2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Ohh ne güzel olmuş biraz sen de kendine gelmişsindir😚😚inşallah emeklilik hakkınızı verirler de doya doya büyütürsün Atacığı
Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Hadi bakalm ne zaman kutlayacaksınız eminim çok güzel olacağına🥰
Bizim de çekim bu cuma oradaki çekilenlerle magnet yaptıracağım 1 yaş bari olsun doğumda yaptıramadım dedim bakalım

S Sonsuzsukurler neredesin bebeyim ❤️❤️ses ver hele
Helinnnnn Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun🤣

Yemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyor🥰🥰 azcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim 🤣🤣🤣
Keşke erken evleneydim, yaşım uygun en az 20 yaşında kızım olmaya. Maşallah vallahi betuse. Tabi her cocukta yapmıyor, sen güzel yetiştirmiş sin.
Göktuğ Kesin uyanır ben nezaman kestireyim desem, 3 saat uyuyan kız ben dalmadan kalkar.

Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Ay kuzum benim bence de bazı ark mesela işe gitsek daha çok dinleniyoruz diyorlar 😂

Öyle bazen ev çok hoş geliyor her iş daha rayında falan oluyor. Ama evde de çok kalınca artık çalışayım oluyorsun bi süre sonra oda sıkıyor hiç iş bitmiyor 😀 keşke çalışsaydım oluyorsun. Çok yaşadım bu döngüyü de😬

Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
Valla çok imreniyorum böyle kutlama yapanlara özenenlere 😀 pek üşeniyorum hazırlık aşaması misafirler gittikten sonraki aşama🤦🏻‍♀️ Koronadan dolayı kimseyi çağırmak da gelmiyor zaten içimden. Abimin eşi doğum yapacak az kaldı o yüzden ona bişey bulaşmasın diye +10 daha dikkat ediyoruz. Oda biraz geri durduruyor beni sanırım.

Almila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yok 😞 yani inş diştir
Geçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.

Bugün 8 saat dersim vardı normalde muhtemelen haftaya okullar kapanacak ki milli eğt müd bu hafta sınavları bitirin haftaya riskli demiş dersler iptal oldu hal böyleyken ablamla Bi giriştik ki mutfağa aman Allahım güya akşam ebrudan ebru_can_ebru ebru_can_ebru gaza gelmiştim diyete başlayacaktım🤦‍♀️çok yorulduk olsun ama pişman değilim🤪

Tamam hepsini not ettim dinleteceğim 😉
Eymir i ben de çok severim ama mogan ı pek sevmiyorum. Ona rağmen sık sık gideriz gidecek başka yer yok çünkü. Bi de dikmen vadisini severim bak orasının yeşili de çok doğal gelir bana.
Bu arada şunu anlatmam lazım eşim beni ilk mogan a götürdüğünde bu ne yaa bu su birikintisine göl mü diyorsunuz siz demiştim 😂😂 göller bölgesi insanı olmak bunu gerektirirdi çünkü 🤣🤣🤣
Ama eşim de eğirdir i ilk gördüğünde bu göl değil deniz gibi bişey demişti hak verdi yani 😊😊😍
Ben de artık en ufak bir sabırsızlıkta büyüyecek bu günler geçecek diyorum sonra özlersin diyorum.
Üstüne bi de şu yöntemim var o neler hissediyor ki böyle ağlıyor veya kızıyor diyorum. Hiç bişey anlamıyor hiç bişey anlatamıyor onun için hayat çok daha zor diyorum. Öğrendiği şeyler onu çok yoruyor başetmesi zorlaşıyor diyorum.
Bi de sürekli ona hissettirdiklerimi ve yaptıklarımı hiç unutmayacak bilinç altına yazacak beni güzel bir anne olarak hatırlasın diye kendimi telkin ediyorum 🥰🥰🥰🥰
Al işte sevilmeyi çok seven bir erkek bebe daha. Yok ben anladım bu konu tamamen cinsiyetle alakalı. Kız anaları olarak çok dertliyiz çok 😂😂
Ya ben de 15 aylıkken öğrenmişim ama annem çok erkendi yazık size dedi zaten sonradan tekrar yapmışım 😂😂🙈🙈 o yüzden ben 18 i falan bekliyim en azından diyorum ama ertesi sene de olabilir artık duruma göre bakıcam. Ağustos eylül gibi bi nabız yoklarım.
Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine 💐💐
Günaydın canım bizde de kar var bu sabah ben de evdeyim 😊😍🤩
Ee şimdi eldeki o napsın adam 🤣🤣🤣 valla Ankara o kadar bina dolu ki oralar nefes oluyor işte 🤣 en güzeli eymir ama dediğin gibi🥰

