2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok geçmiş olsun canım dişler çıktıktan sonra düşmeler daha bir tehlikeli oluyor. Nasıl şimdi Kadircik??

O kadar doğru ki hiç geçmeyecek gibi olup o kadar hızlı geçiyor ki günler ❤️ D dilzar ne güzel söyledi bir 11 yıl daha kalmayacak evde diye. Öyle valla amacımız çocuklukları, gençlikleri güzel anılarla, sevgiyle dolsun yavrularımızın🥰🥰

Alemsin kız ankette erkek fazla görünüyor ama dediğin gibi eşit gibi sanki oranlar.
Braz dha iyi agzi bakalm ama tam gecmedi malesef. Brde tam hareketli donemleri e diş de keskin oluyor malesf gozümün önunden asla ayiramiyorm

Miss erken dediğin ne ki. Bi 6.30 değildir mesela 😩 süt iznimde 7.30 a kadar uyur muyum dedim ama olmadı. Üstelik akşam 22 de ancak uyumuştu 😕😕 sevmiyor bu kız uykuyu canım sevmiyor kesin. Yetişkin gibi 9 saatlik uykuyla duruyor.

Bu arada her yer kalk gidiyor diyor demişsin ya onun devamı da var biliyor musun? 🤣🤣🤣🙊🙊🙊
6 dı sanırım canım uyandı emmeye başladı en son gözü açıldığında 7 ye çeyrek vardı. Sallasam belki kestirirdi biraz daha ama wc ye gitmem lazımdı kalktım mecbur uyandı. Şöyle bir uykuyu seven bebem olmadı ya ona yanarım.
Yok kız devamı neymiş bilmiyorum hiç kulağıma de bakıyım🤪
Kız bize gelene kadar cevre var akrabalar var.. goz var nazar var 😑 ülke normallerinde iki elti anlaşması nadir görünen bir iklim olayı oldugu için bu durum tv ye bile çıkabilirdi..dikkat cekmistir 😄 ama ben masAllah dedim valla 😄🧿🧿🧿
He bir de ailem yazmış😒 Aslihaydo Aslihaydo kendin kaşındın bebeğim🤣🤣

Ayyy kuzum kıyamam demek kar yağdı diye çıkmadın ha dışarı🤣🤣🤣 ben severim karı soğuğu yazın sıcağını kaldıramam hiç bunalır yanarım hele kapandıktan sonra🙄 Allah affetsin baya zorlandım ilk seneler yazları. İşte insan nerde doğmuşsa oranın ikimine uyum sağlıyor. Doğduğun ev kaderindir misali🤪🤪🤪
aynen valla ben nemi de seviyorum. doğunun kuru sıcağını kalbim kaldırmıyordu halbuki oralıyım ama işte doğduğum değil de büyüdüğüm yer kaderım oldu ✌
Oyy oyy erkenden uyandı mızzz mızzz durmadı kahvaltısını hazırlarken hamur makinasını çalıştırmamı istedi dedim açayım da bari sussun ben de rahat hazırlarım.eee makina boş mu çalışsın malzeme attım içine poğaça hamuru hazır. Tabi durdu mu benim oğlan un istedi azcık da un koydum önüne onu yaladı zor bela kurdum sofrayı. Yedik ama ortalık dandini heryer kalk gidelim diyor eşim de okula gitti. Şimdi uyuttum aslında uyku saatini bekleyeceksin inada inat sen beni uyutmadın hesabına🤪 kıyamadım yatırdım şimdi motoru takıp ortalık halletmek zamanı poğaça yı da yapayım da öğlene yer çocuklar ben okula kaçacam sınav var 💃💃
Allahım söyle azcik bana geçse şu çalışkanlığın. ben her gün sorguluyorum hayatımı. çok yoruluyorum yetişemiyorum diye diye bir yıl dolacak nerdeyse. sonunu da hep bir yardımcıya bagliyorm😎 hayaller hayatlar 😐
Günaydın canım misss🥰🥰 bu gece mesai yaptık..bir kurabiye aşkından uyuyamadım ya la 😄😄😄 ama gözüm açılmıyor iyi mi 🥴😄😄

