- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 34
Yaaa demi şimdi methiyeler düzerdim oraya da ayıp olmasın dedimYa harikaaaane güzel yazmışsın yeşimim en can alici noktalar
en güzeli de asyam ve haydomun kavuşması
şimdi bı torpil geçeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa demi şimdi methiyeler düzerdim oraya da ayıp olmasın dedimYa harikaaaane güzel yazmışsın yeşimim en can alici noktalar
en güzeli de asyam ve haydomun kavuşması
şimdi bı torpil geçeyim
![]()
Süngere çikolata süren bende yerimSungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Dilzarcim yanığın nasıl oldu daha iyimi. Acısını nasıl hafiflettin, seni kıskandım, sabahta ben yaktım elimi sert deri yandı Allah'tan ama acıyor.
Sen şimdi çalış çocuklar zor oluyordur oğlanı azcık bize gönderseneSelamlarr kızlarbenim oğlan dün sabah öpüş koklamasını yapmadığım için mi ağlaktı diye test ettim
sabah rutin sarılma, yalama, ısırma hareketlerimizi dün yapmamıştım bugün hepsini yaptık sevgi yüklemesinden sonra güne başladık çok şükür dünkü mızırtısından eser yok şuana kadar
hatta yengeçi öğrettim hemen kaptı yengeç napar diyorum işaret ve baş parmağını kapatıp açıyor kıııııttt kıttttt yaparmış
sevişgen çocuğum benim
![]()
asim tam bir kemirgen. mesela bu ara istahsiz eline muzu veriyorum. ısırıp ısırıp atıyor, yemiyor ama ısırmaktan da kendini alamıyor. bu ara favorisi silgiler. ablalarinin masalarından silgi asirip kemiriyor. çoğunlukla yutmuyor ama yine de güven olmaz. oyun hamuru kutularını ağzıyla açıp onlari parca parca agzina atıyor. Duru akilli kiz masallah. tatsiz daha bu, anladın, sevmedin, zaten çıkarıyorsun ağzından, bir daha niye kopariyorsun. yok illa o dişleri kullanacak.Sungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Dilzarcim yanığın nasıl oldu daha iyimi. Acısını nasıl hafiflettin, seni kıskandım, sabahta ben yaktım elimi sert deri yandı Allah'tan ama acıyor.
Duru akıllı olduğu için değil bence. Yemekte seçici olduğundan. Her yemeğinde sevmiyor, lezzetli olması şart. Dişlerini kasıyor dur Asım beyimiz. Duru dişlerini eliyle hallediyor, iki parmağının üzeri ufaktan aşınmış.asim tam bir kemirgen. mesela bu ara istahsiz eline muzu veriyorum. ısırıp ısırıp atıyor, yemiyor ama ısırmaktan da kendini alamıyor. bu ara favorisi silgiler. ablalarinin masalarından silgi asirip kemiriyor. çoğunlukla yutmuyor ama yine de güven olmaz. oyun hamuru kutularını ağzıyla açıp onlari parca parca agzina atıyor. Duru akilli kiz masallah. tatsiz daha bu, anladın, sevmedin, zaten çıkarıyorsun ağzından, bir daha niye kopariyorsun. yok illa o dişleri kullanacak.
yanık gittikçe iyi oluyor ama agrisi var hala Baharcigim. asagi birakinca ağrıyor, sürekli havada tutsam o zaman da yukarıda tutmaktan ağrıyor. ama şükür bayağı kabuklandi en azindan, sulu haldeyken daha fenaydı.
sana da cok gecmis olsun canim, yanik zor, acısı fena. silverdinin anestezik etkili olan çıkmış ondan sürüyorum ben. nispeten iyi geliyor. evde varsa hemen sur.