İlahi dünür alem kadınsın valla güldürdün. Nerden bulursun bu lafları bilmem 🤣🤣🤣 hadi damadım sen de biraz anneni sevindir yap bir iki numara 🤩🤩 istersen ipek gelsin sana öğretsin 🤪🤩🤩❤️❤️
Ayneen ben senede bir zor kestiririm şimdi ipeğe de aynı bağlıyorum böyle daha iyi kestirsem daha kötü olur diyip kendimi ikna ediyorum. Bi de ben bebekte makas izini sevmiyorum yaa uzayacak da tekrar kendi kıvrımları oluşacak falan uzun iş 😬
Bebek saçları çok güzel bende kıyamıyorum ya 🤣 hem oyuncak doğurmuş um kendime ya resmen oynuyorum saçlarıyla tek tek örüyorum falan kıtamam🤣

Ben ikisine bir yapacağım ayri ayri girisemedim. Aralari çok az çünkü..iki ayri telaşa bunyem izin vermiyor😕 bakalim fotolari atarim size de 😊🙃 bu hafta planlıyorum ama günü net değil 🙄

Hıımm belki kulaginda kalmıştır bir yerlerden 🙃 ben de has trakya kadınıyım 😅 hatta rumeli 😁💃
Coco epey açılma var demişti..insAllah düzelir..💗💗💗 melisa telefonla muhattap olmasın diye pek bakmıyor buralara 😊
Konuşma dilin Trakya ağzı mi peki ay çok severim ben 😍
Bu kadar çabuk iyileşme varsa bence uyaran eksikliği bu ve çok ama çok sevindim böyle olmasına 😍
Yaa okuyamiyorum misafirlerim var biliyorsunuz canlar göz ucuyla anca bakalbiliyorum ama çok sevindim K Kuf @cecenn @eggplantlover @Cherrygum hoşgeldiniz ne güzel senlenmis buralar siz beni çok hatırlamazsiniz en son katılan benim bu gruba ama hiç unutmam hepiniz de yazıp güzel samimi cevaplar vermistiniz bana 😍🥰 öyle böyle kaldım buralarda baya aktifim aslında ama bu ara yoğunum🤗 bebislerinize kocaman maşallah 🧿😍😍 nasıl tatlilar ya ben boşuna demiyorum bu forum anneleri de bebeleri de başka güzel 😅❤️❤️
Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiç 😊 çok geçmiş olsun ya sana da eltine de. Hoşbulduk 🧜🏻‍♂️
Kızlar hoşgeldiniz sizi görmek çok çok güzell bi daha gitmeyin olur mu 😍😍 koalayı da bekliyoruz sıra onda 🤗 @cecenn @Cherrygum yaa blup senin oğlan da Deniz miydi unutmuşum oğlumun adaşını 🥰 K Kuf
Yazmamıştım daha önce canım. Evet benim oğlanın adı da Deniz😍 ya seninki de bazen dalgalı bazen durgun mu benim oğlan gibi, isimle alakalı diyor eşim sanki ben Deniz koydum adını 😅

Geçmiş olsun. Ateş dışında huysuzlugu yada başka bir şeyi varmı. Doktorumuz bize diş ateşi 37 yi geçmez, geçer ise boğaz yada başka birşey eklenmiş anlamına gelir demişti.
Almilanın normal ateşi 37 zaten , yok başla bir sorunu inş da olmaz bakalım takipteyım

Back
X