Nazarın böylesi 😑 elticanlara nazar olmuş resmen 😔 geçmiş olsun canım 💗 ne oluyor böyle ya sen sürekli böyle ishal baygınlik vs geçiriyorsun 😔 bu hep olur muydu sende? Stresten de olabilir de yine de ama iyi bir doktora mı görünsen? 🙄

Günaydın 💗💗 ne güzrl manzara zeyayım🥰 zeynebim ne sevinir simdi yine..güzel gelinim hata olmasa bari 🥰 gerci Aysecik de seviniri artik büyüdüler 😌😌

Yaa helinn ne güldürdün beni yaa 😁😁😁 miss e katiliyorum dogdugun sehir kaderindir 😄😄
e hani fotodan nazar değmezdi. bizden değildir o yaw. hem masallah da dedik. demedik mi dedik 😎
Aslihaydo Aslihaydo kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim. @sekerpare5939 ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.

Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.

sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy

ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii
bir umut bekledim bekledim yoooh sonu hüsran bitti. e bize de yazik ama uykusuz kalıyoruz. ne dertleri var acaba ya 🙄😕
İpek i takip ederek baslayabilirsin. Gece yapmayı bırakırsa, gündüzde bezden rahatsız olursa baslayabilirsin yaza. Aslında çocuk kendi belirliyor
baharim arel hala sabah kiloyla verir. sulugu yataga goturmeyi de biraktik. istediğinde de azcik veriyorum su bitmiş diyorum. sonuç yatağa çıkmıyor ama bezin her zerresini dolduruyoruz. çok su içiyor ya çok.

6 dı sanırım canım uyandı emmeye başladı en son gözü açıldığında 7 ye çeyrek vardı. Sallasam belki kestirirdi biraz daha ama wc ye gitmem lazımdı kalktım mecbur uyandı. Şöyle bir uykuyu seven bebem olmadı ya ona yanarım.
Yok kız devamı neymiş bilmiyorum hiç kulağıma de bakıyım🤪
He bir de ailem yazmış😒 Aslihaydo Aslihaydo kendin kaşındın bebeğim🤣🤣
Sizin de erkenmiş yaa tahmin etmemiştim. 😐

“Bi taraf kalk gidelim diyor öbür taraf 💩 yeme otur” 🤣🤣🤣🤣

İyiym canım bebişle uğraşıyoruz 1 yaşını kutladık geçen hafta hala inanamıyorum😥 siz neler yapıyosunuz

Maşallah nice yaşları olsun kuzunun.
Bizim yaşımıza daha 1 ay var heyecanla bekliyorum bende. 😊
Sınırlama varmış herkesler görüyor ben göremiyorım🤣

Ben sana özelden atayım. 😅

kızlar civan dişini kırmış 😔 ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok 😐

Aaa çok geçmiş olsun ya insan şok olur gerçekten yani 😓

aynen valla ben nemi de seviyorum. doğunun kuru sıcağını kalbim kaldırmıyordu halbuki oralıyım ama işte doğduğum değil de büyüdüğüm yer kaderım oldu ✌

Allahım söyle azcik bana geçse şu çalışkanlığın. ben her gün sorguluyorum hayatımı. çok yoruluyorum yetişemiyorum diye diye bir yıl dolacak nerdeyse. sonunu da hep bir yardımcıya bagliyorm😎 hayaller hayatlar 😐

e hani fotodan nazar değmezdi. bizden değildir o yaw. hem masallah da dedik. demedik mi dedik 😎

bir umut bekledim bekledim yoooh sonu hüsran bitti. e bize de yazik ama uykusuz kalıyoruz. ne dertleri var acaba ya 🙄😕