Harika olmuş ee tabi bu zamanda iyi kiracı bulmak da zor. Millet ne sıkıntılar çekiyor. Bulunca da kaçırmıyorlarKomşular bizim evi bakarken kendi evlerini biza kiralayan emlakçı kardeşlerbaşka ev gösterirken eşimi çok sevip bizim bi ev var deyip gelmiş bakmışlar bu eve öyle tuttul
aile apartmanı yani eltiler var sizin gibi ama nasıl anlaşıyorlar bilemem
Bebiş bende İnternete bakıyorum tarife ıslak kurabiye yazıyorum ama şeker miktarını yarısı kadar ekliyorum 1 barsaksa yarım bardak gibiyav sen daha ne yapacan pasta yapmak her baba yiğidin harcı mı
ben hazır alacağım mesela
![]()
İpek de emiyorsagolasin canim, hepsi cok güzel. Asimcikla kavanoz kapağını yapariz insallah. aslinda buzlu olan da guzel ama hala direkt ağzına atıyor o yuzden cesaret edemem. kari ilk gördüğünde ellemeden direkt ağzıyla yemişti.küçük kuçu bizim ki. banyo sungerlerini de bulunca yemiş, dolabından almış, Fare gibi kemirmis sağını solunu.
Sana da geçmiş olsun BaharSungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Çikolata aşkına he.Süngere çikolata süren bende yerimumut haklı dağılalım
Geçmiş olsun canım büyük değil ibşallah ya noluyor kızlar yapmayın![]()
Geçmiş olsun canımÇikolata aşkına he.
Sağol canım benim ki gercekten büyük değil, birde sert deri. Eki Görüntüle 2809141
Arkadaşlarım tüp bebek sürecinde yaşadığınız stresi ve üzüntüyü okadar derinden yaşıyorum kiKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki![]()
Geçmiş olsun inşallah kötü sonuçlanmaz. Bir kaç gün önce ablamın negatif sonucunu aldık hala kendimi toparlayamadım. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsınKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki![]()
ah senin damat çok hareketli yetişemiyorum dünür. ablama diyorum kundak bebesiydi uslu olur diye çok umutlanmıştım ama abisini örnek almayı tercih etti sanirim.Geçen yaz çocuktan önce bir tur yapalım dedim de havası suyu çarptı beni . Gerçi turdaki bir çok kişi de ben gibiydi , çoğu cırcır olmuştu
Sınavlar ertelendi bizim , 12 ler yapılacak sadece haftaya . Bu haftada sorumluluk sınavlarını yapıyoruz .
Evet gerçekten zor
Civanım nerde yitirmiş dişini geçmiş olsun .
hahaha susam ya. valla çocuğa kitap okumak zor yalayıp yutma derdinde kendileri. geçicidir umarım ne diyi.Sorma helin yaa ipek de aynı. Artık peçeteleri gözümün içine bakarak yiyor. Gizli saklı kağıt peçete sürekli ağzında. Dün biz babasıyla telefonla konuşurken kaşla göz arasında yaptığım o ıslak mendil kapağı içindeki hayvan resimlerini sökmüş yemeye başlamış bi baktım inek yok yerinde, ağzından çıkardım. Sonra da aferin kızım doğru hayvanı seçmişsin dedimgerçi kuzuyu yese daha iyiydi ama
![]()
asya ve haydoTur olayı bana çok gelmedi ya 1 kere katıldım daral geldikendini beğenmiş kız grubu dikkat çekme çabası olan ergen grubu falan çok farklı kişiler vardı
o yüzden siz varsanız varım yoksa gelmem
Sena kuzuma yemek yedirmeye çalışırız hep beraber![]()
Helinnnnn kızların saçını örer N Nehir8077 güzel sakin sohbeti ile bizlere bilgiler verir @sekerpare5939 D dilzar @Aslihaydo bizi güldürür ve bizim haydo ile Asya hanım kavuşur
@Sonsuz umut sınav muhabbeti yaparız onla kenarda ders çalışırız @nzh99 sakin naif yapısı ile huzur verir @ogretmen61 deniz kuzumla reelsler çekerken belki bizimkileri de araya katar @asysss kızları bize kahve getirir belki S Susam_tanesi ile şöyle dertleşip bi köşede ağlarız sevgisiz bünyemizde
Helinnnnn kuzum ile sağlık üzerine hasbihal ederiz @BGKG ile karya hanımı yürütürüz çıldırırım birlikte @misskokulumm betüş bize kek yapar belki tur için sende poğaça lar hazırlarsın
![]()
ebru_can_ebru biz yemeyiz ama onları
![]()
Zeyay1420 bizim harika resimlerimizi çeker
@BlupBlupBlup @cecen @eggplantlover
Cherrygum ile olmadıkları zaman neler olmuş onları konuşuruz
S Sonsuzsukurler kuzum sana da nefes olur güneşi tutmaktan yaramazlıklara engel olmaktan ne kadar olursa
atladığım varsa özür dilerim herkesi yazmaya çabaladım
ve ben bütün bebekleri yerim kapanış
![]()
ah baharım çok geçmiş olsun. sende sadaka çıkar ya. neler neler yaşadınız şu son 1 aydaSungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
şükür dilzarin gibi büyük değilmişÇikolata aşkına he.
