fena olmuş misim ama belki anlamamışlardir kimin konuştuğunu. benim kızımın öğretmeni ekran paylaştiysa anlamıyor, bir kaç cocukla ilgili oldu, göremiyorum kimin konuştuğunu diyor.Yaa kızlar rezil oldum ha
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedimhoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye
ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim
konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım
inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım
.
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyibu 2 oldu

ben ne yaptım, bir keresinde öğretmen cikartma işlemi yaptırıyor, boncuk çizin diyor. benim kızım da geç kalmış, işlemlere yetişmek için, bosver bosver boncukları, sen şunları yaz dedim. öğretmen kim bosver diyor bakayim demesin mi? alım al, morum mor oldu. hiiic sesimi çıkarmadan sesi kıstım. valla kötü niyetim yoktu, cocuk gec kaldi diye şeyettiydim de diyemedim.
ama benden kötüsu de olmuştu, kadin oğluna (ögrenci1. sinif) bir bağırıyor ama öyle böyle değil, niye öğretmenini dinlemiyorsun vs vs. herkese bir kal geldi, sonra ses kapandı, bir dakika geçmeden bağırilan cocuk sesini açtı, agliyor ama nasil içli içli öğretmenim ben sizin dediginizi anlamayamadim, bir daha söyler misiniz? anneme yazdıklarınızı mesaj atar mısın diye, hem hıçkırıyor hem konuşmaya çabalıyor öğretmen de yazık uzaktan ne desin, ne yapsın, yavrum sen simdi dersten çık, ben sana göndereceğim dedi. benim kiz da ne dese beğenirsin atıyorum ismi Ali olsun. Alinin de annesi ne kötüymüş ama, öyle anne mj olur? sanki kendi anasi hic bağırmiyor, kanatsiz melek.

oo seninki ne ki bosver olur öyle durumlar.