baharim arel hala sabah kiloyla verir. sulugu yataga goturmeyi de biraktik. istediğinde de azcik veriyorum su bitmiş diyorum. sonuç yatağa çıkmıyor ama bezin her zerresini dolduruyoruz. çok su içiyor ya çok.
Canım gece yapması devam ediyorsa önce gece uykuda yapmasını bitirmek lazım. iki ay sonra basliyacaksinya zaten 3 yaşında olacak neredeyse. gece yatırmadan önce tuvalete getir. Şimdiden geceleri olsun bir iki denemiş ol. Gece yapmaları bitecek. 2 ay sonra bir anda bezsiz bırakacaksın, zaten büyüdü itiraz edecek. Hem ozaman alt yapı oluşmuş olur. 2 ay sonra işin daha kolaylaşır. Gece zaten bezi yenileyip yatırıyorsun. Bezi takmadan getir, yapsın yapmasın oraya gitmeye alışsın. Bezsiz hayata geçtiğinde itirazı az olur. Umut tekrar altına yapmaya başlamıştı, ben duruyu oturttum onun gözünün önünde. Arel çok korkarsa civani gosterebilirsin.

Helinnnnn Helinnnnn yetiş bacımmm bugün otururken bacak bacak üstüne atmıştım bende dizimde lif kopması falan var çocukluktan kalma. Tam bacağımı kaldırdım ki dizim döndü çok acı hissettim kitlendim yavaş yavaş zorla açtım dizi şimdi de gevşeklik var diz kapağımda. Boşluk hissi ve arada ağrı. Napıyım dinlenince geçer mi sence?Var mı bana bir tavsiyen çıtır anne☺️
Geçmiş olsun Kuzum dinlenince geçer belki ama senin dinlenme gibi bir lüksüm var mı bacım Allah’ım kolaylık versin
Ahh ne isterim seninle şöyle kahve içmeyi karşılıklı sohbet etmeyi naifliğinden hayata bakan güzel yüreğinden faydalanmayı şöyle yeşile karşı 2 Yeşim otururuz🤗 sonra Ata kuzumu alıp mıncırırım beni o sever Asya hanım çatlar kenarda 😝
Otururuz be adaşım belli mi olur dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur muş Ata hemen sırnaşır vallahi.
yaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de. 🤪🤪 kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey. @ebru_can_ebru
Kuzum dilzarım ne fena yanmışsın canım benim Bununla geçmiş olsun
Creyyy Hoşgeldin ne iyi yaptın sizi yeniden görmek ne güzel 💕

Ahh canım ya asıma da sana da çok büyük geçmiş olsun

Nasıl güzel bir yüreğin var canım ya seni okudukça ferahlıyorum hep yaz olur mu💕

Cecen senn de Hoşgeldin ne iyi ettiniz sizi yeniden görmek ne güzel💕

Bugün gönderdiğin kişiyi bende takip ediyorum okuyunca içim Bi cız etti Zeynebin doğumu daha dün gibiydi geçti gitti Bi güne gelmedi büyüdü bugün ilk dişi döküldü nasıl heyecanlandım duygulandım büyüdü kızım diye Ayşe de öyle ne zorluklar ne sıkıntılar ne telaşlardaydım geçen yıl bak şimdi yaşına girecek Rabbim yavrularımızın güzel günlerini göstersin inş
Abantta güzeldir ama Gölcük bambaşkadır hele ki yedigöllere sonbaharda gel tam bir görsel şölen herzaman bejlerim💕
Oy canım arkadaşım benim karşılıklı vallahi hisler. Uykudan feda edip yine de giriyorum
Çif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.

Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.

