2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa kızlar rezil oldum ha🙈
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedim🙄 hoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye😫😫😫 ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim 🤣konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım🙈 inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım🙄.
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyi😫😫bu 2 oldu
fena olmuş misim ama belki anlamamışlardir kimin konuştuğunu. benim kızımın öğretmeni ekran paylaştiysa anlamıyor, bir kaç cocukla ilgili oldu, göremiyorum kimin konuştuğunu diyor. 😁😁

ben ne yaptım, bir keresinde öğretmen cikartma işlemi yaptırıyor, boncuk çizin diyor. benim kızım da geç kalmış, işlemlere yetişmek için, bosver bosver boncukları, sen şunları yaz dedim. öğretmen kim bosver diyor bakayim demesin mi? alım al, morum mor oldu. hiiic sesimi çıkarmadan sesi kıstım. valla kötü niyetim yoktu, cocuk gec kaldi diye şeyettiydim de diyemedim.

ama benden kötüsu de olmuştu, kadin oğluna (ögrenci1. sinif) bir bağırıyor ama öyle böyle değil, niye öğretmenini dinlemiyorsun vs vs. herkese bir kal geldi, sonra ses kapandı, bir dakika geçmeden bağırilan cocuk sesini açtı, agliyor ama nasil içli içli öğretmenim ben sizin dediginizi anlamayamadim, bir daha söyler misiniz? anneme yazdıklarınızı mesaj atar mısın diye, hem hıçkırıyor hem konuşmaya çabalıyor öğretmen de yazık uzaktan ne desin, ne yapsın, yavrum sen simdi dersten çık, ben sana göndereceğim dedi. benim kiz da ne dese beğenirsin atıyorum ismi Ali olsun. Alinin de annesi ne kötüymüş ama, öyle anne mj olur? sanki kendi anasi hic bağırmiyor, kanatsiz melek.🤭🤭🤭 o ders öğrencilerin bile neşesi kalmadı. çıt yok derste konuşmdılar.

oo seninki ne ki bosver olur öyle durumlar.

Günaydın canım.
benim en sevdiğim gün bugün. Cumartesi pazar eş evde olacak. Senelik izne çıkıyor gibi hissediyorum her hafta sonu kendimi. Ve bugün mutfaktan çıkmam mutluluktan çeşit çeşit yemek yaparım.☺️

Oh şimdiden ellerine sağlık 😊

Büyüdükçe memeye düşkünlükleri artıyor. Başlarına en ufak birşey gelse meme istiyorlar. Asya'nın Diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Duru düşsün meme, abisi vursun meme, istediğini alamasın meme. Başı belaya girdiği anda sadece meme ile susuyor.

Eylül de aynı sürekli memede olsun çok yorucu oluyor bazen.
Yaa kızlar rezil oldum ha🙈
Betüşün rehber öğretmeniyle zoomdan toplatı vardı açtım kamera kapalı ev topluyorum oğlan uyuyor. Eşim bir kot almış baktım dar geldi gözüme dedim bunu mu aldın dar değil mi bu falan bişeyler daha dedim🙄 hoca demesin mi mikrofonları kapatalım diye😫😫😫 ayyy dedim beni kastediyor kapatmadığım aklıma geldi unutmuşum nasıl olur ya. Hemen kapattım ama yerin dibindeyim mesaj atıp özür dileyim dedim kızım da amaan anne olur öyle şeyler boşver dedi vazgeçtim 🤣konuştuğum konu başka birşey olsa bu kadar utanmazdım🙈 inşallah çok anlaşılmamıştır artık unutulmasını bekliycem napıyım🙄.
Bir de okula yeni atandığımda yengeme atıyorum diye okul grubuna atmıştım salak bişeyi😫😫bu 2 oldu

Komik bir anı olmuş 😁

Biz yine bildiğiniz gibi 😬

Eklentiler

• IMG_20210325_135902.webp
    IMG_20210325_135902.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
Vallahi büyük buluşma olur. Göktuğ da duruda çok opusgen onları bir arada düşünemiyorum. Salyalar havada uçuşur heralde. Benim kız üstüne çok kıskanç, Göktuğ'um da maşallahı var biraz çapkın.
Arel de bulmuş kısmetini, ben demiştim. umut benim elimde patladı galiba.
hanimagayi kaptın hadi hayırlısı olsun 😍
Bi de güneş var hakkaten @Sonsuzsukurler nerelerdesin?

