine gösteren boğazına kulağına baksın, bı derdimi var yoksa. Şaşırdım çünkü.
uyudu şükür ama çok zor oldu. bizde asi da yok ki niye böyle oldu bilmiyorum ve çok uykusuzum boğazım ağrıyor. her gün ayrı bi aksiyon bebelerle 😫

Çok teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. İnşallah amin🙏🏻
Canım hoşgeldin kusura bakma bı hoşgeldin diyemedim. Bizim ev biraz karışık. Bu arada benim adımda değişti. Ben baharumutduru. Hatırlar mısın bilmem.
Biraz biraz okudum. Çınara sağlık sıhhat diliyorum. En kısa zamanda geçer inşallah alerjisi.

uyudu şükür ama çok zor oldu. bizde asi da yok ki niye böyle oldu bilmiyorum ve çok uykusuzum boğazım ağrıyor. her gün ayrı bi aksiyon bebelerle 😫
Benimde sesim kısıldı, gözlerimin altı morardı. Cuma dan beri böyleyiz, diken üstünde uyuyor uyudugundada. Aşıda böyle yapmazki, öyle diyorlar ama. Zannetmiyorum ya bı derdi var, yada bir atakta.

Canım hoşgeldin kusura bakma bı hoşgeldin diyemedim. Bizim ev biraz karışık. Bu arada benim adımda değişti. Ben baharumutduru. Hatırlar mısın bilmem.
Biraz biraz okudum. Çınara sağlık sıhhat diliyorum. En kısa zamanda geçer inşallah alerjisi.
Ne kusuru canım teşekkür ederim Hoşbuldum 💕 hatırlıyorum tabi fotoğrafından tanıdım hatta🥰 çok teşekkürler Çınara iyi dileklerin için amin🙏🏻🍁

Benimde sesim kısıldı, gözlerimin altı morardı. Cuma dan beri böyleyiz, diken üstünde uyuyor uyudugundada. Aşıda böyle yapmazki, öyle diyorlar ama. Zannetmiyorum ya bı derdi var, yada bir atakta.
Canım dişler ne durumda? O mu rahatsız ediyor acaba?

Allah gonullerine göre versin canim🙏

ya asli hem sen hem de haydo çok tatlı 😂

düzen mi ahhh sevgi ne desem. ama canıma tak etti. arelin tuvalet işini civanin da uyku işini çözmem lazım. yoksa hayatım hiç normallesmeyecek. bodoslama gidiyoruz 😐

bende 21 kilo verdim ✌ ama bilinçli değil yani sadece iki çocuk koşturmacasi ve uykusuzluk buna bağlıyorum. son 1 aydır çok baş dönmesi yaşıyorum hemen hemen her gün 10 kez belki. saç dökülmem de azalmadi hala. kansizliga bagliyorum. destek de almadim. uzun süre ilaç kullanınca bunalmıştım ama sanırım tekrar başlamam lazım.

speedy sen o tempoyla vermissindir de hamurisiyle de alirsin ama bence bosver ye. tempon xok yogun senin. bi de diyet le zorlama kendini.

e ama bunlar da çok güzel. ben mersinde binalar arasında öyle boğulmuş hissediyorum ki. hele de müstakil evde büyüyen biri olarak.

şu mevsim geçişleri mi hasta etti bu çocukları ya. cok geçmiş olsun canim.
Kan ilacını ihmal etme canım sana da kocaman bir maşallah🧿😍 gerçekten iki çocuklu hayat daha zordur eminim ben biriyle baş edemiyorum canı sağ olsun kuzumun

Bravo EBRU nasıl başardın ben de versem keşke

Evin içi huzurlu oldu mu her yer deniz her yer huzur olur. Güle güle oturun

Kıyamam üşütüyorlar kuşun kanadından kapıyorlar. Bu arada abinler hep dualarımda. Ben dayanamayıp 8. Gün test yapmış belli belirsiz çıkınca da gidip kan vermiştim. Şükür rabbim Ata mı nasip etti. Darısı abinlere zor süreçler. 2 güne bir kan tahlili vs. Sonucu muazzam. İnş kucaklarına aldıkları gün olur.
Pek kolay olmadı ama kuzum zorluyorum kendimi 🌸🥰

Tebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahi
Geçer inşallah kuzum
Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssın
Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralar
Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlar
Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorum
Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.
Kim bilir
Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyor
Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallah
Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.
Göremedimmmmm
Görenedimmmm
Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsün
Dikzarım seviyorum seni
Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağda
Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallah
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Bdsha değişir belki dilzarım
Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasın
Allah allah uzun sürdü sanki
Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.
Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa sürede
Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlar
Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor daha
Bilemedim kuzum çok geçmiş olsun
İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askere
Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyor
Göremedimmmm
Anca okuyorum görmedim kuzum
Bizde de çok ana öğün gibi değil emiyor ama yemek vermezsen arıyor ayrı hepsinin yeri artık 🥰
Uzun sürdü de sor adaşına gidebiliyor mu bir yere aksilikler üst üste geldi işte 🙄

Sağol canım Duru ne gece ne gündüz uyumuyor. Sallatmiyorda zorla uyutmaya çalışıyorum, 10 dk 10 dk uyuyor 3 saat ayakta gece gündüz bu durumda. Ne derdi var anlamıyorum. Nasıl bu kadar uykusuz duruyor. Sürekli esniyor ağzı yirtilacak, ama direniyor. Sabaha kadar oturduk hasta gibide değil. Sadece uyutmaya çalışırsam katılır casina ağlıyor. İstahtada bı gerileme var, anlam veremiyorum. Duruyu uyuturken bakıyordum buraya, oda ağlıyor kaçıyor saklarken, okuyamıyorum, okursam yazamıyorum. Böyle bizde durumlar. Cuma aşı oldu o geceden beri böyle. Aile hekimini aradim aşı huysuzluk yapmıştır diyor. Nasıl bir huysuzluk sadece uyku reddi
Ayy bizimde asilar yaklasiyor zaten uyumuyor benm kizda saat basi donuyor tekrar yatiriyorum insallah asilar agir gelmez yoksa valla nsparim bilmem

Sorma canım ya buraya bile yazıyorum sürekli Bi koşturma halindeyim sanki mutfakta olupta oturup çay kahve içip gün yapıyorum. Üzüldüm kırıldım ben acımı unutayım diye durmaz oturmaz koşturma halindeyim ki en ufak bir boşlukta dünya başıma yıkılıyor içim darlanıyor adamın yaptığına bak çok kızdım çokk
Çocukbakmanın bile mesaisi çok sert eski hanımlar nasıl yetişiyormuş onca işe hayret 🙄 üzülürsün tabş uf desekalbim kırılıyor benimde haklısın inan seni en iyi biz anlarız

Back
X