15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyor
Süpersin baharım zannetmiyorum ata 15 aylıkken bezden kurtulsun
Hemencik atlatsinlar inşallah ya, bebekler çocuklar hasta olmasın hiç.
Çok güzel bir şey yaptın, iyi ki yaptın. Her şey güzel olsun inşallah Melisa için 💕

Hay maşallah tamam o zaman yeni internet Explorer benim çekil önümden 😂

Ya ben de işsizim ben neden yetişemiyorum 😅 benim oğlanın totosu kurtlu durmuyor ki iki dk bakayım 😅
Hepsi kurtlu kuzum bu bebelerin hiç işim bitmiyor benim bir de çalışıyorum ama bugün evdeyim yine de buradan vazgeçemiyorum
Yoldan çıkarmayın beni kızlar yapöayın🤣🤣 birinde fıtık oldum diğerine ne olurum bilmem bizim bi huni vardı toplu aslım alacaktı noldu ki 🤗
Adaşım erkek çocukları acayip sevgi pıtırcı demekki az önce boynuma sarıldı öptü öptü dünyalar benim oldu ya
D dilzar iki ay olacak ben de yaktım kolumu buharda hala izi duruyor. Su topladı patladı falan. Seninkini üçte biri belki ama o bile acayip acıyordu ya çok geçmiş olsun fena yanar o şimdi.
Yanık zor vallahi ocağın kenarında minicik elimiz değiyor da günlerce sızlıyor
Valla ne çok şey öğrendim burdan iyi ki varsınız hep derim🥰🥰🥰
Aynen iyikş iyiki
Evet ya çok zor çift maske ders anlattığını düşünemiyorum yarın 8 saat 8 lere dersim var evdeyim hiç çok falan diye şikayet etmiyeceğim 🤐Allah kolaylık versin vaka sayıları çok arttı Burda öğleden sonra haber geldi milli eğt müd bu hafta tsin sınavlar demiş herkesi Bi telaş aldı gelecek haftanın sınavlarını da bu haftaya çektiler okulların kapanması yakındır
Niye açtılarsa hiç anlamış değilim sürü Bağışıklığına döndük işte
Koala ve tikka mı kaldı 🤔 tikkayla aynı gün doğum yapmıştık ipek kuzusu da büyümüştür zalimsin zaman ne çabuk geçti ya
Aynen ben de merak ediyorum koala yı ilkeyi, saçları çoktu şimdi nasıl. Tıkka yı İpek’i selam olsun
Sorma tam bir oyuncu sıpa. Şimdi de yanıma geldi yine. Torba uyku tulumu içinde tırtıl gibi duruyo isircam bi yerini zor tutuyorum kendimi 😅
Tam yemelik oldular. Allahım esirgesin kuzuları
Benim kiz accık kel 😁😁 bugün ilk defa bi anten topladim..aklimdan çıkmıyor 😁😁🤣🤣 nasil dert ettiysem 🤣🤣🤣 evlat kokusu cennet kokusu sev koklaaa. Büyüyecekler🥰🥰 ahh susamm ahhh yaktin beni S Susam_tanesi durup dutup büyüyecekler diyorum bi yandan hüzün bi yandan sevinc öte yandan kaygı 🥴
Aynen dünürüm. İyi insanlar çıksın yollarına kaygı hep olacak sanırım. O antenini severim gelinciğimin
Herkes bana karşı anam babam ben napayım aklıma iş düşürdüler gece gece 😂 eşim hiç tatlı sevmez tabi zayıf da nasıl sinir oluyorum ona bilsen 🤪 ya bir insan nasıl sevmez diyorum canım istemiyor diyor evdeki çikolatalar beni ye diyor bana hep mesela 🙇🏻‍♀️🤩
Benimki de tersi. Adam tatlı hamur yemedimi doymuyor ama ben de severim çikolata candır.
Ah bende bulmasam iyiydi de masanın üstüne koymuş zalımlar 😂 o kızçenin antenini yerim🥰 çevremde ki herkes bir yaş bir tıraş diyor bana bizim de saçımız çok uzun değil ama ben kestirmeyeceğim 😁
Benim keloğlum da saçlandı ensede var ama ben de dursun biraz daha diyorum
Kaçamak olmadan olmaz. Bendede mesela kave sorunu var Azaltamiyorum benim içtiğim kahveyi kimse icmiyordur.
Kuzum başka türlü nasıl ayakta duracaksın işin zor senin
Ben o anteni 1 yıl beklemisim vermem 😄😄😄 o kadar kisa ki 3 cm anten mi olur ya hahahah 😄😄 nzh99 nzh99 Ataaaa biz de artık kokos olduk artiiik 🤩sana ozel foto çekeceğim canim sözlüm 🥰😁
Sözlüsü selam eder foto beklermiş.🥰
Yaa şimdi baktım çok ama çok duygulandım anne olduktan sonra her şeye ağlıyorum ben aşırı duygusallık yüklendi sizde de öyle mi
Ben önce de duygusaldım malum balık burcu, üzerine koydu analık.
Olmaz mi? Dogum mu yaptim kalp nakli mi oldum 🥴🥰😄
Aynı ben🥰🥰🥰
Dınn dınnn günaydın 🎊🎊🎊 gececi tayfa iş başındaymış gece😂 iyi ki uyumuşum da okumamışım o kurabiyeleri gece ben de aç yattım🤤🤤 okula gidince motive oluyorum çünkü kıyafetlerim olmuyor hırs yapıp verecem diyorum okul olmayınca ameeaaann veririz yaa diyip devam ediyrom bir de midem büyümüş doymak bilmiyor minnoş 🤣🤣
Boylu poslu hatunsun endamın yeter.
Ayy gerçek mi susam🙄🙄ama düşününce de neden olmasın ben betüşle 20 aylıkken başlamıştım o sıra arkadaşımın kızı 18 aylıktı o da heves etti başladı hatta bizden erken öğrendi bile 6 ay heyere çiş yapmaya devam etti hanım🤣baksana umut da 15 aylık mış. İpek de kapar gibi geldi bana hadi hayırlısı