Sağol canım benim ki gercekten büyük değil, birde sert deri. Eki Görüntüle 2809141
ah canim inşallah yerleşme kanamasıdir tutunur bebiş annesini babasını mutlu ederKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki![]()
Vallahi büyük buluşma olur. Göktuğ da duruda çok opusgen onları bir arada düşünemiyorum. Salyalar havada uçuşur heralde. Benim kız üstüne çok kıskanç, Göktuğ'um da maşallahı var biraz çapkın.asya ve haydo
sena ve civan
karya ve arel
duru ve göktuğ
elif ve ata
zeynep ve ali
ipek ve asım
ayşe ve deniz
asıl buluşma burda bence...offff ne koparlar aşıklar. bu arada zara ve umut yalnız kalmış sankicinar duru deniz sizi de düşünmek lazım. ay tam kreş oldu . bi oyun havası dans havası. kızlar ssss dokunma öpme sevmem modunda erkekler öpücük atsin göz kırpsın sevgi pitirciklari.
tuttum ben bu işi gidelim tura![]()
Çok zor bir durum Allah isteyen herkese fazla bekletmeden nasip etsin.Geçmiş olsun inşallah kötü sonuçlanmaz. Bir kaç gün önce ablamın negatif sonucunu aldık hala kendimi toparlayamadım. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın![]()
Kötü olmazmi zor bir durum. İnşallah hayırlı haber alırsa iki kat sevinir.Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki![]()
Yaa inşallah yerleşme kanamasıdır ve inşallah tez zamanda Allah kucaklarını doldurur. Çok zor çok Allah aratmasın derler bizim orda..Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki![]()
Bi de güneş var hakkaten S Sonsuzsukurler nerelerdesin?ah senin damat çok hareketli yetişemiyorum dünür. ablama diyorum kundak bebesiydi uslu olur diye çok umutlanmıştım ama abisini örnek almayı tercih etti sanirim.
hahaha susam ya. valla çocuğa kitap okumak zor yalayıp yutma derdinde kendileri. geçicidir umarım ne diyi.
asya ve haydo
sena ve civan
karya ve arel
duru ve göktuğ
elif ve ata
zeynep ve ali
ipek ve asım
ayşe ve deniz
asıl buluşma burda bence...offff ne koparlar aşıklar. bu arada zara ve umut yalnız kalmış sankicinar duru deniz sizi de düşünmek lazım. ay tam kreş oldu . bi oyun havası dans havası. kızlar ssss dokunma öpme sevmem modunda erkekler öpücük atsin göz kırpsın sevgi pitirciklari.
tuttum ben bu işi gidelim tura
ah baharım çok geçmiş olsun. sende sadaka çıkar ya. neler neler yaşadınız şu son 1 ayda
şükür dilzarin gibi büyük değilmiş
ah canim inşallah yerleşme kanamasıdir tutunur bebiş annesini babasını mutlu eder![]()
Yok canım bakma sen ben 53 olmazsam hep şikayet etmeye devam ederimShahahshaazaten zayifsin duyan da kilodan patliyosun sanacak ve dünürüm aa
en içten gülüş en en ennnn
![]()
Neyseki bizimki kitapların kağıt olduğunu keşfetmedi henüzhahaha susam ya. valla çocuğa kitap okumak zor yalayıp yutma derdinde kendileri. geçicidir umarım ne diyi.![]()