Grupta kız yoğunluğu var bence güneş ve zara açıkta zarayı babası vermiyor 😅 karya da abiyi tavladı 😁😁
şükür valla benim oğlanlar şanslı 🤩
Neyseki bizimki kitapların kağıt olduğunu keşfetmedi henüz 🤣🤣

Kalın kapaklardan denesen. Bizimki masalcı bobi ye bayılıyor mesela onu yiyemez mümkün değil. Sert Sünger sayfaları. Onu çok seviyor diye aynı seriden 2 tane daha aldım. Yaramaz kedi pamuk ve oyuncu ördek limon.
var canim ama abisine artık farklı kitaplar alıyoruz ince oluyor bizimki de hemen pesinde 😁
Şuan kanaması durmuş tuvalete gidince oluyormuş yanma ile birlikte idrar yolu enfeksiyonu olabilir demiş Bi tahlil verecekler biraz daha rahatladı inş ondandır diye
insallah iye dur bebiş onunladir
Helinnnnn Helinnnnn @Jadesi tur hayallerinize çok güldüm 😛. Sena’nın peşinden ben koşmam size bırakırım valla S Susam_tanesi 😁
biz koşarız ya. kız tarafı tabi nazlı olacak biz razıyız 😍
Bugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan😛
vaaay civan da öyle de arel pek naif sadece civanda itiyor felan ama civan yürüsün abiyi dover🤭
Helinnnnn Helinnnnn senin gelinin de civandan kalır yanı yok , hiç oturmuyoruz . Çocuğum çok durgun olsun istemezdim , hareketli olsun merak etsin , karıştırsın isterdim kendim kaşındım 😁 maşallahımız var . Bir Güneş kadar olmasak da . @Sonsuzsukurler . Nerelerdesin , iyisinizdir inşallah
sen vermişsin evrene enerjiyi. oh mis gibi güzel bir kizin var. şükür bugunlerine🙏

😂😂 Kaynanası savunurmuş da damadını❤️
Eee bir Deniz kolay bulunmuyor annesi 💕
He yani kanama vajinal değil o zaman. İnşallah sıkıntı olmaz. Tekrar geçmiş olsun 🙏🏻
Bugün hiç olmadı kanaması bekliyoruz bakalım
Bugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan😛
Oyy sena kuzusuna bak sen fırsattan istifade misafir çocuğun eline yemek verseydin ya onu da alır yerdi belki🤔
Zeyay1420 Zeyay1420 burnumun direği sızladı kanaması var yazmışsın . Daha başındalar umarım yerleşme kanamasıdır . O korkuyu çok iyi bilirim . Kanamasını da yaşadık , sevincini de , üzüntüsünü de . Dualarımızda , inşallah güzel düşünelim güzel olsun.
İnş bakalım elden gelen bişey yok duadan başka bugün kanaması olmamış
Zeyay1420 Zeyay1420 inşlallah güzel haberlerini bekliyoruz çok zor biliyorum kaç ay göz yaşım dinmedi benim de rabbim ona da cherry de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ❤️
Amin canım inş doğum yaptı diye haber vermek nasip olur Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş
Bilmez miyim hiç çok zor cidden. Zaten o tedavi süreçleri çok sıkıntılı binbir emek var isteyip de sahip olamamak ne kadar acı bi durum😢 Ablamın da benimde aynı zamanda oldu bebeklerimiz o bizim cocuklara bakarken gözlerinin içi parlıyor. Öyle seviyor sarılıyor ki kim bilir nasıl içi gidiyor benim de yavrum olsa diye. Umarım dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🤲 yengen için de çok geçmiş olsun bebeği ona sıkı sıkı tutunsun inşallah 🙏
Aynen öyle benim büyük kızım zamanında aynı dönemde yaptırdık benim ki tuttu onun ki tutmadı yaşadıklarımı anlatamam ama öyle çok sevdiler ki kızımı o da deli olur sayısıyla yengesine şimdi dua ediyor inş beşizleri olur diye🥰
Asya 2 gündür o kadar mızmızki oyyy hep dizimde hem paçamda oturuyorsam sürekli meme istiyor bir derdi var ama anlamadım ☹️
Canım benim ya kıyamam Asya kuzuma diştir o annesi diş
Gunaydiiiiinnnnn yatılı misafir sonrası ev temizliği çok zor öldüm bittim halilari da yıkamaya vericem tam bir ramazan temizligi inşallah 💃💃🎉🎉🎉
Bacım sen daha yeni düzelmedin mi serumla falan ayağa kalktın Bi dinlen kendine gel hele

Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse

Asya 2 gündür o kadar mızmızki oyyy hep dizimde hem paçamda oturuyorsam sürekli meme istiyor bir derdi var ama anlamadım ☹️
Diş canım ya acılarını bizimle dindiriyolar işte kıyamam ♥️
Ayy nereye vurmus öyle 😔
Oyuncağın üstüne düştü plastiğin sivri kısmına 🙄
ay haydo ne demeli sana ya. gecmis olsun kuzum🙏
O kadar alıştım ki 😅
Amanın Haydo ne yaptın sen yavrum ya?? Geçmiş olsun 😕
Allah'tan sadece bir çizik artık panik bile olmuyorum 🤷
Eee bir Deniz kolay bulunmuyor annesi 💕

Bugün hiç olmadı kanaması bekliyoruz bakalım

Oyy sena kuzusuna bak sen fırsattan istifade misafir çocuğun eline yemek verseydin ya onu da alır yerdi belki🤔

İnş bakalım elden gelen bişey yok duadan başka bugün kanaması olmamış

Amin canım inş doğum yaptı diye haber vermek nasip olur Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş

Aynen öyle benim büyük kızım zamanında aynı dönemde yaptırdık benim ki tuttu onun ki tutmadı yaşadıklarımı anlatamam ama öyle çok sevdiler ki kızımı o da deli olur sayısıyla yengesine şimdi dua ediyor inş beşizleri olur diye🥰

Canım benim ya kıyamam Asya kuzuma diştir o annesi diş

Bacım sen daha yeni düzelmedin mi serumla falan ayağa kalktın Bi dinlen kendine gel hele
Oy bacım ben oturamam ki hiç tarzım değil illa bişey yapicam 😅 zaten iyiyim ya o günlük oldu geçti şükür
Ahh haydom ya ne oldu sana. Bence haydoyla Asya yı kavuşturalım bir an önce bu oğlan kendine zarar vermeden
Beyin hücreleri tükenmeden diyosun 🤣🤣🤣
Çok geçmiş olsun 😢
Teşekkürler cecencim♥️🥰
Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Ay biz 3 uykudayiz hala keşke 1 olsa 😅 uykusu gelince çekilmiyo hiç 🤦

Diş canım ya acılarını bizimle dindiriyolar işte kıyamam ♥️

Oyuncağın üstüne düştü plastiğin sivri kısmına 🙄

O kadar alıştım ki 😅

Allah'tan sadece bir çizik artık panik bile olmuyorum 🤷

Oy bacım ben oturamam ki hiç tarzım değil illa bişey yapicam 😅 zaten iyiyim ya o günlük oldu geçti şükür

Beyin hücreleri tükenmeden diyosun 🤣🤣🤣

Teşekkürler cecencim♥️🥰

Ay biz 3 uykudayiz hala keşke 1 olsa 😅 uykusu gelince çekilmiyo hiç 🤦

O maşallah erken kalkıyordur o zaman gerçi 7de kalksa bile tek uykuyla gün geçiriyor bizim hanım. 😅

Aslihaydo Aslihaydo gecmis olsun kuzucuguma, hiç durmaz ki kıpır kıpır..

C cecenn bizim ki iki gün öyle tek uyku yapti ama cok huysuz ve huzursuzdu. özellikle aksam uykusunu beklerken ne yapacağını şaşırdı. ondan sonra illallah dedim ertesi gün saat 7de gec de olsa yatırdim ikinci uykusuna. öyle böyle sonra eski düzene döndü. çocuktan çocuğa degisiyor galiba, ama bizimki hic hazır değil, hasatimi çıkardı.

çok nadir de olsa arada tek uyku yapıyor ama daha erken . iki uyku iyi şimdilik 😊

Biz 15 gün önce 10 gün kadar öylr uyudu ama öğlen 13-15.00 kadar yatıyordu sabah 9 uyanıp akşam 9 uyutuyordum
Şimdi akşam 10 da uyutuyorum sabah 8 gibi kalkıyor iki uyku yaptırıyorum
KıLara da sormuştum hatta yetersiz demişlerdi tek uyku

Back
X