Aslında olur da işte ona da çok ayrı bir sabır ve mesai ister canım. İzmir epey süre sıcak kalır sen kış başlamadan başlarsın belki. Eskiden hazır bez olmayınca bebek de rahatsız olurmuş anne zaten daha rahatsız. Oturmaya başlayınca oturturlarmış yanlarında öyle öyle 1 yaştan sonra alıştırorlarmış
Evde olsam sürekli deneyebilirdim ama hedefim 2022 benim . Bir e bebek indiriminden bez stoğu yolu görünüyor bana
Bı bilseniz neler geldi başımıza ben bir hastalandım yine çooh afedersiniz cırcır kusma😬 ama nasıl perişan oldum tansiyonum düşmüş hafif bı bayılır gibi oldum bilincim açık ama gözümü acamiyorum öyle hemen hastaneye götürdü eşim serumlarla kendime geldim 😓 sonraki gun eltim canım banyonun giriş kısmına ayagini çarpmis hızlıca kan revan içinde kaldı tırnağı havalandı düştü düşecek😳 bir de agliyo bu sefer onu hemen acile götürdük hem tırnağı düşmek uzere hem parmağında çatlak olmuş 😓 alçıya almadilar tırnağın da kendi düşmesi beklenecek olaylar olaylarrrr öyle işte kizlar yarın gidiyolar bu arada misafirlerim 😇 sızı özledim❤️🥰
Amanın kuzum aslım çok geçmiş olsun yazık elticiğine de bununla gelmiş geçmiş olsun
Miss gibi beyaz örtüye bürünmüş bir sabahtan günaydın 🌞
Günaydın canım ciğerim. Kış size . Burda yağmur bir yağıyor bir açıyor
Kızlar bebişleri yürüyenler tünelin sonu ışık mı karanlık mı anlamadım ben 😁
Cecenim benim Atam yürümüyor ama yürüyünce kesin daha karanlık.
ağrımasın ama ne zaman yardım edebileceğim birşey olursa yaz tabi 🥰

ayyy üşüdüm valla. ya ben kış insani değilim sevmiyorum öyle kar yağmur. eskişehirde okudum ilk ünv i. oda arkadaşım kar yağıyor dedi aaaa öyle mi deyip yatağa girip uyumaya devam ettim. düşün mersin de kâr olmaz ama bi camdan bile bakmadım. akşama da fazıl sayın konseri var . arkadaşlar aradi niye okula gelmedin e dedim kar yağdı hava kötü ben çıkmam kötü havalar da. mersinde hava genellikle güzel olunca şiddetli yağmur felan olsun hic gonderilmedim ki okula. sonra apartin kapısına dayandılar çık konsere gidecez diye. yoook diyorum hava soğuk. bi dalga konusu oldum ki sorma. bütün kış karlı geçecek sen okula hiç mi gelmeyecen hiç mi çıkmayacan diye. eskesehiri sevdiydim ama asla yaşamayı düşünmedim sogugu yeter yani buz buzzzz
Ben de yapamazdım komşum kış bilmiyoruz biz.
Ayyy kuzum kıyamam demek kar yağdı diye çıkmadın ha dışarı🤣🤣🤣 ben severim karı soğuğu yazın sıcağını kaldıramam hiç bunalır yanarım hele kapandıktan sonra🙄 Allah affetsin baya zorlandım ilk seneler yazları. İşte insan nerde doğmuşsa oranın ikimine uyum sağlıyor. Doğduğun ev kaderindir misali🤪🤪🤪
Aynen doğduğum şehir kaderim 😂
Tamam hepsini not ettim dinleteceğim 😉

Eymir i ben de çok severim ama mogan ı pek sevmiyorum. Ona rağmen sık sık gideriz gidecek başka yer yok çünkü. Bi de dikmen vadisini severim bak orasının yeşili de çok doğal gelir bana.

Bu arada şunu anlatmam lazım eşim beni ilk mogan a götürdüğünde bu ne yaa bu su birikintisine göl mü diyorsunuz siz demiştim 😂😂 göller bölgesi insanı olmak bunu gerektirirdi çünkü 🤣🤣🤣

Ama eşim de eğirdir i ilk gördüğünde bu göl değil deniz gibi bişey demişti hak verdi yani 😊😊😍

Ben de artık en ufak bir sabırsızlıkta büyüyecek bu günler geçecek diyorum sonra özlersin diyorum.

Üstüne bi de şu yöntemim var o neler hissediyor ki böyle ağlıyor veya kızıyor diyorum. Hiç bişey anlamıyor hiç bişey anlatamıyor onun için hayat çok daha zor diyorum. Öğrendiği şeyler onu çok yoruyor başetmesi zorlaşıyor diyorum.

Bi de sürekli ona hissettirdiklerimi ve yaptıklarımı hiç unutmayacak bilinç altına yazacak beni güzel bir anne olarak hatırlasın diye kendimi telkin ediyorum 🥰🥰🥰🥰

Al işte sevilmeyi çok seven bir erkek bebe daha. Yok ben anladım bu konu tamamen cinsiyetle alakalı. Kız anaları olarak çok dertliyiz çok 😂😂

Ya ben de 15 aylıkken öğrenmişim ama annem çok erkendi yazık size dedi zaten sonradan tekrar yapmışım 😂😂🙈🙈 o yüzden ben 18 i falan bekliyim en azından diyorum ama ertesi sene de olabilir artık duruma göre bakıcam. Ağustos eylül gibi bi nabız yoklarım.

Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine 💐💐

Günaydın canım bizde de kar var bu sabah ben de evdeyim 😊😍🤩
Süpersin susamım. Benim kuzum da öper koklar sarar dizime yatar. Sevgi pıtırcığı
Aslihaydo Aslihaydo kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim. @sekerpare5939 ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.

Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.

sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy

ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii
Dilzarım biz de habire gececiyiz. Boyuna güncelleme yapıyor da yürümeyi pas geçiyor. Dil gelişiminde var bişeyler deyip ona yoruyorum
S Susam_tanesi bak hala bi sevdirmeye ler olarak devam ediyoruz 🤣🤣🤣 blup bizimki sevgi arsızı aman anne beni sev şuramı öp buramı ısır der nasıl🙄😝
Diyeceği gün gelecek
Canım benim neden kötü karşılayalım kaç ay geçirdik beraber 🥰💐
Aynen C cecenn im mutlandık vallahi

Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel

kızlar civan dişini kırmış 😔 ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok 😐
Allah allah nasıl kırmış kıyamam e ne olacak şimdi
Maşallah nice yaşları olsun kuzunun.
Bizim yaşımıza daha 1 ay var heyecanla bekliyorum bende. 😊

Ben sana özelden atayım. 😅

Aaa çok geçmiş olsun ya insan şok olur gerçekten yani 😓
Bana da atar mısın cecenim

Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Afiyet olsun canım evde olmak biyere kadar güzel. Ama bende tam anlamı ile çalışmak isterdim. Keşke bakan veya yardımcı olan birileri olsa bende gitsem çalışsam. Evde ben daha çok yoruluyorum. Tabi böyle diyorum ama onlarsiz 2 saat bile dışarda kemiriyor beni. Biran evvel eve gelmek istiyorum.

Ayyy desin ya çok bekliyorum bunları 😍
Ohh maşallah yakında yürür o zaman gör bak ne değişik yaramazlıklar buluyor 🤭 bende özledim canım iyi oldu sağolsun herkes güzel karşıladı 😍
Hah aynısı yaaa oturduğu anları ziyan sayıyorlar sanırım 🤭
Hoşbuldumm canım hepsine maşallah🐣
Hoşbuldumm canım 😍
Hoşbuldum bahar nasılsın adaşımız Duru napıyor 😍
Hoşbuldum canım hatırladım ben seni nasılsın bebiş nasıl 😍
Yaa benimki bir şeyin başlangıcı ile devamı arasında uzun süre geçiyor 🤣 yürümesi de 1 ayı bulur geçedebilir üşengeç ya hemen çöküveriyor olduğu yere 🤣🤣🤣

gecmis olsun canim. tuh kötü olmuş, benim buyuk kizimin kırık çıkmıştı. sizin tamdı sonra kırıldı de mi? dis doktoru anomalili disler olabilir demişti o zaman.

Afiyet olsun canım evde olmak biyere kadar güzel. Ama bende tam anlamı ile çalışmak isterdim. Keşke bakan veya yardımcı olan birileri olsa bende gitsem çalışsam. Evde ben daha çok yoruluyorum. Tabi böyle diyorum ama onlarsiz 2 saat bile dışarda kemiriyor beni. Biran evvel eve gelmek istiyorum.
Ben evi özlemişim vallahi Baharım. Hamilelik Doğum sonrası birbuçuk yıl gitmedim hiç aramadım. Çok erken başladım ben üniversite okurken bile çalışıyordum. İşim stresli hesap kitap işi çok. Tüm ilin okulları elimden geçiyor şu Eyt için bişey yapsalar zaten evdeyim o zaman

ağrımasın ama ne zaman yardım edebileceğim birşey olursa yaz tabi 🥰
ayyy üşüdüm valla. ya ben kış insani değilim sevmiyorum öyle kar yağmur. eskişehirde okudum ilk ünv i. oda arkadaşım kar yağıyor dedi aaaa öyle mi deyip yatağa girip uyumaya devam ettim. düşün mersin de kâr olmaz ama bi camdan bile bakmadım. akşama da fazıl sayın konseri var . arkadaşlar aradi niye okula gelmedin e dedim kar yağdı hava kötü ben çıkmam kötü havalar da. mersinde hava genellikle güzel olunca şiddetli yağmur felan olsun hic gonderilmedim ki okula. sonra apartin kapısına dayandılar çık konsere gidecez diye. yoook diyorum hava soğuk. bi dalga konusu oldum ki sorma. bütün kış karlı geçecek sen okula hiç mi gelmeyecen hiç mi çıkmayacan diye. eskesehiri sevdiydim ama asla yaşamayı düşünmedim sogugu yeter yani buz buzzzz
Canım benim ailemizin fiztoterapisti 🥰🥰🥰🎀💐

Back
X